delikedi en azından sebebi bulmuşsun bir daha ki sefere baktırırsın demekki progestoron düşük olduğu için tutunamamış...
inan bir sebep bulmak içini nispeten rahatlatıyor insanın yeniden denediğinde olmasını sağlayacak bir sebebin var...

ne desek boş ......
beşinci denemede hala doktorların bir bulgusunun olmaması ve şans demek biraz sinir bozucu geliyor bana..tevekkilden başka çaremiz yok tamam da.. nedeeennn??????

yani her defa bir metod denense bulunurdu sorun..
pıhtılaşma??
bağışıklık??
kalınlık?*
progestoron??
zamanlama??

ne acaba sorun???
bunca denemede üstelik de doğum yapmış adet gören kilosu normal sağlıklı bir kadınsın...
acaba embriyo transferi mi denesen ?? sperm mi sorunlu???

Benim ilk denemem dünya tüp bebekte olmuştu.çok ani verilmiş bir karardı.size uygun bir dönorumuz var şuan ve bir kaç gün sonra yumyrtalarını topluycaz dediler.bende henüz adet olmadım dedim.rahim kalınlığı ölçüldü.doktorda adet olman önemli deyil dedi.ama bence çok önemli rahim duvarının dökülüp yenilenmesi bence başarıyı etkiliyor.evet adet olmadanda pozitif alanlar var ama istisnasonuçta bizim adetimizle donorunkini pararel ayarlıyorlar.

Son düzenleme:

atesnn buldum sebeb ama kızgınlığım ve güvensizliğim kat be kat arttı.özellikle doğuş kliniğe paramı helal etmiyorum. iki defa denedim hiç donmuş embriyom yok ve ikisindede erken kanama geldi progesteron kelimesi hiç geçmedi hatta sorduğumda ilacı artıralım yada değiştirelim dediğimde hayır dediler. batuma da kızıyorum neden test günü istiyorlar ki daha önce isteyin ben durumu anlattım size 4.denemem olacak artık maddi olarak bittim ve çok yoruldum her denemede birşeyler öğrendim ama bedeli çok ağır oldu bende hata var çok güvendim insanlara acele ettim. allahım emeklerimin karşılığını verir inşallah

Arkadaşım çok çok çoook tebrik ederim.Hayırlısı olsun senin için.Mutluluğun sırası sende.Yaşadığın anın kıymetini bil ve hep gül,tadını çıkar :)

Helun bak ne güzel inanmışsın Allah yardımcın olacaktır.Sevinçlerin inşallah çok yakında.

Canım bu süreç seni bebek seslerine götürecek ve beraber bu günleri anacağız.

canım isyanında çok haklısın,hepimize aslında paket program uyguluyorlar,nedenlerini tamamen kendimiz bulup önlemleri hakkında da başka dr larlada iletişim kurmalıyız diye düşünüyorum,geçen sene ben de yırtınmıştım pıhtılaşmam var diye,bebeğin kalp atışı yavaşlayınca kan sulandırıcı verdiler ama geçmiş olsun,bu sene eğer pıhtılaşmaya önlem almasalardı başlamayacaktım,ha bilmiyorum belki neden değildir,allah korusun belki tutmaz ama gene de ne olursa olsun bence nedeni buldum ve içim rahat...sen de kendince nedenlerini bul ve birkaç dr a danış,merkezler önlem almasalarda gittiğin dr lar önlem alır ve başarıyı yakalardın diye düşünüyorum ama şimdilik acele etme,nefes al,soluklan ve yola devam et,allahım emeklerini boşa çıkarmayacak inan güzel arkadaşım...

arkadaşlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan var mı? bana aspirinin yanında 0,4 lük clexana iğne verildi sizler nasıl kullanıyorsunuz?

arkadaşlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan var mı? bana aspirinin yanında 0,4 lük clexana iğne verildi sizler nasıl kullanıyorsunuz?

canım bende pırtılaşma sorunu çıktı.banadada aspirin verdi iğneyi tıransferde başlıycakmış.yarın ilaç listesini göndercek.yarın ilaçlara başlıycam.

