İyi mi derken?
Tabii ki iyi bee. Hadi at artık kötü düşünceleri kafandan. Hamilesin işte! Sana inanılır gibi gelmiyor sanırım ama inan. Ha- mi- le- sin :))))
ben batumda denemedim ama 3. deneme için düşünüyorum. 2. için gidecekken son anda kıbrısta denemeye karar verdik maalesef sonuç olumsuz oldu.melike hemşireyle konuşmuştum ben gerçekten ilgi iyiydi.
Lenova ,
Hayırlı olsun seçimin)) Berk Bey hasta psikolojisinden çok anlayan biri değil. Ancak labratuar ve embiryoloğunun başarılı olduğu düşüncesi konusunda eşimle birleşmiştik. Bana fazla ilaç vermedi.3 estorfem 2 progesteron jel birde folbiol. Yani bu ilaçsızlıkla tutacaksa ben o ilaçları niye içtim diye düşünüceğim. Transfer sonrası çokça dinlenmek falan gibi şeyleri bence kafana çok takma, sadece relax ve sakin ol. İnşallah senin içinde herşey yolunda gidecek
Ber lBey görüşmemiz sonunda benim cok evhamlı oldugumu anlayıp siz hiçbirşey düşünmeyin rahat olun ,biz sizin için en iyisini düşünürüz dedi:) benı buradakı doktorumla birlikte hazırlayacak transfere bende duruma gore günübirlik ve/veya mümkün olursa 2-3 gece kalmalı gideceğim. ben 2 aydır ılacsız reglı olamadıgım ıcın bır ılac verdi donorumle regl zamanlarımızı ayarlacak sanırım. reglı olunca bır ılac daha verecegım dedı ama neden ıcecegımı anlamadım?
Doktor seçimi konusunda nasıl karar verdiniz? Ben hemen hemen Kıbrıstaki her merkezle görüştüm.Ama bana Batum daha uygun gibi geldi?
Tecrübe ve araştırmalarınızı paylaşırmısınız? Yaşınız ve ne tür tedaviler uyguladığınız konusunda detay alabilirmiyim. Tşk
Doktor seçimi konusunda nasıl karar verdiniz? Ben hemen hemen Kıbrıstaki her merkezle görüştüm.Ama bana Batum daha uygun gibi geldi?
Tecrübe ve araştırmalarınızı paylaşırmısınız? Yaşınız ve ne tür tedaviler uyguladığınız konusunda detay alabilirmiyim. Tşk
Ber lBey görüşmemiz sonunda benim cok evhamlı oldugumu anlayıp siz hiçbirşey düşünmeyin rahat olun ,biz sizin için en iyisini düşünürüz dedi:) benı buradakı doktorumla birlikte hazırlayacak transfere bende duruma gore günübirlik ve/veya mümkün olursa 2-3 gece kalmalı gideceğim. ben 2 aydır ılacsız reglı olamadıgım ıcın bır ılac verdi donorumle regl zamanlarımızı ayarlacak sanırım. reglı olunca bır ılac daha verecegım dedı ama neden ıcecegımı anlamadım?[/QUOTE
canım inşallah hayırlısı olur da, güzel haberlerini okuruz.
Dün transferim yapıldı.Eşimin isteği üzerine 2 adet blasto yapıldı. Doktorum Berk Bey bunu destekledi!!Herneyse , herşey yolunda gitti. Sabah 11 de hastanedeydim. saat 15 de Girne de Niyazi de nefis etler yiyordum )
Dr. rahim kalınlığını ölçmedi sadece gayet iyi durumda dedi. Ultrason ile rahimi uyaramam şimdi dedi?? Anlamadım. Dün akşam eve geldik sabah ayıldığımda araba kullanıyordumYani biraz yorulmuşum ve otomatiğe bağlamışım kendimi ..
Şimdi hafif bir yorgunluk ve 4500 euro vermiş olmanın hafifliği içersindeyim) Bugün iş yeri sessiz..Bu bana iyi geldi. Bu boşlukta hem sizlere haber vereyim hemde sizlerde ki güzel değişiklikleri okuyayım istedim.
ben Berk Bey'e karar verdım ve start verildi. Agustos ayı ıcersınde olmasını arzu ettgımı soyledım. Ama kısmet tabı..ıcımde tuhaf bır heyecan var karmakarısık duygular ıcındeyım. Kendımı hep hamıle hayal edıyorum. Umarım gercek olur:)
Ben bu ay diyetten dolayı hiç kilo almamışım ama bebek almış doktor çok iyi dedi , toplamda 7,5 ayda 8,5 kilo aldım şuanda ama diyet çok zor gidiyor sürekli şekerimi ölçüyorum parmaklarım süzgeç gibi oldu((
merhaba forumun gülleri... HAMİŞ OLANLAR,TRANSFER OLUP GÜN SAYANLAR,BENİM GİBİ YOLA ÇIKMAYA HAZIRLANANLAR,BİRİCİK ANNEMİZ RÜZGARSELİN VE EN ÖZEL ANNE TUNANEHİR VE GÜN SAYAN BEBEKCİĞİM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...
