arkadaşlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan var mı? bana aspirinin yanında 0,4 lük clexana iğne verildi sizler nasıl kullanıyorsunuz?

Benimde pihtilasma sorunum vardı. Transferden once aspirin kullandım. Transferden bir gun once cleanex a başladım aspirini bırakıp. Hamileliğim boyuncada hergun bir tane kullandım.doktor doguma kadar BIRAKMA şansımız hic yok,bırakırsak bebeği kaybederiz demişti. Tabi kan sulandirici igne,sezeryanda kanama oluşur diye cok korkmuştum,ama Allah'a şükür bir sıkıntı çıkmadı.

Herkesr gunaydin malesef bu sabah kahverengi akinti karin agrisi ve ates basmasiyla uyandim,persembe test gunum ama galibs teste gerek kalmadan kirmizilari girecegim

Herkesr gunaydin malesef bu sabah kahverengi akinti karin agrisi ve ates basmasiyla uyandim,persembe test gunum ama galibs teste gerek kalmadan kirmizilari girecegim

canım merhaba,
lütfen iyi düşün, herşey pozitif olsun, sanırım 10. günündesin test yaptırmamışsın vallahi ben o kadar dayanamam ki, seni tebrik ediyorum vallahi, bana kahverengi akıntının normal olduğu söylendi, kırmızı canlı kan gelirse haber verin dediler, rahim deki eski kalan kanlar mış akıp giden kahverengi akıntılar, lütfen olumlu düşün,,,

kızlar merhaba,
aynen su gibi akıntılarım oluyor normal mi? hiçbir belirtim yok, sadece bel ağrısı regli olacakmışım gibi,
bugün transferden sonraki 5.günüm,
sizler ne durumdasınız kızlar, kimseden çıt yok artık form çok sessiz,,,,

Karnim cok agrimasa umutlanacam ama hem agri hem leke umudumu yikti,lekelenme azaldi ama galiba progestani kullandim diye galiba.canim bana dr 14.gun kan testi yaptir dedi bugun 12.gunum ,kanama olmadan bugunu atlatirsam yarin kan testi yaptiririm artik.

merhaba ,
bize 12 gün sonunda test yaptırabilirsin demişlerdi ben 12 gün dayanamıyorum cuma 8. günde kan testi yaptırabilirim,
inşallah pozitifi görürsün, bazı hamile arkadaşlarım aynen regl belirtileri gibi hissetmiştim demişlerdi,
sen moralini bozma olur mu?

Canım tedaviye başladınmı nezaman kıbrısa gideceksin hangi merkeze dr kim? hayırlı olsun canım...

Insallah oyledir canim,evde test yapmaya cesaret edemedim ama simdi kendi dr aradim tup bebekde nerde tedavi oluyorsam orda test ysptircakdiniz dedi hemsire ama dr soracak yinede oglen arayip sorcam tekrar ona gire test yaptirmsm lazim.

arkadaşlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan var mı? bana aspirinin yanında 0,4 lük clexana iğne verildi sizler nasıl kullanıyorsunuz?

bana da verilmişti breeze ..bende heterozigot du sorun yani taşıyıcıymışım ben... hergün bir taneydi eşim yapıyordu önce biraz buz tutup sonra yapıyordu hiç morarmaıştı

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...3-erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.html

melissa bence hemen hastaneye git belki progestoron iğne takviyesi falan yaparlar ..

Insallah oyledir canim,evde test yapmaya cesaret edemedim ama simdi kendi dr aradim tup bebekde nerde tedavi oluyorsam orda test ysptircakdiniz dedi hemsire ama dr soracak yinede oglen arayip sorcam tekrar ona gire test yaptirmsm lazim.

canım bence fark etmez testi nerede yaptıracağın,
onlar kontrol altına almak istiyorlar, işte ilk sonuçları kendileri görsün, tedaviyi kendileri yaptıkları için merak ediyorlardır,
neyse sonuç olumlu olsun da ne fark eder bizim için ha orada ha burada,
Allah ım yüzümüze doğru baksın, İnşallah test sonuçlarımız pozitif çıkar,
Hayırlısı ile bizim de sağlıklı sıhhatli bir hamileliğimiz geçsin,

çok teşekkür ederim.
gece bile baktım bulamadım.