Canım,
oh oh afiyet bal şeker olsun yediğin içtiklerin ve de gezdiklerin değil mi?eğlen ye iç gez ve emanetlerini al gel.

Canım,
oh oh afiyet bal şeker olsun yediğin içtiklerin ve de gezdiklerin değil mi?eğlen ye iç gez ve emanetlerini al gel.

Ansucum 4 tane aldım geldim:) Allahım inşallah sağlıkla tutsun(lar) tutunsunlar,tabiiki biri veya ikisi:) inşallah iyi haberler vermeyi allahım nasip etsin,hepimize anneliği yaşatsın

canım sem hangi merkeze gidiyordun kusura bakma yazdıysan kaçırmışım...

canım ben firidese gidiyorm şimdi ilaç listem geldi.birsürü ilaç var ya.pırtılaşma için 100 mg aspirin var.ilaç listem

estrofom 2 mg günde 3 defa folbiol 5 mg. coraspirin 100 mg.gidene kadar bunları kullancakmışım.geldiğin gün

monodoks 100 mg kapsül. prednol 16 mg tablet progestron 200 mg. 1 adet ovıtrelle iğne 4 adetprolton depot. bunları istediler.sizdende aynı ilaçlarımı istediler.

Atessne çok katılıyorum!! Gerçekten sorun ne??teknik detaylar bir bir açık olmalı..
Pıhtılaşma, savunma sistemin embryoyu yabancı algılayıp atıyor olabilirmi??

Birde bilinçaltında ne olabilirmi??
Kendine ikinci evlilikte mutluluğu hak görmüyor olabilirmisin?
Yada rüyalarında bir indikasyon veren sürekli gördüğün bir düş rüya varmı??

Nasıl farklı bir bakış açısı geliştirilebilir bilmiyorum!! Eşinin spermleri için dna fragmentasyonu ve fish tekniği ile ayrıştırma yapılıp dna deformasyon oranına bakıldımı???

Kendine dikkat et biz burdayız.. Gönlünce rahatla sonra yeni yeniden deriz!!!
Sevgiler

Evet aynı ilaçlar hepimizin neredeyse aldıkları!!

canım benim listede aynıydı estrofemi önce 4 kullanıyordum oraya gidince 6 oldu,transferden sonrada 7 ye çıkardılar,3 ü vaginal 4 ü ağızdan,ovitrel iğneyi sperm alındığı gün yaptılar,proluton iğnede transferden sonra yapıldı kan iğneside o zaman yapıldı ve 3,ayın sonuna kadar devam edecek

breeze bana pırtılaşma için iğne vermemiş bana iğne vercekti bunların arasında pırtılaşma iğnesi yok sen kullanmaya başladın mı iğneyi

yarın arayıp sorayım ben

merhaba kızlar, geçmiş sayfaları okuyordum bir arkadaşımız erken gebelik belirtisi veren kişilerin listesinin mail adresini yazmıştı bugün tekrar bakmak istedim fakat bir türlü bulamıyorum. lütfen yardımcı olur musunuz?

canim benim, cok ama cok üzüldüm...Allah sana sabir versin...5. kez ne demek.......gercekten senin kadar güclü bir kadin tanimadim..kisa zamanda toparliyosun kendini...masallah sana arkadasim. Allahim sana gereken sabiri versin....biz zaten ne desek bos..........arkadaslarin dedigi gibi, bu kadar denemede acaba embyro vücüdundan spermden dolayi mi disa atiyor? o durumlara baktirdinmi..
ne diyim artik, inan o kadar inanamistimki, bilhassa silik ciktigi icin inan cok ama cok emindim...hatta yazmistim bile..simdi utaniyorum sana öyle yazdim diye...arkadasim Allah esine ve sana sabir versin..........lütfen yine gel buralara..kaybolma burdan..bizler burdayiz canim......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…