Selam arkadaslar!!!
Gecen hafta lucrin i yaptirmistim ve eger ignenin bir yan etkisi olmazsa yarin adet olmam gerekiyor. Irem hanim adetin ilk gunu bana habet ver demisti, ilaclarin kullanim bilgisini gondericek.
Bu arada Irem hanimla dun gorustum. Onar villlage de kalaniniz oldu mu?
Bizim icin ordan rezervasyon yaptirmis.
Haftasonu Turkiye ye gidicegiz. Ama ilk bir hafta koyde olucagiz. Buyuk ihtimalle internet baglantim olmayacak. Sonra Kibris a yolculuk.
Gelismeleri ordan yazacagim
Transferi olan ve olacak olan tum arkadaslar hepinize simdiiden bol sans...
Gorusmek uzere
Kendinize iyi bakin.....
merhaba tekrardan,
İçimden geçen Allahım bize yardımcı olsun, ve tam 9 ay boyunca taşıma gücü versin bizlere,
sağlıklı sıhatti bebek-bebeklerimizle hamilelik sürecini tamamlarız,
kızlar doktordan geldim, keşke gitmeseydim dedirten bir doktordu,
iki kesemiz var, şuan kalp atışlarını duyamıyoruz haftaya tekrardan gel dedi,
ikisi devam etmeye bilir miş, kendisi açısından tek olursa daha iyi olurmuş,
kilom var inkar etmiyorum, git yürü, rejim yapalım ama kilo vermeyelim sadece tek gebelik olursa, 10 kilo alalım dedi.
pilav,makarna,börek,ekmek,kızartma yasak,
sabah kahvaltıda 2 yumurta peynir zeytin,salatalık
ara da 1 bardak süt, ayran
öğle yemeği bol salata 3-4 köfte(ızgara ya da haşlama) veya dengi et ya da sebze yemeği,
arada mevya ama tatlı meyva olmayacak 2-3 tane değil bir tane sadece,
akşam yemeği öğlen yemeği gibi olacak,
kızlar bütün tahlillerimi tekrardan istedi ne bilim, hiv rubella gibi morelim çok bozuldu bu tahliller bana zaten 1 sene içerisinde 2 kere yapıldı ve sonucum tertemiz çıktı,
yanlız ben donasyonu bilsin istedim belki o yüzden bu kadar üstüme geldi,
kafam karmakarışık,sevinemiyorum kızlar,
Kizlar ister bana kizin, ister söylenin isterseniz de bir daha araniza almayin ama icimdekileri yazmak zorundayim. Bu iki yüzlülügü ben kendimde kabul edemem. dogru gördügümü, dogru düsündügümü haykirabilmeliyim. 1 aydir forumu okuyamadim seyahatteydim ve sayfalari gectikce arkadaslarimizin redüksiyon konusunda fikirlerini degistirdigi umudum giderek gücleniyordu. ama sonra yikildim. gözyaslarima hakim olamadim. pitir pitir atan kalpler bir igne ile söndürüldü. olamaz dedim. olmamali dedim. sonra da gecmis olsun mesajlari. neye gecmis olsun Allah askina..... 2 bebegini korumak icin birini veya ikisini feda ettin gecmis olsunu mu...
her insan kendi kararlarindan ve dogacak sonuclarindan kendisi sorumludur. iyisiyle kötüsüyle bu sonuclara gögüs germeli ve kabul etmelidir. ama cocuk hasreti hepimizin gözünü kör etti degil mi. 2 tane embriyo koydular tutmadi. bir sonrakine 4 alalim veya 5 alalim tutsun. hele bir tutsun sonra bakariz caresine öyle degil mi. kararlarin sonuclarini en sonunda bebekler ödedi. Yüce Rabbim onlari cennetine alsin insallah. hepimizi de bundan dolayi affetsin. ben sayfalari okuyunca, mantigimizin ne kadar kör ve ihtiraslarimizin bizi ne kadar ele gecirdigini gördükce kendimi affedemiyorum. bu redüksiyonlar ilk olmadigi gibi son da olmayacak biliyorum ama bunu bir türlü kabullenemiyorum.
Kimin yasayip kimin yasamayacagina biz faniler karar veremeyiz. Tanricilik oynamak ise haddimize düsmez. Rahim agzina en yakin bebek olmak demek ki kaderin o masumlara oynadigi zalimce bir oyun. Geride kalan bebislerinize Allahtan uzun ömürler dilerim....
