merhaba canım,
heyecandan olsa gerek uykum kaçtı,
inşallah canım biran önce toparlanıp dönsünler yuvalarına,
sen onlara daha da iyi bakacaksın,
bak gör o zaman kızın ve oğlun nice 2-3 kilolar alacaklar,

hadi hayirlisi canim...eylül ayina ne kaldi surda..insallah hersey olumlu gecicek....danismak istedigin sey varsa ben ara sira yinede ugruyorum. ikizlerimiz eve gelince sanirim o zaman cook fazla vaktim olmaz ama yinede ugruycam........

Çok sağol bebekçim.ben de eski yazışmalarınızı okuyordum.Çoğunlukla hamilelik ve annelikle sonuçlanmış ne güzel.

Ben yarın Kıbrıs'ı Hiti arayacağım 26.8 tahmini adetim.Donör hazırlanması ve bulunması için süre yetiyormu onu sorucam.
.İnşallah anneliği bize tattıracak taze yumoşlar verilir bizim hazinemize.

bebek ayrıca kızın ve oğluşun sağlıkla yuvanıza dönerler.Allahım sana ve eşine bağışlasın canım.

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinizi çoook özledim yazlıktayım burda internetim yok 2 dk lıkbir yerde giriyorum eve gittiğimde görüşürüz inşallah ben eşimi halen ikna edemedim. mücadeleye devam.iyi geceler.

Canım bugün çok kez aklıma geldin senin için ve tüm arkdaşlarım için çokkk du ediyorum İNŞALLH yrın güzel haberlerini alıcaz canı gönülden inanıyorum arkadaşımmm heyecanına gerçekten oratgım çok meraktayımmm dulrım seninle tatlımmm Rabbim gönlüne göre versin İNŞALLAHHH Aminn

Veled merhaba canım;
Öncelikle seni takdir ediyorum canım, 6 yıldan sonra yeniden başladığın için. Senin yazdıklarını okudum canım. Bu forumda herkesin benzer sorunları var. Zaten forumun en güzel yönü; dünya başımıza yıkıldığı ve sorunumuzla baş başa kaldığımız ve sadece kendimde varsaydığımız bir sorunla boğuşurken, bir taraftan da yalnız olmadığımızı benzer sorunlar yaşayan insanların var olduğunu bilmek ve bir umut arayışına girmektir.
• Canım sen öncelikli olarak hiç vakit kaybetmeden hemen yarın HİT ara oradan bir hemşireyle görüş. Ben özlem hanımla görüşmüştüm. Çok tatli ve içten bir kadın. (özlem hanım tatildeydi, sanırım yarın dönecek. O olmasa da seni bir hemşireyle görüştürürler.) Durumunu ona anlat. Olası adet tarihiyle ilgili bilgi ver. Onlar senin iletişim bilgilerini alırlar ve oradan sürekli yazışır ya da araşırsınız.
• İlaçlara gelince; Onlar sana yeniden tedavi protokolü göndereceklerdir. Benim de kullandığım ilaçlar bunlardı. Protokolde bu ilaçları nasıl kullanman gerektiğiyle ilgili bilgilerde detaylı bir şekilde var zaten. Folik asite gerek yok. Çünkü elevit ( içinde bir den fazla vitamin ve mineral bulunmakta) folik asitte var zaten.
• Tedavinin ilerleyen aşamalarında progesteron ve belki senin durumuna göre farklı ilaçlarda kullanacaksın. Bu konuda paniğe kapılma hemşiren seni yönlendirecek zaten.
• Donorü senin istediğin özeliklerde bulup , sen birkaç donörden sana uygun olanı seçiyorsun.( özelliklerini tel de anlatıyorlar, kişileri görme şansın yok.)
• Benden adetimin 9. Günü rahim kalınlığına baktırmamı istemişlerdi. Senin imkanın olursa ve gelişimini merak ediyorsan birkaç defada baktırabilirsin.
• Canım eğer kendini tam olarak hazır hissediyorsan ve zamanında uygunsa bence eylüle yetişir. Kendi durumunu iyice öğren. (yaptırman gereken test ya da operasyon gerekiyor mu v.b ) Hastaneyle bağlantıya geç.
İnşallah canım Allah bu çabanı boşa çıkarmayacaktır. İlerleyen zamanlarda umarım mutlu haberlerini alırız canım…

nasıl da zahmet edip yazmışsın detaylı çok teşekkür ederim canım.
benden ve eşimden istediği 3 tane test vardı hcvg diye birşeyler yazıyordu.Bir tek onları yaptıracağım.
Bir de pıhtılaşma testine gerek varmı acaba coraspin yeterli oluyor mu ?
Aceleye gelmesin diyorum herşey donör için geçen sene bize dosya yapmışlardı göz rengi falan gibi fiziki hiç bir şart aramadık.
sadece genç olsun yumurtası kaliteli olsun İnşallah

Canım yarın inşallah test sonucun pozitif olur. Bizi de mutlu edersin. Daha önce ben okumuştum hiç belirti vermeden pozitif çıkan kişiler var. Umarım yarın burada mutluluğunu kutlarız bütün forum ekibi olarak.