Canım belirti çok arama daha erken.belirtiler her bünyede farklı seyrediyor.benim ve minasare arkadaşımızın hiç belirtisi olmamıştı.bende sürekli internette gezinip başkalarının belirtilerini okuyordum.bende senin gibi sabırsızım sekizinci gün dayanamayıp test yapmıştım.gebelik varsa zaten belli bir değer mutlaka kanda çıkıyor.inşallah güzel haberini alırız canımm

Kahverengi kanaman yerleşme kanaması olabilir.atessn arkadaşımızın dediği gibi progestanını hemen ölçtür.melissacım gebelik testini herhangi bir hastanedede yaptırabilirsin.

arkadaşlar akşam 12de kanamam başladı. hemen iğne yapıldı ve vajinal jel kullandım. yarım saat sonra durdu. klinikle görüştüm dinlen bol bol dedi. 10 sonraya doktordan randevu al kontrola git dediler. çok korkuyorum. kötü seyler olacak diye. ilkinde de aynı olmuştu. sonra bebeğin kalp sesi alınmadı ve kürtaj oldum. yine aynı şeyler olmasın. bana dua edin. sizde de böyle olan var mı?

Canım telaş etme hemen doktora git.bilgijnisa arkadaşımızında kanaması olmuştu.sşimdi iyi şükür kötüye yorma bir çok nedeni olabilir.progesteronunu mutlaka ölçtür ve bol bol dinlen

geçmiş olsun canım inşallah birşey olmaz bebeğine. hiç kalkma tuvalet haricinde benim annem beni 9 ay kanamayla doğurmuş hep yatmış iyi şeyler düşünmeye çalış zor biliyorum allah yardım etsin

canım merhaba,
inan çok zor bir süreç zaman geçmiyor,
inşallah canım inşallah pozitif haberlerini ben de vermek isterim.

Kahverengi kanaman yerleşme kanaması olabilir.atessn arkadaşımızın dediği gibi progestanını hemen ölçtür.melissacım gebelik testini herhangi bir hastanedede yaptırabilirsin.

Tup bebek merkezi baska sehirde 45km uzaklikda ,saat 2de kendi dr arayip cvp alcam yapip yapmuyacaklarina dahil,sabahdan beri yatiyorum belim cok siddetli suanda sanku belimi 2ye ayiriyorlar gibi,olmazsa tup bebek merkezini arayacam.bi sorum olcak adet olunca bagirsaklardan ses gelir benim kac gundur karnim guruldar gibi otuyor acaba normalmiki

canım sakın umutsuzluğa kapılma,genelde hamilelik belirtilerinden biri de adet görecekmiş gibi olan karın ağrısı hatta hamile kalıp 9 ay adet gören bile var,lütfen testi yaptırmadan negatif düşünme ki olumsuzluğu çağırma..

kızlar her kanamayı ve ağrıyı kötüye yorumlamayalım elbette kontrol olalım ama umudumuzu kaybetmeden.
bir çoğumuza söylendiği gibi kahverengi lekelenmeler rahimdeki eski yapı parçaları muhtemelen
ben aralıksız 4 hafta kanama gördüm bazen kahverengi bazen kırmızı , bir azaldı bir çoğaldı. önce tutunamayan 3. embriyoya bağladık, sonra ikincinin gelişim durduğu için ona bağladık. eh zaten estrofem rahimde sürekli yapı oluşturuyor kan sulandırıcı da kullanınca kanama sürekli oldu.
1 haftadır kanamam kesildi çok şükür

onca kanamaya rağmen 12. haftadayım dün kontrole gittim bebeğim kıpır kıpır o minik ellerini ayaklarını nasıl oynatıyordu sanki dans ediyor kuzum. çok duygusal bir andı bizim için. tam bir insan şeklinde şimdi burnuna kadar belli her uzvu. Allahım sağlıkla gelişmesini temin etsin.
umarım yeni transferi olan arkadaşlarımda yazar buraya bu şekilde deneyimlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…