Kizlar ister bana kizin, ister söylenin isterseniz de bir daha araniza almayin ama icimdekileri yazmak zorundayim. Bu iki yüzlülügü ben kendimde kabul edemem. dogru gördügümü, dogru düsündügümü haykirabilmeliyim. 1 aydir forumu okuyamadim seyahatteydim ve sayfalari gectikce arkadaslarimizin redüksiyon konusunda fikirlerini degistirdigi umudum giderek gücleniyordu. ama sonra yikildim. gözyaslarima hakim olamadim. pitir pitir atan kalpler bir igne ile söndürüldü. olamaz dedim. olmamali dedim. sonra da gecmis olsun mesajlari. neye gecmis olsun Allah askina..... 2 bebegini korumak icin birini veya ikisini feda ettin gecmis olsunu mu...
her insan kendi kararlarindan ve dogacak sonuclarindan kendisi sorumludur. iyisiyle kötüsüyle bu sonuclara gögüs germeli ve kabul etmelidir. ama cocuk hasreti hepimizin gözünü kör etti degil mi. 2 tane embriyo koydular tutmadi. bir sonrakine 4 alalim veya 5 alalim tutsun. hele bir tutsun sonra bakariz caresine öyle degil mi. kararlarin sonuclarini en sonunda bebekler ödedi. Yüce Rabbim onlari cennetine alsin insallah. hepimizi de bundan dolayi affetsin. ben sayfalari okuyunca, mantigimizin ne kadar kör ve ihtiraslarimizin bizi ne kadar ele gecirdigini gördükce kendimi affedemiyorum. bu redüksiyonlar ilk olmadigi gibi son da olmayacak biliyorum ama bunu bir türlü kabullenemiyorum.
Kimin yasayip kimin yasamayacagina biz faniler karar veremeyiz. Tanricilik oynamak ise haddimize düsmez. Rahim agzina en yakin bebek olmak demek ki kaderin o masumlara oynadigi zalimce bir oyun. Geride kalan bebislerinize Allahtan uzun ömürler dilerim....
Uzun süredir iletisimim koptu seninle ..ama bir yönden iyi kafani toparlarsin..her gün mikroyla yat mikroyla kalk olmasi iyi dgeil cnm.Tüm olumsuz her seyi kapa derim...kendinle mutlu oldugun seylerle ilgilen cnm.
o Zaman esinde burdan gidecek sxxx vermek icin ? hayirlisi cnm.
Iyi olduguna sevindim.testlerin bittimi -tüm tahliller iyi ciktimi ? en son sormustum cevap alamadim cnm.ama sorun dgeil geldiginde görüsürüz insallah..
Gözünaydin adetinle baslamis oluyorsun insallah iyi olacak.stres yapma sakin ol tamam güzel kardesim..
Hayirlisi Kibrisa gittiginde bildirisin dualar ederiz cnm.
her sey gönlünce olsun ,tekrar görüsmek üzere.
Sevgilerimle cnm.iletisim acik yazabilirsin.ailene cook slm kardesinede cnm.
görüsmek üzere.
Evet cnm benm yarin protokol gelecek tam gidis tarihim belli olacak.umarim karsilasirizCanim ayni donemde orda olacagiz sanirim...
Canim ablacim sonuclari yazmadim cunku yarin sabah yaptiracagim bugun medicanayla konustum tsh hormonu tsh 3 tsh 4 e 2 baska unuttugum varmi lutfen unuttugum onemli test varsa yazin .rabbim utandirmasin sakinim heyecan yok bu sefer a.slm canim sende prensesini op lutfen sevgiyle kalin
Canim tesekkur ederim. Ayni donemde kibrista olucagiz. Hangi Dr a gidiceksin..
Insallah hepimiz icin hayirlisi olur.
Nihayet adet oldum dun aksam ve yarin tedavim basliyor sanirim eylul 10 civarlari kibrista olacagim yarin protokolum gelecek allah herkese yardim etsin guc versin.umudum cok gecmis olsun arkadasim rabbim tekrar deneme gucu versin
Canım tedavin hayırlı olsun.bu kez kutlamayı burada yapıcazc inşallah.eksik aklına takılan testlerin falan varsa lütfen ihmal etme..bağışıklıkla ilgili test yaptırdın mı.ilaç protokolünde değişiklik var mı bu kez.inan canım senin ve laraxsın başarmasını çok ama çok istiyorum.inşallah bu son olucak.seni gördügüme sevindim ,
Tabiki cnm uygun oldugunda sorun degil.
Testlerin icin E2- TSH 3-TSH4 FSH-LH Prolaktin ve Trombofili gen paneli (Pihtilasma ) bunlarida eger doktorun uygun görürse baktir cnm. Allahim emeklerini bosa ciakrmasin insallah..dua ediyorum .
iyi olduguna sevindim Balik-ekmek yedinmi eminönünde ??? ay ay afiyet olsun vallahi...
Ailene cook selamlar -sende presnsesini öp cnm. Prenses bana kizgin bir bebek yapamadin diyor ..kafa tutuyor.. o kadar ev temizledim sana hizmet ettim elde var sifir diyor..sormaaaaaaaa..
Kendine iyi bak cnm ,güzel haberlerle dönmek nasip etsin .
görüsmek üzere sevgiler.
Sevgili Veled; Hadi hayırlısı canım, bu yorucu, meşakkatli yoldan inşallah mutlu sonla çıkacaksın canım.
Mutlu haberlerini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?