Benim sonucumla ilgili (e2 -760, prgstrn-5.6) nihayet aradılar. Prgstrn düşük buldular. (transferin 6. günü prgstrn normalı 10 civarı olmalıymış.) vajival kapsül yerine günde iki defa kullanılmak üzere iğnesini verdiler. Epey bir canım sıkıldı, bilmiyorum nasıl toparlayacağım kendimi.

helun İnşallah herşey senin lehine döner de yumoşun sana test günü geldim anne der.

Rosedali ve tüm test günü bekleyen arkadaşlarımın da anne olacağı müjdesini bize vermenizi diyorum.

Canım işine yardığına sevindim. Canım eşinden ve senden istenen testler herkesten istisnasız (donorden de)istenen testlerdir. Her hangi bir bulaşıcı hastalık riskine karşılık isteniyor ve önemli testlerdir. Pıhtılaşma sorunu varsa sadece aspirin yeterli olmaz. Ben de pıhtılaşma sorunu olmamasına rağmen aspirin ve göbekten iğne kullanıyorum. Bu konuyu Dr na daniş lütfen. Seni yönlendirecektir. Sanırım transferden önce ve sonra kullanman gereken ilaçlar olacaktır.

Son durumumu inşallah hayırlısıyla yazarım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

benim sorun yumurtalıklar hiç gelişmemiş doktorun dedigi bu baska yolları deneme ddi direkmen donasyon 29 yasındayım ve coooook bunalımdayım arkadaslar

benim sorun yumurtalıklar hiç gelişmemiş doktorun dedigi bu baska yolları deneme ddi direkmen donasyon 29 yasındayım ve coooook bunalımdayım arkadaslar

kızla adetin 9 günü rahim kalınlığı 6 çıktı estrofem 5 çıkardılar birisi alttan.cumartesi günü kıbrısta olcaz ozamana kadar artarmı sizce.nar suyu aldım kalınlaştırıyomuş diye.kafam karıştı bide bu çıktı önerileriniz varmı bana.

Arkadaslar gunaydin.
Benim de rahim kalinliginin olculmu ile ilgili bir sorum var. Rahim kalinligini olcme islemi nasil yapiliyor, her kadin dogum dr unda yapabiliyor mu???

Arkadaslar gunaydin.
Benim de rahim kalinliginin olculmu ile ilgili bir sorum var. Rahim kalinligini olcme islemi nasil yapiliyor, her kadin dogum dr unda yapabiliyor mu???

canım her kadın doğum doktoru yapabilir ama sen gene de iyi bir doktora git doktor iyi değilse yanlış ölçebiliyor,ultrasonun vajinal probu var onunla ölçüyor korkma ağrısız bir işlem kendini kasma yalnız,canın yanmasın....sevgiler yolculuk ne zaman?

canım üzülme tek değilsin burada buluna herkes senin yanında hepimiz çocuğumuz olsun diye çabalıyoruz.Derdini veren Rabbim dermanını da verir canım sabret.sen sorunu yeni mi öğrendin,genç kızlıktaki gelişmelerin mi olmadı yani ne zaman öğrendin böyle bir sıkıntın olduğunu?Allah yardımcımız olsun canım

merhaba heluncum,
sen canını sıkma bak iğne vermişler ilaçlardan daha etkili olduğunu düşünüyorum,
güzel şeyler düşün canım, bak ben öldüm öldüm dirildim, belirti yok diye,ama elden bişey gelmiyor ki;zaman da akıp gidiyor işte, daha dün kıbrıs için heyecan yapıyorduk,eşim gideceğimiz gece hiç uyumadı,gittik,gezdik geldik,
sonra gün saydık,şimdi ise test için kan verdim.inşallah hakkımda hakkımızda hayırlısı olur,
kan verdim sonucu bekliyorum,
doktorum gayet ilgili davrandı başka bir test isteyip istemediğimi sordu, benimde aklıma senin tahlillerin geldi istedim o zaman,bütün horman testlerini isteyelim dedi.
sonucu anlayamadım, betanın üzerine acil yazıyordu hormanlar normal tahlil gibiydi,sonucunu yarın öğlen alabilirsiniz dediler,
internetten takip edeceğim artık,

merhaba kmehtapsu,
güzel duaların için çok teşekkür ederim canım,
inşallah test sonucum pozitif bir değerde çıkar ben de hemen sizlere yazarım,
ben de sabırsızlıkla bekliyorum,
inşallah seninde isteyen formdaki tüm arkadaşlarımızında Allahım gönlümüze göre verir. ve sonuçlarım pozitif çıkar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…