merhaba heluncum,
sen canını sıkma bak iğne vermişler ilaçlardan daha etkili olduğunu düşünüyorum,
güzel şeyler düşün canım, bak ben öldüm öldüm dirildim, belirti yok diye,ama elden bişey gelmiyor ki;zaman da akıp gidiyor işte, daha dün kıbrıs için heyecan yapıyorduk,eşim gideceğimiz gece hiç uyumadı,gittik,gezdik geldik,
sonra gün saydık,şimdi ise test için kan verdim.inşallah hakkımda hakkımızda hayırlısı olur,
kan verdim sonucu bekliyorum,
doktorum gayet ilgili davrandı başka bir test isteyip istemediğimi sordu, benimde aklıma senin tahlillerin geldi istedim o zaman,bütün horman testlerini isteyelim dedi.
sonucu anlayamadım, betanın üzerine acil yazıyordu hormanlar normal tahlil gibiydi,sonucunu yarın öğlen alabilirsiniz dediler,
internetten takip edeceğim artık,
B-hcg sonuç 670,91 doğrumu bilmiyorum,
iki gün sonra tekrardan yapacağım,
canım benim benim test günüm perşembe,inşallah ben de güzel heberler vereceğim,sonra sırayı sana devredeceğiz ve peşpeşe güzel haberler ardından da peşpeşe güzel bebişlerle formumuz renklenecek şenlenecek:)))
arkadaşlar bugün doktora kontrola gittim. bebeğimin kalp atışları başlamış. altı haftalık olmuş... inşallah sağlıkla doğurmak nasip eder allahım...
HAMİLEYİMMMMMM
Ben de dayanamayacağım öpeceğim arkadaşımı.çok çok tebrik ediyorum seni.mutluluk sırası sen de demiştim biraz önce.Ne kadar mutlu olmuşsundur şimdi.daha buralara geldi mutluluk kokun.
Sevinçlerimiz daldan dala atlıyor Rosedalı'ndan şimdi senin üstüne atlayacak canım.Perşembe günü seninle sevinmek ve hayallere dalmak istiyoruz.Forumdaki tüm arkadaşların senin haberinle havalara uçacak.Evet Breeze'den sonra sıra kimde?
çok tebrik ederim canlar çok sevindim firdevs hanım yine uğurlu geldi darısı başıma inşşşallahhh..
canım üzülme tek değilsin burada buluna herkes senin yanında hepimiz çocuğumuz olsun diye çabalıyoruz.Derdini veren Rabbim dermanını da verir canım sabret.sen sorunu yeni mi öğrendin,genç kızlıktaki gelişmelerin mi olmadı yani ne zaman öğrendin böyle bir sıkıntın olduğunu?Allah yardımcımız olsun canım
Evet güzel arkadaşlarım,
Ben de yumurta donasyonu için hazırlanmaya başlıyorum.Sabah uyanınca alacağım ilaçla bebek yolculuğum başlıyor.Sanırım 10-20 eylül arasında Kıbrıs'ta olacağım.Eylül yolcularından biri de benim.Dualarınızı yollar mısınız bana arkadaşlarım?
Kızlar herkese merhaba ve kucak dolusu sevgiler,
Epeydir giremedim foruma.. Uzun bir süre tatil yaptım sonra dönüp amniyosentez yaptırdım, şimdi dinleniyorum.. Amniyosentez sonrası bir sorun gelişmedi ve ön sonuç da temiz çıktı çok şükür... Bu arada beklentim kız idi.. Ama bir oğlum olacak...Avatarımdan denizkızını çıkartıp eros koydum :))))))))))))))
Forumu açınca heyecanlandım; hamile haberleri var...:)))))))))))
Breeze çooooook sevindim tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin...
Rosedali aynı şekilde ... Mutluluğunuz daim o
Hazırlanan arkadaşların yolu ve şansı açık olsun...
Negatif alanlar,biraz daha sabır...elbet sıra gelecek..
Pozitif alan diğer arkadaşlar hepinizi kutlarım...
Ağırdan alan arkadaşlar; hadi silkelenin....... bakın sırayla geliyor bebişler...
Bir türlü dayanamayacağım yazamadım:) evet kızlar benim test günüm perşembe ama cuma günü iş yerimde çok yoruldum evde de yatılı misafirim vardı.gece saat 3 e kadar ayaktaydım yani hareket halindeydim,gece yatarken çok hafif kahve kanamam oldu,sabah erkenden irem hanımı aradım kırmızı değilse önemli değil dedi,cumartesi öğlen üzeri bir damla gibi kırmızı kan geldi tabii bende moral sıfır,irem hanım kan testi yaptıralım çıkmaz ama gene de yaptıralım dedi ve sonuç 56 ile pozitif çıktı :))) tabiii çok erken test gününden onun için düşük olması önemli değilmiş,perşembeye kadar bekliyecektim ama biraz önce idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce dayasnamadım:))) allahım tamamına erdirsin allahım hepimize nasip etsin:)) atessncim hemen başla bak bizim yaşımızda da hamile kalınabiliyormuş
canım Allahım yolunu açık etsin,
tek gidip bebeklerinle döneceksin, dilerim Allahtan transferin çok güzel, sorunsuz geçer,
rabbim gönlüne göre versin, kucakların bebeklerle dolsun,
atessn sen ilk denemeyi firdevsde mi yaptırmıştın? şimdi nerey, düşünüyorsun? anadolu hotel adından dolayı uğurlu da gelmiş olabilir kimbilir ana dolu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?