yüreğinden geçen hayırlı sağlıklı evlat kaderinde olur inşallah ve bebeğinle güzel günler yaşarsın. sen çok iyi yürekli ve güçlü birisin seninde yolun açık olsun :)

Allah ım dayanma gücü versin, hem madden hem manevi olarak biran önce toparlanmanı diliyorum,

inan ki çok şaşırdım ve üzüldüm
silikde olsa ikinci çizgiyi görmüştün iyi haber bekliyorduk senden.
tahlili bayram öncesi verdin diye hatırlıyorum. bugün tekrar mı versen acaba . tahlili erken mi verdin ki ne bileyim umut etmek istiyorum.

bir de şaşılcak şey şu ki; sağlıklı bir çocuğu bulunan arkadaşlarımızın bize göre tutunma şansı daha fazladır gibisinden düşünüyorum ama nedense yanılıyorum.
sen, waltkrayburrg, atssn daha önce doğum yaptınız vucut hamileliği yaşadı daha çabuk kabbulenir diye düşünüyorum..

bağışıklık sistemiyle mi alakalı anlayamadım...

unutma ki SENİN SAĞLIĞIN HERŞEYDEN ÖNEMLİ...

canım teşekkür ederim güzel dileklerin için, ikimizde Firdevs e gittik karşılaştık konuştuk, aynı oteldeydik,
benim ki 20 ağustos ben çok sabırsız biriyim ama eşim ısrarla yapma lütfen diyor, olumsuz görürsün ve de çok üzülürsün, belki gününden önce netice tam çıkmaz diyor, bakalım dayanabildiğim yere kadar yapmayacağım, benim bugün transfer sonrası 4.günüm belirti aramamam gerektiğini biliyorum ama yine de arıyorum, kendi kendime konuşuyorum, bana sıkı tutunun bırakmayın diyorum bakalım hayırlısı olsun istiyorum.

Canım çok üzgünüm.Senin çok güçlü olduğunu biliyorum.Tekrar toparlanıp Tekrar deniyceksin inşallah.
Laraxcım ilk donasyon denememde bende adet olmadan gitmiştim.yani Aklıma geldi acaba başarıyı bu durum etkiledimi.bide adet olmak için hap kullanmıştın.rahim adet olmaya zorlandı.arkasından transfer oldu bunlar mı başarıyı düşürdü diye aklıma geldi.lütfen bana kızma bir neden bulmaya çalıştım.

Tek tek yazmadim ,herkese burdan yazimi gönderiyorum.
Sizin varliginiz yeter.
Sagolun arkadaslar, sükür toparlandim ,hislerimde yanilmam.Günü zamani gelmedi demekki ..
Her türlü etkileniyoruz ister istemez derin hallere bürünüyoruz ama ahla- vahla- dövünmeyle elime bir sey gecmiyor malesef.
Cabuk kabullendim gercegi. kendimi toparlayayim ve iyi hissettigimde Allah kismet ederse 2 ay sonra tekrar denerim.
O gücü hissedersem tabiki)
Sebebini bilemiyorum neden-Nicin oldu ? ama Rabbim ol demezse hic bir sey olmaz ) kul olarak elimden geleni yaptim bana düseni yerine getirdim.
her seyin ilaci zaman ) Zamana ve rabbime biraktim.
Isime - büroma yarim kaldigim hayata döndüm , Allahim önce sgalik versin gerisi gelir insallah.
Herseyide dikileyen biri dgeilim,oluruna birakan ve Alalha teslim olan kabullenen biriyim.Kadere inana biriyim.
Guzel kizima saglik güc kuvvet versin diyorum.
Yanimda oldugunuz icin tsk ederim.Sizinde dualriniz kabul olur insallah.Kucakalriniz bebekle dolar.
Sevgiyle kalin-Hoscakalin-
esenkalin.

Cnm sagol,
Sen nasilsin? bebislerin iyimi? allahim tamamina erdirsin .
Evet sükür güclüyüm.hayatt cok seyler gecirdim donanimliyim sükürler olsun.
Evet Allah o gücü verirse insalalh denyiecegim .
Ilk donasyonum degil bu 5. idi 3 ünde hamile kaldim ama düstüler 12 haftalik 16 haftalik-9 haftalik idiler
Adet olmadanda transfer yapiliyor sorun olmuyor donasyon oldugu icin .Formda Anicha arkadsimizda hamiel kaldi oglu oldu Allahim bagislasin.
Basariyi sanmam bu etkilesin .
Kizarmiyim cnm ne demek - her türlü münazaraya acigim haddimemi düser kizmak.(kavga ve kargasa sevmem vs.)
Tabiki neden sorguluyor insan haliyle.
meslegim geregi sorumluluk cok tasiyorum etkilemis olsa gerek..aza indirgesemde yinede bilincalti hep isleri düsündüm haliyle..
sil bastan DEVAM DIYORUM CNM
SEVGILER

Nuruscum tebrik ederim canım:) Allahım çoookkk çoookkk uzun ve güzel bir ömür versin minik yavrumuza,analı babalı mutluluk için de büyümeyi nasip etsin,çok çoksevindim,darısı bizlerin başına inşallah:)

