Arkadaşlar bugün ultrasonum var.... Dua edin sağlıklı ve tek bebeğim olsun...
Hepiniz öpüldünüz
arkadaşlar bugün ultrasonum var.... Dua edin sağlıklı ve tek bebeğim olsun...
Hepiniz öpüldünüz
canım üzülme sakın sütün azalır bak sonra bebişimiz aç kalıy sonra annesi.sezaryan bebeklerinde bu sıkıntı oluyor çoğu zaman.sen zorla uyandırıp emzirmeye devam et canım merak etme toparlar ,kil almayada başlar,sen canını sıkma . sonra copur copur annesini emmeye devam edecek inşallah güzel kızımız Elamız.bu arada ben bu ismi çok beğendim.kızına ve sana sağlıklı uzun ömürler diliyorum.hoşçakal.
Canım akşam ve bu sabah canım sıkıldı biraz. Malum oldu demek ki. Doktor kontrolümüz vardı. Doktor az kilo almış dedi. Bir de yine çok uyumaya başladı. Acıksa da uyanmıyor zorla uyandırıyorum. Geçecek biliyorum ama ne zaman? İnşallah salınarak şarkı söylediği günler çabuk gelir.
Sen tüm tahlillerini yaptırmıştın değil mi? Pıhtılaşma, tiroid vs. Bu sefer olacak ve listede bilginisanın karşısında ikizleri var yazacak :))
Hadi bakalım Allah gönlüne göre versin. Bana tek ve erkek gibi geldi :)) haber bekliyoruz.
Günaydın kızlar. Kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkese içinden geçen tüm güzellikleri nasip etsin ve bu mübarek günde edilen duaları boş çevirmesin inşallah.
Bana ve bebeklerime de uzun ömürler nasip etsin :)))))))))
44 Yaşındayım yumurta uyarıcı iğne ile bir hamilelik gerçekleşti.Kalbi durduğu için şubat ayında alındı.Geçen hafta operatif histereskopi oldum.Hormon değerlerimde normalmiş.Rahimdede bir sorun olmadığını söylediler.İzmirdeki tüp bebek merkezinde yaşımdan dolayı % 15 lerde başarı oranı veriliyor.Benim kendi doktorum bu kez aşılama yapalım diyor.Bende tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım endişesiyle yumurta donasyonu konusunda hem kıbrısla hem batum la görüştüm.Batum daki merkez bana uygun geldi.Bu konudaki fikir ve tecrübelerini paylaşırsanız sevinirim.Kafam çok karışık.Yardımlarınızı bekliyorum.Tşk,
arkadaşlar AYKIZIMI merak ettim...en son durum ne ....allah yardımcısı olsun...inşallah en doğru kararı alır....AYKIZIM ARKADAŞIM NE KARRA VERİRSEN VER HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN..BEBİŞLERİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAN DİLEĞİYLE....KENDİNE VE BEBİŞLERE İİ BAK....
canım merhaba senin transferin ollmuştuu değilmi.. ikizlermi geliyor sonuç çıktımı??
Ben bizzzz geldik derken kinayeli şekilde hamile olduğumu söylemiştim ama kimse fark etmedi sanırım( değerim 302 çıktı ikizlerimde olabilir ( ama niye kimse tebrik etmediki (((
canım merhaba hoş geldin..buradaki arkadaşların çoğu donasyon için kıbrısa gittiler ve çoğu hamile..forumun başındaki listeye bakarsan gidilen merkezler ve hamilelikler yazıyor sana fikir verebilir..
Haklısın canım, benim doktorum bebeğimizin donasyon olduğun biliyordu, sanırım bu yüzden, bana erkeklerin babalık duygularının ancak 6. Ayda beyin dalgalarıyla tespit edildiğini söylemişti. Yani eniştenlerin benimseyememeleri aslında çok normal. Benim eşim çocukları çok sever. Başka bir çocuk görse de üzerine titrer. İşin biraz da psikolojik boyutu var. Eşimin ailesinde pek kimse yok. Anne baba çok erken vefat ettiler. Abiler ilgisiz. O hep anne yok baba yok çocuk yok diyip kendini yalnız hissediyordu. Bir sen varsın diyordu. Ela yı kendi kökü olarak görüyor.elini tutacak, aile olacak ikinci kişi. İnşallah böyle devam eder.
Tsh çok çok önemli. Endokrinoloğa gitmeyi, hatta bence ikinci bir doktora da gidip fikir almayı ihmal etme. Adetin yaklaşık 12. Günü yumurta toplanıyor. Ama tabii kişiye göre değişebilen birşey.
İnşallah güzel geçecek :)) sen rahat ol, birlikte bebeğini kucağına aldığın gün sevinçten oynayacağız :))
Günaydın kızlar. Kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkese içinden geçen tüm güzellikleri nasip etsin ve bu mübarek günde edilen duaları boş çevirmesin inşallah.
Bana ve bebeklerime de uzun ömürler nasip etsin :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?