canım sana kaç tane transfer oldu.gidince 4 tanemi diyim bende tutsun diye karar veremiyorum.
kremcim endişelerini bir yana bırak ve sürecin keyfini çıkar,ben biliyorsun haftasonu transferi yaptırdım,giderken de 3 mü 5 mi alsam diye hiç düşünmedim sadece sağlıklı evladım evlatlarım olsun allahım benim için ne yazdıysa karşıma o çıksın diye kendimi emanet ettim,3.gün mü 5. gün mü olayını da tamamen dr a bıraktık,bana 5 gün transferi yapıldı,o gün irem geldi 3 mü 4 mü istersin çok sağlıklı 4 embriyomuz var dedi,e madem sağlıklı 2 veya 3 olsun ded,m,irem hanım yaşın dolayısıyla dördünüde verelim daha garantimiz olur dedi e iyi ozaman deyip 4 aldım,yani kararı bırak onlar bu işin uzmanı sen dert etme sadece süreci yaşa ve kendini allaha emanet et:)
bu arada döndüğümden beri tam gaz işimi yapıyorum,hemen hemen hiç yatmıyorum sadece eve 7,5 gibi gelip progestan fitil sayesinde yarım saat uzanıyorum sonra gene normal hayat:) eminim allahım benim için ne doğruysa karşıma onu çıkaracak,kafaya çok takınca sonucu gördüm.relax olup deniyorum bu sefer de :)
Tek tek yazmadim ,herkese burdan yazimi gönderiyorum.
Sizin varliginiz yeter.
Sagolun arkadaslar, sükür toparlandim ,hislerimde yanilmam.Günü zamani gelmedi demekki ..
Her türlü etkileniyoruz ister istemez derin hallere bürünüyoruz ama ahla- vahla- dövünmeyle elime bir sey gecmiyor malesef.
Cabuk kabullendim gercegi. kendimi toparlayayim ve iyi hissettigimde Allah kismet ederse 2 ay sonra tekrar denerim.
O gücü hissedersem tabiki)
Sebebini bilemiyorum neden-Nicin oldu ? ama Rabbim ol demezse hic bir sey olmaz ) kul olarak elimden geleni yaptim bana düseni yerine getirdim.
her seyin ilaci zaman ) Zamana ve rabbime biraktim.
Isime - büroma yarim kaldigim hayata döndüm , Allahim önce sgalik versin gerisi gelir insallah.
Herseyide dikileyen biri dgeilim,oluruna birakan ve Alalha teslim olan kabullenen biriyim.Kadere inana biriyim.
Guzel kizima saglik güc kuvvet versin diyorum.
Yanimda oldugunuz icin tsk ederim.Sizinde dualriniz kabul olur insallah.Kucakalriniz bebekle dolar.
Sevgiyle kalin-Hoscakalin-
esenkalin.
Bugün redüksiyon işlemim gerçekleşti.arkadaslar ne olur bu gece dualarınıza benide katın....
Canım Allah geride kalanları sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Arkadaşlar işlemden sonra çok gergindim.sizlerin mesajlarını okumak çok iyi geldi saolun iyiki varsınız.
işleme gelince......bana kızmazsanız Ben biraz detaylarından bahsetmek istiyorum .Nedenine gelince donasyon işleminde belki 2,veya 3 embriyo alınmasını düşündürebilirim diye düşünüyorum.arkdaşlar lütfen transfer öncesi kaç tane embriyo alısayıyanızı iyi düşünün.doktorunuzun fikrinide alın.benim türkiyedeki doktorum ve firdrvs hanım üç yada iki dediler tutmaları çok yüksek dediler.fakat Ben dört diye tutturdum ve olanlar oldu sonunda...
işlem için gittim odaya aldılar .korkudan gerginlikten ölücektim.karından lokal uyuşturuluyor işlemi hissetmiyosun zor deyildi yani.Ben kendimi ağlamıycam diye beton gibi kastım doktor sürekli kendini sıkma diyor.ekrana hiç bakmadım.
