Selam canım. Ben Halil ibrahim tekinde tedavi görüyorum hatta yeni geldim kıbrıstan :)) ben çok memnun kaldım canım HİT tavsiye ederim aşarılı bi doktor ama tercih senin hakkında hayırlısı olsun, yolun açık olsun :))

merhaba canım,hayırlısı olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah 10-15 gün içinde güzel haberlerini veririsin.ne den 2 tane embriyo transfer edildi.a kalite ve çıkan yumurta sayısı hakkında da bilgi verir misin? kimsenin embriyo dondurma işlemini yaptığını okumadım. ben de kilo problemi de var o yüzden ekim-kasım ayını bekliyoruz. burdaki doktorum doğuş demişti ama siteden hit için de güzel şeyler yazılı.o zamana kadar sizleri hep takipte olacağım. lütfen hangi otel de kaldığınızı memnun olup olmadığınızdan yazın.

Canım heyecan doruktadır şimdi...
Artık saatler kaldı.... Sağlıkla gelsin minik cimcime..
Hadi bakalım hayırlı ve sağlıklı doğum olsun...
Artık hepimizi anarsın doğum öncesi ;deneyenlere bebek nasib olsun, hamilelere sağlıklı doğum nasip olsun diye...
Bekliyoruz sabırsızlıkla... doğum sonrası kendine gelince haber verirsin...

merhaba canım,hayırlısı olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah 10-15 gün içinde güzel haberlerini veririsin.ne den 2 tane embriyo transfer edildi.a kalite ve çıkan yumurta sayısı hakkında da bilgi verir misin? kimsenin embriyo dondurma işlemini yaptığını okumadım. ben de kilo problemi de var o yüzden ekim-kasım ayını bekliyoruz. burdaki doktorum doğuş demişti ama siteden hit için de güzel şeyler yazılı.o zamana kadar sizleri hep takipte olacağım. lütfen hangi otel de kaldığınızı memnun olup olmadığınızdan yazın.

benımde sormak ıstedıgım bısey var .cevaplarsanız cok sevınırım .esım sperm vermeye yalnız gıtcek.daha sonra transfer ıcın gıdıp aynı gun dönmek ıstıyoruz.cunku kimseye soylemeyı düşünmüyoruz bız.transferı sabah saatlerınde yaparlarsa aksam uçağıyla dönerıs dıye düşünüyorum mumkun mu acaba bu ? ben hit de tedavı olacağım.

Selam canım. Ben Halil ibrahim tekinde tedavi görüyorum hatta yeni geldim kıbrıstan :)) ben çok memnun kaldım canım HİT tavsiye ederim aşarılı bi doktor ama tercih senin hakkında hayırlısı olsun, yolun açık olsun :))

gerdog merhaba..İnşallah seninde güzel haberlerini alırız..
bende HİT de tedavi oldum ..sonuç negatifti..tekrar denemeyi planlıyorum..Sana birkaç sorum olacak..cevaplarsan sevinirim..
Sen öngörüşmeye falan gittinmi yoksa burada bir doktor mu takip etti?? sürecin nasıldı??..yumurta donasyonumu sperm donasyonumu yaptırdın.. 4 yumurta A kalite miydi nasıldı bilgi verdiler mi??

benımde sormak ıstedıgım bısey var .cevaplarsanız cok sevınırım .esım sperm vermeye yalnız gıtcek.daha sonra transfer ıcın gıdıp aynı gun dönmek ıstıyoruz.cunku kimseye soylemeyı düşünmüyoruz bız.transferı sabah saatlerınde yaparlarsa aksam uçağıyla dönerıs dıye düşünüyorum mumkun mu acaba bu ? ben hit de tedavı olacağım.

Bende HİT de tedavi oldum.. Oraya günübirlik gelenlerde vardı..Ama sana tavsiyem en azından bir gece kalman..çünkü havaalanına gitmek uçakla gidip dönmek epey yoruyor.

arkadaşlar sanırım rüzgarselin bu saatlerde doğuma giriyor..hadi dua edelim.. Allah gayret kuvvet versin, yardım etsin.. sağlıkla bebeğini kucağına alsın..

Emek zman para umut senin ,
Riske atmaya ne gerek var,
Min rahime yapışma süresi 2 gün

1 gece kalıp dönenelerde var ama 2 gün aklamk en önemlisi bence. En azından sen yapman gekeni tam yapmış olursun . Gerisi allaha kalmış

merhaba ben donasyon daha yaptırmadım ama,
genelde okuduğum kadarıyla aynı gün dönmeyin diyorlar biz de herkesten gizli deneyeceğiz.
Ne eşimin ailesi bilecek ne de benim ailem.1 gün kalabilirsen ben ce iyi olur.ondan sonra hareketleri kısıtlamayın sadece ağır hareketler(ağır spor) ve ağır kaldırmayın diyorlar...

merhaba ben donasyon daha yaptırmadım ama,
genelde okuduğum kadarıyla aynı gün dönmeyin diyorlar biz de herkesten gizli deneyeceğiz.
Ne eşimin ailesi bilecek ne de benim ailem.1 gün kalabilirsen ben ce iyi olur.ondan sonra hareketleri kısıtlamayın sadece ağır hareketler(ağır spor) ve ağır kaldırmayın diyorlar...

bana doktorum ilk 24 saat önemli hemen yola çıkmamalısın dedi.
Efsunenin dediğide doğru en garantisi 2 gün kalmak..Bir sürü emek harcıyoruz bu kadarı da yapsak iyi olur..

