canım Anadolu otelinden niye merite geçtin?siz paket mi almıştınız?ben de Firdevs hanıma gitcem de onun için soruyorumSağol canım inşallahbenim 5. Günü cnm 4 a kalite embriyo transfer edildi.ben büyük anadolu otelde kaldım merit otele bugün geçtim havaalanına ve kliniğe yakın diye merit oteli sağolsun durugen ayarladı birlikte aynı oteldeyiz dönüş inşallah cuma günü canım rabbim hakkımızda hayırlisini versin inşallah.
canım yaa ence senin de kocaman pozitif olacak yaa içimden geldi inan hissederek söylüyorum Allah ım inşallah o güzel günleri de nasip ederkendine çok dikkat et en son giden arkadaşlara baksana olasılık çok yüksek inşallah şu saatten sonra gebesin yaa güzel haberlerini bekliyoruz
canım Anadolu otelinden niye merite geçtin?siz paket mi almıştınız?ben de Firdevs hanıma gitcem de onun için soruyorum
online gördüm seni. sanırım dinleniyorsun. hayırlı olsun inşallah. yeğenimi kaptın götürecen alamanyalara ha:))
inşallah ben de görmeye gelecem üçünüzü ...büyük kızını ,seni ve yeni bebişini...
canım benim iyice dinlen şimdi.
öpüyorum güzel yanaklarından.
bye
not: baharım1980 ve durugen i de görürsen çok selamlar.
my eyes are on you :))
Haşimotosu olduğu için bu bir savunma sistemi rahatsızlığı 3 ay glutensiz beslendi,
E vitamini, larginin ve selenyum aldı.
6 kilo zayıfladı.
Bu sefer daha fazla spermi çıktı imci için
Ama sağlıklı olanı bulmak bayağı zor olmuş. Şükürler olsun şimdi hamileyim)
Ama firdevs hn hep doğruyu söyledi son güne bir tane bile embryo kalmayabilir demişti.
Şok tabiiki..
5. Gün transfere gittiğimde belki transfere giremeyeceğim olasılığı da vardı..
Bugünleri gördümya allaha ne kadar şükretsem azdır
fblim nasilsin cnm ? güzel anlarinin tadini cikar cnm ..
lütfennnnnnnnnn banada banada :: aglamayana meme yokmus ingaaaaaaaaaa )) isterim bende
yüce rabbim ver kalbimize göre insallah ..
Kızlar listede yanlışlıklar varsa hep beraber bakalım
hamilelik heyecanından osa gerek beni yine unuttunnnnnkızlar listede yanlışlıklar varsa hep beraber bakalım
biliyorum yaşadıklarınız hiç kolay değil ama,kendini böyle bırakma canım,biraz toparlanınca tekrar gidersin .en azından hamile kalabileceğini gördün bu da çok güzel birşey.elimizden birşey gelmez tatlım bu saatten sonra bak eşinde çok üzülüyormuş,yapma böyle ne olur.kızlar ya düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum..oysa o kadar hazırdım ki hem bedenen hem ruhen gebeliğe...tam zamanı gibi geliyordu..o kadar çok istiyordum ki...inanın hiç yumurta donasyonu olduğu aklıma gelmiyordu...allahım bebeğimi koru,onu bize bağışla diye dua ediyordum...
Kalbim acıyor...
Tekrardan nasıl toparlarım kendimi..
Kimseyle konuşamıyorum..eşim kendini bıraktı bana üzülüyor artık..
kızlar ya düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum..oysa o kadar hazırdım ki hem bedenen hem ruhen gebeliğe...tam zamanı gibi geliyordu..o kadar çok istiyordum ki...inanın hiç yumurta donasyonu olduğu aklıma gelmiyordu...Allahım bebeğimi koru,onu bize bağışla diye dua ediyordum...
kalbim acıyor...
tekrardan nasıl toparlarım kendimi..
kimseyle konuşamıyorum..eşim kendini bıraktı bana üzülüyor artık..
sağol canım inşallahbenim 5. Günü cnm 4 a kalite embriyo transfer edildi.ben büyük anadolu otelde kaldım merit otele bugün geçtim havaalanına ve kliniğe yakın diye merit oteli sağolsun durugen ayarladı birlikte aynı oteldeyiz dönüş inşallah cuma günü canım rabbim hakkımızda hayırlisini versin inşallah.
Haşimotosu olduğu için bu bir savunma sistemi rahatsızlığı 3 ay glutensiz beslendi,
E vitamini, larginin ve selenyum aldı.
6 kilo zayıfladı.
Bu sefer daha fazla spermi çıktı imci için
Ama sağlıklı olanı bulmak bayağı zor olmuş. Şükürler olsun şimdi hamileyim)
Ama firdevs hn hep doğruyu söyledi son güne bir tane bile embryo kalmayabilir demişti.
Şok tabiiki..
5. Gün transfere gittiğimde belki transfere giremeyeceğim olasılığı da vardı..
Bugünleri gördümya allaha ne kadar şükretsem azdır
Arkadaşlarım kızımız doğdu bugün. Ben iyiyim ama kızım doğum travması denen birşey yaşıyormuş. Sürekli uyuyor. Ağlamıyor, acıkmıyor. Yorgun doğdu diyorlar. O yüzden küvöze aldılar biraz oksijen veriyorlar. Dualarınıza ihtiyacı var.
oyyyy kuzum benim yaaaa kızını bizim yerimize de öp,kokusunu içine şöyle doyasıya çek canım.Allah ım biran önce küvezden çıkmasını da nasip etsin,dualarımız sizinle.sen nasılsın canım genel anestezi mi aldın?kızını kucağına alıp hastaneden çıkınca bişeyciğiniz kalmaz Allah ın izniyle.ismi ne olacak kızının oyyy pembişleri de giydirince ne tatlı olur şimdi.Canım Allah ım nazarlardan saklasın mutluluğunuz daimm olsunArkadaşlarım kızımız doğdu bugün. Ben iyiyim ama kızım doğum travması denen birşey yaşıyormuş. Sürekli uyuyor. Ağlamıyor, acıkmıyor. Yorgun doğdu diyorlar. O yüzden küvöze aldılar biraz oksijen veriyorlar. Dualarınıza ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?