iyi akşamlar arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.
ben kendimi anlatayım sonra yavaş yavaş tanışacağımızı umuyorum. ben 44 yaşındayım kaç tüp denedim kaç yumurta takibi yaptırdığımı inanın hatırlamıyorum. yani o kadar çoktu hangi dr iyi dense oraya koştum 15 yıllık evliyim.ilk yıllar korundum sonra miyom ameliyatı oldum sonra rahim zor toplandı rahim toparlandı yumurta rezervi azaldı kalitesiz oldu bir kez yumurta takibinde hamile kaldım ve düştü sonra çok çok üzüldüm.ve kanser oldum uzun bir tedavi süresi çok zor günler ama çok şükür iyiyim bu arada tedaviye başlamadan 2 gün önce adetim bitti adetim çok çok düzenli idi.ışın dan 2 gün önce son adetimi gördüm ve bir daha adet olmadım 2 yıldır hastalığı tamamen atlatınca bebek özlemim yine depreşti.ve sizin yazılarınızı okudum acaba olabilirmi diye düşünüyorum.dr derseniz kadın doğum dr una 2 yıldır hiç uğramadım öyle çok dr ile muhatap oldum ve dr fobim oluştu ki çok çok korktum korkuyorum gitmedim ha bu arada ışın dan dolayı troidde nodül oluştu.ve tsh çok yüksek çıktı troidin hiç çalışmıyor dediler levitron 100 den hergün 1 adet içiyordum.tekrar ölçtürdüm tsh sınırın altına düştü ilacı yarıma düşürdüler.arkadaşlar başınızı ağrıtmayayım bende hikaye çok kısaca donasyon düşünüyorum ve tabiiki sizlerden destek bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun hamile arkadaşları kutluyorum diğer arkadaşlara da tez zamanda nasip etsin inşallah.arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.bu arada forumun başını günlerdir okuyorum heniz 60.sayfadayım sonları hergün okuyorum tekrar görüşmek üzere.

hikayemi yeniden paylaşarak sorduğunuz soruya cevap vermek istedim teşekkür ediyorum

Bir kadının hayatında aşk erkekle başlıyor çocuk aşkı ile devam ediyor demişti annem. Ben erkek aşkında kaldım :-) Sonucum negatif. Herşey yolunda idi, fakat olmadı. Üzgün değilim.. Kabullendim. Gitmeden önce bu sondu diye söz vermiştim kendime. Sanırım hayat bana bişeyler anlatmaya çalışıyor. Bazen vazgeçmesini bilmelisin. Ben vazgeçtim.

Güzel forum dostları , bir süre işime çok büyük zaman harcayacağım ve çocuk fikrinden uzaklaşmak için ilgimi dağıtacağım.. Karıkoca başbaşa mutluyduk zaten :-) Daha da mutlu olmak için birbirimizi daha çok sevmeye söz verdik dün akşam..

Bütün forum dostları sağlıcakla kalın.

Herşey gönlünüzce olsun.

THEO:-)

Canım theo,
İnan bugün öğürtüler ile kendimden geçtiğim günde hep aklımdaydın.. Bukızın sonucu bugün yarın olmalı nerelerde diye???

2 blasto gerekli kalınlık ruh halin iyi herşey. Umut vericiydi.. Üzüntülüyüm tercihinin soucunun ağırlığı altında kalamayacak kadar güçsüz olduğumdan...
Bir diğer yanımda bu ruh hali ve duruşu çok iyi anlıyor.. Sevgi ve saygıyla karşılıyorum. Tek ve biricik olan theo herhalile güzel bir hayatın kapısını açabilir ve hayat çocuksuzda gider.

