Cevabınız için tşk. Ben 44 yaşındayım siz kaç yaşındaydınız ? Olmamasının nedeni ne olabilirmi? ben konuştuğumda çok emin görünüyorlardı.
Evren bey ve Melike hanımla konuştum.Hiç doktorla görüştürmediler beni.Hopa da kalmak ve 5000 usd daha ekonomik geldiği için düşünüyorum.Ama herkes Kıbrıs'a gidiyormuş.Bana bir sürü testler göndermiş yaptırın diyor.ikinci denemede ücret alacaklarmı ? Temiz ve iyi bir yermi ? Önerirmisiniz ?
Çok soru sordum ama kusura bakmayın.Kafam çok karışık bir karar vermem gerekiyor.İşin birde maddi boyutu var.Tşk,

TEbrik ederim canim, Allah güzel hamilelik yasatsi, hayirli evlat kucagina almayi nasip etsin insallah

kese yi görmediniz sanirim henüz - ikiz olabilir demistin - ne zaman gidiyorsun ultrasona?

Atessn seni görmek çok güzel.umarım daha iyisindir.bende dansöz oynatıcak kimse yok diye üzüldüm.vee sen yetiştin.Her zamanki adetimiz yerini buldu.

arkadaşlar prolaktinim yine yüksek çıktı sanırım ilaç kullanmam gerekecek yaa yılların ihmali şimdi çıkıyor 4 yıldır hiçbirşeye bakmayınca tabi böyle olur.iyice salmışım yaa boşvermişim kendimi tsh da muallakta yine sorcaz doktora bakalım.korkuyorum çünkü prolaktin yüksek olunca gebelik olmuyor neyse inşallah o aşamaya gelirsektabi ilaçla düşürürler

İyi mi derken?
Tabii ki iyi bee. Hadi at artık kötü düşünceleri kafandan. Hamilesin işte! Sana inanılır gibi gelmiyor sanırım ama inan. Ha- mi- le- sin :))))

evet bee rüzarselin haklı şimdiye kadar herşey kötü gitmiş olabilir şimdi şans senden yana ama sen kabul etmiyorsun halbuki şimdi şükür zamanı değil mi at kafandan o düşünceleri bu sitenin mucize ismi oldun sen yaa ve bana da umut oldun benimde eşimden ilk ameliyatta sperm bulunamadı haziranda 2 . ameliyat olacak son şansımız senin haberinle daha da ümiitlendimbizde güzel şeyleri hakediyoruz ya Allah ım bize de nasip etsin

ben batumda denemedim ama 3. deneme için düşünüyorum. 2. için gidecekken son anda kıbrısta denemeye karar verdik maalesef sonuç olumsuz oldu.melike hemşireyle konuşmuştum ben gerçekten ilgi iyiydi.

ben batumda denemedim ama 3. deneme için düşünüyorum. 2. için gidecekken son anda kıbrısta denemeye karar verdik maalesef sonuç olumsuz oldu.melike hemşireyle konuşmuştum ben gerçekten ilgi iyiydi.

Listede öyle gördüğüm için yazmıştım.Batum mu Kıbrıs mı karar veremiyorum ben.Yada 1 kez tüp bebek mi denesem kafam çok karıştı.....

Ber lBey görüşmemiz sonunda benim cok evhamlı oldugumu anlayıp siz hiçbirşey düşünmeyin rahat olun ,biz sizin için en iyisini düşünürüz dedi:) benı buradakı doktorumla birlikte hazırlayacak transfere bende duruma gore günübirlik ve/veya mümkün olursa 2-3 gece kalmalı gideceğim. ben 2 aydır ılacsız reglı olamadıgım ıcın bır ılac verdi donorumle regl zamanlarımızı ayarlacak sanırım. reglı olunca bır ılac daha verecegım dedı ama neden ıcecegımı anlamadım?