Canım arkadaşlarım, doğum kısmetse yarın. Bugün değil.
Ayrıca hepinizin isminin olduğu bi liste yaptım :) günlerdir eksik var mı yok mu kontrol ediyorum. Herkesi yazdım. Doğuma giderken heyecandan unutmayayım diye listeden bakıcam :)) malum kalabalığız.
Son 24 saat. Düşününce çok heyecanlanıyorum. O yüzden daha çok varmış gibi yapıyorum :))
Hepimizin sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı diliyorum. Yarın dualarınızla herşey olması gerekenden daha kolay olacak. Buna inanıyorum :)) doğuma girmeden yazarım zaten :))

ruzgarselin canım mutlu son...Allah kolaylıklar nasip etsin..herşey sorunsuz gelişsin ve sen yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah...

doğum sonrası bizi yalnız bırakma olur mu? umutlarımızı yeşertebilmemiz için desteğine ihtiyacımız var..

Ayrıca hepinizin isminin olduğu bi liste yaptım :) günlerdir eksik var mı yok mu kontrol ediyorum. Herkesi yazdım. Doğuma giderken heyecandan unutmayayım diye listeden bakıcam :)) malum kalabalığız.
Son 24 saat. Düşününce çok heyecanlanıyorum. O yüzden daha çok varmış gibi yapıyorum :))
Hepimizin sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı diliyorum. Yarın dualarınızla herşey olması gerekenden daha kolay olacak. Buna inanıyorum :)) doğuma girmeden yazarım zaten :))[/Q

hadi inşallah sağlıkla canım..bizi haberdar ett

Hepimizin sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı diliyorum. Yarın dualarınızla herşey olması gerekenden daha kolay olacak. Buna inanıyorum :)) doğuma girmeden yazarım zaten :))

Ruzgarselincim benide unutma dualarinda olurmu canim sende hayirlisiyla kurtulursun ins sagsalim kucagina al prensesi

canım ya heyecandan uyuyamamışsındır benim diğer ablamın da doğumu bugün diğeri de geçen hafta bol bebekli bir ay geçiriyorum:9:seninkide gelsin ya keşke görebilseydim eskiden yenidoğan bebekler çirkin gözükürdü gözüme ayy şimdi melek gibi hep kucağımda kalmasını istiyorum yaa o kadar masum tatlı oluyorlarki Allah ım sağlıkla mutlulukla bir ömür nasip etsin sie ve hepimize

mrh efsune oroluton depot iğne neden niçin yapılıyor.
Laraxcığım ben doktorun önermediği hiçbirşeyi almadım.
Hatta arayıp ona bunu yazmışsın bu bende niye yok da demedim..

Proluton depot yağlı iğrenç bir iğne;((
Kaba etten yapılıyor yani kasa yapılanlardan!!
Ve acayipte yakıyor

Ama doğuştaki hemşire bu konuda fenomen..
Haaa almanyada yaptırması zor olduğundan kocalara bu iğneyi nasıl popoya yapacaklarınıda öğretiyorlarmış ve yapanlarda varmış;))

2 ölçümün ne zaman bence ikiz ya merak ettim kontrole ne zaman gideceksin ayy darısı hepimizin başına yaa :52:merak etti m kayınvaliden duydu mu:27:ne tepki vericek acaba ama bence bekle biraz büyüsünler sonra doya doya çatlatırsın şimdi onun negatif enerjisi ile boğuşma nacizane fikrim canım heyecanla bekliyoruz haberlerini :49::49:

hayırlı doğumlar diliyorum canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasib etsin inşalllah bana da dua etmeyi unutma

Sevgili Larax, sagol canim...........insallah iyilesirim biraz yakin zamanda..

heyecandan bu gece uyku girmedi, doktor randevusu oldugu zaman hep böyle oluyorum :( acaba bebekler iyimi, acaba sagliklari iyimi derken iste insan herseyi kafaya takiyo :)

aksama sizlere de haber veririm.....kendine iyi bak canim sende!!

acialridna olsada burdasin yaaa,paylasiyorsun yaa müthissin cnm ..ellerine yüregine saglik..
Yürgegin cok güzel ,paylasimi n cook güzel duamiz sneinle unutma.insallah güzel haberlerle geleceksin cnm.
Cinsiyetine takilma cnm..benim kizdada 8 aya kadar kizmi erkekmi bilemedi doktroum daha güzel heyecanli oluyor.
allahim sag salim kucagina almak nasip etsin..
darisida bize cnm.
dogumda bizede dua edersin insallah , bizde güzel anlari yasariz cnm.
sevgiler.saglicakla kal cnm.

dip not: bebek cnm neden gitmedigin iaciklayayim ( mesaj kutun doluymus cnm) bilgine..

Son düzenleme:
Back
X