insallah canim senin test olumlu cikar..yarin sanirim kan vericektin dimi?
önce 1 ay falan kalir demislerdi ama biraz daha uzuycak sanirim. tam 9 ayi tamamlamasini illaki beklemiyorlar, ne zaman bebekler icmeyi ögrendikten sonra, nefes almada sorun cekmedikten sonra, ve kilolari söyle böyle 2200 gr olduktan sonra ancak o zaman eve göndermeyi düsünyorlar. o yüzden bizde daha beklemekteyiz
insallah hadi seninde güzel haberlerini aliriz canim.......
hadi hayirlisi canim...eylül ayina ne kaldi surda..insallah hersey olumlu gecicek....danismak istedigin sey varsa ben ara sira yinede ugruyorum. ikizlerimiz eve gelince sanirim o zaman cook fazla vaktim olmaz ama yinede ugruycam........
Helun çok sağolasın.Dün gece mesajlarınızı nisan ayında başlayarak okudum saat bir baktım gece 01.30 :)
gerçekten çok güzel paylaşımlar ve birbirinize destekte bulunmulsunuz.Ben de acizane aranıza dünden beri girmiş bulunmaktayım.
Öncelikle 6 yıl uzun bir süre ara verdikten sonra tekrar devam demek için bayağı kendimi toparlamam gerekti.
Öncelikle ben de HİT teyim.Ekibe kanım kaynadı.Ancak şu yönden telaş yaptım sizlerin yazdıkları ilaçlar ben de çoğu yok.
ilk sorum şu Halil bey geçen sene rahim filmimi çekti ve bana reçete yazdı.reçetemde elevit estroferm ve coraspin var.
işte sizin yazdığınız clexene , dupot muydu :),folik asit bende yok sonradan mı yazılıyor bunlar
2.sorum muhtemel adetim 26 ağustos benim bu adetimde gitmek için Kıbrıs'ı ne zaman aramam lazım.Uygun donörü bulmak için zaman yeterli olur mu?
3.sorum 1 eylülde şehir dışında olucam mevlid için rahim kalınlığı ölçümü adetin kaçıncı günleri oluyor? eylül 1 ve 2 si istanbulda değilim.
Kısacası eylülde gitmem için vakit yeterlimi yoksa ekimmi yapayım
aslında kıbrısı arayıp hemşire ile görüşücem ama sizlerden bilgi alırsam aceleye de bazı şeyler gelmesin diyorum.
merhaba canım,
inşallah canım, hepimiz pozitif haberleri alırız.
benim transfer den sonra 11 günüm,
ben kan testi yaptırmadım, yarın test günüm sabah kan vereceğim, inşallah test sonucumu öğleden sonra yazarım,
bekliyorum yani, pek ümitli değilim ama Allahtan herşey diyorum,
tam olarak bilmiyorum ama merkez sana progesteron ile ilgili bir ilaç kullanmanı belki kullandığın bir ilaç var ise artırmanı isteyebilir ler,
lütfen aradıklarında ilaçlarla ilgili bir bilgi al,
Canım yarın inşallah test sonucun pozitif olur. Bizi de mutlu edersin. Daha önce ben okumuştum hiç belirti vermeden pozitif çıkan kişiler var. Umarım yarın burada mutluluğunu kutlarız bütün forum ekibi olarak.
Benim sonucumla ilgili (e2 -760, prgstrn-5.6) nihayet aradılar. Prgstrn düşük buldular. (transferin 6. günü prgstrn normalı 10 civarı olmalıymış.) vajival kapsül yerine günde iki defa kullanılmak üzere iğnesini verdiler. Epey bir canım sıkıldı, bilmiyorum nasıl toparlayacağım kendimi.
nasıl da zahmet edip yazmışsın detaylı çok teşekkür ederim canım.
benden ve eşimden istediği 3 tane test vardı hcvg diye birşeyler yazıyordu.Bir tek onları yaptıracağım.
Bir de pıhtılaşma testine gerek varmı acaba coraspin yeterli oluyor mu ?
Aceleye gelmesin diyorum herşey donör için geçen sene bize dosya yapmışlardı göz rengi falan gibi fiziki hiç bir şart aramadık.
sadece genç olsun yumurtası kaliteli olsun İnşallah
Zaten işlemden sonra durumuna göre maxsimum iki saat dinleniyorsun klinikte yada muayenehanede.ailen ne güzel istanbuldaymış.silence bir iki gece kalırsın.doktorları istanbuldaki perinatoloji uzmanları diye internetten araştır.belli sayıda zaten.ben klinikte bir saat dinlendim .üç saatte bir yakınıma gidip yattım.sonra yola çıkıp eve geldik.
Dnya sorunun tam olrak neydi.tüp bebek mi yoksa donasyon mu denemek istiyorsun.yaşın kaç.sürecinden biraz bahsedermisin.sana formun geçmiş sayfalardan itibaren okumanï tavsiye ederim.çok önemli yaşanmış bilgiler var.
benim sorun yumurtalıklar hiç gelişmemiş doktorun dedigi bu baska yolları deneme ddi direkmen donasyon 29 yasındayım ve coooook bunalımdayım arkadaslar
kızla adetin 9 günü rahim kalınlığı 6 çıktı estrofem 5 çıkardılar birisi alttan.cumartesi günü kıbrısta olcaz ozamana kadar artarmı sizce.nar suyu aldım kalınlaştırıyomuş diye.kafam karıştı bide bu çıktı önerileriniz varmı bana.
Arkadaslar gunaydin.
Benim de rahim kalinliginin olculmu ile ilgili bir sorum var. Rahim kalinligini olcme islemi nasil yapiliyor, her kadin dogum dr unda yapabiliyor mu???
benim sorun yumurtalıklar hiç gelişmemiş doktorun dedigi bu baska yolları deneme ddi direkmen donasyon 29 yasındayım ve coooook bunalımdayım arkadaslar
Canım yarın inşallah test sonucun pozitif olur. Bizi de mutlu edersin. Daha önce ben okumuştum hiç belirti vermeden pozitif çıkan kişiler var. Umarım yarın burada mutluluğunu kutlarız bütün forum ekibi olarak.
Benim sonucumla ilgili (e2 -760, prgstrn-5.6) nihayet aradılar. Prgstrn düşük buldular. (transferin 6. günü prgstrn normalı 10 civarı olmalıymış.) vajival kapsül yerine günde iki defa kullanılmak üzere iğnesini verdiler. Epey bir canım sıkıldı, bilmiyorum nasıl toparlayacağım kendimi.
Canım bugün çok kez aklıma geldin senin için ve tüm arkdaşlarım için çokkk du ediyorum İNŞALLH yrın güzel haberlerini alıcaz canı gönülden inanıyorum arkadaşımmm heyecanına gerçekten oratgım çok meraktayımmm dulrım seninle tatlımmm Rabbim gönlüne göre versin İNŞALLAHHH Aminn
Rosadali bugün test günün değil mi?
İyi haberlerini bekliyoruz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?