Karanficim tedavin hayırlı olsun canım aynı zamanlarda başlıyoruz.İnşallah hepimizin yüzü güler...bebeklerimizle sağlıkla döneriz...

Nihayet adet oldum dun aksam ve yarin tedavim basliyor sanirim eylul 10 civarlari kibrista olacagim yarin protokolum gelecek allah herkese yardim etsin guc versin.umudum cok gecmis olsun arkadasim rabbim tekrar deneme gucu versin

merhaba arkadaşım aynı zamanda başlıyoruz.Allahım ellerimizi sağlıklı bebeklerimizle doldursun İnşallah.
hayırlı olsun tedavin.

breezecim çook geçmiş olsun canım gerçekten çok sıkıntılı bir dönem sevincin de üzüntünde diken üstünde.
Allahım hepinizin evlatlarını sağlıkla elinize versin İnşallah AMİİİİN.

canım çok geçmiş olsun.İşallah haftaya o dünyanın en güzel sesini sen de duyarsın hadi dualarımızla bekliyoruz.

Çok geçmiş olsun arkadaşım.hepiniz evlatlarınızı sağlıkla elinize alırsınız İnşallah

Ben 40 yasindayim. halen düzenli adet görüyorum. AMH 0.2 ve FSH 5'in biraz üzerinde. 3 tüp bebek denemesi. 3 basarisizlik. kendi yumilerimden umudu kestim. cek cumhuriyetinde deneyecegim. kisa bir özet geceyim dedim.

Kizlar ister bana kizin, ister söylenin isterseniz de bir daha araniza almayin ama icimdekileri yazmak zorundayim. Bu iki yüzlülügü ben kendimde kabul edemem. dogru gördügümü, dogru düsündügümü haykirabilmeliyim. 1 aydir forumu okuyamadim seyahatteydim ve sayfalari gectikce arkadaslarimizin redüksiyon konusunda fikirlerini degistirdigi umudum giderek gücleniyordu. ama sonra yikildim. gözyaslarima hakim olamadim. pitir pitir atan kalpler bir igne ile söndürüldü. olamaz dedim. olmamali dedim. sonra da gecmis olsun mesajlari. neye gecmis olsun Allah askina..... 2 bebegini korumak icin birini veya ikisini feda ettin gecmis olsunu mu...

her insan kendi kararlarindan ve dogacak sonuclarindan kendisi sorumludur. iyisiyle kötüsüyle bu sonuclara gögüs germeli ve kabul etmelidir. ama cocuk hasreti hepimizin gözünü kör etti degil mi. 2 tane embriyo koydular tutmadi. bir sonrakine 4 alalim veya 5 alalim tutsun. hele bir tutsun sonra bakariz caresine öyle degil mi. kararlarin sonuclarini en sonunda bebekler ödedi. Yüce Rabbim onlari cennetine alsin insallah. hepimizi de bundan dolayi affetsin. ben sayfalari okuyunca, mantigimizin ne kadar kör ve ihtiraslarimizin bizi ne kadar ele gecirdigini gördükce kendimi affedemiyorum. bu redüksiyonlar ilk olmadigi gibi son da olmayacak biliyorum ama bunu bir türlü kabullenemiyorum.

Kimin yasayip kimin yasamayacagina biz faniler karar veremeyiz. Tanricilik oynamak ise haddimize düsmez. Rahim agzina en yakin bebek olmak demek ki kaderin o masumlara oynadigi zalimce bir oyun. Geride kalan bebislerinize Allahtan uzun ömürler dilerim....

Aramiza hosgeldin ,yolun acik olsun.
Allahim emekelrimizi bosa cikarmasin insallah.
görüsmek üzere her sey gönlünce olsun
sevgiler

Aramiza hosgeldin ,yolun acik olsun.
Allahim emekelrimizi bosa cikarmasin insallah.
görüsmek üzere her sey gönlünce olsun
sevgiler

Amin canim cümlemize. senin sonucuna cok üzüldüm ama taktir Allahin. Yüce Rabbim kizina uzun ömürler ihsan eylesin insallah. bir sonraki denemende ikinci bebegini kucagina almani dilerim. uzun ve zorlu süreclerden geciyoruz hepimize güc kuvvet diliyorum.

Sagol tsk ederim ,evet malesef negatif sonuc daha yeni aldim .2 hafta oldu yaklasik.
amin cnm. dinleneyim zaman gösterecek ne yapacagimi ?? insallah cook istiyorum, cook emek harciyorum takdir rabbimin.
evet cook zor bir sürec..cümlemize cnm.
Yukarda yazina istianden düsüncemi yazmak istedim. allah korusun öyle bir durumla karsilasmamak icin doktoruma ikiz ücüz tasiyabilrimiyim diye sordum ona göre adetini belirleyecegim yazayim dedim.Doktorum evet vücucunuz elverisli ,ic karniniz genis ve spor ögretmeniydim elastik bir vücuda sahibim ondan insallah öyle zor bir durumla karsilasmam..Diger ülkelerde 2 den fazla transfer yapilmiyor yasak )) yasak olduguna göre vardir sebebi diyor Önce annenin sagligi ön planda.
Tüm güzel dileklerin icin tsk ederim güzel paylasimlar dilerim svegilerimle

Sevgili Veled; Hadi hayırlısı canım, bu yorucu, meşakkatli yoldan inşallah mutlu sonla çıkacaksın canım.
Mutlu haberlerini bekliyoruz...

Nihayet adet oldum dun aksam ve yarin tedavim basliyor sanirim eylul 10 civarlari kibrista olacagim yarin protokolum gelecek allah herkese yardim etsin guc versin.umudum cok gecmis olsun arkadasim rabbim tekrar deneme gucu versin

yolun açık olsun tedavin başlıyor demek Firdevs hanım dı galiba doktorun tedavi protokolünü paylaşırmısın,bakalım bu defa farklı ne verecek merak ettim.test olarak neler yaptırdın?histereskopi çekildin mi?ben henüz başlamadım testlere.Allah yardımcımız olsun canım

hangi arkadaş sormuştu hatırlayamadım ben memnun kalmamıştım girne nin dışında etrafta market falan yok gezmek için ya taksiyi yada otelin servisini kullanmak gerekiyor ozaman yemek çeşidi de pek yoktu 2 gidişimde merkeze yakın otel istemiştim o daha iyiydi
tedaviye başlayan arkadaşlar bol şanslar :)

Waltkrayburg arkadaşim; tedavin hayırlı olsun...İnşallah canım sorunsuz bir şekilde ilerlersin, senden hatırlı haberlerini bekliyoruz.

İnşallah bebeklerle döneceksin Kıbrıs'tan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…