Baharım ben özel doktora gittim öncekinde de şimdide . doktorum durumu biliyor daha hassas ve tedarikli davranıyor .. devletteki doktorlara güvenemiyorum ultrasonları gelişmiş falan değil.. sen kendin için en iyisini bilirsin canım.. hem özele arada da devlete kontrole gidebilirsinde ..
AYKIZIM nihayet yazdın seni merak ediyorduk.. geçmiş olsun arkadaşım ikizlerin sağlıcakla rahat rahat büyür gelişirler .. kendne çok dikkat et..
KARDELENKARANFİL verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim. daha önce lefkoşede uygun bir telde kalmıştık. bu kez daha uzun kalmayı düşünüyoruz ama lüks, pahalı yer olmasını düşünmüyorum.. Büyük anadoluya fiyatları sorup bana yazabilirimisin. herşeyi kendim ayarlamayı düşünüyorum..
BEBEK., canım ya ne kadar gayretli ve tevekkül halindesin kıyamam şaka baka 24. haftaya geldin zaman su gibi geçiyor çoğu gitti azı kaldı )
TUANA, aramıza hoşgeldin. rica etsem öncelikle kendinden bahsedermisin.. çocuğun var da o sebepten mi cinsiyet seçimi düşünüyorsun.
bu forumda hiç birimiz (hatırladığım kadarıyla ) cinsiyet seçimini düşünmedik.. sağlıklı çocuğumuz olması için uğraş verdik.
kıbrıstaki tüm doktorlar cinsiyet seçimi yapıyorlar diye biliyorum. fakat ödemesi de ona göre yüksek elbette...
ayrıca forumda açıktan mail adresi verilmesini ben pek sağlıklı bulmuyorum.. sonrasında sıkıntı oluşabilir...
canim kardelenkaranfilede yazmistim anodolu otelin fiati Klinik araciligiyla gidince 2 kisi 130 tek kisi 97 tl kahvalti aksam yemegi dahil ..lefkosede merit otel var klinigin cok yakininda geceligi 1 kisi 250 tl sadece kahvalti dahil ben transferden sonra orada kalmistim sevgiyle kal insallah pozitifle doneceksin ....