Arkadaşlar kimse yok mu?
Size kendimden bahsedeyim.Ben başarısız tüp bebekler sonrası 6 senedir herşeyi bıraktım.Ne ümidi kestim ne de bir şey yaptım.
Geçen sene beni bir şey dürttü. Ve Kıbrıs'a HİT e gittik rahim filmi çektirdik.Ve ben 1 sene sonra eylülde gitmek istiyorum.
yazdıklarınızı okudum bana da reçete vermişlerdi geçen sene 3 estrofem elevit coraspin
folik asit yazmamışlar şimdiden kullnsam eylül başına kadar yeterli olurmu acaba

Meraba,sana yazılan ilaçları tedaviye başlamadan bir ay önce kullanman gerekiyor.bu ilaçları donasyon öncesi hepimiz kullandınız.mesela extrofemi transfere gitmeden önceki adetinin hemen arkasından kullanıyorsun .rahmin kalınlaşması için.veled sen eylüldemi yoksa seneye mi deniyceksin.yaşın kaç tüp denemelerin neden olmadı.hit bu konuda ne dedi.biraz bilgilendir bizleri.

merhaba tress tahmini adetim 25 ağustosta o zamanmı bu ilaç başlanıyor.Ben bu adetimin döneminde transfer yaptırabilir miyim?

Soruna gelince ben Allah nasip ederse, bu sene eylülde istiyorum.Yaşım 46 tüp bebek denemimi 40 yaşına kadar 6 kez denedim.Ayrıca 2 si iptal olmuştu.Benim tüp bebeklerim yumurta sayım çok az çıkıyordu.Ayrıca ben de genetik taramamda kromozom translokasyonu çıktı.Ben de bu sonuç çıkınca resmen dumura uğradım ve 6 yıl ara verdim.Bilmiyorum ne değişti.Birden kendimi geçen sene Kıbrıs'ta buldum.Hitin ne dediğini anlatayımmı :) uzun yazdım galiba :)

Selam canim, insallah hayirlisiyla positif sonuc alirsin canim..belirti arama bosuna...gercekten...belirtisiz de gebe kalabilirsin...........

ben iyi olmaya calisiyorum her gün hastaneye bir kac kez gidip geliyoruz........kizim yavas yavas toparlaniyor, ara sira yine nefesi kesilir gibi oluyor, alelter ötüyor, ben korkudan ter döküyorum..yani kolay zaman degil...Allahima emanetler orda artik...odalarini evde hazirliyoruz daha bir kac ekskikleri var onlari almam gerek...bebeklerimiz bir gelseydi evlerine, o günü bekliyoruz canim...darisi burda tüm arkadaslara ve sana canim.

evet canim cok kisi hamile kaldi ve doguranlar da oldu - bunlardan bende canim...3 hafta önce ikizlerim dünyaya geldi, bizde 7 kez tüp denemistik..yani inan cok mutluyuz..hala inanamiyorum bazen..bebeklerimiz cok ama cok sirin, 'Allah nazardan korusun...darisi insallah sana!! hangi merkeze gitmeyi düsünüyorsun?

GÜNAYDIN KIZLAR.... Bebegim artik kilo almaya başladı.... Kismet olursa yakında ewdeyiz.......
Bebekcimmm sen nerelerdesin? Nasil bebekler?

Canim benim cok sevindim adina!! Demek bebegin iyi yakinda evdesiniz...

bizim bebeklerde Allah a cok sükür iyiler. kilo aliyorlar. ara sira sadece kizimizin daha nefesi kesiliyor gibi oluyor ama cabuk toparliyor...ama oda toparlar diyor doktorlar..ben diyorum en gec 2 hafta sonra benimkileride eve birakilar insallah :)

merhaba bebek Duana Amin.Allah razı olsun.

Allahım ikizlerini sağlıkla eline almanı nasip etsin inşallah.Ben HİT'e karar verip geçen sene muayene için gitmiştim.
Bu eylülde Allah nasip ederse tedavimizi orada yaptırmak istiyoruz.Sizlere danışmak istediğim çok şey var.6 yıl çok uzak kaldım.

Hitle yeniden bağlantıya geçip ilaç protokolü isteyebilirsin.yada Elinde ilaç listesi varsa onaylattırabilirsin.bu ay ki adetinle başlıycaksan hit sana ilaçlari kullanma tarifi yıllar yada tarif eder.kişiye göre ilaç dozajı değişebiliyor.

Bebeklerinin iyiye gitmesine çok seviniyorum.küvez günlerinin çoğu gitmiş azı kalmış.evine geldiğiniz günleride görüceksiniz inşallah.kendine iyi bak canım

tress benim ile ilgilenecek hemşire ile 1 kez telden görüştüm.Dediğin gibi ben tekrar arayıp ilaç protokolünü mail attırayım.

Birde sana bir sorum olacak.Benim tahmini adetim 25.ağustosta 1 eylülde şehir dışında olmam gerekiyor.Kayınbederin 40'ı için.

Rahim kalınlığı ölçtürmek adetin kaçıncı günleri oluyor.Drum istda olduğu için günü kaçırmış olurmuyum?

