hergün artık buraya girip güzel haberleri okymak bana çok iyi geldi. 2.denemem olacak görüşmelere başladım. eşim ilkinde çok hevesliydi şimdi istemiyor. ama engellemiyorda artık. bu konuda benle konuşmuyorda. ne gerekirse yaparım ama benden fazla birsey isteme diyor. biliyorsunuz bu konuyu kimseylede konusulmuyor. hiç kimseye söylemiyoruz donanosyonla hamile kalcagımı. artık bu denemede tek basımayım. yapabilecekmiyim bilemiyorum ama denemek istiyorum. b ir bebeğimin olmasını onu en iyi sartlarda yetiştirmek çok istiyorum.
bilmiyorsunuz ama artık tek desteğim burdaki arkadaşar oldu. bazen yazılanlara hem seviniyorum hemde ağlıyorum. (çok duygusal oldum)
allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin.
kızlar ben gebe değilim diye benim halimi hatrımı hiç soran yok( üzülüyorum ((
bebklerimi ben hiç bi an aklımdan atamıyorum ama gebeliği yaşayamadığım için üzülüyorum.onlar için yemek yemek su içmek isterdim.şimdi o bayan ne yiyo ne içiyo düşüncesi yiyo beynimi.sanki ben anne olmayacakmışım gibi etrafımda ki bu konuyu bilen kişilerden bazıları sen ne anlarsın tarzında konuşmalar yapıyo ya çok üzülüyorum ozaman.bende insanım ama yaa:,,,((
cnm size bol şanslar diliorum güzel haberlerle dönceksiniz inşallah haberlerinizi beklioruz
hergün artık buraya girip güzel haberleri okymak bana çok iyi geldi. 2.denemem olacak görüşmelere başladım. eşim ilkinde çok hevesliydi şimdi istemiyor. ama engellemiyorda artık. bu konuda benle konuşmuyorda. ne gerekirse yaparım ama benden fazla birsey isteme diyor. biliyorsunuz bu konuyu kimseylede konusulmuyor. hiç kimseye söylemiyoruz donanosyonla hamile kalcagımı. artık bu denemede tek basımayım. yapabilecekmiyim bilemiyorum ama denemek istiyorum. b ir bebeğimin olmasını onu en iyi sartlarda yetiştirmek çok istiyorum.
bilmiyorsunuz ama artık tek desteğim burdaki arkadaşar oldu. bazen yazılanlara hem seviniyorum hemde ağlıyorum. (çok duygusal oldum)
allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin.
kızlar ben gebe değilim diye benim halimi hatrımı hiç soran yok( üzülüyorum ((
bebklerimi ben hiç bi an aklımdan atamıyorum ama gebeliği yaşayamadığım için üzülüyorum.onlar için yemek yemek su içmek isterdim.şimdi o bayan ne yiyo ne içiyo düşüncesi yiyo beynimi.sanki ben anne olmayacakmışım gibi etrafımda ki bu konuyu bilen kişilerden bazıları sen ne anlarsın tarzında konuşmalar yapıyo ya çok üzülüyorum ozaman.bende insanım ama yaa:,,,((
Transferjn hayirli olsun canim benim... Icinde cok guzel hisler var canim... Allahim gonlune gore versin insallah!!! Insallah 10 gun sonra burda parti var yine :)))
Canım inşallah transferin hayırlı olur,seni hayallerine götürür.mutlu haberlerini bekliyoruz.sıra sende biliyorsun değil mi?
cnm sen gerçekten özel bir annesin üzülmene gerek yok hiç sen şimdiden bebişlerinin hayalini kur neler yapavcağının hayalini kur...milletede bakma boşver kimseler bizleri anlamaz elbet bozuo tabi moralimizi ama kulağını tıka boşver bak ne güzel bebişler gelicek hayırşlısı ile...nasıllar bebişler iyilermi nedir durumlar cnm
Aslında ikinizde forumda çocuklarına genetik aktarım sağlayabilme şansını yakaladınız.
Bu çok özel
Özellikle tuna nehir senin yumi senin sperm sadece karnında değil.oysa başka bir yöne yani elindekilere konsantre olmalısın!! İkizler yoldaaaa!!!
Bee yide kutluyorum soon bir kere deneyerek şansını yakalayabilecek cesareti gösterdiği için)[/QSAĞOL CANIM. ÖNEMLİ OLAN ANNE OLABİLMEK. İSTER TÜPLE, ,İSTER DONASYONLA İSTER TAŞIYICI ANNE İLE. ONLAR BİZİM. VE EN GÜZELİ DE BU
Aslında ikinizde forumda çocuklarına genetik aktarım sağlayabilme şansını yakaladınız.
Bu çok özel
Özellikle tuna nehir senin yumi senin sperm sadece karnında değil.oysa başka bir yöne yani elindekilere konsantre olmalısın!! İkizler yoldaaaa!!!
Bee yide kutluyorum soon bir kere deneyerek şansını yakalayabilecek cesareti gösterdiği için)
aslında çok mutluyum canım gerçekten,aylar önce ne kadar üzgün olduğumu sizler daha iyi biliyorsunuz.kaç kere yüzüstü bırakıldım.ama işte bu hevesimi bile kursağımda bırakıyor bazıları.hele can arkadaşım dediğim kişi olunca bu daha da çok koyuyor.nekadar zor yollardan geçtiğimi bildiği halde böyle yapmasıda cabası...neyse yaaa kızlar ben herşeye rağmen çook mutluyum dünyanın en iyi en ilgili adamıyla evliyim:)) ee bebişlerimizde yoldaaaa.amaaaaan satmışım anasını böyle arkadaşların:)) bana sizler yetersiniz. eee bebişlerim bi doğsunlar en yakın kankilerim olucak:))))))darısı tüm formdaşlarımın başına:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?