İster çocuklu ister çocuksuz senin hayatından memnun ve mutlu olman önemli..
Yolun açık olsun;))

Son düzenleme:
arkadaşlar ben forumu baştan okumaya çalışıyorum ama okurken aklıma bir şey takıldı sonucu pozitif olan ve yaşı 43 ün üzerinde olan arkadaşlar daha önce doğum yapmış arkadaşlarmı yani 43 yaş üzeri menopoz lu ve daha önce doğum yapmamış biri de hamile kalıp çocuk doğuran oldumu cevaplarsanız çok sevinirim çünkü pozitif sonuçların bazıları örneğin 2. çocuk gibi okudum şimdiden teşekkür ediyorum. kıbrıstaki arkadaşlar sonuç bekleyenler ve şu anda hamile olanlar allah yardımcınız olsun

43 yaşında hamile kalan ben varım. Hatta menepozda 46 yaşında hamile kalan. Çocuğu olup 44de ikiniye hamile kalanda..
Senin için çözümü doktorlar üretecek. Herkesinkaderi farklı. Bence bir an önce ideceğin yeri belirle ve gereken ön tahlileri yaptır. Yolun açık olsun,

Cyglo ile hep zamanında kanardım. yine cumartesi gelmesi gerektiği halde hala tık yok.. hacı yolu bekler gibi kanamayı bekliyorum..
çok da takılmadım stres yapmadım aslında nasıl olsa gelir diye bu gece ya da yarın gelir sanırım eee yani estrofemede ona göre başlayacağım..

bugün eşimle çok güzel bir gün yaşadık sezonu açıp denize girdik mangal yaptık falan gezdik tozduk şarkılar türküler söyleyip eğlendik.
eve dönüş yolunda acı bir haber geldi
halamın 40 yaşındaki oğlu nasıl olduysa anlamadım bıçaklanmış ve hayatını kaybetmiş...
kalakaldım öylece eşinde ayrılmıştı dünya güzeli bir kızı vardı 7 yaşında . bana göre daha geç yaşta evlenmişti ama mutluluğu bulamamıştı.. benim yeğenim babasız kaldı gencecik dağ gibi kuzenim gitti..

ben marmaradayım halamlar egede .. cenaze yarın öğlen kalkacakmış ama gidemem bu ara ..
eğer kuzenimi toprağa verilirken görürsem bunu kaldıramam tam bu tedavim öncesinde dağılırım biliyorum..
Allahım nur içinde uyutsun beni bağışlasın ama gidemem eşimde yollamıyor zaten etkileneceğim diye..

Düşünüyorumda, kainatın büyüklüğünden fazla sevdiğim eşim var yanımda.. bu saadet Mevlanın en büyük lutfu olsa gerek..

Cyglo ile hep zamanında kanardım. yine cumartesi gelmesi gerektiği halde hala tık yok.. hacı yolu bekler gibi kanamayı bekliyorum..
çok da takılmadım stres yapmadım aslında nasıl olsa gelir diye bu gece ya da yarın gelir sanırım eee yani estrofemede ona göre başlayacağım..

bugün eşimle çok güzel bir gün yaşadık sezonu açıp denize girdik mangal yaptık falan gezdik tozduk şarkılar türküler söyleyip eğlendik.
halamın 40 yaşındaki oğlu nasıl olduysa anlamadım bıçaklanmış ve hayatını kaybetmiş...
kalakaldım öylece eşinde ayrılmıştı dünya güzeli bir kızı vardı 7 yaşında . bana göre daha geç yaşta evlenmişti ama mutluluğu bulamamıştı.. benim yeğenim babasız kaldı gencecik dağ gibi kuzenim gitti..

ben marmaradayım halamlar egede .. cenaze yarın öğlen kalkacakmış ama gidemem bu ara ..
eğer kuzenimi toprağa verilirken görürsem bunu kaldıramam tam bu tedavim öncesinde dağılırım biliyorum..
Allahım nur içinde uyutsun beni bağışlasın ama gidemem eşimde yollamıyor zaten etkileneceğim diye..

