canım sana kaç tane transfer oldu.gidince 4 tanemi diyim bende tutsun diye karar veremiyorum.

kremcim endişelerini bir yana bırak ve sürecin keyfini çıkar,ben biliyorsun haftasonu transferi yaptırdım,giderken de 3 mü 5 mi alsam diye hiç düşünmedim sadece sağlıklı evladım evlatlarım olsun allahım benim için ne yazdıysa karşıma o çıksın diye kendimi emanet ettim,3.gün mü 5. gün mü olayını da tamamen dr a bıraktık,bana 5 gün transferi yapıldı,o gün irem geldi 3 mü 4 mü istersin çok sağlıklı 4 embriyomuz var dedi,e madem sağlıklı 2 veya 3 olsun ded,m,irem hanım yaşın dolayısıyla dördünüde verelim daha garantimiz olur dedi e iyi ozaman deyip 4 aldım,yani kararı bırak onlar bu işin uzmanı sen dert etme sadece süreci yaşa ve kendini allaha emanet et:)
bu arada döndüğümden beri tam gaz işimi yapıyorum,hemen hemen hiç yatmıyorum sadece eve 7,5 gibi gelip progestan fitil sayesinde yarım saat uzanıyorum sonra gene normal hayat:) eminim allahım benim için ne doğruysa karşıma onu çıkaracak,kafaya çok takınca sonucu gördüm.relax olup deniyorum bu sefer de :)

benimde öyle yapmam gerek galiba gerekeni yapacaklardır zaten.sizin sayenizde daha rahat olyorum yoksa sürekli kuşkularım olcaktı.

Aallah geride kalanlar ile sana sağlıklı doğum nasip etsin..
Çok iyi dinlen
Elin karnında hep okşa ve onları koruyacağını deli gibi seveceğini tekrar et!'
Geçmiş olsun..

Canım sevinç de üzüntü de bizim için.Allah sana tekrar ayağa kalkma gücünü verecek.şimdi kendini dinleme zamanı.İnşallah yakında daha da güçlü olarak yanımızda olacaksın.

canım çok geçmiş olsun bu işlemide atlattın. bundan sonra gebeliğin daha rahat ilerleyeceğini düşünüyorum.
olması gereken buydu eminim başarılı şekilde geçmiştir.
kendine dikkat et.. Allahım sağlıklı hamillelik nasip etsin..

Arkadaşlar işlemden sonra çok gergindim.sizlerin mesajlarını okumak çok iyi geldi saolun iyiki varsınız.

işleme gelince......bana kızmazsanız Ben biraz detaylarından bahsetmek istiyorum .Nedenine gelince donasyon işleminde belki 2,veya 3 embriyo alınmasını düşündürebilirim diye düşünüyorum.arkdaşlar lütfen transfer öncesi kaç tane embriyo alısayıyanızı iyi düşünün.doktorunuzun fikrinide alın.benim türkiyedeki doktorum ve firdrvs hanım üç yada iki dediler tutmaları çok yüksek dediler.fakat Ben dört diye tutturdum ve olanlar oldu sonunda...

işlem için gittim odaya aldılar .korkudan gerginlikten ölücektim.karından lokal uyuşturuluyor işlemi hissetmiyosun zor deyildi yani.Ben kendimi ağlamıycam diye beton gibi kastım doktor sürekli kendini sıkma diyor.ekrana hiç bakmadım.
Vee kendimi bıraktığım sinir krizi geçirdiğim annn ..doktor tam ilacı kalbine verecek demesinmi iğne değdi bebek kendini hemen çekti dedi.Ben tabi artık orda koptum.doktorda söylediğine pişman oldu..neyse şimdilik bir hatta riksli durumdayım beklemedeyim.rabbim diğeer kalanları bana bağışlasın..bu işlemin piskolojik boyutu çok ağır.Donasyonda sayıya karar verirken benim durumumuda göz önünde bulundurun lütfen.kimsenin bunları yaşamasını istemem.

kızlar ben 19 da rahim ölçümü için doktora gitcem doktora söylemelimiyim donosyon yaptırcağımı sizler söylediniz mi.başka birşeye baktırdınız mı o gün hormonlara falan.tress bu durum gerçekten zor bende 4 tane istiycektim ama senin gibi olursa korkuyorum.

