Amin canim insallah. Tesekkurler)

QUOTE=breeze35tr;31701519]güzel arkadaşım eylül kafilesi hazırlanmış:) hadi veled,walkayburg ve sen bahar bebeklerinizi kapın gelin.çok güzel bir zamanda gidiyorsunuz,çok güzel sonuçlarla gelin.yolunuz bahtınız açık olsun güzel arkadaşlarım dualarımız sizinle...[/QUOTE]

Waltkrayburg arkadaşim; tedavin hayırlı olsun...İnşallah canım sorunsuz bir şekilde ilerlersin, senden hatırlı haberlerini bekliyoruz.

İnşallah bebeklerle döneceksin Kıbrıs'tan....

helun ve ıyı dıleklerını soyleyen herkese cok tesekkurler telden gırıyorum ve goremedıgım oluyor varsa goremedıgım sımdıden ozur dılerım...

amın canım ınsallah protokolum bu aksam geldı degısıklık var tedavıye basladıktan 7. gunu orgalutran ıgnesı yazılmıs gobek veya koldan transfere kadar 5 ıgne yazılmıs hergun 1 tane onun dısında yanımda götüreceklerım monodoks prednol progestan 1 ovıtrelle ıgne ve 4 tane proluton ıgne ıstemıs gerısı aynı protokol

Arkadaşlar bende varım beni unutmayınnn bugün estrofeme başladım adetimin 3.günü salı rahim kalınlığına baktırıcam Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım....

Eylülde gidecek arkadaşlar çoğaldı Maaşallahhh diyelim.Anlaşılan eylül ayı çok heycanlı adrenalini yüksek geçicek.

rosedali yasin kac bilmiyorum ama ben 40 yasindayim ve benim de ikinci evliligim. bu dünyada cocuk sahibi olmaktan daha cok istedigimiz hicbirsey yok. kendi yumurtalarim olmasina ragmen daha kaliteli olur, sansi daha yüksek olur diye donasyona dahi karar verdim. bana da 3 embriyo transfer edildi son denemede. biliyormusun hergün Allahima dua ettim hepsi tutsun diye. herseye gögüs germeye raziyim yeterki bende anne olayim bebeklerimi kucagima alayim diye. ama olmadi. hergün Allahimiza ellerimizi acip dua etmedik ona siginmadik mi bize de meleklerini göndersin diye. evet yaptik ama sonra olanlari da görüyoruz. ben kendimi onlarin yerine koyduk hatta keske ben olsaydim onlarin yerinde bile dedim. hepimizin cani Allaha emanet onlari da Allaha emanet ederdim ama bu karari kendim almazdim. atan bir kalbi söndürmezdim.

minasare ben sonradan okuyup yorum yapmadim. sizler karar asamasinin cok basindayken taa o zamanlardan beri sizi aksine ikna etmeye calistim. hatta yorum bile yaptin o yazilara. tatile gittigimde ise inanin ki hergün aklimdaydiniz. Allahim nolur aksi bir karar almamis olsunlar diye. ama olmamis ne yazik ki. 6 asilama 5 tüp bebek demissin zaten bizleri de bu duruma getiren de bu yüksek sayilar. 1. denemen olsaydi koydururmuydun 4 embriyo hayir. bende 3. denememde 3 embriyo koydurdum hemde blast.riski göze alarak. fikri bile icimi isitmaya yetiyordu. ama olmadi. Yüce Rabbim bana layik görmedi. cok dindar olmamama ragmen "veren Allah, alan da Allah" sözünden ötesi benim icin bos. sebep ne olursa olsun.

bana iyi arkadas olsaydin sunu yapardin bunu yapardin demissin. yaptim da ama sanirim senin icin unutmak daha kolay. ve iyi arkadaslar, insana acitsa bile gercegi söyleyendir unutma. sadece arkasindan alkis tutan degildir.

umut yolculugu kimimiz icin bitiyor, kimimiz icin devam ediyor. Yüce Rabbim dilerim ki hepimizi gönlümüzdekiyle sevindirsin. Dermansiz dert vermesin. Hayatta bazen de ic sesimizi dinlemek gerekiyor ama biz isimize gelince sadece baskalarinin kararlarini uyguluyoruz. dilerim hersey gelecekte daha güzel olur. hepimiz bunlari unutacagiz dilerim ki evren de unutsun...

kıbrıs sizi çağırıyorrr ..duyuyormusunuzz

eylülldee gelll...bekletme zamanı değil .arkana bakmadann..yok yok hemen gel. ağaçlar sevinçten başımıza yaprak dökecekler..
alpayın çok sevdiğim şarkısı ..eylülde gell.:))

eylül hepiniz için hayırlı olacak inşallah. yeğenlerimizle buluşma zamanı.
Allahın izniyle muradlarınıza erecek bizleri de sonsuz mutluluklara sevk edeceksiniz.
ve sonra da inşllah sıra bize gelecek.

waltkrayburg ,kardelen ,veled ,lalita hepinize iyi yolculuklar. kalbimiz ,beynimiz ,dualarımız siznle.

sevgiyle kalın.

