İnanamıyorummmm :)) harikasın harika! Forumun 2. Üçüzleri.
Tabii ki büyütürsün hiiiç korkma :)) büyüten nasıl büyütüyor! Bir ya da iki yardımcı alırsınız, halledersiniz. Sağlıkla kollarına al inşallah :))

Kesin dış gebelik yok çünkü kızlarrrrrrrr

Üçüzmüş

Birisinin kesesi çok büyük
İkisinin kalp atışını duyduk))

Hayırlı olur inşallah.. Dua edin kızlar!!!

Efsune tebrik ederim çok sevindim darısı başıma inşallah.Sağlıkla kucaağına alman dileğiyle

İlgin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım. Efsunenin toblosundan görüldüğü gibi Firdevs Hanım bu alanda gayet başarılı gözüküyor. Ben de ilk donasyonda ona gitmiştim. İlgi ve alakasından da memnun kaldım aslında ama negatif sonuçlanınca tekrar ona gitmek istemedim. Şu anda benim İstanbul'daki doktorum( beni hazırlıyor) ekibin çok iyi olması gerektiğini ve H.İ.T in bu konuda çok iyi olduğunu söyledi. Firdevs'ten daha pahalı olmasına rağmen içimde kalmasın sonra pişmanlık duymayayım diye oraya karar kıldım.
Aslında bana sorarsan tüp bebek merkezleri artık gelişmiş durumda. Çok birbirinden farklı uygulamalar yaptıklarını sanmıyorum. Bebek olacaksa oluyor zaten .O merkez bu merkez bahane bence. Sadece psikolojik olarak insanın inanması ve kendini güvende hissetmesiyle ilgili.
Ben aslında önceden Batum (memleketime çok yakın, hatta evimde kalacaktım) da yaptırmayı düşündüm. Hemde daha ucuz. Buradaki doktorum aklımı çeldi. Bir sürü işlemyaptırdım.Temmuz düşünmeme rağmen şu anda bile estrofem kullanıyorum. Bakalım hayırlısı. Umarım bu sefer olur. Zaten son denemem.

Ne doğurgan kadınmışsın şekerim yaaaa Foruma yeni girdim ve gözlerime inanamadım,horul horul uyumaktan kalkamadım...
Süper anne efsune
Bence nick ini efsane yap hayatım....
Sağıcakla büyüsünler ve kucağına gelsinler inşallah...

Son düzenleme:

Üçüzmüş

Çok sevindim.Hayırlı olsun.İnşallah sağlıkla kucağınızada alırsınız.Aminnnnn

cook duygulandirici-saskin-en güzel haber ))
yüce rabbim ol dedigi zaman önüne hic bir engel gecemez,günü zamani geldi demekki.
adina cok sevindim ,cook güzel bir duygu yüce rabbim herkese nasip etsin.
darisi diger bekleyen annelere insallah.
sevgiler semra

Üçüzmüş

Çok çok güzel bir haber bu... Demek ki olabiliyormuş. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canımcım. Keyfini çıkar. Darısı bizim başımıza.

Üçüzmüş

efsuneciğim süper bir haber bu....:)))
üçüzzzz... muhteşem bi şi bu...
inşallah sağlıkla üçünü birden kucağına alırsın.
artık kıpırdama fazla:))
dikkat et kendine...

Üçüzmüş

canım vallahi çook ama çok sevindim been:)) evet kesin kez kreş açmamız şart kızlar:)) bu kadar bebişe:)) canım benim inşallah hayırlısıyle sağlıklı bi gebelik geçirirsin,çok dikkat et kendine canımmm:))

Üçüzmüş

Arkadaşım çok şaşırdım bi okadarda sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana yakışır üçüz anneliği.

oyy oyy oyy allahım ya ne büyük sürpriz.. inanılmaz sevindim
vayy vay sen bir göz isterken mevlam üç göz verdi..
%100 tutması müthiş başarı, umutları çoğlattın

anlatsana duygularını , eşinde nasıl sevinmiştir
kaynanan vakti gelip öğrenince "ahanda yandık dermiş gitti malk mülk falan" hahahayy :))

hayırlısı olsun efsunem.. sağlıcakla devam etsin..

Son düzenleme:
Basık gidiyor hazırlıkların.hapın kaçıncı günündesin.seyahatlerin bittimi...

canım hala şehir dışındayım evime pazartesi dönücem
hapım 23ünde bitecek, 25 i gibi kanamam gelcek..
umarım transfer zamanımız denk gelir..

sen ne durumdasın

Hepiniz benden çok sevindiniz.
Ben daha şaşkınlığı atamadım. Ama çok sevindim hüzünlendim. Gözlerim doldu ve korktum
Yapabilirmiyim diye?
Sonra yine allaha bıraktım benim kaldırabileceğim kadar yük vermiştir diye!!!

Firdevs hn genelde reduksiyon öneriyormuş. Ben red ettim .. Hepsi sağlıcakla doğacak ..
Pregesterondan crinone jele geçtim. Ben
M vücut eritmiyor gam anlamıyla herhalde) ( sağol rüzgarselinciğim))

Sadece artık bize bakıcılar ve bebekelr ile bir minibüs lazım))
Merdivenli evide iptal ediyoruz... Oy yeni bir yaşam)
Kreş fikride hoş ve yerinde bir okul dolısu çocuk oldu forumda daha yoldakiler, hamile kalacakalrı düşünürsek )))ohhhhhhhhh
Hepiniz sevgiyle kalın

Efsunecim dis gebelik mi diye endiselenirken ucuz haberi geldi. Inan cok sevindim. Saglikla kucagina da alicaksin merak etme.

Efsuneciğim şaşkınım bir tuhaf oldum...allahım tamamına erdirsin...sağlıkla sıhhatle kucakla yavrularını inşallah....içimi bir huzurla doldurdu haberin...aykızım ve seninle kırdık zor imtihanlarımızı ....darısı bizlerin başına...sevgiyle kal....

önceki denemede bebeğimin adı kalimeroydu
şimdi isimler değişti artık "ŞİRİNLER'İ BEKLİYORUM :))

Ve bizim forum kreşimiz huzurlarınızda
söz sanat öğretmeleri benim :)

lay lay laya layyyyy

Eki Görüntüle 715001

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…