Atessne çok katılıyorum!! Gerçekten sorun ne??teknik detaylar bir bir açık olmalı..
Pıhtılaşma, savunma sistemin embryoyu yabancı algılayıp atıyor olabilirmi??
Birde bilinçaltında ne olabilirmi??
Kendine ikinci evlilikte mutluluğu hak görmüyor olabilirmisin?
Yada rüyalarında bir indikasyon veren sürekli gördüğün bir düş rüya varmı??
Nasıl farklı bir bakış açısı geliştirilebilir bilmiyorum!! Eşinin spermleri için dna fragmentasyonu ve fish tekniği ile ayrıştırma yapılıp dna deformasyon oranına bakıldımı???
Kendine dikkat et biz burdayız.. Gönlünce rahatla sonra yeni yeniden deriz!!!
Sevgiler
arkadaşlar şimdi doktordan geldim. ultrasyonla bebeğe baktı. keseyi gördü. 5 haftalık çıktı. öylede. progesteron 10 düşmüş. klinikle görüştüm. farklı yerde yaptığım için sonuç böyle çıkabilirmiş. haftaya tekrar bakalım dedi doktor. şimdi evde uzanıyorum. inşallah iyi olacak hersey...
kızlar her kanamayı ve ağrıyı kötüye yorumlamayalım elbette kontrol olalım ama umudumuzu kaybetmeden.
bir çoğumuza söylendiği gibi kahverengi lekelenmeler rahimdeki eski yapı parçaları muhtemelen
ben aralıksız 4 hafta kanama gördüm bazen kahverengi bazen kırmızı , bir azaldı bir çoğaldı. önce tutunamayan 3. embriyoya bağladık, sonra ikincinin gelişim durduğu için ona bağladık. eh zaten estrofem rahimde sürekli yapı oluşturuyor kan sulandırıcı da kullanınca kanama sürekli oldu.
1 haftadır kanamam kesildi çok şükür
onca kanamaya rağmen 12. haftadayım dün kontrole gittim bebeğim kıpır kıpır o minik ellerini ayaklarını nasıl oynatıyordu sanki dans ediyor kuzum. çok duygusal bir andı bizim için. tam bir insan şeklinde şimdi burnuna kadar belli her uzvu. Allahım sağlıkla gelişmesini temin etsin.
umarım yeni transferi olan arkadaşlarımda yazar buraya bu şekilde deneyimlerini
Allahim daim etsin cnm.
sag salim kucagina almak nasip etsin cnm
canım sakın umutsuzluğa kapılma,genelde hamilelik belirtilerinden biri de adet görecekmiş gibi olan karın ağrısı hatta hamile kalıp 9 ay adet gören bile var,lütfen testi yaptırmadan negatif düşünme ki olumsuzluğu çağırma..
arkadaşlar şimdi doktordan geldim. ultrasyonla bebeğe baktı. keseyi gördü. 5 haftalık çıktı. öylede. progesteron 10 düşmüş. klinikle görüştüm. farklı yerde yaptığım için sonuç böyle çıkabilirmiş. haftaya tekrar bakalım dedi doktor. şimdi evde uzanıyorum. inşallah iyi olacak hersey...
Cevaplariniz icin cok sagolun biraz olsun rahatladim,dr aradim bizde test yaptirabilirsin dediler sabah 8.30-9 arasi gitcem neolur dua edin arkadaslar insallah rabbim pozitif olmasini nasip eder,rabbim analik duygusunu hepimize nasip etsin.
larax : laraxcığım mrb. senin kadar üzüldüğümü söyleyebilirim. her gelen Allah'tan, sana sabır diliyorum arkadaşım. güçlü birisin. senin bir kızın varmış maşallah. Allah'ım ömrünü uzun etsin. Yakın zamanda 2. kez anne olacağına inanıyorum . kendine dikkat et. bu forumun sana ihtiyacı olacak. sevgiyle kal.
umudum : hayırlı olsun cnm. progesterona hiç önem verme. benimde 7 çıktı ilk tahlilde sonra. 6 ya düştü. donasyon olduğu için olabiliyormuş böyle. bende çok canmı sıkmıştım ama aynı şey bebek arkadaşımdada olmuş. bana yazmıştı destek oldu bana. sen kan değerlernini artmassını takip et. benim progestan (vagınal) 3 ten dörde çıktı, proluton depot 4 günden 2 güne indi iğnelerim. çok şükür 11. haftama geldim.
