Saol canim cevap icin ama benimki sadece mthfr 677 heterozigot bunun icin sadece aspirin yeterlu dedi ama kafam karıştı.
Seninde surecin hayirli olsun canim. Senin yumurta donasyonumu orgalutron u nicin yaptin

canım evet yumurta donasyonu orgalutron lucrin depot yerine sizde bunu kullanıcaz dedi firdevs hanım bunu daha uygun buldu benim sonuçlarımda o yuzden hiçbir fark yok ikisininde etki düzeyi aynı ama szin tedeaviniz için bu daha uygun olacak dedi bunu kullanacağım.

canım ilk baştan bayanla konuştuğumuzda ikiz olabilir ozaman yine aynı parayı veririz demiştik tamam demişti.çünkü tek gebelik olduğu için kabul etmişti. o konuda sıkıktımız yok çok şükür. doktordan sonra hemen ultrason fotosunu kargoya veriyor zaten.kuzucuklarımı görüyorum:))

canım inşallah ikiz olur seninkide yaa.çifte mutluluğu hakediyor burdaki bütün dostlarım bence.tabi sağlıklı ve hayırlısı ise inşallahh canımm.kontrolün nezamannnn??

kızlar benim bugün transfer gününüde sayarsak 5,günüm ve hiçbir belirtim yok...batmam yok,gögüslerimde ağrım yok,bu normalmi sizce...

selam canim nasilsin ? seninle tanismak cok guzeldi,,odanda nasil baskin yaptim ama :) canim benim o kisiden kisiye degisiyormus goguslerimde falan benimde bir belirti yok hatta bugun adet olacakmisim gibi karnim agridi ama ara ara bel agrim oluyor ben umutluyum allahin izniyle demek istedigim belirtiye cok takilma kisiden kisiye degisebilirmis insallah 23 mayista pozitifini okuyacagiz canim cok opuyorum sevgiyle kal...

bu arada ben waltkrayburg canim neden bilmiyorum kendi nick namemle giremedim ...

baharım transferin hayırlı olsun. iyi haberlerini bekliyoruz.

merhaba canım. aylar önce senınle yazışmıştık ama hangı topıkte tam hatırlamıyorum. taşıyıcı anne arama aşamasındaydın . ve bende sana bı sabah namazımın ardından dua etmıstım. demek sonucun pozıtıf ustelık ıkız nasıl sevındım anlatamam sana :)allah ısteyen herkese nasıp etsın hersey gönlünce olsun , rabbım kucağına almayı nasıp etsın bebıslerını:)

canımmmmmm iyiyim sen nasılsın...odaya baskın yaptığında ne haldeydim amainşallahhhhhhhhh inşalllahhhhhh bizde belirtisiz hamişlerden oluruzz az önce iğnemi yaptırdım sağlık ocağında lucrın depotu...doktor şimdiden listeye hamile yazıyorum dedi çook duygulandım,Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın önce senin sonra benim güzel haberlerimizi yazacaz inşallahh

Belirti aramayın bence ) nafile arayış.
Herşey öyle ayrı ve farklı gelişiyorki herkeste)
Daha çok umutlanın. Kendinizi iyi hissedin!!! Bebekler için iyi anne baba olmak için emrk harcayacağınızı ve onların sizi seçmesinin sizler için büyük bir zenginlik olacağını düşünün..

Son düzenleme:
İçinden geçen olacak ) ikiz gibi hissediyorum geçen cumartesi değerim 4261 di bayağı yüksek.
12 gün geçermi d iyorsun sonrada kalp sesini duymadan hiç birşey bellideğil. Diyor doktor..
SOnra3 ay geçermi??? Dış gebelik varmı??
Devam edermi sanki 9 aylık bir macera filmi baş aktörü bebek ben dsadece sahneyim sanki

Emzirmek için gereken sütün fazla gelmesine yararı olan ot

bockshornkleesamen ; çemen otu

Efsunecim teşekkür ederim. Biraz netten baktım. Tablet olarak satılıyor sanırım. Online alım yapabileceğim , ürünleri Güvenilir bir aktar biliyor musun?

Not: tüm forum arkadaşlarıma; lütfen bu bilgileri bir yerlere not alın. Birgün hepiniz (inşallah ) beklediğiniz evlatlara kavuşacaksınız. Ve bu bilgiler altın değerinde :))

Anisha, Efsune - elbette donörün yasina göre hesaplaniyor.........ama biz burda mesela hic bir doktora donör oldugunu demedik, o yüzden o testlerde benim yasimla hesapladilar, tamam sonuc elbette o zaman dogru degil...ama sonucta saglikli genc donörler...

efsune, bir kez söylersen donör olayini biliyorsun dosyalara yaziliyor..bunu iyi düsün derim...ben hic bir yere gecmesin diye söylemedim, sadece bebeklerin ense kalinliklarini ölctüler ve gelisimleri nasil diye baktilar. ve hepsi Allah a sükür iyi cikti bizde.

canım benim sizin dualarınızla şu anda bu aşamadayım belkide.Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah canım benim.inşallah hakkımzda hayırlısı olur..

ay canim, gecen cumartesi kacinici gündü döllendikten veya blasto transferinden sonra? masallah bayagi yüksekmis :) ama bazilarida illaki yüksek deger cogu gebelik olmayabilir de diyorlar. ben diger bir foruma üyeyim, orda birinin ilk degeri - sanirim 10. gündü - sadece 53 gibi cikti ve kiz simdi 3üzlerle hamile :))

bu zaman gecme konularina gelince.....aynen sanirim 9 ay boyunca hep macera film gibi..insan 12. haftayi atlatiyor, sonra ultrasonda organlari iyi geliscekmi diye süphe ediyosun, sonra 24. haftayi atlatsamda, sayet Allah korusun erken gelirlerse, yasama sansi olur diye, sonra sanirim 28. hafta, 32. hafta derken hep heyecanla geciyor...
benim hedef simdi 24. hafa ondan sonra biraz rahatliycam, sonrada artik 30. hafta hedef :) git gide insallah 36. haftaya kadar ikizlerim bende kalabilirler diyorum :))

canlarım ya inşallah pozitif sonuçlarınız bekliyoruz. hadi bakalım sizde katılın hamişler kervanına:)gelsin bebişler çalsın davullar:))

Kese tam olarak kaçıncı hafta da gözüküyor. Kese görününce kalp atışı duyuluyor mu? çok merak ediyorum. Dış gebelik olur diye çok korkuyorum

canım haklısın bence.mesela bizim değerimiz 12. gün 84 tü.14.gün 253 idi.sonuç ikiz. bebekçim sanada sorayım.ikizlerde tarama testi yapılıyormu?ve doğru sonuç verirmiki?detaylı ultrason daha güvenli bence.siz ne yaptırdınız?

hiç bitmeyen bir telaşenin içine giriyorsun aslında hamilelik bir başlangıç ve bir ömün sürüyor ama hepimiz de bu tatlı telaşın peşinde değilmiyiz yaradılışımızdan dolayı seve seve katlanıyoruzAllah ım bize de nasip etsin inşşallah hep beraber tadını ççıkaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…