Slm arkadaslar dr aradim sonuc 3.8,progestan devam al carsamba bidaha kan alalim dedi ana tup bebek merkezi sonuc cok dusuk progestani birak dedi,kahverengi lekeler karin agrim zaten devam ediyor.

krem16 canım seni anlıyorum. daha önce buna benzer yazı bende yazdım. eşimi şikayet ettim. ama inan onlar bizden daha heyecanlı. belli edemiyorlar. sen bence bebekleri düşün. iyi şeyler düşün iyi olsun. bak eşini o zaman gör. yazdıklarına belki pişman bile olacaksın. eşin her zaman senin yanında olacak. sen bebekleri düşün...

merhaba çok geçmiş olsun, zor bir karar, çok zor durum du Allah ım yardımcın olsun,
öncelikle bilgilendirme yaptığın ve transferi yapılacak arkadaşlara yol gösterdiğin için teşekkürler,
inşallah senin ve bebeklerin için bundan sonra sıkıntısız bir hamileliğin geçer,

kremcim merhaba,
rahim kalınlığını ölçtürmek için gittiğinde doktorun zaten soracak, normal bir kadın neden rahim kalınlığını ölçtürür ki?
tüp bebek denemesi yapacağını söylesen, zaten gittiğin poliklinik takibini kendi yapıyor, başka bir dr ihtiyacın olmayacak ki,
söylemek sana neyi kaybettirecek?
şu var inşallah hamilelik haberini alırız, o zaman bir doktora ihtiyacın olacak,
tercih ettiğin doktora tüp bebek dersin olur biter,

transferinde doktora güven,
senin kriterlerini (rahim yapısı, yaşın, tahlil sonuçların) doktorun biliyor ve en iyi şekilde seni yönlendirecek gönlün rahat olsun,

az kalmış tahminen haftaya cumartesi günü gidersin,
hayırlı haberlerini alırız inşallah,
rahatla tatil moduna gir,

Slm arkadaslar dr aradim sonuc 3.8,progestan devam al carsamba bidaha kan alalim dedi ana tup bebek merkezi sonuc cok dusuk progestani birak dedi,kahverengi lekeler karin agrim zaten devam ediyor.

canım senin gebelik testi sonucu mu 3.8 ?
anlayamadım kusura bakma,
bence tedavini yapan doktorunla görüş derim, yine de karar senin,

canım senin gebelik testi sonucu mu 3.8 ?
anlayamadım kusura bakma,
bence tedavini yapan doktorunla görüş derim, yine de karar senin,

Evet canim gebelik testim,tedavi yapan dr konusdum 10 alti negatifdir dedi,3tane doldurulacskdi ama iyi kalite olmadigi icin doldurulmamis,artik yaklasik 4000euro ne zaman birikdirirsek ozaman tekrar deneyecez.

canım bana kalsa söylerim ama türkiyede yasak diye söylemeye korkuyorum şikayet eder falan diye.ben erken menepozum tedavi görcem derim artık.irem hanımda söyleme dedi.inşallah hayırlı haber veririm.panik yapıyorm işte sizlerin tecrübelerinizden yararlanıyorum.sürekli okyorum sorular soruyorm biraz rahatlıyorum yalnız olmadığım için.

ah umudum başka bişey düşündüğüm yok zaten bebeklerden başka bi tutsun dünyalar benim olcak.kocamın sessizliği beni çıldırtıyor sadece. neler düşünüyor bilmiyorum artık herkez için hayırlısı olsn.

canım Türkiye de işlem yasak yoksa doktordan rahim kalınlığını yaptırmak için söylediğinde emin ol seni tutuklamazlar,
sitede de o kelimeyi yazmak yasak lütfen işlem diye belirt transfer yaz, biz anlıyoruz zaten,
yok canım inan ben de bu siteden çok şey öğrendim, bilgi paylaşmak inan çok güzel bir şey,
inşallah, rabbim yüzümüze doğru bakar, hepimiz pozitif haberlerimizi paylaşırız,
hakkımızda hayırlısı olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…