Günaydın kızlar. Kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkese içinden geçen tüm güzellikleri nasip etsin ve bu mübarek günde edilen duaları boş çevirmesin inşallah.

Bana ve bebeklerime de uzun ömürler nasip etsin :)))))))))

Theo cum kalplerimiz seninle atıyor. Dualarımız seninle... Seyahat programını gözden geçirip işleri biraz daha askıya alabilsen ne güzel olur. Yorma kendini. Enerji bebeklerine lazım :))

EŞİM BU AYIN 24 ÜNDE SPERM VERECEK,24 SABAH UÇAKLA GİDEBİLİRİZ.BAKALIM TRANSFER NE ZAMAN OLUR BEN 5.GÜN İSTİYORUM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER DE,TRANSFERİMİZ GÜZEL GEÇER.İNŞALLAH YUMOŞLARIMDA BANA TUTUNUR, GEBE KALABİLİRİM.İKİZ ÇOK İSTİYORUM TABİKİDE HAYIRLISIYLA VE SAĞLIKLI OLACAKLARSA ALLAHIM ŞU HAYIRLI MÜBAREK GÜNDE KIZLAR BANA DUA EDİN NE OLUR ÇOK İHTİYACIM VAR.KENDİM DE MENS İM NAMAZ KILAMIYORUM,AMA BU GÜN İBADET ETMEYİ ÇOK İSTİYODUM AMA RABBİM BİLİYOR YAA,SİZLER BANA DUA EDİN DOSTLARIM.TRANSFERDEN SONRA DA 1-2 GECE KALMAK İSTİYORUM BAKALIM.BİLGİSAYARI GÖTÜRÜCEZ YANIMIZDA OTELİN İNTERNETİ İYİ ÇEKERSE SİZE BOL BOL YAZARIM.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım.Bende bebek sahibi olmaya çalışıyorum.

canım üzülme sakın sütün azalır bak sonra bebişimiz aç kalıy sonra annesi.sezaryan bebeklerinde bu sıkıntı oluyor çoğu zaman.sen zorla uyandırıp emzirmeye devam et canım merak etme toparlar ,kil almayada başlar,sen canını sıkma . sonra copur copur annesini emmeye devam edecek inşallah güzel kızımız Elamız.bu arada ben bu ismi çok beğendim.kızına ve sana sağlıklı uzun ömürler diliyorum.hoşçakal

Hadi bakalım Allah gönlüne göre versin. Bana tek ve erkek gibi geldi :)) haber bekliyoruz.

Ah arkadaşım sağol... benim gönlümden geçen ise avatarımdaki denizkızı Zira bir oğlum var
Ama kısmetimde ne varsa ona razıyım yeter ki sağlıklı olsun... Bana hangisi uygun görüldü ise çok seveceğim ve kabulüm...

Seni ve minik Elayı öpüyorum...

***Hamilelik günlüğün devam ediyor..... oysa Ela çoktan doğdu

Kızlar göğüslerim acayip şişti ve acıyor...Arasıra başım dönüyor,tansiyonum düşüyor..
Birkaç gündür ağzımın tadı bozuldu... Mide bulantısı değil ama garip bir keyifsizlik var midemde. Bazen acayip içim kıyılıyor bir şeyler yiyorum ama yedikten sonra midem bulansam mı bulanmasam mı diye soruyor sanki !!!
Buzdolabının kapağını açtığım gibi acayip kokular geliyor burnuma (( Her şey kokuyor... iğrenç ((( Bazen de bir şeyi acayip canım çekiyor yiyorum sonra yine iğrenç geliyor.... Bu ne şuursuzluk yaww

44 Yaşındayım yumurta uyarıcı iğne ile bir hamilelik gerçekleşti.Kalbi durduğu için şubat ayında alındı.Geçen hafta operatif histereskopi oldum.Hormon değerlerimde normalmiş.Rahimdede bir sorun olmadığını söylediler.İzmirdeki tüp bebek merkezinde yaşımdan dolayı % 15 lerde başarı oranı veriliyor.Benim kendi doktorum bu kez aşılama yapalım diyor.Bende tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım endişesiyle yumurta donasyonu konusunda hem kıbrısla hem batum la görüştüm.Batum daki merkez bana uygun geldi.Bu konudaki fikir ve tecrübelerini paylaşırsanız sevinirim.Kafam çok karışık.Yardımlarınızı bekliyorum.Tşk,

canım merhaba senin transferin ollmuştuu değilmi.. ikizlermi geliyor sonuç çıktımı??

canım merhaba hoş geldin..buradaki arkadaşların çoğu donasyon için kıbrısa gittiler ve çoğu hamile..forumun başındaki listeye bakarsan gidilen merkezler ve hamilelikler yazıyor sana fikir verebilir..

cnm mrb iyim sen nasılsın?saol cnm bakalım umarım doğru karar ve hayırlısı olur inşallah yrn doktora gidicez ona göre artık bakalım belli olcak

Canım sanırım hamilesin ve değerin yüksek.Allah tamamına erdirsin.çok mutlu oldum.Darısı tüm umut içinde bekleyenlere

canım merhaba senin transferin ollmuştuu değilmi.. ikizlermi geliyor sonuç çıktımı??

Ben bizzzz geldik derken kinayeli şekilde hamile olduğumu söylemiştim ama kimse fark etmedi sanırım ( değerim 302 çıktı ikizlerimde olabilir ( ama niye kimse tebrik etmediki (((

canım merhaba hoş geldin..buradaki arkadaşların çoğu donasyon için kıbrısa gittiler ve çoğu hamile..forumun başındaki listeye bakarsan gidilen merkezler ve hamilelikler yazıyor sana fikir verebilir..

Evet listeyi inceledim.Ama kıbrısta başarılı olamayanlarda çok.Batum hakkında fikir sahibi olan varmı acaba ? Tşk,

canım yaa gözlerim doldu o kadar güzel bir hayal ki teşekkür ederim iyi dileklerin için önceki gün rüyamda kzızım var 6 7 aylık çok tatlı nasıl güzel bir duyguydu anlatamam uyandığımda kuş gibiydim Allah ım hepimize nasip etsin yaa düşünmesi bile güzel Allah seni eşini ve çocuğunu bir ömür ayırmasın sağlık versin inşallah sen benim yaşam koçumsun ya sende kendimi görüyorum

Ben bizzzz geldik derken kinayeli şekilde hamile olduğumu söylemiştim ama kimse fark etmedi sanırım ( değerim 302 çıktı ikizlerimde olabilir ( ama niye kimse tebrik etmediki (((

canım bu mübarek günde, eli ayağı düzgün,aklen ve bedenen her yönüyle mükkemmel,
anneli babalı,hayırlı evlatların olsun....
isteyen herkese Allahım nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…