Arkadaşlar hepinize merhabalar,
Dün akşam Kıbrıs'tan döndük. Çarşamba günü işlemim yapıldı. 2 embriyo blast transfer edildi. Çok kaliteli olduğu ve daha fazlasına gerek olmadığı söylendi. Fakat içim biraz buruk. H. İ. bey ilk muayenede rahim kalınlığımı yeterli görmedi. Hatta çok düşük dedi. Fizyo terapi önerdi. 3 seans fizyo terapi aldım. Transferde yine rahim kalınlığının düşük olduğunu şöyledi. Bayağı canım sıkıldı, moralim bozuldu. Bir ton ilaç alıyorum. (ilaç kullanmaktan nefret ediyorum) Şimdiden şiştim. Kabız oldum. Transferden sonra rahatlayacağıma kaygılarım arttı.
Ya yine ...... diye düşünmek istemiyorum. Kendimi olumsuz düşünürken yakaladığımda hemen iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Orda rahim kalınlığı 3 olan 5 olan kişilerin bile hamile kaldığını söylediler. Onları düşünüyorum.
Tanrıdan inşallah sonucum pozitif olur... beklemedeyim.
Bu arada tress geçmiş olsun canım. Seni okuyunca yaşadıklarının ağırlığını hissetim. Allah diğer yavrularına sağlık sıhhat versin canım.
Sonuç bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum, umarım hepimiz pozitifi görürüz...
Forumdaki herkese sevgilerimi iletiyorum...
Transferin hayırlı olsun.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.helun rahim kalınlığın kaçtı transfer esnasında söylenildimi peki.yani tutmayacak kadar rahim kalın deyilse doktor transferini yapmazdı demi canım.güzel haberlerini bekliyoruz bol bol dinlen kaplumbağa hızıyla Hareket et canım:))
Sevgili Tress öncelikle çok geçmiş olsun.Allah inşallah bebeklerini sana bağışlasın canım...
Acını yeniden deşiyor olacağım ama sana sormak istediğim çok şey var ve ne yazıkki yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum.Tüp bebek sonucu üçüzlere 9 haftalık hamileyim.Doktorum birisinin 10.haftadan sonra 11.12 haftalarda sonlandırılması gerektiğini söyledi.İstanbul dışındayım ve bu işlem için oraya gelmem gerekiyor.Sen hangi doktora kaçıncı haftada yaptırdın canım.Bu işlemin maddi yönünüde çok merak ediyoruz.Henüz bir araştırma yapamadım.Nekadara mal olacağını bilmiyoruz.Tüp tedavileri bizi neredeyse bitirdi ama olsun bu bebeklerimi çok çok istiyorum.Güvenilir bir perinatolog bulmam gerekiyor.Önerilerini sabırsızlıkla bekliycem arkadaşım.Doktorunun adını ve ücret konusunu mesaj atarsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim...
Diğer tüm arkadaşlara da Allah gönüllerindeki muradı versin diyorum.Tez zamanda annelik özlemleri bitsin sağlıcakla bebeklerine kavuşsunlar...
Gebeliğin hayırlı olsun.seni çok iyi anlıyorum.Ben şuan cepten girdiğim için özel Msj yazamıyorum.buuradan cevaplamaya çalışayım.Ben bu işlemi Ankarada yaptırdım.bana Ankara daha yakındı.zaten perinatoloji uzmanları belli sayıda belli şehirlerde var.bilgisayarım gelince sana oradan gidiceğin şehire göre doktor ismi yazarım.Ben özel bir klinikte yaptırdım prof olduğu için ücret 2500 tl verdik.tavsiyem 12.ci haftayı geçirmemen.gebelik haftası ilerledikçe riksler artıyor.
Kimse varmı konuşacak. Bugün hit e muayeneye gittim. Tekrar donasyon olacak. Daha geçen Pazartesi negatifi almıştım. İnş bu sefer olur. Olmasa şimdilik. Daha şansım olmayacak. Maddi durumdan dollayı
Kimse varmı konuşacak. Bugün hit e muayeneye gittim. Tekrar donasyon olacak. Daha geçen Pazartesi negatifi almıştım. İnş bu sefer olur. Olmasa şimdilik. Daha şansım olmayacak. Maddi durumdan dollayı
Transferin hayırlı olsun.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.helun rahim kalınlığın kaçtı transfer esnasında söylenildimi peki.yani tutmayacak kadar rahim kalın deyilse doktor transferini yapmazdı demi canım.güzel haberlerini bekliyoruz bol bol dinlen kaplumbağa hızıyla Hareket et canım:))
Canım inşallah pozitif sonuç alırsın.Lütfen sakin ol, stres yapma ve olumlu düşün. bu çok önemli bol bol dua et olur mu ?