Breeze merhaba beni de eklermisin?
Liste çok güzel olmuş eline sağlık

Canim merhaba... Oncelikle iyi şanslar sana. Bende HİT hastasiyim. Uc kere denedik onunla. Aynı seyleri bende yasadım. İlk görüşmeye gittiğimizde hemen ilaçlara başladık. Erken menopoza girmiştim ama Rahmime güveniyordum dogrusu,cunku yasım cok gencti. İlk transferim 7,6 lerde oldu. Canim cok sıkılmıştı. Cunku formlarda en alt sınır 8, en üst siniri 16 diye okumuştum. Sonuc negatif çıktı. İkinci de yine aynı sekilde başladık ilaçlara. Eh haliyle ben dedim ki bu sekilde rahmim kalinlasmamisti,farkli bir doz uygulamamız gerekmez mı? Onlarda sistemlerinin bu olduğunu söylediler. İste canim insan bişeyi yasayacaksa basireti bağlanıyor resmen. Sonra ikincide 7,2 Yı zor gördük. Banada fizyoterapi verdi. Sonuc dis gebelik. Ama en azından tuttu. Burda bir tup bebek uzmanı buldum ve herseyi anlattım. Sen kendini bana bırak dedi,güvendim sonuna kadar. Üçüncüde 14 mm ile transfer oldu. Ustelik daha az ilaç kullanarak. Sonuc pozitif. Simdi on gunluk çiçeği burnunda anneyim.
Fizyoterapinin kesinlikle faydası oluyor canim. Zaten en önemlisi orda taze kan bulunması. Benim ikinci cok ince olmasına rağmen fizyoterapi ile. Tutmuştu. Sadece şanssızlık biraz, yanlış yere tutunmuştu. İcini rahat tut ve dua et. İyi haberlerini bekliyoruz burda.

merhaba nurus bende ilk kez donor için HİTe muayene oldum geçen sene.Bu eylülde gitmek istiyorum.

Bu tüp bebek uzmanı fizyoterapi verdimi sana ilaçları ne kadar kullandın?ya ben çok teleş yapmaya başladım.

Allah evladını sağlıkla eline versin darısı başımıza

Anne olmak hiç bir erkeğin yapamayacağı kadar zormuş , kendini unutmak çoğu zaman yüzünü yıkamaya üstünü değiştirmeye bile fırsat bulamamakmış. Yemek öğünlerini bebeğinin uyku periyotlarına sığdırmak yemek yerken 10 kere başına gidip bakmak ve yemeği hiç bir zaman sıcak yiyememekmiş. Anne olmak herkes uyurken gecenin bir yarısı bebeğin omuzunda gaz çıkartmaya çalışmak , biri gelse de bende bir tuvalete gidebilsem demekmiş. Günlerce saçının taranmaması rastgele toplanmış bir şekilde yatıp kalkmak omuzlarında bebeğinin kusmuklarıyla gezmekmiş. Sosyal hayata dışarıya çıkmaya hasret kalmakmış. Ve bunları hiç şikayet etmeden yapmakmış yani anne olmak yinede çoookkkk güzelmiş :)

benimde sesimi duyan yokmu kızlar......

merhaba arkadaşım bende yeni katıldım alışmaya çalışıyorum tüp bebek ve merkezleri hakkında bilgi alabilirsem sevinirim ben daha önce bir deneme yaptım ama embriyo tutunamadı kromzon testi yaptırmamız gerketiğini söyledir ve birazda yaştan kaybediyorum sanırım senin sorunun nedir?

Canım adet bitiminden sonra iki veya üç kez ölçtürüyorsun.ben adet bitiminden üç gün sonra ölçtürdüm birde gitmeden bir gün önce ölçtürmüştüm.bu durum biraz kişinin rahim kalınlaşma durumuna bağlı.bazılarında rahimde kalınlaşma sorunu olduğu için daha sık değişebiliyor.

Canım benim FSH 9 du.Yumurta kalitesi konusunda sorun var bende.Şimdi bunun için kürler yapıyorum malum yaş faktörü.
Tandem+Donasyon yani hem kendi yumurtamla hemde donörle birlikte deneyeceğiz.
Sevgiler...

selam canım,
sonuç için artık, ben elimden geleni yaptım, Hayırlısı Allahtan artık,
canım inşallah kızında toparlanacak ve biran önce yuvalarına dönecekler, 1 ay demiştin ama daha ne kadar orada kalacaklar ? toparlanmalarına mı bağlı? yoksa 9 ayı tamamlamayı mı bekliyorlar?
oğlun iyi mi? o toparlandı mı?
sen de kendine çok iyi bak, artık bir annesin ve sen iyi olursan, bebeklerine daha da faydalı olursun,
kuvak dolası sevgiler canım,

kızlar merhaba acil bi konuda yardıma ihtiyacım var yumurtalıkların boş çıkması ne demek bide tedavisi nasıl oluyo bebek sahibi olunabiliyor mu böyle olan varsa yardımcı olabilir misiniz acil.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…