Doktor seçimi konusunda nasıl karar verdiniz? Ben hemen hemen Kıbrıstaki her merkezle görüştüm.Ama bana Batum daha uygun gibi geldi?
Tecrübe ve araştırmalarınızı paylaşırmısınız? Yaşınız ve ne tür tedaviler uyguladığınız konusunda detay alabilirmiyim. Tşk

Selam Tutku, öncelikle hosgeldin...insallah sende istedigin hedefe ulasirsin yakin zamanda........
sanirim burdaki sayfalari gercekten tümünü okursan cok bilgi alirisin..bende basladigimda bütün sayfalari ilk basta okudum, sonra 3 merkez le telefonla görüstüm kibrisda, biz batumu hic düsünmedik, olursa kibris dedik. telefonla görüstükden sonra en iyisi benim icin dogus merkez, orda da dr. firdevs hanim geldi. onda yaptirdim. sansima Allaha sükürler olsun ilk denemede tuttu ve ikizlere hamileyim.

ondan önce kendi yumurtalarimla 7 kez tüp bebek denedik, bir defa tuttu ama düsükle sonuclandi.yasim 42.

sana bol sanslar diliyorum.

Ben 43 yasindayim 3 yil once evlendim turkiyede calmadigim gitmedigim prof. Docent kalmadi. Bir acik olmak uzere 2 ameliyat histereskopi defalarca buyuk umutlarla basal an tup bebek tedavileri AMA sadece 2 kez tek yumurta ile transfere gidebilme AMA negatif sonuclar. Simdi ki doktorum ilk doktorumdu ve bana Daha o zaman hic bosuna ugrasma kendi yumurtanla anne OLAMAZSIN demisti. Ve donasyondan basks sansin yok diyerek o donem benim yikilmama neden olmustu. AMA Ben sonra bircok dr gidip bir suru acilar yasadim ve zamanla donasyon olayini kabullenip hattta anne olmak yolunda her yolun mubah olduguna inandim. Dunya tup bebek berk bey I secmemin nedeniyle ise cok guvendigim doktorumun tavsiyesidir. Bana sadece sunu demisti istedigin yerde deneyebilirsin AMA berk bey isini dogru duzgun yapan durust kisilerden biridir.berk bey ile gorusmemiz sonucunda bana Güven Verdi ve orada denemeye karar verdim. Sonucta donasyon yoluyla hamile kalma ihtimalimiz %70 ama% 30 da negatif olma durumu her zaman var. doktor bunu konusmasinda zaten belirtiyor ayni doktorun klinigin bir sucu yok Allah ol derse olacak. Bu Gece kandil senin ve tum arkadaslarimin dualari Kabul olsun senin icinde hayirlisi canim

Ben nerdeyse 9-10 aydır foruma girmiyordum. Sadece bir -iki defa okumuştum. Nedense forumun başında dolanıp bir türlü giremiyordum. Girmemek için bahaneler ürettim kendi kendime. Çünkü olumsuzluklardan sonra içimi bir korku kemiriyordu. Birazda işlerimdeki yoğunlukları bahane edip çok merak etmeme rağmen bir türlü foruma giremedim. Bügün ilk deda cesaretimi topladım. 3-4 saattir yazdıklarınızı okuyorum. Hamile arkadaşlara ÇOK ÇOK mutlu oldum.
EFSUNE, HASKIZ, FBLİ, BEBEKLERİM GELİN ......VE DİĞERLERİ.sizi çok çok tebrik ediyorum. İnşallah bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınızada alırsınız.

Yeni transfer olan arkadaşlar size dua ediyorum. inşallah bebekleriniz sıkı sıkı size tutunur. Mutluluklarınız daim olur.
Negatifi yaşayan arkadaşlar; bu acının nasıl bir şey olduğunu ben çok iyi bilirim. Umarım toparlanır benim gibi yeniden bu kervana katılır ve mutlu olmayı seçersiniz.
Bu forumda olan UMUDUNU HİÇ YİTİRMEYEN, MUTLULUK ARAYAN, HAYALLERİ OLAN, SABIRLA SIRANIN KENDİSİNE GELMESINI BEKLEYEN , İNANÇLA GÖNÜLDEN İSTEYEN HERKESi kutluyorum, inşallah hep beraber mutluluğu yaşayacağız.
Bu arada ben de temmuz ayında Kıbrısta yeniden donasyon düşünüyorum. Daha önceden Doğuşta yaptırmıştık. Bu sefer H.İ.T de düşünüyorum.

