canım merhaba,
bence doktoruna gitmeden telde söyle,belki bir ilaç önerir,ben de 1 mm vardı regliyle geçmedi,
ben de lucrin i 14 temmuzda vurulacağım,yani sen gidip gelince,sıra bana geliyor,keşke aynı tarihe gelseydi ama doktorun kim di?
Bnım kıbrısdakı doktorum berk bey, burada gıttgım doktor memorıal 'da clyo dıye bır hap ıcıyorum o gecırmez sanırım. benım yıllık ıznıme denk dusurmeye calısacaklar 15 agustos 2- eylul arası ama tabı boyle kıst falan olursa bır ay daha atar bu durum..
keske denk dussek lucrın depotu neden vuruyoruz onu da pek anlamadım ama neyse:) umarım emeklerımız bosa cıkmaz ve hamıle kalırız :) sen Fırdevs hanım'da tedavı goruyorsun?
Canım eşimin sperm verdiği gün çarşamba.Bana transfer edilen gün ise cumartesi.hangisini esas almam gerekiyor.canım cevabın için çok saoool
heyecanım gittikçe artıyor donor bulunmuş ama bildiğiniz üzere dünya tüp bebek hiç bir bilgi vermiyor. Bir traftan merak edıyorum diğer taraftan ogrenıp de ne yapıcam dıyorum.. 8 temmuz da lucrın depotu yaptıracagım. Sanırım bayramdan agustos ıkıncı yarısından ıtıbaren kıbrıs yolu gozukur bana. Ancak gecenlerde check up yaptırdım tummbatın cektırdım rahımde kucuk bır kıst var dedı dr. 3mm reglımle gıder mı acaba bu mınık kıstı doktoruma soyledım henuz. reglıden sonra nasılsa kontrole gıdecegım diye..
ne dersınız ne yapmalıyım sizce?
sevgıler..
inşallah canım sonuda iyi olucak. dun transfer oldu evlilik yıl dönümümüzde umarım güzel hediye olur bize :) test günümde 16 temmuz dendi ama bilmiyoorum ne zaman yaparım :)
birde canım sen neler yaptın transferden sonra yatamıyorum otelde odada dolaşıyorum dün akşam bugün falan yemege indim asansörle arada uzanıyorum arada oturuyor ara ara dolaşıyorum :)
inşallah senin gibi bir prens bir prensesim olur
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardï.kalp atımlarını duyduk.çook mutluyum..
Yalnızz kalp atışı üç taneydi.yani keselerin üçüde canlanmış.doktor yüzde kırk bir tanesi gidebilir dedi.gimezse müdehale edilicekmiş.işin can sıkıcı tarafı müdehaleden sonraa diğer ikisininde Azda olsa tehlikeye girme durumu varmış.
Ay kızım senin bilgilerine ihtiyacım var sen nerede yaptırdınn.hangisine müdehale edilmesi gerektiğine nasıl karar veriyorlar.işlem basık yapılıyor.bana yardımcı olursan sevinirim.
Yalnızz kalp atışı üç taneydi.yani keselerin üçüde canlanmış.doktor yüzde kırk bir tanesi gidebilir dedi.gimezse müdehale edilicekmiş.işin can sıkıcı tarafı müdehaleden sonraa diğer ikisininde Azda olsa tehlikeye girme durumu varmış.
Ay kızım senin bilgilerine ihtiyacım var sen nerede yaptırdınn.hangisine müdehale edilmesi gerektiğine nasıl karar veriyorlar.işlem basık yapılıyor.bana yardımcı olursan sevinirim.
Kizlar,nasılrdügünüz gibi son haftalar cok 3üz gebelikler oluyor, 4 tane veya hatta 3 tane blasto aldigimizda geri bunun sansi cok yüksek.......bu reduksiyon durumlari ne anne icin ne de diger bebekler icin o kadar kolay bisey degil
o yüzden ne olur iyi düsünün kac tane embyro geri alacaginizi..bilhassa blasto transferi yapilicaksa, yani 5. gün embyrosu, o zaman varya 3 tanesi bile riskli alinmasi!!!!
blasto embyro demek, en iyi gelismi embyro demek ve transferden genelde bir kac saat veya en fazla 24 saat icinde rahime yerlesen embyrolar...yani cok iyi gelismisler oluyor.........ne olur tedaviye baslayacak arkadaslar bence cok iyi düsünün derim, burdaki 3üz gebelikleri göz önüne alin derim...........
canım merhaba,
bence doktoruna gitmeden telde söyle,belki bir ilaç önerir,ben de 1 mm vardı regliyle geçmedi,
ben de lucrin i 14 temmuzda vurulacağım,yani sen gidip gelince,sıra bana geliyor,keşke aynı tarihe gelseydi ama doktorun kim di?
Canım kalp atışlarını duyunca nasıl duygulandım anlatamam.ben asla redüksiyon istemiyorum.Fakat Ben zaten çok zayıf ve ufak yapılıyım.Doktorum asla taşıyamazsın,çok rixsi var hepsini kaybedebilirsin diyor.reduksiyondada diğerlerinin zarar görme ihtimalide varmış tabii.ense kalınlıkları ölçülüp rixsli olan gelişimi iyi olmayan tercih edilecekmiş.Allak bullağım yani anlıycan.üçünüde doğurmayı çok ama çok isterim.Ama doktorlarıda dinlemek lazım sanırım.
keske denk dussek lucrın depotu neden vuruyoruz onu da pek anlamadım ama neyse:) umarım emeklerımız bosa cıkmaz ve hamıle kalırız :) sen Fırdevs hanım'da tedavı goruyorsun?
Canim gunaydin
bebeklerinin durumu nasil? Insallah ikizler guzelce buyuyoardir. Isim karar verdinizmi? Biz hala veremedikcok zormus.
Bak su isimler de arkadaslar dedi
Yaren
Helin
Lavin
Mavi
Melodi
Erkek icin fazla alternativ yok(
Canım transferin hayırlı olsun,inşallah pozitif haberlerini alacağız:) sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?