MALUM TAYİN TELAŞI DERKEN SIK SIK GİREMEDİM...UÇURMUŞUZ FORUMU YİNE...GELELİM BENDEN HABERLERE...İREM HANIMLA İRTİBATLARIMIZ SONUCU ALLAH İZİN VERİRSE HAZİRAN AYINDA YUMURTA DONASYONUNA START VERECEĞİM...FİRDEVS HANIMLA YOLA DEVAM DEDİM..UZUN BİR MAİL VE FOTOĞRAFLARIMI GÖNDERDİM VE GEREKLİ BİLGİLERİ ALDIM...HEYECANIM DORUKTA...
BAŞTA EFSUNE OLMAK ÜZERE DİĞER ARKADAŞLARINDA DEDİĞİ GİBİ BU SÜRECE TÜP BEBEK GİBİ BAKIYORIM VE HİÇBİRŞEYİ KURCALAMIYORUM...TEK DİLEĞİM ANNE OLMAK ....SAĞLIKLI SIHHAATLİ HAYIRLI BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK...EVİM BEBEK KOKULARI DOLSUN,GECELERİ UYKUSUZ KALAYIM AMA HEP MİNİCİK BİREL GÖĞSÜMDE UYANAYIM KÜSMÜŞ OLDUĞUM HAYATA YENİDEN ONUNLA BAĞLANAYIM İSTİYORUM..NEKADAR AZ BİLGİ O KADAR HUZUR:))BU SÜRECİ ELİMDEN GELDİĞİNCE SAKİN VE SORGULAMADAN ATLATMAK İSTİYORUM..GERİSİ TEFERRUAT...BENİM GİBİ YOLA ÇIKACAK ARKADAŞLAR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCIS OLSUN...
BİLİYORUM Kİ BİZ KOCAMAN BİR AİLE OLDUK...HER NEREDE OLURSAK OLALIM BİZLERİ AYAKTA TUTAN ŞEY BİRBİRİMİZ İÇİN ETTİĞİMİZ DUALAR...İYİ KİVARSINIZ KARDEŞLERİM...
SİZLERİ GÜN GÜN BİLGLENDİRECEĞİM SÜREÇ KONUSUNDA...YARDIMLARINIZI VE DUALARINIZI BENDEN ESİRGEMEMENİZ DİLEĞİYLE....
Ben bizzzz geldik derken kinayeli şekilde hamile olduğumu söylemiştim ama kimse fark etmedi sanırım( değerim 302 çıktı ikizlerimde olabilir ( ama niye kimse tebrik etmediki (((
Ben nerdeyse 9-10 aydır foruma girmiyordum. Sadece bir -iki defa okumuştum. Nedense forumun başında dolanıp bir türlü giremiyordum. Girmemek için bahaneler ürettim kendi kendime. Çünkü olumsuzluklardan sonra içimi bir korku kemiriyordu. Birazda işlerimdeki yoğunlukları bahane edip çok merak etmeme rağmen bir türlü foruma giremedim. Bügün ilk deda cesaretimi topladım. 3-4 saattir yazdıklarınızı okuyorum. Hamile arkadaşlara ÇOK ÇOK mutlu oldum.
EFSUNE, HASKIZ, FBLİ, BEBEKLERİM GELİN ......VE DİĞERLERİ.sizi çok çok tebrik ediyorum. İnşallah bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınızada alırsınız.
Yeni transfer olan arkadaşlar size dua ediyorum. inşallah bebekleriniz sıkı sıkı size tutunur. Mutluluklarınız daim olur.
Negatifi yaşayan arkadaşlar; bu acının nasıl bir şey olduğunu ben çok iyi bilirim. Umarım toparlanır benim gibi yeniden bu kervana katılır ve mutlu olmayı seçersiniz.
Bu forumda olan UMUDUNU HİÇ YİTİRMEYEN, MUTLULUK ARAYAN, HAYALLERİ OLAN, SABIRLA SIRANIN KENDİSİNE GELMESINI BEKLEYEN , İNANÇLA GÖNÜLDEN İSTEYEN HERKESi kutluyorum, inşallah hep beraber mutluluğu yaşayacağız.
Bu arada ben de temmuz ayında Kıbrısta yeniden donasyon düşünüyorum. Daha önceden Doğuşta yaptırmıştık. Bu sefer H.İ.T de düşünüyorum.
Efsune arkadaşım beni de lütfen listeye eklermisin.
Artık 46 yaşındayım. 4 defa tüp denemem ve bir de Kıbrısta (Doğuş Firdevs) yumurta donasyonum oldu. İnşallah bu kez pozitif sonucu göreceğim. Herkese bol şans diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?