cnm benim bizide bilgilendir emi durumundanmrb arkadaşlar nete giremedim bir sorundan dolayı benden haberlere devam....kalp atışalrını duymaya gittim 15inde...yüce allahımın lütfu ki 4 nünde kalbi atıyor...dördüzler şimdilk iyiler....biz şoktayız...allahımdan istedim her yıkılışımda tekrar diledim hergün kapısına yüz sürdüm kulunu geri çevirmedi....rabbim hepinize tattırsın...beklemedeyim....biliyorum rabbim bununda bir kolaylığını verecek ve hakkımda hayırlısı olacak...sonuunda bende bir büyülü bahçe oldum...allhım yardım etsin ve bebeklerim ve benim için hayırlısı olsun...
bebkciğm çok geçmiş olsun...rabbim yardımcın olsun...dualarım seninle...ha gayret ikizler biraz daha sabredin...
efsuneciğm kızın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun...rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin....
transfere gidecek arkadaşlar yolunuz bahtınız açık olsun...
eslemsena kardelenkaranfil allahın izniyle toparlandıktan sonra sıra sizde...güzel yüreklerinizi hiç üzmeyin...inşallah kucaklarınız bebişlerle dolsun taşsın....
arada atladığım arkadaşlarım affola hereks kendine ii baksın...bu forumun enerjisi hepimizi anne baba yapacak inşallah...hayırlı ramazanlar....
efsunecim cnm çok sevindim demek prenses gelior haaaa süper ya aaaa çok sevindim Rabbim tamamını erdirsin cnmGeriye dönük okuyup kaçırmadıysam!!
Tress redüksiyon derdine şimdi düşme!! Zamanı var!! Genelde 8. Haftadan sonra doğal seleksiyon oluyor!!!!perinatolog acıbademde var.
Larax tedavin hayırlı olsun..tüm bildiklerini unut ve bir teslimiyet içinde doktoruna güven.. Kontrolü bırak. Bunca denemenden farklı olsunki bu kez sonucuda inşallah pozitif olacak!!!
Bana gelince kokuya hassaiyet sensör boyutunda hiçbir mekanda kalamıyorum..
Bulantılar azaldı..
Ve bir kızım olacak çok mutluyum..mutluyuz...
İçinizde bunu yaptıran varmı??
İçinizde bunu yaptıran varmı??
2 gündür uğraşıyorum kısaltmalarla anlayacağımız dille bir çzelge hazırladım;
ANNELERİMİZ;
ANİSHA (33) isp.dr rmn....OĞLAN
AYSEVİ (38 ) HLL İBR TKN (-)
...................BRK ......İKİZ
BEBEKLERİM GELİN (37) FRDV.... İKİZ KIZ
BENİMDE OLACAK ( ) HLL.İBR.TKN
HASKIZ (36) HLL İBR TKN....İKİZ
JESSAMİN (41) BRK .....İKİZ
MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY......OĞLAN
PAPATYA40 (45) FRDV......KIZ
PARADOX ( ) FRDV....İKİZ KIZ
ROSALYN (46) DĞŞ....OĞLAN
ROWİNA (30) SVŞ ÖZY......İKİZ
RÜZGARSELİN (31) SVŞ ÖZY (-)
..........................FRDV......KIZ
SHANTİ (51) HLL.İBR TKN (-)
...................DĞŞ.....KIZ
HAMİLELERİMİZ
AYKIZIM (28) VRD.....İKİZ (K.E.)
BEBEK (42) FRDV.....İKİZ (K.E.)
BİLGİNİSA (35) VRD (-)
.......................VRD......İKİZ
BİZİMKULUP ( )
EFSUNE12 (44) FRDV......KIZ
FB.Lİ (43) FRDV......KIZ
MİNASERA (37) .....DÖRDÜZ
NURUS ( )
POTAKAL (37) ŞVK
TRESS06 (33) BRK(-)
...................FRDV.....ÜÇÜZ
TUNANEHİR (26) VRD.....İKİZ (K.E.)
