kızlar şimdi bebişleriniz döllendi, gitgide hücreleri çoğalıyor. içlerinden en az bir tanesi kadarini sizinle birleştrecek ve sonsuza kadar en kutsal bağınız olacak..
Allahım benim güzel yürekli arkadaşlarım evlat sahibi olmayı canı gönülden istiyor, yollarında şer varsa kaldır hayra dönüştür ve onlara evlat sahibi olmayı nasip et (amin)..
canım benim ne güzel dua etmişsin,ne güzel yazmışsın,allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,evladını sağsalim doğurmanı kucağına almanı nasip etsin,hepimize anneliği yaşatın güzel allahım
çok çok teşekkür ederim bilginisacım,sen çok güzel dua ediyorsun ne olur bizleri duasız bırakma
kızlar bugün breezeyi ve eşini gördük, sohbet ettik çok sempatik çok tatlı bir ikiliydi,
dilerim ikimizinde tedavisi olumlu sonuç versin,
isteyen formdaki herkesin elleri kucakları bebekler le dolsun.
şimdiden bayramınız kutlu olsun.
kucak dolusu sevgiler,,
arkadaşlar sonucum pozitif :))) tüm arkadaşlara destekleriniz için teşekkür ederim. hepinizin bayramınızı kutluyorum. bende dansöz oynatmanızı isteyeceğim ama şimdi herkez çok yogundur bayramdan sonra istiyorum. tatil için annemlere geldim. fazla yazamıyorum. tatil dönüşü tekrardan yazacağım. allah hepinizi bu duyguyu yasatsın...
Canım teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Bende yarın akşam HİT e gidiyorum. Bütün hazırlıklarımı yaptım. İnşallah bu sefer büyük bir değerle pozitifi göreceğim. Çok zorlu bir süreçten geçtik, umarım artık son olacak canım.
canım allahım yolunu açık etsin.inşallah bu hepimiz için son olur hepimiz bebişlerimizle sımsıkı tutunarak döneriz,benim transferimde cumartesi kıbrslı olduk gitti:) bugün girnede çok güzel bir sahil de keşfettik seneye bebeklerimizle gelip o incecik kumlarla kumdan kaleler yapacağız çünkü kumla oynayamayınca canımız kaldı:)
iyi şanslar diliyorum güzel haberlerini dört gözle bekleyeceğiz:)
Canım çok tebrik ederim,ne güzel bir haber verdin,sorunsuz hamilelik dilerim,arkadaşlar sonucum pozitif :))) tüm arkadaşlara destekleriniz için teşekkür ederim. hepinizin bayramınızı kutluyorum. bende dansöz oynatmanızı isteyeceğim ama şimdi herkez çok yogundur bayramdan sonra istiyorum. tatil için annemlere geldim. fazla yazamıyorum. tatil dönüşü tekrardan yazacağım. allah hepinizi bu duyguyu yasatsın...
Canım teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Bende yarın akşam HİT e gidiyorum. Bütün hazırlıklarımı yaptım. İnşallah bu sefer büyük bir değerle pozitifi göreceğim. Çok zorlu bir süreçten geçtik, umarım artık son olacak canım.
Lalita canım sen neler yapıyorsun? Yakın bilgilerin yok bende ama en son donasyon düşünüyordun araştırıyordun hatırlıyorum. Umarım her şey gönlünce olur.
iyi bayramlar arkadaşım.