Düşünüyorumda, kainatın büyüklüğünden fazla sevdiğim eşim var yanımda.. bu saadet Mevlanın en büyük lutfu olsa gerek..

basin sagolsun canim Allah sabir versin söylemek kolay biliyorum ama lutfen düsünmemeye Calis tedavi öncesi seni kötü etkiler sen bugun cok bekledin ve insallah yakin zamandada bebeklerini alip geleceksin...

Canim benim, tüylerim kalkti, basin sagolsun, Allah kuzeninin mekanini cennet etsin, sizlere, ailesine, evlatina, esine herkese sabir versin........cok aci bir olay gercekten...cenazeye gitmemekle iyi ediyosun canim.....insan ne diycegini bilemiyor......her halimiz icin, her gününümüz icin sükür etmemiz gerek diye bir kez daha anliyor iste bu durumlarda......ben nerdeyse burda hepinize "kizlar artik cok zorlaniyorum hamilelikte" diye bir yazi acicaktim, cünkü günlerdir uyku uyuyamiyorum, belim agriyor, her tarafim agriyor, kendimi yasli bir nine gibi hissediyorum, ama simdi senin yazini okudum, ve öyle ufacik agrilar icin sizlandigima utandim birden......

yani hayatta insanin sevdiklerinin yasadiklarini bilmekten baska güzel bisey yok..dedigin gibi iyiki esin var yaninda.....yanliz degilsin.......Allah sabir vesin canim benim...............

Sevgili Hazanumut,

öncelikle hosgeldin foruma........40 yas üzeri bende varim burda, ilk cocugumuz olucak insallah (ikizler), yasim 42, nerdeyse 43e gircem. yani umut var canim - bilhassa donasyonda..........sana basarilar diliyorum....baska sorularin var ise, bizler hep burdayiz birbirimize destek oluyoruz.

canım başın sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin,
tedavi öncesi kötü bir haber,
Allah yardımcın olsun, tedavi öncesi morelinin sağlam olması lazım.
etkileneceksin,üzüleceksin ama hayat işte bizim istediğimiz gibi gitmiyor,
her zorluya karşı Allah yüzümüze karşı doğru baksın,

canim hadi gözünaydin cnm.adina sevindm ..persembe günü co güzel bir gün dua okyuacagim cnm.
ayrica yazarmisin? hangi igne ypaildi ? hangi ilac verildi ? pruloton depot yapildimi? biraz tedavi protokulden not düsermisin?
yasin kac bilmyiorum ama ilac dozu ve verilen tedavi cook önemli ..iyice sor firdevs hanima bu konunun üzerine düs cnm..))
kac embriyo alacksin?
transfer öncesi su iceciksin bilgin varmi?
Blast asamasi olacaksin ,
transferden sonraki iki gün dinlen
Yorulmadan otelinde gecir cok önemli deniyor bilgine.
sicak dus alma..
maydanoz yeme..bol haslanmis yumurta ye..
ilacina ignene özen göster..
anne nasihati gibi oldu degilmi olsun cnmbayan dayanismasi.
sakin olmalisin cnm ,sakin panik yapma..
tedavinden birazda yaz tamami?
simdiden bol sans diliyorum cnm.
tekrar görüsmek üzere
sorun varsa yaz cnm ..sevgiler
Canım güzel dileklerin, duaların ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. ben 28 yaşındayım. önceki adetim bittikten sonra 18. günde lucrin depot yapıldım. adetimden sonra 2. gün esrtofem tablet ilk 2 gün 2 şer, sonra 3 er tane içmeye başladım, aynı zamanda günde 1 er tane folbiol ve coraspirin içtim. ilaçlara başladıtan 7 gün sonra rahim kalınlığını ölçtürdüm ve Firdevs hanım a haber verdim. kalınlığım iyi çıktığıiçin estrofem e aynı dozda devam ettim. Kıbrıs a geldiğimizde eşim sperm verdiği gün ovitrelle iğne yapıldım. ve monodox, prednol 16, progesteron 200 kullanıyorum şu an transfer e kadar. transfer günü de proluton depot iğne yapılacakmış. daha proluton depot tan 3 tane daha var. onlarda transfer sonrası yapılacak ama, günü henüz belli değil. Transfer den sonra kullanacağım ilaçlar vardır heralde, öğrendiğimde yine yazarım. yalnız canım her kişinin ilaç protokoli farklı olabilir, yaş , adet düzeni, diğer tahliller belirleyici oluyor. Canım bana bolca dua edermisin canım, benim dualarım da sizinle olacak, merak ettiğin başka şeyler olursa cevaplarım canım. Öptüm byyyy:16::16::16:

