arkadaşlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan var mı? bana aspirinin yanında 0,4 lük clexana iğne verildi sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Herkesr gunaydin malesef bu sabah kahverengi akinti karin agrisi ve ates basmasiyla uyandim,persembe test gunum ama galibs teste gerek kalmadan kirmizilari girecegim
canım merhaba,
lütfen iyi düşün, herşey pozitif olsun, sanırım 10. günündesin test yaptırmamışsın vallahi ben o kadar dayanamam ki, seni tebrik ediyorum vallahi, bana kahverengi akıntının normal olduğu söylendi, kırmızı canlı kan gelirse haber verin dediler, rahim deki eski kalan kanlar mış akıp giden kahverengi akıntılar, lütfen olumlu düşün,,,
Karnim cok agrimasa umutlanacam ama hem agri hem leke umudumu yikti,lekelenme azaldi ama galiba progestani kullandim diye galiba.canim bana dr 14.gun kan testi yaptir dedi bugun 12.gunum ,kanama olmadan bugunu atlatirsam yarin kan testi yaptiririm artik.
canım ben firidese gidiyorm şimdi ilaç listem geldi.birsürü ilaç var ya.pırtılaşma için 100 mg aspirin var.ilaç listem
estrofom 2 mg günde 3 defa folbiol 5 mg. coraspirin 100 mg.gidene kadar bunları kullancakmışım.geldiğin gün
monodoks 100 mg kapsül. prednol 16 mg tablet progestron 200 mg. 1 adet ovıtrelle iğne 4 adetprolton depot. bunları istediler.sizdende aynı ilaçlarımı istediler.
merhaba ,
bize 12 gün sonunda test yaptırabilirsin demişlerdi ben 12 gün dayanamıyorum cuma 8. günde kan testi yaptırabilirim,
inşallah pozitifi görürsün, bazı hamile arkadaşlarım aynen regl belirtileri gibi hissetmiştim demişlerdi,
sen moralini bozma olur mu?
arkadaşlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan var mı? bana aspirinin yanında 0,4 lük clexana iğne verildi sizler nasıl kullanıyorsunuz?
merhaba kızlar, geçmiş sayfaları okuyordum bir arkadaşımız erken gebelik belirtisi veren kişilerin listesinin mail adresini yazmıştı bugün tekrar bakmak istedim fakat bir türlü bulamıyorum. lütfen yardımcı olur musunuz?
Karnim cok agrimasa umutlanacam ama hem agri hem leke umudumu yikti,lekelenme azaldi ama galiba progestani kullandim diye galiba.canim bana dr 14.gun kan testi yaptir dedi bugun 12.gunum ,kanama olmadan bugunu atlatirsam yarin kan testi yaptiririm artik.
Insallah oyledir canim,evde test yapmaya cesaret edemedim ama simdi kendi dr aradim tup bebekde nerde tedavi oluyorsam orda test ysptircakdiniz dedi hemsire ama dr soracak yinede oglen arayip sorcam tekrar ona gire test yaptirmsm lazim.
bana da verilmişti breeze ..bende heterozigot du sorun yani taşıyıcıymışım ben... hergün bir taneydi eşim yapıyordu önce biraz buz tutup sonra yapıyordu hiç morarmaıştı
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...3-erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.html
melissa bence hemen hastaneye git belki progestoron iğne takviyesi falan yaparlar ..
çok teşekkür ederim.
gece bile baktım bulamadım.
Insallah oyledir canim,evde test yapmaya cesaret edemedim ama simdi kendi dr aradim tup bebekde nerde tedavi oluyorsam orda test ysptircakdiniz dedi hemsire ama dr soracak yinede oglen arayip sorcam tekrar ona gire test yaptirmsm lazim.
arkadaşlar akşam 12de kanamam başladı. hemen iğne yapıldı ve vajinal jel kullandım. yarım saat sonra durdu. klinikle görüştüm dinlen bol bol dedi. 10 sonraya doktordan randevu al kontrola git dediler. çok korkuyorum. kötü seyler olacak diye. ilkinde de aynı olmuştu. sonra bebeğin kalp sesi alınmadı ve kürtaj oldum. yine aynı şeyler olmasın. bana dua edin. sizde de böyle olan var mı?
arkadaşlar akşam 12de kanamam başladı. hemen iğne yapıldı ve vajinal jel kullandım. yarım saat sonra durdu. klinikle görüştüm dinlen bol bol dedi. 10 sonraya doktordan randevu al kontrola git dediler. çok korkuyorum. kötü seyler olacak diye. ilkinde de aynı olmuştu. sonra bebeğin kalp sesi alınmadı ve kürtaj oldum. yine aynı şeyler olmasın. bana dua edin. sizde de böyle olan var mı?
Canım belirti çok arama daha erken.belirtiler her bünyede farklı seyrediyor.benim ve minasare arkadaşımızın hiç belirtisi olmamıştı.bende sürekli internette gezinip başkalarının belirtilerini okuyordum.bende senin gibi sabırsızım sekizinci gün dayanamayıp test yapmıştım.gebelik varsa zaten belli bir değer mutlaka kanda çıkıyor.inşallah güzel haberini alırız canımm
Kahverengi kanaman yerleşme kanaması olabilir.atessn arkadaşımızın dediği gibi progestanını hemen ölçtür.melissacım gebelik testini herhangi bir hastanedede yaptırabilirsin.
Herkesr gunaydin malesef bu sabah kahverengi akinti karin agrisi ve ates basmasiyla uyandim,persembe test gunum ama galibs teste gerek kalmadan kirmizilari girecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?