Canım arkadaşlarım, doğum kısmetse yarın. Bugün değil.
Ayrıca hepinizin isminin olduğu bi liste yaptım :) günlerdir eksik var mı yok mu kontrol ediyorum. Herkesi yazdım. Doğuma giderken heyecandan unutmayayım diye listeden bakıcam :)) malum kalabalığız.
Son 24 saat. Düşününce çok heyecanlanıyorum. O yüzden daha çok varmış gibi yapıyorum :))
Hepimizin sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı diliyorum. Yarın dualarınızla herşey olması gerekenden daha kolay olacak. Buna inanıyorum :)) doğuma girmeden yazarım zaten :))

Hayırlı güzel ve kolay bir doğum diliyorum sana . Çok heyecan verici bişey düşüncesi bile heyecanlandırıyor insanı .2 kişi gidip 3 kişi döneceksiniz :) bu akşam evinizde iki kişi olarak geçireceğiniz son sessiz geceniz bundan sonra hayatınıza yepyeni bir renk gelecek hemde dünyanın en güzel rengi :))))

benımde sormak ıstedıgım bısey var .cevaplarsanız cok sevınırım .esım sperm vermeye yalnız gıtcek.daha sonra transfer ıcın gıdıp aynı gun dönmek ıstıyoruz.cunku kimseye soylemeyı düşünmüyoruz bız.transferı sabah saatlerınde yaparlarsa aksam uçağıyla dönerıs dıye düşünüyorum mumkun mu acaba bu ? ben hit de tedavı olacağım.

Canım benim doktorum transfer sonrası hastanede hiç yatırmadı hatta transfer öncesi çok su içildiği için hemen transfer sonrasında tuvalete girmeme bile izin verdi sorun olmayacağını söyledi . Sadece şimdi oteline git birkaç saat dinlen sonra normal hayatına dön dedi . Bende Ogün otelde dinlenip ertesi sabah 5.45 yada 6 uçağıydı tam hatırlayamadım saatini ama çok erken bir saatte İspanya'dan döndüm tabi geldikten sonra evde dinlendim yinede gezip tozmadım .

en cok duyduğum ısımler dr fırdevs hanım ve halıl ıbrahım tekın , benım burdakı takıpcı doktorum hit önerıyo ? sızce doğru yerdemı karar kıldım ?

Kızlar hamileliğimizi yeni öğrendim,hayırlı olsun çooook sevindim:)allahım kucağınıza aldığınız günlerinde yaşatsın...

Canım yarın bebisine kavuşcan inşallah dualarım seninle,allahım meleğinde sana biömür sağlık sıhhat versin.hayırlı doğumlar

2 ölçümün ne zaman bence ikiz ya merak ettim kontrole ne zaman gideceksin ayy darısı hepimizin başına yaa :52:merak etti m kayınvaliden duydu mu:27:ne tepki vericek acaba ama bence bekle biraz büyüsünler sonra doya doya çatlatırsın şimdi onun negatif enerjisi ile boğuşma nacizane fikrim canım heyecanla bekliyoruz haberlerini :49::49:

Efsunecim hamileliğini öğrendikten sonra ,Evde neler değişti.Eşin nasıl,özellikle kayınvalidene söylediniz mi canım.Biraz bahseder misin.

en cok duyduğum ısımler dr fırdevs hanım ve halıl ıbrahım tekın , benım burdakı takıpcı doktorum hit önerıyo ? sızce doğru yerdemı karar kıldım ?

Canım ,doğru yer yanlış yer diye bir yer yok.sayfaları baştan sona kadar oku .yada okumaya çalış.farklı farklı merkezlere gidenlerin deneyimleri sana ışık olucaktır.Sonuçta kıbrısta 5,6 tane merkez var .hepside işinde çok iyi.her merkezde hamile kalandavar kalmayanda..tabii öne çıkan merkezler hit,dünya,doğuş karar senin .rahat ol kısmetse olucaktır.