bu arada tüm forum arkadaşlarımın geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun. sonuç bekleyenlerde işallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. benimde yakın zamanda redüksiyon işlemi olacak. sonuçtan haberdar ederim sizi. Allah'ım utandırmasın verdiğimiz kararlardan. kolay yazdığıma bakmayın 4 yavrumunda elleri ayakları oluştu artık, gördüm ultrasonda. ama karar verme zamanı. benim içinde dualar ederseniz sevinirim. hepinize kucak dolusu sevgiler.
Herkese gunaydin biraz once dr gidip kan verdim sonucu yarin alacagim,haken kahverengi akinti karin agrisi bek agrisi devam ediyor,dr yuksek ihtimal adet olacaksin dedi,nasip degilmis insallah 4-5ay icinde para biriktirebilirsek sene sonu sene badi gibi donmuslari deneyecegiz.
canım çok üzüldüm, ama sonucunu yarın alacakmışsın,
bekleyelim, neyse hayırlısı o olsun bizim için,
kızlar bende 25 gibi gitcem ilk denemem olcak o kadar kaliteli yumurtalık hatta 4 tane transfer ona rağmen niye tutunmuyor bunlar.negatif neden oluyor.allahım ne olur tutunsunlar.çok korkuyorum.
canım arkadaşım,
dilerim bu son olsun, artık bütün bu uğraşmaların karşılığını alırsın,
Allah ım yüzümüze doğru baksın,
hayırlısı olsun diyelim, yaşın genç yanılmıyorsam lütfen sıkma kendini, giderken yanına mutlaka bir rahat elbise el, transfere giderken elbise giyersen üstünden çıkartmıyorlar sadece yukarı kıvırıyorsun, olumlu düşün olumlu sonucun olsun,
larax : laraxcığım mrb. senin kadar üzüldüğümü söyleyebilirim. her gelen Allah'tan, sana sabır diliyorum arkadaşım. güçlü birisin. senin bir kızın varmış maşallah. Allah'ım ömrünü uzun etsin. Yakın zamanda 2. kez anne olacağına inanıyorum . kendine dikkat et. bu forumun sana ihtiyacı olacak. sevgiyle kal.
umudum : hayırlı olsun cnm. progesterona hiç önem verme. benimde 7 çıktı ilk tahlilde sonra. 6 ya düştü. donasyon olduğu için olabiliyormuş böyle. bende çok canmı sıkmıştım ama aynı şey bebek arkadaşımdada olmuş. bana yazmıştı destek oldu bana. sen kan değerlernini artmassını takip et. benim progestan (vagınal) 3 ten dörde çıktı, proluton depot 4 günden 2 güne indi iğnelerim. çok şükür 11. haftama geldim.
bu arada tüm forum arkadaşlarımın geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun. sonuç bekleyenlerde işallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. benimde yakın zamanda redüksiyon işlemi olacak. sonuçtan haberdar ederim sizi. Allah'ım utandırmasın verdiğimiz kararlardan. kolay yazdığıma bakmayın 4 yavrumunda elleri ayakları oluştu artık, gördüm ultrasonda. ama karar verme zamanı. benim içinde dualar ederseniz sevinirim. hepinize kucak dolusu sevgiler.
kızlar bende 25 gibi gitcem ilk denemem olcak o kadar kaliteli yumurtalık hatta 4 tane transfer ona rağmen niye tutunmuyor bunlar.negatif neden oluyor.allahım ne olur tutunsunlar.çok korkuyorum.
Herkese gunaydin biraz once dr gidip kan verdim sonucu yarin alacagim,haken kahverengi akinti karin agrisi bek agrisi devam ediyor,dr yuksek ihtimal adet olacaksin dedi,nasip degilmis insallah 4-5ay icinde para biriktirebilirsek sene sonu sene badi gibi donmuslari deneyecegiz.
merhaba umudum,
ultrasyonla bebeği gördüğüne çok sevindim, hamileliğin rahat geçer inşallah, darısı biz test sonuçlarını bekleyenlere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?