Lalita canım sen neler yapıyorsun? Yakın bilgilerin yok bende ama en son donasyon düşünüyordun araştırıyordun hatırlıyorum. Umarım her şey gönlünce olur.
iyi bayramlar arkadaşım.
arkadaşlar sonucum pozitif :))) tüm arkadaşlara destekleriniz için teşekkür ederim. hepinizin bayramınızı kutluyorum. bende dansöz oynatmanızı isteyeceğim ama şimdi herkez çok yogundur bayramdan sonra istiyorum. tatil için annemlere geldim. fazla yazamıyorum. tatil dönüşü tekrardan yazacağım. allah hepinizi bu duyguyu yasatsın...
tebrik ederim sağlıklı hamilelik sağlıklı doğum sağlıklı bebişler dilerim...Eki Görüntüle 774570 Eki Görüntüle 774571 Eki Görüntüle 774572 Eki Görüntüle 774573 Eki Görüntüle 774574
...Eki Görüntüle 774570 Eki Görüntüle 774571 Eki Görüntüle 774572 Eki Görüntüle 774573 Eki Görüntüle 774574
Senin. İçin yaşın nedeniyle daha ayrı bir dua ediyorum.
İnşallah şeytanın bacağı kırılacak ve sende hamile olacaksın..
İnce oya gibi hazırlandın. Çok emin adımlarla gittin.
Allah yüzünü güldürsün!!
herkesin öncelikle iyi bayram geçirmenizi dilerim.kızlar buruk bir heyecan sardı beni,transfer için saat 2 gibi otelden alacaklarmış,dualarınıza ihtiyacım olacak,inşallah bizim için hayırlısı ne ise o olur,hepinizi öpüyorum,iyi bayramlar
herkesin öncelikle iyi bayram geçirmenizi dilerim.kızlar buruk bir heyecan sardı beni,transfer için saat 2 gibi otelden alacaklarmış,dualarınıza ihtiyacım olacak,inşallah bizim için hayırlısı ne ise o olur,hepinizi öpüyorum,iyi bayramlar
Kızlar pazartesiden beri kbrsdayız,süreci falan unuttuk,yiyip içip geziyoruz:) ilk gün eyvah ne yapacağız o kadar zaman burada diyorduk şimdi ise seneye tatile gelelim planları yapmaya başladık.:) biliyorsunuz bayram nedeniyle paket program aldık,büyük anadolu otelde kalıyoruz ve yarım pansiyon,yemekleri çok güzel,özellikle ben çorba delisi olarak çorbalara eşimde etli yemeklere bayıldık,yemek konusunda tek eksiği akşamları servisde su paralı,onu da sorun etmiyoruz 3-5 ödeyelim artık diyoruz,her akşam yürüyerek girneye iniyoruz,simit dünyasında çay harika,hem gelen geçeni seyretmece hem çayları yudumlamaca,sonrada ayak ayak şehir turu:) evvelki gün gazinoyada girdik,25 tl koyup 100 tl kazandık:) zenginlik başımızı döndürdü:)) çok güzel plajlar keşfettik hergün dolmuşa binip lapta tarafına gidiyoruz,dolmuşlar 3 tl,plajlar değişiyor,5 tl ya da var 15 tl ya giriş de var ama denizi ve plajı harika mutlaka geldiğinizde girin diyorum,kbrs lıların şiveleri harika,çok çabuk muhabbet kuruyorlar ve çok hoş sohbetler,şimdiden iki arkadaşımız oldu bile:)
Tek sorunumuz ilaçlar,alarmım hiç durmuyor,estrofem yutuyorum aspirinin saati geliyor onu yuttum kalk gidelim diyorum hop progesteron vaginal,başım döndü takipten:) hoş şimdilik tatildeyiz hallediyoruz da yarın çalışmaya başlayınca bu ilaçları nasıl takip edeceğim bilmiyorum
progesteron sabah 8 öğlen 16 akşam 24 vaginal olarak ayarladım,yaptıktan sonra en az yarım saat uzanmak lazımmış,saat 16 bayağı bir sorun oluyor,akşam dışarıdaykende saat 24 oldumu külkedisi gibi koştur koştur geri dönüyoruz,umarım bu ilacın daha kolay bir formu vardır,sizler nasıl hallediyorsunuz yada sadece bana özel bir tdv metodu mu merak ediyorum,çok uzun yazdım şimdilik bu kadar sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?