KIZLAR... Benimde oglusum zamanını bekleyemedi. Dün aniden suyum geldi. Hastaneye gelene kadar sınır krizleri geçirdim resmen.ve olan oldu,24 saat icinde almamız gerekir dediler. Gece 21.30 da oglusum Bayram hediyesi gibi geldi dünyaya. 30+ 5 gunluk.ama allahtan gelişimi 32 haftalik. Tabi ben daha göremedim. Ama sukurler olsunki herseyi iyi. Makinaya falan bağlı değil. Sadece biraz daha kilo alıp toplaması gerekiyor. Sevgili bebek.... Kader arkadasım benim... Senin pozitif tavrın dünden beri bana destek verdi. Su an tek odaklandığım bebeğime yeteri miktarda süt verebilmek. Cok zor bir süreç. Ama gecicek biliyorum. Sadece zamana ve dualara ihtiyacımız var....

Rosedali çok mutlu oldum hadi bakalım yaşın genç umarım sadece 3 transfer ettirmişsindir!
Herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını ve senin iyiliğine hizmet edenini diliyorum!!
dr sordu 3-4 kaç tane diye size bırakıyorum dedim,embriyoga seslendi 3_4 tane olabilir diye,transferden sonra sordum kaç tane 3 tane transfer edilmiş,her şeyin hayırlısı olsun çogul gebelik güzelde 2 den fazlası sorun,Allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin,

Arkadaşım Allah bebeciğine sağlık sıhhat versin, ne olur üzülme bak her şey iyiymiş..8 aylık bebiş o annesi, tabii güçlü güçlü tutunacak hayata.inşallah sütün de yeterli olur..

Bebekçimmm canım çok mutlu oluyorum senden haberler aldıkça. Ayyy ilk bayramınız bebeklerinle.biraz hasretli geçiyor belkide ama sabır canım benim.çok yakında miss kokulularını evine götürüp doyasıya seviceksin arkadaşım. bizim yerimize de öp minik bayram şekrelerini....
Nurus canım seninde gözün aydın. inşallah sizde sağlıcakla çıkarsınız evinize.sütünüz de minnoşlarınıza yeter merak etmeyin hiç...
Umudum hayırlı olsun canım. Rabbimden hayırlı sağlıklı bi gebelik geçirmeni diliyorum. sağlıkla doğsunlar inşallah...
Bilginisa,Efsune,Bahar, Aykızım ve diğer tüm arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah.takip ediyorum sizleride...
Larax canım benim şimdiden kutluyorum bence hamişsin sende....
transefere giden arkadaşlar içinde dua ediyorum.inşallah hepiniz hamiş olursunuz,sağlıcakla doğurursunuz canım arkadaşlarım....
Bana gelince bayramda yapayalnızım,çalışıyorum,eşimi memleketine yolladım.ailemde gelemediler. e bende nöbetten dolayı gidemedim. evlatlarımda malum annelerinden çook uzaktalar. amaaaa çok az kaldı inşallahhh...bi doğsunlar sağlıcakla,Rabbim ayırmasın bidaha evlatlarımdan...hepinizi çok öpüyorumm

Sevgili form arkadaslarim ,evde testlerimi hep yapyiorum ama son iki günde silik dahi cikmadi .nedenini bilmiyorum demekki yokki cikmiyor )) pazartesi kan verecegim bakalim hayirlisi olsun neler bekliyor beni bilmiyorum .
Hakkimizdan hayirlisi olsun diyorum.
Eger ciksin -cikmasin son durumu paylasacagim ve hayatima kaldigim yerden devam edecegim.
Kendimi toparladimmi zaman ne gösterir bilmiyorum.
herkese tesekkür ederim paylastiginiz icin- benimle oldugunuz icin.
Buraya ugramam pek ama yinede arada göz atarim,yogun bir anneyim cook calisiyorum ,kendimi isime verme zamani geldi diyorum.
Hoscakalin.
Herkesin - her sey gönlünüzce olsun diyorum.evinizi cocuk sesleri -kucaginizi bebekler doldursun insallah.
sevgilerimle.
ps: yukarda hatali yazmisim düzeltme son iki gün testim silik dahi cikmadi. ) dahi iyi daki yazmisim düzeltme.

Son düzenleme:

Ne güzel süpriz yapmissin cnm.Allah anali babali büyütsün .adiniza cok sveindim.
Oglunuzu allahim size bagislasin.
sevgilerimle

Silik çıkmasada kan testinde pozitif alıp ahaile olup doğuran arkadaşlarımız var!!!
Takma kafana şimdi birşey. Haftasonunu tadını çıkar.
Gerisi kısmet kader şans hayat ve biz!!!!

İyi bayramlar

umudum gözün aydın Allah kucağına almayıda nasip etsin
larax testi boşver hamilesin bence nurus Allah analı babalı büyütsün ne güzel bir bayram hediyesi olmuş:)
bende buruk bir bayram daha geçiriyorum işte patavatasız insanların saçma sorularıyla boğuşuyorum.eltim ve kuzenim doğum yaptı iki yeni doğmuş bebek sevdim bu hafta Allahım hepimize nasip etsin çok tatlılardı maşallah

Silik çıkmasada kan testinde pozitif alıp ahaile olup doğuran arkadaşlarımız var!!!
Takma kafana şimdi birşey. Haftasonunu tadını çıkar.
Gerisi kısmet kader şans hayat ve biz!!!!