Canım inan senden çok umutluydum,test silik bile çıkmadı deyince inanmadım ama herşerde bir hayır vardır,bazı insanlar dümdüz gider bazen ise dikenli taşlı yollardan gideriz ama her iki yolda aynı yerde birleşir,senin yolun biraz engebeli oldu ama inanıyorum ki yolun sonuna az kaldı ve o güzel bebeğine bebeklerine en kısa zamanda ulaşacaksın,ben inanıyorum sen de inan,sen zaten şanslı da bir bayansın çok güzel bir kız annesisin,elbet bu şansın devam edecek tekrar yüzün gülecek:)

Larax cim,cok üzgünüm.hikayeni tam olarak bilmiyorum ama ne olursa olsun bir umutla bu yola giripte boyle sonuçlanması insanı yıkıyor,biliyorum. Bende bir kere yasadım bu duyguyu. Sonra ikincisi pozitif çıktı. Havalara uçtum... İki hafta sonra anlaşıldı ki dis gebelik. Tutunması icin o kadar cabalamisken,sonrada düşmesi icin dualar ettim. İnan gebeliği sonlandirmak icin igne vurulurken çektiğim acıyı negatif sonuc aldığımda cekmemistim. Sonra hep allahım ya sağlıklı gebelik olsun, ya da negatif olsun diye dua ettim hep. Savaşıni asla BIRAKMA. Ama saNa tavsiyem de taktik değiştir. Ya da eksikleri bulmaya çalış. Ornegin pihtilasma testi... Kadinlarin yüzde doksan besinde bu sorun varmış ve bu embriyonun tutunmasını engelliyormuş. Eger bu ugura gercekten bas koyduysan Yılma sakin arkadasım. Allah cabalarımızı bosa çıkarmıyor inan. Ama herkesin sınavı farkli iste. Ama en önemlisi biraz dinlen ve toparlan. Benim yaptıgım hatayı yapma...insan ara vermeden arka arkaya deneyince cok yıpranıyor.

Ve KIZLAR!! Transfere gidecek olanlar ve de sonucunu bekleyenler. Lutfen ewde test falan yapmayın. Aynı hatayı bende yaptım kac kere. İnsan cok üzülüyor. On-on iki günde idrarda çıkması imkansız.ben hamile kaldığımda idrar testi de yapıp saklamak istedim sonucumu. Keseleri gormuş,kalp atışlarını duymuştuk ve daha idrArda çıkmamıştı. İdrarda çıkması icin betahcg degerinin cook artip idrara geçmesi gerekiyor. Oyle 12. Gun testiyle falan olmuyor.

Sonuc bekleyen arkadaslar.... Sadece gezin,tozun,eğlenin.... Unutun transferi..... Bu cok onemli...... Hem ne kadar hareket ederseniz rahme kan akısı okadar cok olur,bu da embriyonun tutunma şansını arttırır.

Hepimize kendi sınavımızda bol şanslar KIZLAR....

Canım ilk denemende adet olmadım yazmışsın neden olmadın,farklı bi ilaçmı kullandın? bende buay kısmetse tedaviye başlıyorum çarşamba lucrin yaptırcam ilaç etkilerse olamamaktan korkuyorum adet olmadan tedaviye başlamak istemiyorum başarıyı etkileyeceğini düşünüyorum olmazsam bidahaki aya bırakırım diye düşünüyorum.

Slm arkadaslar benimde bugun 11.gunum persembe kan testi yaptircam.icimde hic umut yok transfer gununden bu yana adet agrim var heran adet olacskmisim gibi,ilk zamalar gogus agrisi bel agrisida vardi gecti artik ,evde test yapmayi dusunmuyorum daha dogrusu cesaretim yok,laraxcim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum canim rabbim kaderimize ne yazdiysa onu yasayacagiz elimizden dua etmekden baska bise gelmez

Ben sana ne demiştim baakkk gördün mü:)))))
Çok ama çok sevindimmm kendim hamileymiş gibi sevindim gerçekten.
Allah tamamına erdirsin canım.Darısı bizim başımıza.

tutkucuğum çok haklısın. senin bana gerçekten çok desteğin oldu. allah sanada yasatsın böyle güzel duygular.insallah sonuna kadar herşey yolunda gider. bebeği kucağıma alırım. allah sanada hayırlı ve sağlıklı evletler nasip etsin. teşekkür ederim....

nurus7 canım bebeğini sağlıkla büyüt. biran önce hastaneden çıkarıp sağlıkla eve götürmeni dilerim. anneli babalı büyütün...

larax canım sonucuna üzüldüm. biraz kendini toparla tekrardan mücadeleye devam et. inşallah bundan sonrası allah yüzünü güldürsün...

arkadaşlar bana destek olan herkeze teşekkür ederim. bayramda evde olmadığım için yazılarınızı bugün bakabildim. herkeze tek tek teşşekkür ediyorum. 11.gün testi yaptırmak zorunda kaldım bayram bedeniyle bete hcv 243.3 çıktı. progesteron 11 çıktı. onun için iğneye başlandı. 2 günde bir vuruluyor. bugün tekrar beta hcv ye baktırdım 1000 çıkmış.progesteron sonucunu yarın alacağım. o biraz benim moralimi bozuyor. gecende de aynıydı bebek kalp atışı duyulmadı. inşallah aynı şeyler yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…