- 1 Mayıs 2013
- 347
- 925
- 303
iyi akşamlar arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.
ben kendimi anlatayım sonra yavaş yavaş tanışacağımızı umuyorum. ben 44 yaşındayım kaç tüp denedim kaç yumurta takibi yaptırdığımı inanın hatırlamıyorum. yani o kadar çoktu hangi dr iyi dense oraya koştum 15 yıllık evliyim.ilk yıllar korundum sonra miyom ameliyatı oldum sonra rahim zor toplandı rahim toparlandı yumurta rezervi azaldı kalitesiz oldu bir kez yumurta takibinde hamile kaldım ve düştü sonra çok çok üzüldüm.ve kanser oldum uzun bir tedavi süresi çok zor günler ama çok şükür iyiyim bu arada tedaviye başlamadan 2 gün önce adetim bitti adetim çok çok düzenli idi.ışın dan 2 gün önce son adetimi gördüm ve bir daha adet olmadım 2 yıldır hastalığı tamamen atlatınca bebek özlemim yine depreşti.ve sizin yazılarınızı okudum acaba olabilirmi diye düşünüyorum.dr derseniz kadın doğum dr una 2 yıldır hiç uğramadım öyle çok dr ile muhatap oldum ve dr fobim oluştu ki çok çok korktum korkuyorum gitmedim ha bu arada ışın dan dolayı troidde nodül oluştu.ve tsh çok yüksek çıktı troidin hiç çalışmıyor dediler levitron 100 den hergün 1 adet içiyordum.tekrar ölçtürdüm tsh sınırın altına düştü ilacı yarıma düşürdüler.arkadaşlar başınızı ağrıtmayayım bende hikaye çok kısaca donasyon düşünüyorum ve tabiiki sizlerden destek bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun hamile arkadaşları kutluyorum diğer arkadaşlara da tez zamanda nasip etsin inşallah.arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.bu arada forumun başını günlerdir okuyorum heniz 60.sayfadayım sonları hergün okuyorum tekrar görüşmek üzere.
hikayemi yeniden paylaşarak sorduğunuz soruya cevap vermek istedim teşekkür ediyorum