İyi bayramlar

Sans -hayat ve ben mücadeledeyim ) hayirlisi Rabbimden ))
Sanada iyi bayramlar,sen ve bebisin iyidir insallah.
Cok takmiyorum kafama hazirlikliyim her duruma ) Rabbim yüzümüze güler insallah.
Okudum nette testte cikmayip hamile kalan cok ama tabiki büyük sans faktörü var diyorum.
Hayirlisi insallah.saat 10.00 yetistim doktoruma gittim kan verdim.Bakalim pazartesi yada saliya netice faxla gelecek.
Evet kismetten ötesi yok..
Sizede iyi bayramlar.
sevgiler

seninde bayramin seker tadinda gecmesi umuduyla cnm
Testi bosversemde gerceklerden yanayim.testler cogu zaman cikar ,nadiren yanilma payi oluyor.Bazende olaganüstü durumalrda gecerliligini kaybediyor.
Insallah toparlaninca -hazir hissettiginde yine denersin cnm insallah.
Bende snein gibi bebekeler icindeyim,arkadasim dogum yapti.yan komsum dogum yapti ..bebek sesi -bebek arabasi-bebek puseti Aptartman- bahceler .her yeri doldu ..
Bende cogu zaman seviyorum ve karsilasiyorum insallah iyi gelecektir bizede, bizde anne olacagiz diyorum.
Tatli bayramlar cnm.

canim bizim eylulde...

tebrikler canım,Allah tamamına erdirsin,çok sevindim yaaa ne güzel bayram hediyesi aldın.maşallah darısı bizim başımıza....

Nurus7 hayırlı olsun oğlun!!
Olacak hep oluyor!! Engellemek imkansız. Gelen hayat dalgasına sörfçüler gibi binebilirsek ohhh ne ala)

Süt işi çok önemli.. Pompoyla çek emmiyorsa bile çay kaşığı ile yada hastanede ne varsa ver!!
Olacak olacak başka kaçarı yok!!
Sevgiyle kal!!
Foruma bir bebek daha)

saat 11 de bizi almaya geliyorlar,anaları gidip alacak bebeklerini:) Allahımm heyecandan çatlayacağım,perşembe günü Rosadali ye yok hiç heyecanlanma doğal bir süreç şöyle böyle diyordum,bugün dokunsanız ağlayacak moda girdim:) ayların birikimi tabii allahım inşallah benim de,bu yola baş koymuş tüm arkadaşlarımında yüzüne güler,dualarınızı eksik etmeyin,sizlerin yanımda olmasına ihtiyacım var,Allahım hepimizin yolunu açık etsin ...
(tarihimizin resmi olsun,sadece bu yola saçından tutupda götüren erkekler değil biz kadınlarız:)

Son düzenleme:

oyy oyy o bebekler bizim biliyorum sana sıkı sıkı tutunacaklar pozitif haberini hep birlikte kutlayacağız Allahın izniyle

bebeğin erken gelmiş acaleci bir yaramaz sanırım olsun gözünaydın.
tez zamanda toparlanır ve eve gelir umarım.. sağlıkla büyüsün bahtı açık olsun dilerim..

ay arkadasim, okurken gögüslerim birdenciz etti - ilginc :) tebrik ederim canim benim, sagliki oglun dünyaya gelmis, Allah anali babali büyütmek nasip etsin.....kendini nasil hissettigni az bucuk anliyorum canimn, dedigin gibi kader arkadasi olduk sanirim.........ama her zaman positif düsünmemiz gerek canim. baska caremiz yok cünkü!!!! evet süt verebilmen cok önemli bence..sakin umudunu yitirme.....ilk günlerde hic birsey gelmedi bende, sonra o yesilimsi, sarimsi süt var, en önemli en vitaminli olan - ondan damla damla geldi, damla damla gelse bile onlari lütfen siseyle hemserilere ver!!! insallah sonra da diger sütün gelicek canim...bende biraz zorlaniyorum, bu stresden dolayi tabii sütümüz az gelebilir, ama olmayabilirde!!! birde canim, doktorlara sormadan sakin sutünü bebeginin agzina veriyim deme...sana tavsiyem...neden diyceksin, bana arkadas ver demisti bebeginin agzina ama iyiki vermedim, bizim hastanede cünkü anne sütünü pastorize edip veriyorlar!!! bu cök önemli dediler, cünkü bebekler daha cok minnacik olduklari icin......

senin bebegin kac gram geldi dünyaya canim? bu zor sürecte biribrimize destek oluruz insallah canim!!!

Teşekkür ederim bebekcim... Dogum yaptıgım hastane burdaki en iyi yenidogan Yogun bakım Ünitesi'ne sahip. O yüzden icim cok rahat. Olgusuma inan benden cok daha iyi bakıyorlar. Daha oglum 48 saatlik. Sadece günde iki kere bes dakikacik karşıdan bakabiliyoruz. 31 haftalik dünyaya geldi. Allah'tan gelişimi 32 haftalıkti. 40 cm. 1670 gr. Dünyaya geldi. Ama hafta itibariyle daha emme refleksi gelismedi. O yüzden hortumla direkt midesine bırakıyorlar besini.
Bizde sut damla gelse hemen veriyoruz yenidogana. Gece saat on buçukta çıktım sezeryandan. On iki gibi hemen sağmaya başladım.ebe gelmez ama yılmadan uc saate bir 15 dk. Herbirini sağacaksınız dedi. Şükür ki ilk satışta bir iki damla geldi. Cok cok su ictim. Zaten spinal oldugum icin cok sıvı tüketmem gerekiyordu.su, nescafe,çorba,komposto tükettim devamlı.zaten doktorum sezeryan olduğu icin ancak uc gun sonra gelir dedi. Sukurler olsunki her sagisimda 1 cc falan hep verdim. Bugun ucuncu güne girdik, tek seferde 20 cc ye çıktım. Bebeklerimizin tek ilaci şutumuz canim. Birde eskilerin muhakkak bir bildigi vardır diyorum... Lohusa serbeti iciyorum. Kucağıma alacağım gunu özlemle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…