Canım çok sağol birşeye ihtiyacımız yok. Doğum çok güzel geçti. Rahat uyandım, ağrım çok çok az. Bir sorun yok. Ama kızıma üzüldüm işte. Bazı bebeklerde böyle oluyormuş. Birkaç güne düzelirmiş. Akrabamız çocuk doktoru. O da öyle dedi.
Yanıma geleceği anı iple çekiyorum.

Canım Allah analı babalı büyütsün,hayırlı olsun,evinize neşe katsın.yüzünüzü güldürsün.uzun yolculuğun sonunda hayırlısıyla bitti.dualarımız seninle ve senin birtanenle.hiç canını sıkma Allah onu sana bağışlayacak ve çok mutlu olacaksınız.senin için ne kadar mutluyum ki şu an:)

Canim merak etme duzelir o biraz kuvozde oksijenini alsin. Ben ebeyim boyle seylerle cok karsilastogimiz icin ama doktorunun falan iyi olmasi takip etmesi lazim. Sen kendini fazla uzme sutun gelmez sonra annesi
senin de mi olmuyor canım bebek?donasyon mu olcak?tüp bebek yaptırdın mı?bilgilerin pek yok forumda. Allah ım bu yolda uğraş verenlerin yüzünü güldürsün inşalah.

Canim merak etme duzelir o biraz kuvozde oksijenini alsin. Ben ebeyim boyle seylerle cok karsilastogimiz icin ama doktorunun falan iyi olmasi takip etmesi lazim. Sen kendini fazla uzme sutun gelmez sonra annesi

Canım doktora bilgi verilmiş. Zaten doktor demiş oksijen verelim diye. Ama elimde değil. Yanımdan aldılar ya bi tuhaf oldum. İnşallah çabuk iyileşir.

Canım çok sağol çok tatlı bişey. Allah hepinize nasip etsin. Sizin için de dua ettim zaten.
Genel anestezi aldım. Adını ela koyduk. Çok rahat uyandım. Bebişimin yanıma gelmesini bekliyorum. İnşallah çabuk iyileşip gelir.

Canım doktora bilgi verilmiş. Zaten doktor demiş oksijen verelim diye. Ama elimde değil. Yanımdan aldılar ya bi tuhaf oldum. İnşallah çabuk iyileşir.

Bence ağrın yoksa ve kendini iyi hissediyorsan kuvezde oldupu yere sandalyede seni götürsünler. Ona bak ve belkide elini tutabilirsin .. O senin sesini algılayacaktır.9 qy senin sesini duydu şimdide sana ihtiyacı var.. Bence ona göz kontaktı yada deri kontaktı kurmalısın.. Kızın issedecektir.. Mırıldan birşeyler karnındaki huzuru vermeye hazır olduğun enerjisini gönder)

Canim basta hayirli olsun. Insalah en kisa zamanda travmasi gecer bebeginin... Dualrim seninle ve bebeginle canim. Okadar yol geldin birazcik daha dayan senin positif enerjini ver bebegine. Allah yardimciniz olsun

Allah ın izniyle en kısa zamanda çıkar inşallah.llah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bir evlat olsun canım.bol bol su iç oral açıldıysa,hafif yürüyüş yap koluna girsinler,gerçi akrabanız doktormuş onlar da iyi bilirler.Ela çok güzel bir isimmiş,beğendimmm.kendine çok iyi bak canım anne olmanın tadını çıkar.asıl şimdi oynatılır dansözler:)))

Canım gözün aydın .nazlı kızımız dünyaya gözlerini açtı...rüzgarselincim sen ne zorluklar çektin.hepsinin üstesinden geldin.bir kaç gün küvezde olsa ne yazar.Onun çok bilinçli güçlü ve güzel kallpli bir annesi var.biraz daha sabır canım yeterki bebeğinin sağlığı iyi olsun.kendine iyi bakkk..

canimm oyle mutlu oldumki suan acar acmaz dogum haberini aldim Allahim bebisinle biomur saglik sihhat versin...bebiste Allahin izniyle duzelip annesinin o mutlu huzurlu kucagina gelcek insallah..suan oyle mutlu oldumki canim daha onceden yazmistim 'ruzgarselin sen doguma gitdiginde ben kibrista olcam diye,zaman ne cabuk geciyor...suan kibristayim ve heyecanla bekliyorum

senin de mi olmuyor canım bebek?donasyon mu olcak?tüp bebek yaptırdın mı?bilgilerin pek yok forumda. Allah ım bu yolda uğraş verenlerin yüzünü güldürsün inşalah.

