Sevgili arkadaşım, ben annem dahil kimseye 4 ayı geçene kadar söylemeyi düşünmüyorum. Forumdaki arkadaşlarım kadar hiçkimse sevinemez benim ve eşimin ailesinden.

İkiz olam ihtimali yüksekmiş.. 10 gün sonra kontrol beklemedeyim sakinim ama biraz agresivim neden bilmuyorum.

Bugün karar verdim kendimi biraz korumam lazım geri vitese taktım evde dinlenme modundayım.

Değerim648 güzel bir değer allah sonunu görmeyi bana ve tüm sevgili arkadaşlarıma nasip etsin..
Sevgiyle kalıb

ya efsune al bendende o kadar az önce resmen ağlıyordum ama ne gerginlik nasıl bişey bu
sonra bir garip hal siteye girip bir şeyler okuyayım dedim senin yazını görünce bir ben değilmişim dedim
neden böyle oluyor acaba kızlar yazsanıza ayyyyy
bende haftaya salıyı bekliyorum.

ya efsune al bendende o kadar az önce resmen ağlıyordum ama ne gerginlik nasıl bişey bu
sonra bir garip hal siteye girip bir şeyler okuyayım dedim senin yazını görünce bir ben değilmişim dedim

canım hormonlarınız değişiyor..duygusal olmanız, gergin olmanız ondan olmalı..

merhaba kızlar,
sizlerin yazdıklarını okudukça inanın çok duygulanıyorum. Kendimi sizlerin yerine koyuyorum.İnşallah sizlerin annelik duygularınızı en kısa zamanda bizlerde yaşarız.
sizleri görmeden seviyorum.

merhaba kızlar,
sizlerin yazdıklarını okudukça inanın çok duygulanıyorum. Kendimi sizlerin yerine koyuyorum.İnşallah sizlerin annelik duygularınızı en kısa zamanda bizlerde yaşarız.
sizleri görmeden seviyorum.

bende canım.İnşallah bizde böyle annelik duygularını yaşarız..Adım adım bu heyecanlı sürecimizi paylaşırız..

Allahım bir fıstık vericek kucağına inşallah
sonra sıra bebek de onuda böyle yollucaz
doğumhaneye inşallah rüzgarselin sağlıcakla neşe ile bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah
dua edicem sana canım arkadaşım..... :)))))))))

:)))))))

selam kızlar,

atessn canım inan ki o keskin mesajı okuduğumda anlamıştım ben.. en azından pazartesiye kadar sorulara duvar çekmek istiyorsun gibi gelmişti.. keşke ben yanılsaydım :( hepimiz umutluyduk.. neyse ki sen kendiliğinden de hamile kalabiliyorsun belki senin yaramaz doğal yoldan gelmek istiyordur ne dersin? üzül, ağla arkadaşım ve bitir içindeki vedanı, yine gel buralara..yeni umutlarla gel.. öpüyorum..

ve taze anne adayları, yine sayfalar ilerlemiş, oyle bır baktım.. vaktim kısıtlı arada kaçtım girdim.. herşey yolundadır umarım..

Rüzgarselin sanırım yarın büyük gün.. Allah bir avazda kurtarsın arkadaşım.. kokusunu benim içinde çekersin içine..

Hepinizi öpüyorum,

yarın mutlaka sabahtan geleceğim bekleyin beni :)

canım siz paket program almadınız mı? gidip gelecekmisiniz? sürecin nasıl olacak

yok canım paket aldık ama sen paketsiz sormuştun ya ondan sadece donasyonun fiyatını yazdım :) biz günübirlik gitmiştik 5 ay falan önce ben muayene oldum bide genel bilgi aldık doktorla tanıştık sormak istediklerimiz sorduk öğrendik. şimdi adet olmayı bekliyorum rahimi hazırlayacklar transfere

Kızlar öğlen gibi nete girdim,hat koptu.firdevs hanım oteli değiştirmiş,Anadolu otelle anlaşmalı ve bi100 Yuro daha eklendi pakete ve otelde sabah akşam yemeği açık büfe.güzel bir yer.benimde Cumartesi transferim olacak...hakkımızda herşeyim hayırlısı..

evet kızlar kıbrıs sehayatımızı yaptık geldık Dunya tup bebek ıle gorustuk ve içime sindi. Berk Bey bana oldukca guven verdı.
Bizden bır takım testler ıstedıler en kısa surede onları gonderecegım. Sonrasında donörü bekleme donemıne gırecegım.
hayırlısı dıyorum Allah bu yolda emek veren herkesın kucagını doldursun.
benden haberler boyle..
sevgıler

Canım irem nonu verdi.yarın arıycam seni canım.bide fırsatın olursa eziç peanuts restauranta gıtmenı tavsıye ederım (irem tavsiyesi ) :)

Son düzenleme:
bazen laf anlatmak bile yorabiliyor insanı.
şimdi seni kimsenin yormasına izin verme.
tek düşün tek düşündüğün bebeklerin olsun.
ve kısa zamanda iyi bir doktor edinerek onun önerileriyle hareket ederek sağlıkla büyüt inşallah onları:))

sen hiç bişey anlatmıyorsun:(((

sürekli herkese şunu anlatın bunu anlatın şu nasıl oluyor bu nasıl oldu deyip gidiveriyorsun...

şimdi bana sen anlat bakalım uzuuun uzun anlat :)))nasıl bu kadar çabuk yeniden denemeye karar verdin ve bu defa nasıl başardın..
ne oldu bu defa ????
seni başarıya Firdevs hanım mı götürdü. doktorun etkisi mİ?
yoksa geçen sefer yolunda olmayan bu defa daha iyi olan rahim kalınlığı moral bozukluğu vs gibi başka sebepler varmıy dı??

forumda sormak almak...
forumda anlatmak vermektir..

ve burası vakit geçirdiğimiz en güzel AVM. hem alışveriş hem bedava:)))

ama hamilesin...... gerginim yorgunum hassasım kırılganım dersen anlatma canım ...

:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Sevgili Arkadaslairm,

coooook mutluyuz - Allah hepinizi de böyle mutlu etsin insallah - AMIN

Bir oglumuz bir de kizimiz olucak insallah!!!!! :52::52::52::52::52:

Bebislerim iyi gelismis, büyüyorlar teyzeleri.......Allahim böyle güzel günleri hepimize daima göster........

:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

evet kızlar kıbrıs sehayatımızı yaptık geldık Dunya tup bebek ıle gorustuk ve içime sindi. Berk Bey bana oldukca guven verdı.
Bizden bır takım testler ıstedıler en kısa surede onları gonderecegım. Sonrasında donörü bekleme donemıne gırecegım.
hayırlısı dıyorum Allah bu yolda emek veren herkesın kucagını doldursun.
benden haberler boyle..
sevgıler

lenova merhaba..berk bey donasyon için ne kadar ücret istedi..ulaşım konaklama dahil mi?

Back
X