hayırlısı olsun canım. dondurulmuş embriyon varmı orda
canım 9 yumurta döllendi 3 tanesi nakledildi ama sonuç negatif oldu..kalanların gelişimi devam etmediği için dondurulamadığını söylediler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım. dondurulmuş embriyon varmı orda
Sevgili arkadaşım, ben annem dahil kimseye 4 ayı geçene kadar söylemeyi düşünmüyorum. Forumdaki arkadaşlarım kadar hiçkimse sevinemez benim ve eşimin ailesinden.
İkiz olam ihtimali yüksekmiş.. 10 gün sonra kontrol beklemedeyim sakinim ama biraz agresivim neden bilmuyorum.
Bugün karar verdim kendimi biraz korumam lazım geri vitese taktım evde dinlenme modundayım.
Değerim648 güzel bir değer allah sonunu görmeyi bana ve tüm sevgili arkadaşlarıma nasip etsin..
Sevgiyle kalıb
ya efsune al bendende o kadar az önce resmen ağlıyordum ama ne gerginlik nasıl bişey bu
sonra bir garip hal siteye girip bir şeyler okuyayım dedim senin yazını görünce bir ben değilmişim dedim
neden böyle oluyor acaba kızlar yazsanıza ayyyyy
bende haftaya salıyı bekliyorum.
ya efsune al bendende o kadar az önce resmen ağlıyordum ama ne gerginlik nasıl bişey bu
sonra bir garip hal siteye girip bir şeyler okuyayım dedim senin yazını görünce bir ben değilmişim dedim
neden böyle oluyor acaba kızlar yazsanıza ayyyyy
bende haftaya salıyı bekliyorum.
merhaba kızlar,
sizlerin yazdıklarını okudukça inanın çok duygulanıyorum. Kendimi sizlerin yerine koyuyorum.İnşallah sizlerin annelik duygularınızı en kısa zamanda bizlerde yaşarız.
sizleri görmeden seviyorum.
Arkadaşlar ben HİT e paket programa gittim donasyon otel konaklama ulaşım dahil 5600 AVro ödedim..diğer merkezler nasıl acaba özellikle Firdevs hanım
Canim sen Turkiyede misin?
Firdevs Hanimda paket 5100 euro(4500 euro donasyon, 600 euro konaklama+ulasim)
arkadaşlar bir şey sorucam..donasyon için paket program olmadan konaklama hariç ne kadar istiyorlar bilen varmı??
Selam canm ben Halil ibrahim tekinde tedavi görüyorum. yumurta donasyonu olcak benim 5.000 euro
canım siz paket program almadınız mı? gidip gelecekmisiniz? sürecin nasıl olacak
evet kızlar kıbrıs sehayatımızı yaptık geldık Dunya tup bebek ıle gorustuk ve içime sindi. Berk Bey bana oldukca guven verdı.
Bizden bır takım testler ıstedıler en kısa surede onları gonderecegım. Sonrasında donörü bekleme donemıne gırecegım.
hayırlısı dıyorum Allah bu yolda emek veren herkesın kucagını doldursun.
benden haberler boyle..
sevgıler