Merhaba cnm surekli burdayim aslinda okuyorum takip ediyorum saat basi formu kontrol ediyorum. Ben 2 kez tup denedim negatiff bende rezerv azligi esimde de cok ciddi sperm problemi var. Simdi cyclo kullanıyorum 2 aydir haziran adetiyle baslicaz allah izin verirse. Buyuk ihtimal embriyo donasyonu olcak

canim bugun seni otelden yeni kalacagin yere ugurladim:dualarim seninle.. bugun transferrin oldu,canim insallah bebislerin sana simsiki tutunacak ve guzel haberlerini vereceksin...seni tanimak cok guzeldi...bu dostlugumuzda devam etcekk

canim yarinda seninde transferin olcak...bugun senide waltkrayburgle ugurladim..hersey yolunda gidecek ve sende bebislerini alacaksin arkadasim...seni waltkrayburgu tanidigim icin cok mutluyum...bol sanslar.....

kizlar suan buyuk anadolu oteldeyim ve burasi gercekten guzel,manzarasi guzel,havuz buyuk,onar villageyede bi cifti birakmak icin gitdik orasida manzara olarak gercekten guzel ama oteli bilmiyorum,bu bahsedilen inisli cikisli yolda pek uzun bi yol degil ve arabada yavas gidiyor yani,abartildigi gibi bir yol degil bence..ben suan esimle tatil modundayiz tabi bana deniz havuz yasakk suan esimin laptapdan yaziyorum ve onun okumamasi icin caba harciyorum firdev hanimin klinigide normal biyer ve firdevs hanimla verda hanimin odalari yanyana'ust katda esim sperm Verdi,normal biyer oyle vasat bi klinik degil acikcasi..firdevs hanim ve iremde cok ilgililer,firdevs hanim benle esimle konustu baya bi bekledi sorularimiz icin,kendimi bu form satesinde oyle bi hazirlamisimki bisey soramadimm ve ben firdevs hanima biraktim yapacaklarini,oda 5.gun 4 transfer edelim dedi.bizde tamam dedik...kizlar cumartesi gunu transferim olcak ve dualariniza ihtiyacim var...hepinizi coookk seviyorumm

bebek ve minik tatli bebisleri prens ve prensesimiz olcakmiss cok sukur...cookkk sevindimmm ben ikisinide erkek olcak diyordum canim Allahim bebislerini sana bagislasin,dogum haberlerinide okumak nasip olcak insallahhhh sislikler icinde daha dikkatli olmalisin...vucut agirlastikca ayaklara basinc oluyor..canim kendine ve bebislere dikkat et

efsune ve canim arkadaslarim unutdugum atladigim bisey varsa simdiden affola...pek geriye donuk okuyamadim,hamisler daha dikkatli olun,kibris cikarmasi yapcaklar, sorulariniz varsa c.tesi gunune klinikte olcam,doctor hanima sorularinizi sorarim,bekleyenler Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun...benimde su gunlerde formu surekli takip edemiyorum...tatil moduna girip,bebislerimi alip doncem insallahhh herkese iyi geceler...artik esime neti verme zamani

Canım transferine az kalmış.klinik kalabalık mı oluyor merak ettim.dualarımız seninle ve tüm transferi olan arkadaşlarımızla.birde birşey daha merak ettim.firdevs hanım transfer öncesi muayene ediyor mu..sevgiler canım.

formun sonuna kadar okuyamadım ama bende yumurta donanosyonu yaptırmayı dusunuyorum ve tavsıye edebılecegınız doktor hastane varmıdır acaba

canim zaten otelden beraber gitdigimiz 2 cift daha vardi,oteldede yabanci olmak uzere o gun 7 cift vardi ve 1 ciftde yukardaydi yani 10 ciftdik.o gun klinik kalabalikti o gun ama sadece firdevs hanimin hastasi degillerdi.ve salonda oyle buyuk bi yer degil,zaten fazla beklemeden firdevs hanim bizi aldi.biz pazar gunu kibristaydik,pazartesi gunu sperm verdik ve sperm verilen gun beni muayene etdi'rahim kalinligima bakti ve olivetre igneyi kendi yapti'hemsireler mesguldu.ve bize c.tesiye kadar beklememizi istedi...ertesi gun irem aradi ve yumurtalarin durumunu soyledi,c.tesiye kadar bekliyceklerini demis firdevs hanim...

bugun ben waltkrayburg ve baska bi arkadas oturmus konusurken bi teyzeye waltkrayburg yardimci oldu ve oda oglu ve gelini icin firdevs hanimla gorustu...teyzecigimin bu konulardan haberi yokmus ve arkadasimiz waltkrayburg baya bi detayli anlatarak onada yardimci olduu bende bu aksam teyzecigimi gordum'konustuk cooooooooooooooook mutluyduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…