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)
........................HAMİLE
YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR
ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
........................SVŞ (-)FRDV e gidecek
ANSU (31) FRDV e gidecek
ATESSN (45) FRDVS (-)
BREEZE (46) BRK (-)
.................FRDV e yolculuk başladı
DELİKEDİ (28) ŞVKT (-)
.....................BATM a yolculuk başladı
DİLEMMA (31) SVŞ (-)
....................FRDV e gidecek
ESLEMSENA ( ) FRDVS (-)
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)
.........................ATNA (-)
HOPE73 ( )
KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
KARANFİL (34) FRDV yolculuk başladı
KARDELENKARANFİL ( ) FRDV (-)
LALİTA (42) FRDV yolculuk başladı
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)
.................ATN (-)
................(nerede) yolculuk başladı
LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
MORMENEKŞE ( )
NAZLIM78 ( )
UUMUDUM ( )
ROSADALİ ( ) FRDVS yolculuk başladı
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)
.............................FRDV(-)
HABER ALINAMAYANLAR
ARYADİCLE (26) ŞVK
BAHARIM1980 ( ) FRDVS e gidecek
BEE83
DURUGEN (44) BRK (-)
4EKİM (37) FRDV .....HAMİLE
GERDOG (35) HLL İBR TKN
GÜLER85
GÜLFEMAK1977 (33) FRDV gidecek
MELTEMDAĞ (28) HLL İBR TKN e gidecek
MİRANDA ( ) ŞVK.....HAMİLE
NİLLL35 (29)
ÖZLEMBARIŞ (43) ŞVK......İKİZLERE HAMİLE
PUMPKİNG (30) BRK (-)
AMRKA da deneyecek
RUNYA33 ( ) FRDV.......HAMİLE
RÜYA10 (34) FRDV gidecek
RWYDA (42)
SOMTİK (38)1.2.3.BRK (-)
TALLY (38) ÇK CMHRT düşünüyor
THEO (43) FRDV (-)
................BRK düşünüyor
YOSUN (39) VRD (-)
merhaba hoş geldin.
nasılsın?
arkadaşlar c.tesi yola çıkıyorum. p.tesi eşim sperm verecek. perşembede sanırım bana transfer edilecek. benim içinde ne olur dua edin. çarşamba doğum günüm belki o zamanda olur :) şaka bir yana gerçekten arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var. allah hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...
bebişlerimi almaya gidiyorum. dualarınızı bekliyorum. 4 üz müjdesi var Allahım dağına göre kar yağdırırmış neden olmasın :)
larax tam bir hayvanseverim çocukluğumdan beri hayvanlarım hep oldu. ama bu kedicik eşimdeki sorunu öğrendiğimiz zaman geldi bize annesiz kalmıştı çok küçüktü kardeşleri öldü onu yaşattık ama deli cadım geçici evden kaçmış moralim bozuk ama eşim evimize gitmeye çalıştığını düşünüyor belki evimizde karşılar bizi herzamanki gibi
2 gündür giremedim mide bulantılarından.
kanama geçti azaldı derken dün akşam yine başladı kırmızı gelmeye. benim doktor da izinli pazartesi gelecek bugün başka bir özeel hastanedeki doktora gittim.
çok şükür iki bebeğimin de iyimiş kalpleri atıyor. 7 haftamız bitti.
sıra beklerken bebeklerime dedim ki " şimdi uslu çocuklar olun doktor teyzeye kendinizi iyi gösterin kalp atışlarınızı da duyalım baban ve ben ikinizi de çok seviyoruzz" dinledi bebeişlerim gayet iyimişler .
doktor ilaçlarımı sordu "gereken herşey yapılıyomuş zaten istersen hastaneye yatırıp serum takviyesi yapalım" dedi istemedim.
evde yatıyorum bütün gün, mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyorum
onlar iyi olsunlarda herşeye razıyım.
buarrada benim iğne progenx 50 mg ikisini birada hergün vuruluyorum. prolton depota geçmedik henüz
Bir husuta hep ben dikkat çekmek zorunda kalıyorum ama bir daha anlatayım..
Bu hükümet döneminde alınan bir kanunla anne olamayan kadınların ne pahasına olursa olsun anne olmalarının önüne geçilmiş ve bunda direten kadınlara da en az 3 yıl olmak üzere hapis cezası öngörülmüştür...
Alman vatandaşı olanlar yırtıyor ama türkler bu kapsamda. Paylaşımlarınızda doktor adı ve çocukalrınızın adını paylaşmayın lütfen hele donasyon kelimesini asla!!
