canım prognexi başta tek doz vuruluyordum.. progesteran düşük çıkınca 2 dozu biarada vurduruyom . günde 2 kezde olabilirdi ama iğne yeri çoğalcaktı zaten elek haline döndüm.

prognexde progesteran var, pruloton depotta gestagan, doktorum proloton deptun daha üst seviyede daha ağır olduğunu söyledi . ondan sebebp o haftada 2 kez önerileriliyor. prognex hergün

cnm benim bizide bilgilendir emi durumundan
cnm benim tebrik ederim çok şaşırdım 1 beklerken 4 haaaumarım hayırlısı
efsunecim cnm çok sevindim demek prenses gelior haaaa süper ya aaaa çok sevindim Rabbim tamamını erdirsin cnm

İçinizde bunu yaptıran varmı??

Canim o herkese yapılmıyor.dortlu testte sıkıntı çıkarsa yapıyorlar.doktor karnından bir igne ile girerek bebegin suyundan çekip tahlile gönderiyor. Isinin ehli iyi bir doktorun yapması öneriliyor. Bildigim kadariylada acı verici bir islem değil. Sadece işlemden sonra bir süre yatman gerekiyor sanırım. Bana yapılmadı ama bir arkadasıma yapılmıştı.

2 gündür uğraşıyorum kısaltmalarla anlayacağımız dille bir çzelge hazırladım;

ANNELERİMİZ;

ANİSHA (33) isp.dr rmn....OĞLAN
AYSEVİ (38 ) HLL İBR TKN (-)
...................BRK ......İKİZ
BEBEKLERİM GELİN (37) FRDV.... İKİZ KIZ
BENİMDE OLACAK ( ) HLL.İBR.TKN
HASKIZ (36) HLL İBR TKN....İKİZ

JESSAMİN (41) BRK .....İKİZ
MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY......OĞLAN

PAPATYA40 (45) FRDV......KIZ
PARADOX ( ) FRDV....İKİZ KIZ
ROSALYN (46) DĞŞ....OĞLAN
ROWİNA (30) SVŞ ÖZY......İKİZ
RÜZGARSELİN (31) SVŞ ÖZY (-)
..........................FRDV......KIZ
SHANTİ (51) HLL.İBR TKN (-)
...................DĞŞ.....KIZ

HAMİLELERİMİZ

AYKIZIM (28) VRD.....İKİZ (K.E.)
BEBEK (42) FRDV.....İKİZ (K.E.)
BİLGİNİSA (35) VRD (-)

.......................VRD......İKİZ
BİZİMKULUP ( )
EFSUNE12 (44) FRDV......KIZ
FB.Lİ (43) FRDV......KIZ
MİNASERA (37) .....DÖRDÜZ
NURUS ( )
POTAKAL (37) ŞVK
TRESS06 (33) BRK(-)
...................FRDV.....ÜÇÜZ
TUNANEHİR (26) VRD.....İKİZ (K.E.)
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)
........................HAMİLE

YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR

ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
........................SVŞ (-)FRDV e gidecek
ANSU (31) FRDV e gidecek
ATESSN (45) FRDVS (-)
BREEZE (46) BRK (-)
.................FRDV e yolculuk başladı
DELİKEDİ (28) ŞVKT (-)
.....................BATM a yolculuk başladı
DİLEMMA (31) SVŞ (-)
....................FRDV e gidecek
E
SLEMSENA ( ) FRDVS (-)
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)
.........................ATNA (-)
HOPE73 ( )
KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
KARANFİL (34) FRDV yolculuk başladı
KARDELENKARANFİL ( ) FRDV (-)
LALİTA (42) FRDV yolculuk başladı
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)
.................ATN (-)
................(nerede) yolculuk başladı
LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
MORMENEKŞE ( )
NAZLIM78 ( )
UUMUDUM ( )
ROSADALİ ( ) FRDVS yolculuk başladı
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)
.............................FRDV(-)

HABER ALINAMAYANLAR
ARYADİCLE (26) ŞVK
BAHARIM1980 ( ) FRDVS e gidecek
BEE83
DURUGEN (44) BRK (-)
4EKİM (37) FRDV .....HAMİLE
GERDOG (35) HLL İBR TKN
GÜLER85
GÜLFEMAK1977 (33) FRDV gidecek
MELTEMDAĞ (28) HLL İBR TKN e gidecek
MİRANDA ( ) ŞVK.....HAMİLE
NİLLL35 (29)
ÖZLEMBARIŞ (43) ŞVK......İKİZLERE HAMİLE
PUMPKİNG (30) BRK (-)
AMRKA da deneyecek
RUNYA33 ( ) FRDV.......HAMİLE
RÜYA10 (34) FRDV gidecek
RWYDA (42)
SOMTİK (38)1.2.3.BRK (-)
TALLY (38) ÇK CMHRT düşünüyor
THEO (43) FRDV (-)
................BRK düşünüyor
YOSUN (39) VRD (-)

arkadaşlar c.tesi yola çıkıyorum. p.tesi eşim sperm verecek. perşembede sanırım bana transfer edilecek. benim içinde ne olur dua edin. çarşamba doğum günüm belki o zamanda olur :) şaka bir yana gerçekten arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var. allah hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

sanırım benim bilgilerim eksik. 45 yaşına giriyorum. 2. deneme olacak . ilki 10 hatalıkken kalp sesi alınmadığından kürtaj oldum.