Efsune arkadaşım beni de lütfen listeye eklermisin.

Artık 46 yaşındayım. 4 defa tüp denemem ve bir de Kıbrısta (Doğuş Firdevs) yumurta donasyonum oldu. İnşallah bu kez pozitif sonucu göreceğim. Herkese bol şans diliyorum.

Kızlar bugün ultrasonum vardı.. Bebeğimi (denizkızmıı ?) gördüm...tek kese eğer bir sürpriz olmazsa dedi doktorum..
Elma kurdu gibi küçücük bir şey
Keseyi, yolk kesesini, embrioyu hepsini birlikte inceledik... Çok sağlıklı görünüyor kalp atışı başlamak üzere dedi. Karından muayene etti.Kalbin olduğu yerdeki hareketlenmeyi gösterdi; ilkel pompalama... 2 gün sonra tekrar çağırdı, sonra vazgeçti 1 hafta sonra dedi.. Merak etme kalp çalışmaya başlamış, 1 hafta sonra daha büyümüş olur daha güzel görürsün dedi...
Mutluyum... Şimdilik bu kadar...

***Hepinizin kandili mübarek olsun... Bu gecede hepinizin duaları ve dilekleri kabul olsun..

Kızlar bugün doktorumdan bir şey öğrendim... Erken safhada renkli doppler kullanmak bebek için iyi değilmiş.. Bugün bana kullanmadı;renkli doppleri açmayacğım bu kadar erken kullanmayı sevmiyorum bebek için iyi değil dedi bilginiz ola...

Pozitif sonucun hayırlı uğurlu olsun.. allah tamamına erdirsin...

Senin biz geldik demeni çoğumuz şöyle anlamışızdır : ''Eşimle Kıbrıstan döndük ''

Bu forumda her şey açık.... neden kinayede bulundun ki?? hele ki hamilelik haberi aleni olmalı...ki mutluluğumuz artsın

Canım hayırlı uğurlu ve de bebekli olsun.fazla yorulmadan hayata devam :)

İnşallah istediklerin gerçekleşecek mutlu günler yakın.hayaller olmasa gerçekler de olmaz.

Canım az kaldı biraz daha dayan.acı çekmeye değer bir süreç ama sonu mutluluk dolu

Biz de senden güzel haberler bekliyoruz.hayallerinle yaşa ve mutlu ol.

Ben bizzzz geldik derken kinayeli şekilde hamile olduğumu söylemiştim ama kimse fark etmedi sanırım ( değerim 302 çıktı ikizlerimde olabilir ( ama niye kimse tebrik etmediki (((

Canım çok mutlu oldum umarım hep böyle yüzün güler.tebriklerimiz de kalbimiz de seninle

helun canım ben forma henüz üye deyilken seni ve sürecini heycanla takip etmiştim.sanırım gebelik değerin çok yüksek deyildi.düşükle sonuçlandı.bende hep merak içerisindeydim.eskilerden tekrar deneyip gebe olan varmıdır diyee.seni burada tekrar görmek güzel umarım bu sefer başarırsın.helun canım peki neden Firdevs hanım deyil de hit oldu tercihin.malum Firdevs hanım bu aralar formda revaşta....tabii hitte çok başarılı bir doktor diye biliyoruz.sürecin ,tedavin hayırlı olsunnn..

arkadaşım arada forma girip bize bir ceee de yahu seni merak ediyoruz.yoksa bulatılar mı başladı tatlım..kaybolanlardan olma bizim hamile arkadaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız var sevgiyle kalll canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…