Vee kendimi bıraktığım sinir krizi geçirdiğim annn ..doktor tam ilacı kalbine verecek demesinmi iğne değdi bebek kendini hemen çekti dedi.Ben tabi artık orda koptum.doktorda söylediğine pişman oldu..neyse şimdilik bir hatta riksli durumdayım beklemedeyim.rabbim diğeer kalanları bana bağışlasın..bu işlemin piskolojik boyutu çok ağır.Donasyonda sayıya karar verirken benim durumumuda göz önünde bulundurun lütfen.kimsenin bunları yaşamasını istemem.
canım sana kaç tane transfer oldu.gidince 4 tanemi diyim bende tutsun diye karar veremiyorum.
bana kalsa devam ederim canım eşimin birdaha deniyceğini sanmıyorm o yüzden bu son şansım tuttu tuttu tutmadı boşanmayı düşünüyorum.bulsun kendine bebek doğuran kadın bu bebek baskısı hayatımı çekilmez hale getirdi.karamsar konuşuyorum ama gerçekler bunlar.burdaki tekrar tekrar deneyen arkadaşlar var onlara hayranlıkla takip ediyorm mücadeleciler.burda eşlerde çok önemli benimkisi bu konuda hep susuyor bu şekilde destek veriyor:)buda destekse tabi.
Bugün redüksiyon işlemim gerçekleşti.arkadaslar ne olur bu gece dualarınıza benide katın....
Arkadaşlar işlemden sonra çok gergindim.sizlerin mesajlarını okumak çok iyi geldi saolun iyiki varsınız.
işleme gelince......bana kızmazsanız Ben biraz detaylarından bahsetmek istiyorum .Nedenine gelince donasyon işleminde belki 2,veya 3 embriyo alınmasını düşündürebilirim diye düşünüyorum.arkdaşlar lütfen transfer öncesi kaç tane embriyo alısayıyanızı iyi düşünün.doktorunuzun fikrinide alın.benim türkiyedeki doktorum ve firdrvs hanım üç yada iki dediler tutmaları çok yüksek dediler.fakat Ben dört diye tutturdum ve olanlar oldu sonunda...
işlem için gittim odaya aldılar .korkudan gerginlikten ölücektim.karından lokal uyuşturuluyor işlemi hissetmiyosun zor deyildi yani.Ben kendimi ağlamıycam diye beton gibi kastım doktor sürekli kendini sıkma diyor.ekrana hiç bakmadım.
Vee kendimi bıraktığım sinir krizi geçirdiğim annn ..doktor tam ilacı kalbine verecek demesinmi iğne değdi bebek kendini hemen çekti dedi.Ben tabi artık orda koptum.doktorda söylediğine pişman oldu..neyse şimdilik bir hatta riksli durumdayım beklemedeyim.rabbim diğeer kalanları bana bağışlasın..bu işlemin piskolojik boyutu çok ağır.Donasyonda sayıya karar verirken benim durumumuda göz önünde bulundurun lütfen.kimsenin bunları yaşamasını istemem.
Slm arkadaslar dr aradim sonuc 3.8,progestan devam al carsamba bidaha kan alalim dedi ana tup bebek merkezi sonuc cok dusuk progestani birak dedi,kahverengi lekeler karin agrim zaten devam ediyor.
canım senin gebelik testi sonucu mu 3.8 ?
anlayamadım kusura bakma,
bence tedavini yapan doktorunla görüş derim, yine de karar senin,
kremcim merhaba,
rahim kalınlığını ölçtürmek için gittiğinde doktorun zaten soracak, normal bir kadın neden rahim kalınlığını ölçtürür ki?
tüp bebek denemesi yapacağını söylesen, zaten gittiğin poliklinik takibini kendi yapıyor, başka bir dr ihtiyacın olmayacak ki,
söylemek sana neyi kaybettirecek?
şu var inşallah hamilelik haberini alırız, o zaman bir doktora ihtiyacın olacak,
tercih ettiğin doktora tüp bebek dersin olur biter,
transferinde doktora güven,
senin kriterlerini (rahim yapısı, yaşın, tahlil sonuçların) doktorun biliyor ve en iyi şekilde seni yönlendirecek gönlün rahat olsun,
az kalmış tahminen haftaya cumartesi günü gidersin,
hayırlı haberlerini alırız inşallah,
rahatla tatil moduna gir,
krem16 canım seni anlıyorum. daha önce buna benzer yazı bende yazdım. eşimi şikayet ettim. ama inan onlar bizden daha heyecanlı. belli edemiyorlar. sen bence bebekleri düşün. iyi şeyler düşün iyi olsun. bak eşini o zaman gör. yazdıklarına belki pişman bile olacaksın. eşin her zaman senin yanında olacak. sen bebekleri düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?