Özel maillerdebile yazılmamalı bana göre...
Listeyide yayınlamama taraftarıyım !!!!
İnsan anne olma yolunda olunca çocuğu için korkular ediniyor!!! Bu konuda artık hepinizden biraz daha dikkat rica ediyorum!!!
Her katılımcının kendi sorumluluğu ve kararıdır yaşadıkları ama sizler benim için çok değerli güzel kadınlarsınız. Hiçbirimizin canının yanmasını ve üzülmesini istemiyorum.
Çünkü sizleri kendime çok yakın hissediyorum!!!!
Sevgili arkadaslarm, nihayet yazabiliyorum.....beni merak ettiginiz icin sagolun canlarim.
Simdi durumlar soyle:
--bebeklerimin durmumu su anlik iyi, her gun bir kac kez bakiyorlar kalp atislarina
-- kritik olan benim, her an daha kotukesirse degerlerim alicaklar bebekleri
-- bir kac gundur inanin oyle icim yaniyor. Ben rahim erken acilmasindan korkarken bu tansiyon ve zehirlenme olayi cikti. Bebeklerimi benden koparctaklar dusuncesi yikiyor beni istr. Daha onlar minnacik, nefes bile alamiycakarbiliyorum teknoloji ilerleedi ama nerrdeyse iki ay dogru durust kucagima bile alamiycam, emzirrmiycem onlari buyuk ihtimal...
Diger yandan benim saglik sorunu iste...tansiyon bi cikiyor bi dusuyio, artik yatakdan kalkamiyorum tuvalet haric, oyle bir agirlastimki su 4 gun, sanirim vucutaki o yuksek protein ve sislikler yapiyor, ve bobreklerim ve cigerlerim okadar iyi calismiyor... Her an yani beni ameliyata goturebilirler, ayni zamanda her an dua edip rabbimden bir 3 hafta istiyorum! Sadece 3 hafta bende kalsinlarda en azundan 34 haftalari bitsin diyorum....allah buyuk artik
Fbli arkadas mesaj yolllayamdim sana mesaj kutun dolmus canim
Tum arkadaslarim sayfalari simdi biraz okumaya caliscam cok merak ediyorm
Ha birde daha ikizlerime isim bile kararlastiramadik apar topar..
Sizleri cok seviyorm, ne olir dua edin bana...
mrb arkadaşlar nete giremedim bir sorundan dolayı benden haberlere devam....kalp atışalrını duymaya gittim 15inde...yüce allahımın lütfu ki 4 nünde kalbi atıyor...dördüzler şimdilk iyiler....biz şoktayız...allahımdan istedim her yıkılışımda tekrar diledim hergün kapısına yüz sürdüm kulunu geri çevirmedi....rabbim hepinize tattırsın...beklemedeyim....biliyorum rabbim bununda bir kolaylığını verecek ve hakkımda hayırlısı olacak...sonuunda bende bir büyülü bahçe oldum...allhım yardım etsin ve bebeklerim ve benim için hayırlısı olsun...
bebkciğm çok geçmiş olsun...rabbim yardımcın olsun...dualarım seninle...ha gayret ikizler biraz daha sabredin...
efsuneciğm kızın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun...rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin....
transfere gidecek arkadaşlar yolunuz bahtınız açık olsun...
eslemsena kardelenkaranfil allahın izniyle toparlandıktan sonra sıra sizde...güzel yüreklerinizi hiç üzmeyin...inşallah kucaklarınız bebişlerle dolsun taşsın....
arada atladığım arkadaşlarım affola hereks kendine ii baksın...bu forumun enerjisi hepimizi anne baba yapacak inşallah...hayırlı ramazanlar....
canım senin de üçüz ha allah kucağına almayı nasip etsin çoook tebrik ediyorum.
Sevgili umudum iyi yolculuklar cnm,
Dogüm günün kutlu olsun nice güzel yaslara.
Allahim dumaizi kabul etsin cnm,bol sans dilyior dua ediyoruz sana da ..
Persemde güzel bir gündür insallah haiyrlara vesile edecek ,sende bebisine kavusacaksin
Simdiden iyi yolculuklar dilerim ,
sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?