Taze annemize takrar allahim anali babali büyütsün diyorum.
Süt konusunda kisa bir bilgi paylasacagim cnm.
Eger güzel istahin varsa bol bol bulgur pilavi tüket cok süt yapar.(B vitamini cook önemlidir iceriginde vardir )
Ayran ic ferahlik verir,bol sivi corba al ..sütlac-asure-komposto tüket cnm .Tavsiye ederim.gaz yapici seylerden uzak durursan bebekte rahat eder.
Bebegine afiyetler olsun, insallah sütünde yarasin cnm .
sevgiler.
Hoşgeldin aramıza!!! Karar verme sürecin umarım kendi iyiliğine hizmet edecek şekilde gelişir.
Potakal malesef hamilelikten sonra gelmiyor. Ama atessn arkadaşımız tandem denemeyi yaptı. Doktoru ona şansını azaltıyor tandem deneme demişti diye hatırlıyorum. Ama nedeni aklımda değil şimdi. Atesnn bu konuda en yeni deneyimli forumdaşımız!!
Yolun açık olsun. Hayallerin gerçek olsun.
Atess,senide en yakından takip edip negatif haberinle çok üzülmüştüm.Yeniden hatırlatıp canını sıkmak istemiyorum ama hislerimi bilmeni istedim.Belki yeniden ve birlikte başlarız kim bilir.Şimdi sen çok daha tecrübelisin ve bu bilinçle çok daha doğru kararlar vereceksin.Kendi yumurtalarımdan bir hayır gelmiyecek biliyorum ama işte ahhh şu neslini devam ettirme isteğikendi yumurtamla karışsın konusunu daha çok yeni yaşadım.
aslaaaaa tavsiye etmiyorum.
birincisi odaklanamıyorsun. dilemma içindesin. yumurta kaç tane büyüdü mü rahim kalınlaştı mı?? ilaçlar bir sürü...kafa karışık hangisi tutar nasıl anlaşılır ne olacak acaba vs vs vs.
portakal yapmıştı hamile kaldı ikiz demişti sonra biri büyümedi düştü demekki benim yumurtam kalitesiz demişti.
benim de erken çatladı toplanamadı..
neyse bana sorarsan ne istediğine karar ver kendi yumurtanda aklın kalacaksa tekrar son bir kez sadece kendi yumurtanla dene.
yok benim yumurtam kalitesiz yada az ..boşuna para harcamaya gerek yok zaman da geçiyor diyorsan donasyona yönel ve seçtiğin şeye konsantre ol.
inan olaya konsantre olmak en önemlisi.
Canım çok teşekkür ederim. Tecrübelerinizi paylaşıyorsunuz çok sağol, sağolun. Bulgur pilavını duymuştum. 2-3 günde bir yiyorum. Atessn de tavsiyelerde bulundu. Onları da yapıyorum. İşe yarayacak eminim :) yakında sütüm artar diye düşünüyorum. Mamayı hayatımızdan çıkarmayı umuyorum.
Gaz yapan gıdalar almıyorum, soğuk kesinlikle içmiyor, yemiyorum.
Ama bir sorum var. şimdi sarılığı nedeniyle çok iyi beslenmesi gerekiyor. Meme ucundaki yaralar nedeniyle emmedi. Sarılık ilerlemesin diye 3-4 gündür sağıp biberonla veriyordum. Yaralarım daha az acımaya başladı. Dün emzirmek istedim , hanımefendi istemedi. Biberon kolay geldi kızımıza. Sarılığı geçtikten sonra inat edip tekrar emmesini sağlamak istiyorum. nasıl yapabileceğim konusunda bilgin var mı?
Not: kızımız boğa burcu. İnatlaşmak ne kadar işe yarar bilemiyorum. Ayrıca acıkınca etinden et koparıyorlarmışcasına bağırıyor. Bu da boğa burcunun yemeğe olan zaafı diye düşünüyorum :))
Canım epeydir yoktun formda.kıbrısa ne zaman gidiyorsun.Ben haziran ortasında kıbrısta olucam.bakarsın denk geliriz.
Telden giriyorum ve listenin tamamını özellikle sağ kısmını göremiyorum bir formülü varmı arkadaşlar
Forumun iyi dileklerinden mi yoksa olacağından mı bilmiyorum kızlar (lütfen miğde bulandırıcı ama paylaşmam lazım belki sizinde başınıza gelir) birşey oldu..
Kabız değildim ama çoktan tuvalete çıkamıyordum birşey yiyemediğimden .
Biraz önce tuvalette 4,5 cm * 4,5 cm büküklüğünde bir beyaz büyük ciklet gibi asla kan yok lök diye düştü.
Düştüğünü hissettiğimde nasıl ter attım allahım ne oldu diye birde baktımki bir küçük poğaca büyüklüğünce beyaz ir parca.
Batma ağrım geçti ve bu progesteronlar içimde birikip kocaman bir yumru yapmış. !!!!!!!!
Ağlayarak yazıyorum çok korktum heyecanlandım sonra saevinç geldi.
Kızlar sizlerle paylaşınca içimdeki bu biriken şey kendiliğinden çıktı gitti. Yarımsaattir ağrı yok.
Bu arada kusura bakmayın çok boktan bir durumun üstüne lök diye düştü(
Forumun iyi dileklerinden mi yoksa olacağından mı bilmiyorum kızlar (lütfen miğde bulandırıcı ama paylaşmam lazım belki sizinde başınıza gelir) birşey oldu..
Biraz önce tuvalette 4,5 cm * 4,5 cm büküklüğünde bir beyaz büyük ciklet gibi asla kan yok lök diye düştü.
Düştüğünü hissettiğimde nasıl ter attım allahım ne oldu diye birde baktımki bir küçük poğaca büyüklüğünce beyaz ir parca.
Batma ağrım geçti ve bu progesteronlar içimde birikip kocaman bir yumru yapmış. !!!!!!!!
Kızlar sizlerle paylaşınca içimdeki bu biriken şey kendiliğinden çıktı gitti. Yarımsaattir ağrı yok.
Aramıza hoşgeldin.telefonun dokunmatikse elinle kaydırarak bakabilirsin.yada telefonunu enine çevirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?