Helun ve tutku dahil durum

Bu hafta çok tatsız geçti. Sol alt kasıktaki ağrım hiç geçmedi.
Heteropik gebelikten şüpheleniyorum.
Tüp bebekte çok oluyormuş yani rahimde ve tüpte 2 aynı anda hamilelik.
Tüpteki hamilelik için mutlaka ameliyat gerekiyor. Buda diğer hamilelik için %25 tehlike.

Çok korkuyorum. Yarın ne olacak. ??
Geçen pzar ilk hissettim. Genelde8. Haftadan sonra olurmuş ama ağrım normal değil. Birde miğdem çok fena kusmak istemiyor ama raatta değil. Nane molla.
3embryodan ikisinin rahimde birinin tüpte olmaı manyak bir şans mı şansızlıkmı bilemiyorm..
Firdevste tedavi olupta dış gebelik geçiren var mı??

CANIM gözün aydın:) hadi bakalım bi serüvene başladık hep beraber.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh..denizkızına kavuşursun inşallah canım benim...

canım benim hemen karamsar olma.inşallah öyle birşey değildir canım. yarındı değilmi senin kontrolün?merakta bırakma bizi yaz burdan.şimdiden üzülme canım benimm

*********************************************************************************
Cnm elma kurdunu yerim ben,tebrik öderim..kutlarim esini seni.

Diger anne adaylarina cok güzel bir örnek oldun ,bizde sgalam adimalrimizla yolundan gelecegiz insallah.

allahim daim etsin , her sey gönlünce olsun.
sevgilerimle.semra

Hayatimin en büyük projesi bu ay benim.her türlü projeyi basariyla üstesinden geldim ,insallah bununda üstesinden gelecegim.
bize yolculuk eden,bizimle paylasan,en zor animizda bizim hatirimizi-stresimi-yükümüzü ceken,naz ypatigimizda alttan alan formdaki herkese tsk ederim.
bilgi paylasmak-sunmak vermek-almak büyük erdemliktir..burda bu var allahim herkesin yardimcisi olsun..
en kisa sürede bebeginize kavusmak üzere,darisi benimde basima ins.
sevgiler

Sizin adınıza çok sevindim.Allah bizlerede nasip eder inş.Banada Batum daha olabilir gibi geldi.Aslında Firdevs hanımada sıcak bakıyorum ama.Batum hem daha yakın hemde fiyatı daha iyi.Ama önce bir kez tüp bebek denesem mi diye düşünüyorum.Kararsızım......

aramiza hosgeldin ,güzel dileklerin icin tsk ederiz.insallah güzel haberlerle dönersin.güzel paylasimalar
sevgiler

niye öyle karamsar düşünüyosun ki hemen canım. Dış gebelik tüpte bile %3-4 olarak okudum. öyle rahatladım ben. Hamilelikte kasık ağrısı normal değil mi ki?

ne güzel bir haber !!!
Güzel sonucun icin tebrikler ,allahim herkese güzel sonuclar nasip etsin insallah.

allahim daim etsin cnm.darisi bizim basimiza .
sevgiler

Atessn seni görmek çok güzel.umarım daha iyisindir.bende dansöz oynatıcak kimse yok diye üzüldüm.vee sen yetiştin.Her zamanki adetimiz yerini buldu.

Güzel hayirli sabahlar diliyorum burdan
Atessen burda görmek cok güzel. Insallah herkes dansöz oynatmak nasip eder cnm

sevgiler.

Hamilleigini tebrik ederim cnm

darisi bizim basimiza insallah .güzel paylasimlar icin tekrar görüsmek üzere ...

sevgiler

Hosgeldin aramiza canim. güzel degerli bilgiler var paylasman dilegyile

sevgiler

canım inşallah....Allah kolaylıklar versin..Sabreden mücadele eden hep mükafatını alıyor canım..Güzel haberlerini bekliyoruz

canım.bence en kısa sürede doktora gidip nedenini öğrensen iyi olur..Hiç korkma herşeyin çaresi var..Düşündüğün gibi değildir inşallah..haberlerini bekliyoruz

canım inşallah....Allah kolaylıklar versin..Sabreden mücadele eden hep mükafatını alıyor canım..Güzel haberlerini bekliyoruz

Insallah canim,elimden geldigince ,bilgim sinirlarinca paylasmaya calsiyorum..
her bilgi cok degerlidir .buraya giren tüm dostelrim DESTEK ALMAK - VERMEK -PAYLASMAK ICIN VARIZ -
sagol cnm.insallah bu tedavilerde de<<< sabri-beklemeyi-ve caresizligi -KAYBETMEYI COK IYI ÖGRENDIM >>
ALLAHIM KAZANMAYI ANNELIGI BIZE LAYIK GÖRSÜN INS.
Tedavim daha sürecek gibi cnm adetimi beklyiorum tik yok vallahi..
sevgiler cnm.görüsmek üzere.

NOT: özelden mesaj attim cnm

Son düzenleme:

Canım sen elinden geleni yapmaya devam et elbette mükafatını alacaksın inanıyorum ben..Zamanını bekliyordur ve o zaman elbetteki gelecektir...Her zaman yanındayız canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…