Sonucum Negatif.
Hayat her seye ragmen devam ediyor.zaman ne gösterecek bilmiyorum.allahim her seyin hayirlisini versin.
Kisa sürede toaprlanir kaderimde ne varsa yasayacagim.
tüm arkadaslarin yolu acik olsun. her sey icin -güzel paylasimalr icin sagolun can dostlarim
sevgilerimle
Sonucum Negatif.
Hayat her seye ragmen devam ediyor.zaman ne gösterecek bilmiyorum.allahim her seyin hayirlisini versin.
tüm arkadaslarin yolu acik olsun. her sey icin -güzel paylasimalr icin sagolun can dostlarim
sevgilerimle
bayram dolayısı ile kaçgündür bakamadım larax ın negatifinden sonra biraz buruk olacak ama yine tebrik etmek istedim Allah ım laraxa ve bize en kısa zamanda nasip etsin;
UMUDUM canım çok tebrik ederim bize de umut olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah .bizi unutma gelişmeleri yaz mutlaka
NURUS canım Allah sağlık sıhhat ve mutluluk versin inşallah bebeğine senin de aniden oldu acele adiyorlar sanırım bunca yıllık özlemi bir an önce dindirmek istiyorlar
BREZZEE ROSEDALİ transferiniz hayırlı olsun ve kocaman pozitiflerle sonuçlansın inşallah bekliyoruz heyecanla.test gününüz ne zaman ?evde test yapacak mısınız?her kikniz de firdevse gittiniz değil mi?bol bol dinlenin ve evhamları atın güzel şeyler tatlı bbekler düşünün inşallah sizin de olacak.
Canım çok üzgünüm.Senin çok güçlü olduğunu biliyorum.Tekrar toparlanıp Tekrar deniyceksin inşallah.
Laraxcım ilk donasyon denememde bende adet olmadan gitmiştim.yani Aklıma geldi acaba başarıyı bu durum etkiledimi.bide adet olmak için hap kullanmıştın.rahim adet olmaya zorlandı.arkasından transfer oldu bunlar mı başarıyı düşürdü diye aklıma geldi.lütfen bana kızma bir neden bulmaya çalıştım.
Canım çok üzgünüm.Senin çok güçlü olduğunu biliyorum.Tekrar toparlanıp Tekrar deniyceksin inşallah.
Laraxcım ilk donasyon denememde bende adet olmadan gitmiştim.yani Aklıma geldi acaba başarıyı bu durum etkiledimi.bide adet olmak için hap kullanmıştın.rahim adet olmaya zorlandı.arkasından transfer oldu bunlar mı başarıyı düşürdü diye aklıma geldi.lütfen bana kızma bir neden bulmaya çalıştım.
Ben sana ne demiştim baakkk gördün mü:)))))
Çok ama çok sevindimmm kendim hamileymiş gibi sevindim gerçekten.
Allah tamamına erdirsin canım.Darısı bizim başımıza.
Evet ne güzel gercekten iki bayram birarada cok sevindim Allahim kucagina almak nasip etsin insallah.
Degerin kac yazmamissin cnm merak ettim?
Güzel bayramalar gecirmen dilegiyle.
sevgiler.
tebrik ederim sağlıklı hamilelik sağlıklı doğum sağlıklı bebişler dilerim...Eki Görüntüle 774570 Eki Görüntüle 774571 Eki Görüntüle 774572 Eki Görüntüle 774573 Eki Görüntüle 774574
...Eki Görüntüle 774570 Eki Görüntüle 774571 Eki Görüntüle 774572 Eki Görüntüle 774573 Eki Görüntüle 774574
Kizlar sonunda ewe çıktım. Ama malesef bebeğimi orda bıraktık. Biraz kilo alması lazım. Hepinize dualarınız icin teşekkür ediyorum. Allah hic birinize benim yaşadığım soku yaşatmasın insallah. Hersey yolundayken hic beklemediğimiz bir anda geldi oğlumuz. Plesanta çürümüş,Allah'tan suyum patladı ki hemen aldılar bebeği. Yoksa bir iki gun icinde bebeği karnımda kaybedecekmisiz. Plesantanin neden curudugunu bilmiyorum. Cok fazla ilaç kullanıyoruz acaba sebep olabilirmi diyorum. Doktorumla daha bu konuyu konuşma fırsatım olmadı. Öğrenince buradan sizinle paylasicamki hamile arkadaslarA yol gösterici olsun.
Sonucum Negatif.
sevgilerimle
batum kliniğin numarası var mı sende melike hemşirenin numarasına ulaşamıyorum bana özelden yazabilir misin
canım msj attım sana özelden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?