canım Anadolu otelinden niye merite geçtin?siz paket mi almıştınız?ben de Firdevs hanıma gitcem de onun için soruyorum

Larax canım özelinde yazdım tskr ederim çok incesin.inşallah bee tek dileğimiz bu değilmi zaten.mormenekse canım benim inşallah hislerini yaniltmam bu sefer bende çok pozitif hissediyorum hayırlısı allahtan bugün o kadar gülüp oybarken duygulandım transfer esnasında gözyaşlarımı tutamadım çok farklı bir duyguydu

online gördüm seni. sanırım dinleniyorsun. hayırlı olsun inşallah. yeğenimi kaptın götürecen alamanyalara ha:))

inşallah ben de görmeye gelecem üçünüzü ...büyük kızını ,seni ve yeni bebişini...

canım benim iyice dinlen şimdi.

öpüyorum güzel yanaklarından.

bye

not: baharım1980 ve durugen i de görürsen çok selamlar.

my eyes are on you :))

Canım ınan bu sabah umudumsun,durugen,baharimla sohbet ederjen seni konuştuk coi tsk ederim sende tez zamsnda gelip alacaksın bebisini canım

efsune canım esının kullandığı E vitamini, larginin ve selenyum doktor kontrolünde oldu sanırım degılmı?

fblim nasilsin cnm ? güzel anlarinin tadini cikar cnm ..
lütfennnnnnnnnn banada banada :: aglamayana meme yokmus ingaaaaaaaaaa )) isterim bende
yüce rabbim ver kalbimize göre insallah ..

Laraxcığım senin de siparişini aldım !!! Tez vakitte gelsin bebişler....
Ne fotolar göndereceğim sana ...

kızlar ya düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum..oysa o kadar hazırdım ki hem bedenen hem ruhen gebeliğe...tam zamanı gibi geliyordu..o kadar çok istiyordum ki...inanın hiç yumurta donasyonu olduğu aklıma gelmiyordu...Allahım bebeğimi koru,onu bize bağışla diye dua ediyordum...
kalbim acıyor...
tekrardan nasıl toparlarım kendimi..
kimseyle konuşamıyorum..eşim kendini bıraktı bana üzülüyor artık..

biliyorum yaşadıklarınız hiç kolay değil ama,kendini böyle bırakma canım,biraz toparlanınca tekrar gidersin .en azından hamile kalabileceğini gördün bu da çok güzel birşey.elimizden birşey gelmez tatlım bu saatten sonra bak eşinde çok üzülüyormuş,yapma böyle ne olur.

Canım benim öncelikle geçmiş olsun o kadar üzüldümki anlatamam bende geçen yıl hemde 3 buçuk aylikti odası bile hazırdı esimke nasıl istiyor bekliyorduk ama gitti hemde karnimi yarıp aldılar sezeryan oldum ortada bebek yok bilsen neler düşündüm isysn ettim canım kısacası çok acı biliyorum ama bebek istiyorsak tekrar toparlanıp ayağa kalkip yurumemiz gerekiyor

canım büyük anadolu otel e baktım internet ten, girne de görünüyo. Firdevs hanım ın yeri lefkoşa da değil mi? Arası 36 dakika diyor. Merkez de lefkoşa da anlaşmalı başka otel yokmu acaba?

Mormenekse canim, sagol tebriklerin icin........darisi sana, darisi tüm anne olmak isteyenlere......

Uumudum - sagol canim sanada tebriklerin icin. Dualarimda hep varsiniz, forum arkadaslarim diye duaya ekliyorum :)

Gerdog - evet topik cok haraketli vallahi......benim bazen gece gec saatte yazmamin sebebi - uyaniyrum, uyku tutmuyor, cep telefonum yatagin basinda, napiyim girip bakiyorum forumda neler var diye :) gördügün gibi ayrilamiyorum burdan sizlerden :) esim kizmiyor, cünkü biliyorki burdan bir sürü enerji topluyorum, karar vermeden sizlerden cok destek aldigimi biliyor, bana iyi geldigini biliyor - o yüzden bisey demiyor :)

AYY simdi kim ikizlerime isim bulalim diye yazmisti - unuttum kusura bakma arkadasim :) hamilelikte gercekten unutkanlik da oluyormus.......evet evet ne olur yardimci olun isim konusundan - cok zorlaniyoruz

Fbli - Allah iyiligini versin - - cook sirin bebisler - resim icin coook sagol canim arkadasim :))

Yusufdeniz - canim benim - cok sagol Allah sanada kismet etsin insallah, biliyorum sende ikiz cok istiyorsun sanirim, Allah gönlüne göre versin insallah. nasilsin nasil geciyor hamilelik??

Sevgili Rüzgarselin - simdi bebegini insallah sag salim kucagina almissindir, cennet kokuyordur kimbilir o yavrucak Allah nazarlardan korusun...........darisi tüm hepimize burdan.......en yakin zamanda insallah haberini alicagiz burda.......

Canim benim, Allah sana sabir versin......icim aciyor demissin..elbete aciyordur..ne demek cok aci seyler yasadin, seni cok ama cok iyi anliyorum, bende gecen sene kürtaj olmustum, hic toparlanamiycam diye düsünümüstüm, ama inan bana biraz zaman gecsin, acilarinda hafifliycek canim......kendine zaman tani....acini yasa derim...icine atma........

icinden geliyorsa bagira bagira agla, acini icine atma, disariya cikar...........ne kadar da sana Allah kismet etmemis desek, biliyorum su an hic faydasi yok.............bol bol dua et, Allahdan sabrini dile.......

nasilmi atlatacaksin bu zamani daha - - plan yaparak canim, bu düsünceler seni ayakda tutacak............insallah gör bak yakinda kendini birazcik daha iyi hissedeceksin.......Allahim sana ve esine sabir versin........

Arkadaşlarım kızımız doğdu bugün. Ben iyiyim ama kızım doğum travması denen birşey yaşıyormuş. Sürekli uyuyor. Ağlamıyor, acıkmıyor. Yorgun doğdu diyorlar. O yüzden küvöze aldılar biraz oksijen veriyorlar. Dualarınıza ihtiyacı var.

Canım benim çok hayıırlı olsun, çok rahatı yerindeydi demekki)
Çok iyi bakmışsın kızımıza!!!
Annesi doktorlara iyi danış..en iyi tedaviyi yapmalarını sağla lütfen..
Dualarımız senle)
Doğumda aksi giden birşey olmadı değil mi??

Ne yapabiliriz birşeye ihtiyacın varmı ??
Çok sıjkıca sarılıyorum sana!!

Son düzenleme:

Canım her gecenin bir sabahı var ve senin sabahın günlük güneşlik oldu.ne mutlu sana ve bizlere.

Canim merak etme duzelir o biraz kuvozde oksijenini alsin. Ben ebeyim boyle seylerle cok karsilastogimiz icin ama doktorunun falan iyi olmasi takip etmesi lazim. Sen kendini fazla uzme sutun gelmez sonra annesi

oyyyy kuzum benim yaaaa kızını bizim yerimize de öp,kokusunu içine şöyle doyasıya çek canım.Allah ım biran önce küvezden çıkmasını da nasip etsin,dualarımız sizinle.sen nasılsın canım genel anestezi mi aldın?kızını kucağına alıp hastaneden çıkınca bişeyciğiniz kalmaz Allah ın izniyle.ismi ne olacak kızının oyyy pembişleri de giydirince ne tatlı olur şimdi.Canım Allah ım nazarlardan saklasın mutluluğunuz daimm olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…