merhaba eda, ben halil ibrahim tekinde tedavi görüyorum yani muayeneye günübirlik gittik, donasyon için Allah izin verirse bu ay gitcez merkezle irtibat halindeyiz sürekli. Banada doktor tarafından HİT tavsiye edildi ve eşim özellikle orayı istiyor araştırdık tabi baya bi. Ancak tercih yinede senin canım. Önemli olan güzel sonuç alıp o mutluluğu yaşayabilmek :))

merhaba eda, ben halil ibrahim tekinde tedavi görüyorum yani muayeneye günübirlik gittik, donasyon için Allah izin verirse bu ay gitcez merkezle irtibat halindeyiz sürekli. Banada doktor tarafından HİT tavsiye edildi ve eşim özellikle orayı istiyor araştırdık tabi baya bi. Ancak tercih yinede senin canım. Önemli olan güzel sonuç alıp o mutluluğu yaşayabilmek :))[/
bence doktorunu dinle çünkü takip ve kontrol önemli..doktorun işi şansa bırakmadan takip ederse sonuçda güzel olur..

Canım ,doğru yer yanlış yer diye bir yer yok.sayfaları baştan sona kadar oku .yada okumaya çalış.farklı farklı merkezlere gidenlerin deneyimleri sana ışık olucaktır.Sonuçta kıbrısta 5,6 tane merkez var .hepside işinde çok iyi.her merkezde hamile kalandavar kalmayanda..tabii öne çıkan merkezler hit,dünya,doğuş karar senin .rahat ol kısmetse olucaktır.

buradaki arkadaşların çoğu Firdevs hanıma gittiler ve çoğuda hamile kaldı..demekki işini iyi yapıyorlar..

Arkadaşlar ben HİT e paket programa gittim donasyon otel konaklama ulaşım dahil 5600 AVro ödedim..diğer merkezler nasıl acaba özellikle Firdevs hanım

2 ölçümün ne zaman bence ikiz ya merak ettim kontrole ne zaman gideceksin ayy darısı hepimizin başına yaa :52:merak etti m kayınvaliden duydu mu:27:ne tepki vericek acaba ama bence bekle biraz büyüsünler sonra doya doya çatlatırsın şimdi onun negatif enerjisi ile boğuşma nacizane fikrim canım heyecanla bekliyoruz haberlerini :49::49:

Sevgili arkadaşım, ben annem dahil kimseye 4 ayı geçene kadar söylemeyi düşünmüyorum. Forumdaki arkadaşlarım kadar hiçkimse sevinemez benim ve eşimin ailesinden.

İkiz olam ihtimali yüksekmiş.. 10 gün sonra kontrol beklemedeyim sakinim ama biraz agresivim neden bilmuyorum.

Bugün karar verdim kendimi biraz korumam lazım geri vitese taktım evde dinlenme modundayım.

Değerim648 güzel bir değer allah sonunu görmeyi bana ve tüm sevgili arkadaşlarıma nasip etsin..
Sevgiyle kalıb

Sevgili arkadaşım, ben annem dahil kimseye 4 ayı geçene kadar söylemeyi düşünmüyorum. Forumdaki arkadaşlarım kadar hiçkimse sevinemez benim ve eşimin ailesinden.

İkiz olam ihtimali yüksekmiş.. 10 gün sonra kontrol beklemedeyim sakinim ama biraz agresivim neden bilmuyorum.

Bugün karar verdim kendimi biraz korumam lazım geri vitese taktım evde dinlenme modundayım.

Değerim648 güzel bir değer allah sonunu görmeyi bana ve tüm sevgili arkadaşlarıma nasip etsin..
Sevgiyle kalıb

sen nasıl hissediyorsan ve nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım..

Aynen dinlen ve yorma kendini iki canlısın artık unutma ;))

Sevgiyle kalıb

ben diğer denemelerimde tedavi olacağımı annemlerle arkadaşlarımla paylaştım, sonra da bir dolu insana açıklama yapmak zorunda kaldım..neden niçin lere cevap verip herkese laf anlatmaktan ne yapacağımı unuttum.
efsune söylememekle iyi ediyorsun..

ayrıca sen sakın unutma bikere annesin
bizim en büyük desteği efsune den sonra sen geliyorsun benim nazarımda
lütfen biraz kendinle başbaşa kal en büyük merhem olacaktır.
seni öpüyorum.

Back
X