Efsune ,canım yanlış hatırlamıyorsam eşimi sperm moefolojisi düşüktü..donasyondan önce extra takviye kullandınız mı.ımcı yöntemi kullandınız mı.yanıtlamak istersen çok sevinirim.

Haşimotosu olduğu için bu bir savunma sistemi rahatsızlığı 3 ay glutensiz beslendi,
E vitamini, larginin ve selenyum aldı.
6 kilo zayıfladı.
Bu sefer daha fazla spermi çıktı imci için
Ama sağlıklı olanı bulmak bayağı zor olmuş. Şükürler olsun şimdi hamileyim)

Ama firdevs hn hep doğruyu söyledi son güne bir tane bile embryo kalmayabilir demişti.
Şok tabiiki..
5. Gün transfere gittiğimde belki transfere giremeyeceğim olasılığı da vardı..

Bugünleri gördümya allaha ne kadar şükretsem azdır

teşekkür ederim canım yaa bakma o surata o kadar derbeder değilim sizin sayenizde tabi insan o kadar emek verdikten sonra ümitleniyor bakalım birde bu son zati bayanlardaki gib istediğin kadar deniyemiyorsun erkeklerde 2. ameliyattan sonra önermiyorlar eşim şuan sıcak bakmıyor ama çocuksuzluğa onun da tahammülüyok her iki ablamın bebeği oldu bu hafta canım ya köşede sessiz sesiz oturdu içim çok acıdı Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sonuç güzel olur Allah çok büyük beniim için hayırlısını vereceğine eminim inşallah iyi olur ama kötü olursada umarım dayanacak gücü ve çareyi verir.

atessen biraz geç oldu ama negatif haberine üzüldüm.Neyse donasyona olumsuz bakan eşini nasıl olumlu baktırabildin canım?Benim de başım eşle dertee bu konuda maalum

senin eşin donasyon istemiyor muydu??
yoksa tanıdığı bir kişi donör olsun mu istiyordu?? bir iş arkadaşı donör olursa gibi bir muhabbet olmamışmıydı ??? karıştırmış da olabilirim...

benim eşim istemiyordu bunun birinci sebebi daha iki ay önce benim kendi yumurtam ile doğal hamile kalmış olabilmemdi. aklında tüp mü denesek sorusu vardı. daha önce bi kere denedik olmamıştı boşuna para harcamayalım diye düşündük

ikincisi dini kaygıları vardı günah mı acaba diye?? bunu da hiç kimse bu konuda ona mantıklı bir açıklama yapamadığı için aştı..diyanet profesorler vs..

üçüncüsü benim bir kızım var. donasyonla olacak çocuğu ben sevemezsem kızım kadar çok benimsemezsem kaygısı vardı. bu kaygı tabii kendisi içinde vardı bebeği benimseyememe korkusu. ama insan yolda buduğu bir kediyi bile sevip benimserken karnında büyüyen bir bebeği nasıl benimseyemez düşüncesiyle yenildi.

birde o ben senin ve benim bir parçamız olmasını istiyorum. üçüncü bir kişi fikrini kabul edemiyorum diyordu. ve benim nasıl kabul ettiğime de inanamıyordu. bunu da; bu fiziksel bir üçlü değil. düşün ki o bana kan veriyor sadece. ve benim ihtiyacım olan o kanla biz çok istediğimiz bişeye sahip olacağız düşüncesini benimseyerek aştık...

ve ben ona buradaki sevinçleri doğan bebekleri herşeyi hep anlattım..... papatyanın kızı için hissettikleri aysevinin ikizleri onlrda sağolsunlar bana hep yazdılar hislerini çok çok saolsunlar

temelinde sevgi olan bir ilşkide çiftler konuşabiliyorsa çözülmeyecek uzlaşılmayacak hiç bişey yoktur bence...

slm kızlar ben de 2 kez tüp bebekten negatif aldım..çok şükür yumurtamız ve spremimiz var. fakat bi akrabamız var yaşı baya ileri onun hiç çocugu olmadı sayısız tüp ve aşılamadan sonra.geçennlerde ona teklif etmişler yumurta alabilirsin diye kıbrısta yapıolarmış o da yok öyle şey mi olur filan demiş.ben şimdi onu ikna etmek istiyorum..öğrenmek istediğim şu yumurtayı alacağımız kadını seçebiliomuyuz ya da nasıl oluyo ?
onun yumurtasının olgunlaştığı tarihle senin vucudunu nasıl ayarlıyorlar?

