sağol beni çok rahatlattın canım. muayene karından mı alttan mı yapılıyor. alttan olursa korkarım birşey olur diye.

Cok tebrık ederım , Allah analı babalı büyütsün
Darısı hepımızın başına

Lenova ,

Hayırlı olsun seçimin)) Berk Bey hasta psikolojisinden çok anlayan biri değil. Ancak labratuar ve embiryoloğunun başarılı olduğu düşüncesi konusunda eşimle birleşmiştik. Bana fazla ilaç vermedi.3 estorfem 2 progesteron jel birde folbiol. Yani bu ilaçsızlıkla tutacaksa ben o ilaçları niye içtim diye düşünüceğim. Transfer sonrası çokça dinlenmek falan gibi şeyleri bence kafana çok takma, sadece relax ve sakin ol. İnşallah senin içinde herşey yolunda gidecek

Tahlil sonucumu aldım. 10 gün bugün. 153 çıktı hcg. Inanamıyorum. Doktorum hamilesin dedi. Pazartesi tekrarlayacağım. Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Iyi ki varsınız

Cok güzel , hamılesın Allah tamamını edırsın , tebrık ederım

karanfil bende ireme foto yollarken boydan,yakından elde ne varsa yolladım..

theo transferin hayırlı olsun,sende mayıs kervanında benden sonrasın,ve güzel haberlerini yazacaksın inşalllah

Canım firdevs hanım embriyo kalitesi hakkında (yani kaliteleri hakkında bilgi Verdi mi)..Bekleme sürecin nasil gidiyor.kendine bu aralar iyi bak canim

Bugün sonucunu alıcaktın .Bizlerede haber ver canım.iyi yada kötü sonuç yanındayız.(umarım pozitif sonuç alırsın)

lenova senin transfer oldu mu?nerede yaptırdın.sana katılıyorum...gerekeni yapıpı tevekkül allahın....hayırlısı ne diyelim....

karanfilciğim ben elimde ne varsa boydan eşimle çekilmiş gönderdim.

arkadaşlar AYKIZIMI merak ettim...en son durum ne ....allah yardımcısı olsun...inşallah en doğru kararı alır....AYKIZIM ARKADAŞIM NE KARRA VERİRSEN VER HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN..BEBİŞLERİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAN DİLEĞİYLE....KENDİNE VE BEBİŞLERE İİ BAK....

EFSUNE seninle birlikte cumartesiyi bekliyoruzzz :)

NİLL Hadi bakalım kahveler senden fal benden olsun :)

BEBEK hatırlarmısın burdan yazmıştım sen kıbrıstayken seni rüyamda gördüğümü iki bebekle birlikte.. şimdi kızını ve oğlunu birilikte bekliyoruz :) sağlıcakla inşallah..

RÜZGARSELİN bu sabahta seni gördüm rüyamda ama yüzün net değil sen olduğunu biliyorum. ve ela yı da gördüm 3-4 yaşlarında kumraldı saçları lüle lüle omuzlarında , üstünde kırmızı bir elbise vardı ve salına salına şarkı söylüyordu .. oyy çok tatlıydı yaa :)

ANİSHA ve LALİTA geçen hafta sonu sizin şehire gelecektim geziye. son anda iptal ettim.. yeni deneme öncesinde vazgeçtim geziiden :)

WALTKRAYBURG, THEO, BAHARIM hadi bakalım sıradaki pozitifler sizden gelsin dansözlerin hepsini birden oynatalım size:)

BEEE .. Bu negatif düşünclere neden aklında yer ediyorsun. dış gebelikte nerden çıkıyor yahu.
lütfen olumlu ve iyi düşün. hamilesin işte tadını çıkar tatlım.. allahın izniyle keseyi göreceksin çok yakında ..

sevgiyle sağlıcakla, huzurla kalın arkadaşlarım ..

... hatirlamazmiyim o ruyani cok sevinmistim insallah tutunacaklar ve ikiz bebek olucak diye... Allahim darisi sana nasip etsin...

Benide bu saatte (sabah 4.33) uyku tutmadi bazen bi heyecan basiyor iste... Uyaniyorum ve ilk isim foruma bakmak )) benim ikinci ailem oldu burasi hatta bazen kardeslerimden daha cok yakinsiniz bana cunku herseyimi onlarlapaylasmadiklarimi sizlerle paylasiyorum...

Sevgiil arkadaslarim

hepiniz kandili mübarek olsun...bütün dualarimiz kabul olsun....

Alahim bu mübarek günü hürmetine bizi sevdigin kullar arasina kat, bizi cok sabreden, cok sükreden kullardan eyle, Seni cok analim ömrümüz sevdigin, razi olacagin amellerle gecsin, sihhat ve afiyette daim eyle, dualarimizi kabul eyle, bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip eyle, onlari büyütmeye, iyi insan hayirli insan olmalarina vesil ol......AMIN

Haklısın canım, benim doktorum bebeğimizin donasyon olduğun biliyordu, sanırım bu yüzden, bana erkeklerin babalık duygularının ancak 6. Ayda beyin dalgalarıyla tespit edildiğini söylemişti. Yani eniştenlerin benimseyememeleri aslında çok normal. Benim eşim çocukları çok sever. Başka bir çocuk görse de üzerine titrer. İşin biraz da psikolojik boyutu var. Eşimin ailesinde pek kimse yok. Anne baba çok erken vefat ettiler. Abiler ilgisiz. O hep anne yok baba yok çocuk yok diyip kendini yalnız hissediyordu. Bir sen varsın diyordu. Ela yı kendi kökü olarak görüyor.elini tutacak, aile olacak ikinci kişi. İnşallah böyle devam eder.
Tsh çok çok önemli. Endokrinoloğa gitmeyi, hatta bence ikinci bir doktora da gidip fikir almayı ihmal etme. Adetin yaklaşık 12. Günü yumurta toplanıyor. Ama tabii kişiye göre değişebilen birşey.
İnşallah güzel geçecek :)) sen rahat ol, birlikte bebeğini kucağına aldığın gün sevinçten oynayacağız :))

canım çok güzel yazmışsın aminnnnnn.rabbim bizi affetsin,günahlarımızı bağışlasın.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu forumdaki herkese....aminnnn herkese hayırlı kandiller bu gün birbirimize dua edelim...

.
Canım akşam ve bu sabah canım sıkıldı biraz. Malum oldu demek ki. Doktor kontrolümüz vardı. Doktor az kilo almış dedi. Bir de yine çok uyumaya başladı. Acıksa da uyanmıyor zorla uyandırıyorum. Geçecek biliyorum ama ne zaman? İnşallah salınarak şarkı söylediği günler çabuk gelir.
Sen tüm tahlillerini yaptırmıştın değil mi? Pıhtılaşma, tiroid vs. Bu sefer olacak ve listede bilginisanın karşısında ikizleri var yazacak :))

Theom sevgili dostum transferin hayırlı uğurlu olsun!
İnşallah bu kez annesin... sabırsızlıkla bekliyoruz...
Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…