Ramazan bayramınız mübarek olsun tüm foru arkadaşlarım ,güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle hepiniz sevgiyle kalın,hayırlı bayramlarrrrrr

Helun hit zaten bildiğim kadarıyla üç embriyo veriyor.valla bana sorarsan şimdi ki aklım olsa 2,yada 3,den fazla embriyo almazdım.yani embriyolar iyi kalite olunca zaten tutma ihtimali yüksek oluyor.tabii Ben o zaman ya olmazsa korkusuyla 4 embriyoda ısrar ettim.şimdi ise daha zor bir kararla karşı karşıyayım.
Seninde transferine az kalmış umarım seninde burdan güzel haberlerini alırız..

Cok tsk ederim cnm,insallah bende umut ediyorum .
Keske kocaman hamileyim haberini haftaya verebilsem cok isterim cnm.
darisi diger anne adaylarina insallah.
görüsmek üzere. bye

Sevgili Atesenn Nasilsin cnm,
Cok tsk ederim cnm arkadasim.Bende sabirsizlikla bekliyorum inanki Kalbim dayanacak güctemi bende coo kheyecanliyim güzel haber vermeyi cok isterim.
Azicik dansöz bile yeter bana cnm ellerine yüregine saglik cnm .Bu da yeter bana )))
Bayram iki bayram birden kutlariz insallah .
Diger bekleyen test sonucunu -trasnfer günü bekleyen herkezide kutlarim tatli heyecanlarinida paylasiyorum.
darisi sana diyorum cnm
yazdim okudunmu mesajmi cnm
sevgilerimle

Canım hayırlısı olsun,inş her şey yolunda gider ve sen bayram sonrası hamileyimmm dersin.
Öpüyorum.Hayırlı bayramlarrrr:)))))

Birebir yazismadik hic aramiza hosgeldin
Güzel paylasimlar dilerim
Sen demi tarsnfer günü beklyiorsun yada tedavidemisin?
allah yolunu acik etsin.
her sey gönlünce olsun
hayirli bayramlar
sevgiler

Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorumm.bir dahaki bayrama formumuzun hamişlerle dolmasını diliyorum.iyiki bu form ve sizler varsınızzzz

Gecenlerde gözüme carpti Kizin olacakmis )) Senin gibi cici anneye cook yakisir Kiz bebek?
hayirli evlatlar nasip etsin insallah ))
Ayni Logondaki gibi güzel bir kizin olacak insallah cnm.
Cook sevindim .
nasilsin göremedim seni fazla burada?
Umarim güzel paylasimlarini aktaracaksindir burada)
Sevgiyle kal cnm
görüsmek üzere.

Formdaki tüm annelerimizin TEK TEK taniyayim yada tanimayayim Bayramlarini kutlarim.
Nice güzel bayramlara .
sevgilerimle

Birebir yazismadik hic aramiza hosgeldin
Güzel paylasimlar dilerim
Sen demi tarsnfer günü beklyiorsun yada tedavidemisin?
allah yolunu acik etsin.
her sey gönlünce olsun
hayirli bayramlar
sevgiler

Teşekkür ederim sevgili arkadaşım.
Ben tüp bebekte yeni negatif sonucu aldım.
2-3 ay dinlenip artık donasyonu düşüneceğim.
Yaştan dolayı kaliteli yumurta olmuyor sanırım.
Hepimizin herşey gönlünce olsun canım.

Hayırlı bayramlar dilerim.
Çok öpüyorum.Sevgilerimle,

arkadaşlar hepinize şeker tadında bir bayram geçirmenizi diliyorum ailenizle mutlu sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.

umudum ve larax heyecanla sonucunuzu bekliyoruz umudum sen bugün bakmayacak mıydın?inşallah bayramınız çifte bayrama döner .güzel haberlerinizi bekliyoruzz

iyi bayramlar

arkadaşlar sonucum pozitif :))) tüm arkadaşlara destekleriniz için teşekkür ederim. hepinizin bayramınızı kutluyorum. bende dansöz oynatmanızı isteyeceğim ama şimdi herkez çok yogundur bayramdan sonra istiyorum. tatil için annemlere geldim. fazla yazamıyorum. tatil dönüşü tekrardan yazacağım. allah hepinizi bu duyguyu yasatsın...

Harikasın tebrik ederim.bu haber tam bir bayram müjdesi oldu.senin için bu bayram çifte mutluluk oldu canım.bizlerde çok mutlu olduk.darısı larax ve tüm sıradaki arkadaşlarımıza olsun inşallahh...

Ben sana ne demiştim baakkk gördün mü:)))))
Çok ama çok sevindimmm kendim hamileymiş gibi sevindim gerçekten.
Allah tamamına erdirsin canım.Darısı bizim başımıza.

Sevgili umudum tebrikler... Allah tamamına erdirsin,sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah.senin icin heyecan asil simdi başlıyor. Kendine coookkk dikkat et.

Evet ne güzel gercekten iki bayram birarada cok sevindim Allahim kucagina almak nasip etsin insallah.
Degerin kac yazmamissin cnm merak ettim?
Güzel bayramalar gecirmen dilegiyle.
sevgiler.

Canım teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Bende yarın akşam HİT e gidiyorum. Bütün hazırlıklarımı yaptım. İnşallah bu sefer büyük bir değerle pozitifi göreceğim. Çok zorlu bir süreçten geçtik, umarım artık son olacak canım.

Lalita canım sen neler yapıyorsun? Yakın bilgilerin yok bende ama en son donasyon düşünüyordun araştırıyordun hatırlıyorum. Umarım her şey gönlünce olur.

iyi bayramlar arkadaşım.

Öncelikle tedavin hayırlı olsun.İnşallah bebeğine kavuşursun.Ben Firdevs hanım ve HİT arasında gidip geliyorum kararsızım halen.
Senin tecrübe görüşlerini paylaşmak isterim.
Sevgilerimle...:))

Sevgili tutku iyi dileklerin için teşekkür ediyorum canım. Canım ben geçen benim transferimi Firdevs yaptı. Aslında kadınla ilgili her hangi bir olumsuzluğum yok. Tatlı bir kadın, sorduğun her soruya cevap veriyor. Benim negatif olunca ( daha doğrusu küçük bir değerle başladı , biraz ilerleyip sonrada değerim düştü) bir daha oraya gitmek içimden gelmedi. Bir de benim burada ki dr um Hİt i önerdi. Daha profesyonel bir ekibinin olduğundan bahsetti. Daha pahalı ( ki ekonomik olarak çok zorlandık) olmasına rağmen Hİti seçtim. Umarım doğru bir karar vermişimdir.
Aslında birbirlerinden çok ta farklı olduklarını düşünmüyorum. yaklaşık aynı tedaviyi uyguluyorlar. Sanırım biraz şans işte. Bana 4 embriyo transfer edilmişti. Olmadı işte. Bu sefer daha iyi bir moralle hazırlandım, inşallah her şey iyi gider.

Canım sana da bol şans diliyorum....

İyi bayramlar canım.

Forumda ki bütün mücadeleci annelerin, anne adaylarının bayramını kutluyorum.

Sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…