HİT demi yapıldı transferin? Kaç adet olacağına doktorun mu karar verdi?
İyi dileklerin ve önerilerin için teşekkür ediyorum canım sağ ol. İnsanın böyle bir durumda karşıdan gelen güzel bir söz, öneri hoşuna gidiyor. Kendini daha iyi hissediyor.
Canım benim işlemim Hİt te yapıldı. Kaç embriyo olacağına onlar karar verdi. Neden iki diye sorduğumda zaten bu embriyolar blast (5. gün) ve iyi kalite dediler. 10 tanesini de iki yıl ücretsiz dondurdular. Ve bana toplanan yumurtalar, oluşan embriyolar ve transfer edinilenlerin kalitesini gösteren resmi bir evrak verdiler. Geçen sene bana Doğuşta bu konuda benim ısrarlarıma rağmen net bir bilgi vermemişlerdi.
Umarım her şey istediğimiz gibi gerçekleşir. Şu anda sabretmek, olumlu düşünmek ve beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok canım.
Sen neler yapıyorsun?
İyi dileklerin ve önerilerin için teşekkür ediyorum canım sağ ol. İnsanın böyle bir durumda karşıdan gelen güzel bir söz, öneri hoşuna gidiyor. Kendini daha iyi hissediyor.
Canım benim işlemim Hİt te yapıldı. Kaç embriyo olacağına onlar karar verdi. Neden iki diye sorduğumda zaten bu embriyolar blast (5. gün) ve iyi kalite dediler. 10 tanesini de iki yıl ücretsiz dondurdular. Ve bana toplanan yumurtalar, oluşan embriyolar ve transfer edinilenlerin kalitesini gösteren resmi bir evrak verdiler. Geçen sene bana Doğuşta bu konuda benim ısrarlarıma rağmen net bir bilgi vermemişlerdi.
Canım transferin hayırlı olsun inşallah sana sımsıkı tutunurlar hit bütün hastalarına ftr öneriyormuş çünkü kızkardeşi ftr uzmanıymış diye formda aysevi arkadaşımızdan duymuştum.ondada kalınlaşma sorunu vardı sen ilk denemende kalınlaşma sorunu yaşamışmıydın bide canım 10 tane dondurulmuş ücretsiz yapmaları çok iyi dondurulmuşların transfer ücreti ne kadar canım normalde hit en pahalı yapan dr biliyorum sanırım ilk denemeyi 5000 euroya yapıyordu.
Canım inşallah pozitif sonuç alırsın.Lütfen sakin ol, stres yapma ve olumlu düşün. bu çok önemli bol bol dua et olur mu ?
HİT demi yapıldı transferin? Kaç adet olacağına doktorun mu karar verdi?
Yaş kaçtı ? Sağlıkla ilgili bir sorun varmıydı peki? Doktorun ne diyor bu konuda ?
Tedavini ve detaylarını anlatırmısın biraz ? Kaç embriyo transferi yapılmıştı vs.
benimde sesimi duyan yokmu kızlar......
Canım benimde geçen ay negatif olan bir tüp bebek denemem oldu.yaştan dolayı yumurta kalitesi iyi olmuyormuş.Tutunmadı.
Bende şimdi doğal yollardan kürlerle falan tekrar 2-3 sonra deneyeceğim.Olmazsa son çare olarak aynı anda tandem ve donasyon düşünüyorum.Bebeğim olsun çok istiyorum.Allah hepimize en kısa sürede nasip etsin inş.
Sevgilerimle,
tress çok geçmiş olsun...gerçekten yaşadığın çok ağır bir duygu karmaşası... hepimiz etkilendik...çok ama çok zor bunu yaşamak allah diğerlerine sağlık versin....
helun bu h. i t sanırım fizyoterapistle anlaşmalı herkesi ona gönderiyor benim bildiğim ve demekki bi işe de yaramıyor transferde hala inceydiyse.....
benim bildiğim kalınlık 3 yada 5 ile hamile kalınmaz.. Firdevs hanım bir defasında 6 kalınlık olduğu için bir arkadaşımızı geri göndermiş transfer yapmamıştı.. üzülme senin kaçtı bilmiyorum ama 6 üzeri olmalı en az diye biliyorum ben....
allah ol der inşallah yinede bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?