Almanyada devletin emzirmeyi teşvik eden ve destekleyen annelere yol gösteren bir internet sitesi var oradan aldım !!
Almanyadan bunun hemopatik damla halini istetsen gelse iyi olur. Eczaneye sor türkiyeyi bilmiyorum..

Bu arada sık emzirmek en iyi şeymiş ne su içmek nede bitki diyor. Sağlıklı beslrn ve ilk hafta 10-12 kere günde
Sonra 8 den az olmasın gibi ..
Sen sık sık sütünü, ela bebek emmese bile sağ ki !!! süt bezlein çalışsın)

Son düzenleme:

Transferden sonraki 16. Günkü değer benim değerim) cumartesini iple çekiyorum..

53 ten üçüze hayat yaşam ne ilginç... Verecekse allah birer ikişer veriyor ..

Yolun açık olacak inşallah.. Hedefleinden ilkine ve tümüne sağlıkla ulaşman dileğiyle..
Biliyorsun eşimşn sperminde% 20 dna defekti vardı embryo bile oluşmaz demişlerdi. Bundan sonra sizde ancak embryo transferi olur demişlerdi. Birde bende üçüz çıkarmış.
Yazarken gözü karardı valla

canım eşinin bebeği kendine benzettiğini yazmışsın çok sevindim yaa normalde babalık anneliğe göre daha geç başlıyormuş ama maşallah eşin iyi bu konuda her iki ablamda doğum yaptı eşleri çok fazla bişi hissetmiyo gibi Allah ım bakalım bizimki ne olacak.ben rahim filmi çektim temiz ama kan tahlilim de prolaktin yüksek ve tsh baktırıcm bir daha haşimato olabilir dedi doktor anlamadım yaa inşallah sıkıntı olmaz kısmetse haziranda hazırlanmayı düşünüyoruz eşim işlerini ayarlıcakta adetin kaçıncı günü yumurta toplanmaya başlıyor ?

Bunu üzülmeden, içi acımadan, kafasında bin türlü şey düşünmeden yapabilen var mı? Tabi ki o umut var ve peşinden gitmek en doğal hakkın. Beterin beteri var gibi kaderci bir yaklaşım olacak biraz, ama gerçekten de öyle. Başkasının spermi yada yumurtası da olsa, o bebeği karnında taşıma şansın varken neden yapmayasın? Daha kötüsü ne olabilir diye düşünüyorsan, yumurtası olup rahimi olmayan birileri de var, belki de senin yerinde olmak isterler.

İlk zamanlar için acır, sonra tamemen unutur gidersin, bebişin annecim seni seviyorum dediğinde için mutlulukla dolar, tecrübeyle sabit :)

ama ben mutluyum:)) ne olursa olsun anne olacağım:)

:18:
ama ben mutluyum:)) ne olursa olsun anne olacağım:)

canım yaa olur mu öyle şey önemli olan senin kendini nasıl hissettiğindir bence şanslısın hepimiz burda eksikliklerimizi tamamlamak için uğraşıyoruz ve sen başarılı oldun bundan sonrasında ikiz bebeklerini kucağına aldığında dünyanın en mutlu insanı sen olacaksın bundan güzeli var mı?bence olaylara pozitif yönünden bak ve kendini iyi hisset kırılma noktanı yükselt

Kese tam olarak kaçıncı hafta da gözüküyor. Kese görününce kalp atışı duyuluyor mu? çok merak ediyorum. Dış gebelik olur diye çok korkuyorum

canim, herkese biraz farkli..ama normalda 6.haftalarda gözükmesi gerek kese, bende 5+0 da 2 tane minnacik kese gözükdü, 2. kese coook kücükdü gelismeyebilir demisti doktor. sonra 5+5 de kesenin bir tanesinde ufacik embyro ve kalp atisi gözükdü, yani pir pir bisey atiyordu...ikinici kese taa 7. haftada gözükdü bizde..

senin doktor randevun ne zaman??

belli olmaz, birde ücüz cikar dedigin gibi :) Allahim hakkinda ne hayirliysa onu versin canim ya......simdi cumartesini bizde heyecanla bekliyelim..bize hemen haber ver ne olur :)

Dün transferim yapıldı.Eşimin isteği üzerine 2 adet blasto yapıldı. Doktorum Berk Bey bunu destekledi!! Herneyse , herşey yolunda gitti. Sabah 11 de hastanedeydim. saat 15 de Girne de Niyazi de nefis etler yiyordum)

Dr. rahim kalınlığını ölçmedi sadece gayet iyi durumda dedi. Ultrason ile rahimi uyaramam şimdi dedi?? Anlamadım. Dün akşam eve geldik sabah ayıldığımda araba kullanıyordum Yani biraz yorulmuşum ve otomatiğe bağlamışım kendimi ..

Şimdi hafif bir yorgunluk ve 4500 euro vermiş olmanın hafifliği içersindeyim) Bugün iş yeri sessiz..Bu bana iyi geldi. Bu boşlukta hem sizlere haber vereyim hemde sizlerde ki güzel değişiklikleri okuyayım istedim.

Bu listei yaparken bülbül geldi bahçeye) ay kızlar hep bülbüller gibi şen olalım)

ben Berk Bey'e karar verdım ve start verildi. Agustos ayı ıcersınde olmasını arzu ettgımı soyledım. Ama kısmet tabı..ıcımde tuhaf bır heyecan var karmakarısık duygular ıcındeyım. Kendımı hep hamıle hayal edıyorum. Umarım gercek olur:)

Aslında iki adet iyi olmuş!! Rahim ne kadar relax o kadr almaya yatkın
Proteine devam!!
Geri sayım başladı bakalım sabırın hangi gün kırılacak erken test için)

Hayirli olsun canim ya........insallah hersey cok iyi gidicek....kendini yorma fazla isyerinde..hadi gözün aydin......!!!!

canım transferın hayırlı olsun. Umarım hersey gonlunce olur. Bende Berk Bey ıle 10 gun once gorustum ve dunya tüp bebekte demeye karar verdım. buradakı doktorumda berk beyı tavsıye ettı tabı onunda etkısı var. Agustos gıbı bende bebegımı ya da bebıslerımı almaya gıdecegım. Bende transfer sonrası 2-3 gün kalıp dınlendıkten sonra yola cıkmak ıstıyorum ama tabı işyerını nasıl ayarlayacagımı bılemıyorum. Berk bey gercı bunun hıc onemı yok aynı gun seyahet edebılırsınız dıyor ama sanırım psıkolojık olarak daha rahat edecegım..
guzel haberlerını beklıyorum..

kendıne ıyı bak
sevgıler..

internetten gebelik haftamı hesapladım blastokist transferine göre. bugün 4 hafta 5 günlük. benim haftaya perşembe. 5 buçuk hafta civarında gideceğim. çok korkuyoeum dış gebelik olabilir mi ki

canım geri sayım başladı:)) inşallah hakkında hayırlısı olur canım,heyecanlı bekleyiş sonunda pozitif haberini alırız inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…