efsune selam canım..
Bizim son denemeden sonra doktor eşimin sperminde sorun olabileceğini söyledi..şimdi eşiminde sperm morfolojisine bakılacak..Ayrıca doktor birşey çıksın çıkmasın yinede biz ikinciye gitmeden önce eşini güçlendirelim dedi..şimdiden güçlendirmek için 3 adet ilaç kullanıyor.. senin söylediğin vitavin tarzı ilaçlar, inşallah faydasını görürürz

ateş haklısın canım doğacak çocuk bizim kanımızla beslendiği için bizim özelliklerimizi taşıyacak..Bizim parçamız olacak..

hayırlı uğurlu olması dilerim. :))
lütfen bol dinlenin bolcanada su için ben efsune yi dinledim çok su içtim
birazda bulunduğunuz yerde yürüyün çok fadası oluyor
şimdiden pozitif sonuçlarınızı merakla bekliyorum

baharım1980 senide unutmuş değilim
kendine çok dikkat et.

topikdeki herkeze ve banada nasip eder RABBİM İNŞALLAH
GÜZEL ALLAHIM SEN NELERE KADİRSİN.
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN AMİN.....

:)))))

Waltcığım transferin hayırlı olsun... Sanırım şu ara dinleniyorsun.... Hadi bakalım bebeklerinle dön yuvana...

Canım yeni geldim zaten klinigin yanında merit otele yerleştim transfer gayet güzel geçti güle oynaya transfer sonrasida ırem hnmda firdevs hnmda yanımdaydı herşey güzeldi gerisi allahtan artık

Fblicimm bu bebişlerden Ben istiyorummm.Yaa çok şekerler.Yaa o kıyafetler harikaa.ahh bi hamile olsam o bebiş mağazaları benden korksuuunn.

Siparişiniz alındı !!! Tiz zamanda hamile kalına,bebekler gele veee fotolar gönderile
Tek mi istersin çift mi? Üç de olabilir

Canım tskr ederim benim transferim bugün oldu durgenin yarın baharimla umudumsunun cumartesi 4 muz bir aradaydik güzeldi inşallah sonuclarida guzeo olacak öyle his ediyorum.senin hamilelik nasıl gidiyor canım ?

Canım yeni geldim zaten klinigin yanında merit otele yerleştim transfer gayet güzel geçti güle oynaya transfer sonrasida ırem hnmda firdevs hnmda yanımdaydı herşey güzeldi gerisi allahtan artık

aradim otelden cikmissin cnm .cook sevindim,güle güle büyüt göbisinde.
görüsmek üzere.
sevgiler

canım yaa ence senin de kocaman pozitif olacak yaa içimden geldi inan hissederek söylüyorum Allah ım inşallah o güzel günleri de nasip eder kendine çok dikkat et en son giden arkadaşlara baksana olasılık çok yüksek inşallah şu saatten sonra gebesin yaagüzel haberlerini bekliyoruz

Siparişiniz alındı !!! Tiz zamanda hamile kalına,bebekler gele veee fotolar gönderile
Tek mi istersin çift mi? Üç de olabilir

fblim nasilsin cnm ? güzel anlarinin tadini cikar cnm ..
lütfennnnnnnnnn banada banada :: aglamayana meme yokmus ingaaaaaaaaaa )) isterim bende
yüce rabbim ver kalbimize göre insallah ..

inşallah buradan pozitif haberini verdiğin günü de görürüz.canım güle oynaya transfer yapmışsınız çok sevindim.kaçıncı gün transferin oldu,kaç tane aldın,merit oteli kendiniz mi ayarladınız?ne zaman geri dönüş?kendine çok dikkat et canım hadi bakalım bebeklerini aldın hayırlısıyla sana tutunsunlar inşalah

Sağol canım inşallahbenim 5. Günü cnm 4 a kalite embriyo transfer edildi.ben büyük anadolu otelde kaldım merit otele bugün geçtim havaalanına ve kliniğe yakın diye merit oteli sağolsun durugen ayarladı birlikte aynı oteldeyiz dönüş inşallah cuma günü canım rabbim hakkımızda hayırlisini versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…