Son düzenleme:

Sevgili umudum iyi yolculuklar cnm,
Dogüm günün kutlu olsun nice güzel yaslara.
Allahim dumaizi kabul etsin cnm,bol sans dilyior dua ediyoruz sana da ..
Persemde güzel bir gündür insallah haiyrlara vesile edecek ,sende bebisine kavusacaksin
Simdiden iyi yolculuklar dilerim ,
sevgilerimle

Cnm yazini dün yazmissin bugün okudum transferin olmustur.Insallah güzel haberlerle döneceksin.Hayirli olsun transferin.
Nikindende belli zaten delikedi masallah ,cok sevindim.herkes sevmez..bende barinaktan aldim ,zavallialrdi iyikide aldim coo kmemnunum.hayvanalrla yasamak cok sey ögretiyor bizlere.rabbimin gizli kullaridir..
Korkma kacmasinin sebebi size ulasmasidir insallah dönecektir size..simdi mikrodasin sorun etme cnm .
kibristamisin hala?
Kac adet transfer yapildi? kacinci gün ?
Nasil memnun kaldinmi?
Duygularin nedir?
her sey gönlünce olsun cnm
sevgiler bol sanslar ..

arkadaşlar önce kaldığım yerden okuyup öyle yazayım dedim ama maşallah ne çok yazmışsınız önce yazıp sonra okuyacağım.
arkadaşlar ben bi cesaret dün dr a gittim daha önce gittiğim dr tüp yaparken takiplerimi ona yaptırıyordum gittim anlattım hani ışın aldım kemoterapi aldım anlattım dedim ki dondurulmuş embriyolarım var ama ben 3 yıldır kadın doğum dr una gitmiyorum. aslında ne diyeceğimi de bilemedim işte ne var ne yok diye kontrole geldim dedim ultrasonda baktı ama üstte .miyom falan yok temiz dedi ama rahim küçülmüş dedi işte ışın dan sonra adet oldunmu dedi bende hayır dedim menepoz daki gibi rahim küçülmüş dedi yaklaşık 6 cm dedi yanlış anlamadı isem sonra simeer testi yaptı orda rahim de bir et parçası görünüyor ama gebeliğe engel değil dedi. histereskopi dedim burda yapmıyoruz dedi ben bi ilçedeyim ile git dedi ne güzel cesaretlenmiştim.
neyse dr işte tüp yapacak dr a sor ne yi nasıl takip etmemiz gerekiyor ona göre bakalım dedi arkadaşlar bu kısımda size bazı sorular sorucağım yardım ederseniz çok sevinirim.
rahim küçülmesi ne demek menepozda oılunca tekrar büyürmü?
dondurulmuş embriyonun ömrü ne kadar hani biri bi şey sorunca hazırlıksız yakalanmayayım.
ben ilk aşamam histereskopi mi olmalı
daha soracaklarım vardı ama unuttum şimdiden teşekkürler.

Cok gecmis olsun cnm
Önemli haftalrdasin cnm.cok dikkatli olan gerek.sükürki iyilermis cnm .
mümkünse yat hastanede ihmal etme ama tabiki snein bilecegin is.hastane ortami cook itici ama bebekler icin önemli tabiki.
evet igne ile düsmeyi ve kanamayi durduruyor cok önemli ..yarasin ignler cnm
sevgilerimle. duam seninle cnm

haklisin tabiki ,özel bir konudayiz.
Eger formdaki arkadaslar kabul ederse bu sayfayi baska bir yere mikro olarak tasiyarak devam edebiliriz.(sadece düsüncemdi.)
sayfayi acan biri olarak neden olmasin ) bazi seyler kisitlanarak yazilmasi daha mantikli buluyorum.
bebeginide ailenide mutlu-huzurlu-saglikli yarinlar beklemesi dilegiyle.
sevgiler.

canım benim çoook geçmiş olsun.ben inanıyorum bebeklerin seninle olacak kucağına alacaksın lütfen pozitiffff enerji hepimiz pozitif enerjimizi gönderiyor iyi haberlerini bekliyoruz.

arkadaşım hayırlı olsun ya ne güzel bir anda 4 bebek allahım kucağına almayı nasip etsin.

canım benim allah kucağına almayı nasip etsin ne güzel kız ha allah biliyor ya benim de kızım olsun isterdim

canım senin de üçüz ha allah kucağına almayı nasip etsin çoook tebrik ediyorum.

Canım teşekkür ederim.darısı sana ve tüm arkadaşlarımıza olsun.
Hazanumutcum rahim senin neden küçülmüş.benim bildiğim rahim uzun süre adet olmadığı zamanda küçülebiliyormuş.takviye ilaç tedavisi Ile düzenli adet görürsen düzelir diye düşünüyorum.tabii doktorunun be dediğini bilmiyorum.bu arada iyi tatilleer

larax canım iyi dileklerin ve duaların teşekkür ederim. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…