başın sağlsun canım çok üzüldüm evet tedavin öncesinde moralinn bozulur bence de gitme,insanın elinden bir şey gelmiyor onun yazısı da öyleymiş.bu adet konusuna gelince normal gelmesi gerektiğinde gelmiyor benim de 5 gün önce geldi,senin de gelmiyor olsun stres yapma canım eninde sonunda gelecek.lucrin yapıldıysan o biraz adeti geciktiriyormuş bilgine.sevgiyle kal canım.bana dua et malum perşembe transferim var:16::16::16::16:

Canım güzel dileklerin, duaların ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. ben 28 yaşındayım. önceki adetim bittikten sonra 18. günde lucrin depot yapıldım. adetimden sonra 2. gün esrtofem tablet ilk 2 gün 2 şer, sonra 3 er tane içmeye başladım, aynı zamanda günde 1 er tane folbiol ve coraspirin içtim. ilaçlara başladıtan 7 gün sonra rahim kalınlığını ölçtürdüm ve Firdevs hanım a haber verdim. kalınlığım iyi çıktığıiçin estrofem e aynı dozda devam ettim. Kıbrıs a geldiğimizde eşim sperm verdiği gün ovitrelle iğne yapıldım. ve monodox, prednol 16, progesteron 200 kullanıyorum şu an transfer e kadar. transfer günü de proluton depot iğne yapılacakmış. daha proluton depot tan 3 tane daha var. onlarda transfer sonrası yapılacak ama, günü henüz belli değil. Transfer den sonra kullanacağım ilaçlar vardır heralde, öğrendiğimde yine yazarım. yalnız canım her kişinin ilaç protokoli farklı olabilir, yaş , adet düzeni, diğer tahliller belirleyici oluyor. Canım bana bolca dua edermisin canım, benim dualarım da sizinle olacak, merak ettiğin başka şeyler olursa cevaplarım canım. Öptüm byyyy:16::16::16:

evet cnm ,yasin daha kücükmüs evet galiba menepozdasin.?
Evet tedavi seklin Firdevs hanimin protokolu?
duam seninle cnm endisen olmasin bolca ediyorum ..
tabiki herkesin protoolu farkli ,cogu hastasina bu sekil protokol veriyor..
kac embriyo tercih edeceksin?
insallah,bebisleirni kapip geleceksin.
sevgiler cnm

canim, yakinda transferin desene - tam olarak hangi gün? insalalh hersey cok iyi sekilde gidicektir

Dr. Firdevs hanim bencede cok iyi bir doktor, kendini onda güvende hissedebilirsin. bende onlara gitmistim zaten.

11 embyrodan kac tanesi devam etti, bilgi alabildinmi?

hadi hayirlisi artik..........

