- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
Merhaba canım; umarım iyisindir. Seni forumda görünce yazmak istedim. Seninle fiziğimiz çok benzer. Bebeklerinle ilgili ne karar vereceğini çok merak ediyordum. Gerçekten zor bir karar ama annenin sağlığı da çok önemli. Hem de diğer bebeklerini tehlikeye atmamış olursun. İnşallah canım bu süreci sağ salim huzurlu bir şekilde atlatırsın.
Bende bayramın birinci günü HİT te olucam. Geçen sene bana Doğuşta 4 embriyo transfer edilmişti. 4 embriyoyu düşününce içime bir korku yerleşmişti. Zaten negatif oldu.
Bu sene üç mü, iki mi alsam kararsızım. Senin durumunu da okuyunca taşıyabilir miyim endişesi yaşıyorum.
Hepimiz için hayırlısı....
Bende seni merak ediyodum canım aklımdan geçiyodun acaba transferi oldumu diye Allah yolunu açık etsin inşallah bu sefer olur bol şanslar...
Larax idrarda silik çıkmışsa hamilesin demek canım genelde yanılmıyor çok sevindim inşallah canım bu sefer bebişlerin sana sımsıkı tutunur...
Bebek bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim arkadaşım inşallah yakında küvezden de çıkarlar Allah bizede nasip etsin o mutluluğu inşallah...
dansözler sabırsızlıkla bekliyor mutlu haberi...
HAMİLESİNNN....
bir tanesi şimdilik azıcık oynasın hem senin için hem bayram için çoktandır oynamadılar...
herkese hergün bayram olsuuuunnnn.......Eki Görüntüle 774433
Canım hayırlısı olsun,inş her şey yolunda gider ve sen bayram sonrası hamileyimmm dersin.
Öpüyorum.Hayırlı bayramlarrrr:)))))
Birebir yazismadik hic aramiza hosgeldin
Güzel paylasimlar dilerim
Sen demi tarsnfer günü beklyiorsun yada tedavidemisin?
allah yolunu acik etsin.
her sey gönlünce olsun
hayirli bayramlar
sevgiler
arkadaşlar sonucum pozitif :))) tüm arkadaşlara destekleriniz için teşekkür ederim. hepinizin bayramınızı kutluyorum. bende dansöz oynatmanızı isteyeceğim ama şimdi herkez çok yogundur bayramdan sonra istiyorum. tatil için annemlere geldim. fazla yazamıyorum. tatil dönüşü tekrardan yazacağım. allah hepinizi bu duyguyu yasatsın...
Sevgili umudum tebrikler... Allah tamamına erdirsin,sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah.senin icin heyecan asil simdi başlıyor. Kendine coookkk dikkat et.arkadaşlar sonucum pozitif :))) tüm arkadaşlara destekleriniz için teşekkür ederim. hepinizin bayramınızı kutluyorum. bende dansöz oynatmanızı isteyeceğim ama şimdi herkez çok yogundur bayramdan sonra istiyorum. tatil için annemlere geldim. fazla yazamıyorum. tatil dönüşü tekrardan yazacağım. allah hepinizi bu duyguyu yasatsın...
arkadaşlar sonucum pozitif :))) tüm arkadaşlara destekleriniz için teşekkür ederim. hepinizin bayramınızı kutluyorum. bende dansöz oynatmanızı isteyeceğim ama şimdi herkez çok yogundur bayramdan sonra istiyorum. tatil için annemlere geldim. fazla yazamıyorum. tatil dönüşü tekrardan yazacağım. allah hepinizi bu duyguyu yasatsın...
Bende seni merak ediyodum canım aklımdan geçiyodun acaba transferi oldumu diye Allah yolunu açık etsin inşallah bu sefer olur bol şanslar...
Larax idrarda silik çıkmışsa hamilesin demek canım genelde yanılmıyor çok sevindim inşallah canım bu sefer bebişlerin sana sımsıkı tutunur...
Bebek bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim arkadaşım inşallah yakında küvezden de çıkarlar Allah bizede nasip etsin o mutluluğu inşallah...
Öncelikle tedavin hayırlı olsun.İnşallah bebeğine kavuşursun.Ben Firdevs hanım ve HİT arasında gidip geliyorum kararsızım halen.
Senin tecrübe görüşlerini paylaşmak isterim.
Sevgilerimle...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?