BİLGİNİSA başın sağolsun canım kaderin başkasının elinden gelmesi kötü Allah rahmet eylesin size de sabır versin gerçekten üzüldüm:5:

THEO sonucuna çok üzüldüm canım ya Allah ım herşeyin hayırlısını versin belki daha zamanı değildi mutluluğu sen zaten eşinle yakalamışsın ALLAH IM bozmasın zaman öyle bişeyki bazen seni nerelere götürdüğüne şaşırıyorsun mesela 3 yıl önce donasyonu hiç duymamıştım 2 yıl önce çok karşıydım aklımdan bile geçmiyordu şimdi ise son şansımız var inş olur ama olmazsa ben düşünüyorum diyeceğim ilacını buluyorun öyle veya böyle .kendine iyi bak

BAHARIM sonucun hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin kolaylık versin değerin kaçtı ikiz olabilir mi?paylaşımlarını bekliyoruz böyle üzücü haberlerle okuduğum için sevinç çığlıkları atamadım ama çok sevindim canım dikkat et kend,ine:16:

Arkadaşlar Merhaba,

Ben Kıbrısta Dr. Firdevs hanımda tüp bebek tedavisi olmak istiyorum.Bilgisi olan var mı?
Tşk,

donasyon mu ? tüp bebek mi? gerçi ikisinde de işlemler aynı ama bu forumdaki herkes donasyon için burda giden herkes memnun ve yüksek oranda olumlu sonuç alınıyor tabi donasyonda tutma ihtimali daha yüksek .forumu geriye doğru okursan çok kişi var firdevse giden istediğin şeyi bulabilirsin canım

Arkadaşlar çok sık giremiyorum, bazen kısa göz atıp çıkıyorum... Kendimi iyi hissetmiyorum. Fazla tv izlemek, bilgisayara bakmak da sanki midemi bulandırıyor,ne tuhaf değil mi? Kendime şaşıyorum... 2 gündür migren şeklinde baş ağrım oldu; başımın sağ tarafından ensemden gözüme yayılan bir ağrı..2 günü yatarak geçirdim,ilaçsız,sessiz,ışıksız bir odada... Zaten mide rahatsızlığı,halsizlik cabası..
Bugün ağrım yok... Dünden beri midemde kurt var da midemi kazıyor sanki,kepek ekmek, kepekli grissini filan yersem iyi geliyor.Dün gece eşime mısır patlattırdım... Yemek kokusundan tiksinen ben cuma günü kelle-paça çorbası içmek istedim:52: ki bunu kırk yılın başı içerim... Cumartesi gece eşime kokareç aldırdım ki hamilelikte bunları yemeyi düşünmüyordum ayrıca kırk yılda bir yediğim şeyler... Neyse çok güvendik yerden aldı.. Bugün yediğimden yarın tiksiniyorum.. İtiraf ediyorum ki daha önceki hamileliğimde bu kadar erken dönemde şuursuzluk yaşamamıştım.. Demek ki bu velet biraz kaprisli..:1: Oğlum çok usluydu maaşallah, hala da öyle...

BİLGİNİSA,
Başın sağolsun arkadaşım;allah sevdiklerine sabır versin, mekanı cennet olsun...

AYKIZIM,
Operasyonun iyi geçmesine sevindim... İnşallah ikizlerin sağlıklı şekilde dünyaya gelirler...Kaderde 3. sü yokmuş ki bu kararı aldın ve yola devam..

KARDELENKARANFİL,
Transferine az kaldı, inşllah bebeklerine kavuşacaksın...

HAZANUMUT,
Hoşgeldin aramıza... Forumun ilk sayfasına bakmadın sanırım ordaki listede 40 yaş üstü gebeleri görebilirsin... Ben 44 üm. Daha önce doğal yoldan olmuş bir çocuğum var, şimdi 2. ye hamileyim Firdevsten

EFSUNE,
3.bebeğin kalp atışı olmaması senin hayrına hizmet ediyor diye düşünüyorum; bir gün redüksiyona ihtiyaç duymak zorunda kalmayacaksındır... Daha önce de söylemiştim, sana yazılan ve hayırlı olan kaç tane ise o gelecektir arkadaşım... Filmin sonu belli ama biz baştan izliyoruzz..

HAZIRLIK AŞAMASINDA OLANLAR,
Hepinizin tedavi ve transfer yolu açık, şansı bol olsun..

Hepiniz mutlu kalın...

Son düzenleme:
Back
X