canım arkadaşlarım, sizler sonu güzel olan bir yolculuğa çıkıyorsunuz,
Bu yolda Allahım sizlerin yardımcısı olsun,
dualarımız hep sizinle olucak,
bizi habersiz bırakmayın,
bol tatil yapın transfere kadar, gönlünüz,kafanız rahat bir şekilde transfere gidin,

canım senin ymrt dns dı galiba diğer denemede nasıl sıkıntı olmuştu yani bhcg nasıl çıkmıştı tam hatırlayamadım.orgalutran niçin verildi acaba merak ettim.tedavin hayırlı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

karanfil1,aykızım,tutku34,veled,trees06,rosadali,delikedi01,bilginisa,mormenekse,helun,minasare121272,gülfemak1977,alpilnur,lalita,ansu,breeze35tr,kardelennur,larax ve adını yannlışlıkla adladığım tüm arkadaşlara üzüntümü destek olduğunuz için teşekkür ederim. yazılarınızı ağlayaraktan okudum çok sağolun. allah sizin yolunuzu açık etsin...
arkadaşlar ben artık umudumu kaybettim. yani artık herşeyi kabullenip çekiliyorum. bebeğimi aldılar. çok yıkıldım.ikikere aynı açıyı yaşadım. 3.yü kaldıramayacağımı düşünüyorum. eşim zaten hiç istemedi. sanki bu durumdan mutlu.(onun 2 çocuğu var zaten) doğru dürüst bir dr bulamadım. kağıtta 45 yaşında yazısını görünce yaştan olmaz diyorlar bana bile bakmadan. kendiliğimden kan pıhtılaşma testi yaptırmıştım 2. de iyi çıkmıştı. batum hiç bir tahlil istemiyor extra. bu durumu öğrenince aradım. melike hemşire hanım bizimle ilgileniyor operasyonda dendi. sizi biz arayalım dendi salı günü. bugün perşembe hala aramadılar. kliniğe çok kızgınım. bu sefer çok iyi kesin olacak dendi. 2 tane yumurta bile ek ücret alarak donduruldu. kanamam olunca aradım aynı şeyleri ikinci defa mı yaşayacağım diye. cevap bilemiyoruz bekleyeceğiz göreceğiz dendi. ve gördük bünye bebeği attı. sakın benim gibi kötü klinik seçmeyin..
eşim artık bu konuyu kapatalım eğlen gez keyfine bak yaşa diyor. doğru söylüyor sanki. allah bana nasip etmedi.hep sansızlık peşimdeydi. ilkin iyi klinik bulamadım. izmirde beni takip edecek doktor bulamadım. bu yolda yalnız kaldım ama sizler hep benim yanımdaydınız. size teşekkür ederim.
dediğim gibi ben umudumu kaybettim. çekiliyorum.sizin yolunuz açık olsun. kucaklarınız benim gibi bebeksiz kalmasın.

Son düzenleme:

canim benim cok cok üzüldüm. heveslenmek, umut etmek, sonuca bir adim daha yaklasmak ama sonunda kaybetmek cok zor. kelimelerle tarif etmek imkansiz. gene de umudunu kaybetme. önce biraz dinlen kafani toparla sonra da kendini dinle. istiyormusun diye. kimseyi dinleme, kimseye sorma. sadece ic sesini takip et ve cevabin evet ise eminim ki esini da razi edeceksindir. eger anlimiza yaziliysa er ya da gec bizde meleklerimizi kucagimiza alacagiz. nasil olacagini asla bilemeyiz. belki melegin kendilinden cikagelir. ben 3 denemeyi geride biraktim. 3.cüde ise hamileligim 6. haftada sonlandi. cok aci ama inan ki insan üstesinden geliyor ve umutla yarinlara bakmayi ögreniyor. unutma ki "her gecenin sonunda gün dogdugu müddetce umut da devam edecektir"
sevgiyle kal...

Canımm Lütfen umudunu kaybetme,

Bende 44 yaşındayım.Kürtaj negatif tüp derken çok üzüntülerim oldu seni çok iyi anlıyorum.Ama vazgeçmek yok.Eğer yumurtan varsa ve rahim ile ilgili sıkıntın yoksa normal yoldan dene.
Ben Saraçoğlu'nun kürleri kullanıyorum birde arı sütü ve polen var kullandığım.2 ay kullanacağım.İyide bir doktora gideceğim takipler için.Allah nasip ederse olur, etmezse de herşey Allahtan diyeceğiz.

Bol bol dua et,isyan etme.Herşeyi yaratan Allahım gerekenide takdir edecektir.

Öpüyorumm.Sevgilerimle,,

İstersem özelden yaz bana konuşalım,

canım kolay değil,
yaşayan için zor bir durum ki,sen bunu 2 keredir yaşıyorsun,
şuan acın,üzüntün çok yeni,
olumsuz düşünüyorsun, biran önce toparlanacağına eminim,
belki atlanan bir test vardır, ya da ne bilim kullanman gereken ek bir ilaç, ya da kullanmaman gereken bir ilaç,
belki bir ek tedavi, ben eminim biraz toplan mutlaka bir çaresini bulacaksın, hiç bir zaman yanlız değilsin, dediğin gibi bizler varız yanında ne zaman istersen, biz buradayız, bunu da atlatacaksın, ve tekrardan deneyeceğini düşünüyorum.
umudunu yititme ne olur,

Cok gecmis olsun,
Allahim sabir versin diyorum önce cnm.Tüm formdaki annelerde senin gibi tek degilsin..
Cok büyük savas vererek kazaniyoruz.. yanindayiz unutma..
Önce derin nefes al-saglikli düsün zamana birak annelik duygusu- o istek -anne olacagim dediginde icindeki ses iste o zaman basla.
Tabiki kolay yazmak -söylemek ama yinede en iyi yoludur diyorum.
Eskileri birak önüne bak yeni bir sayfa ac derim.
nerde eksik oldu-neler yapilmadi- neyi begenmedin? ne icine sinmedi onlari zamanla sorgula cnm.
Sen annesin ve karar senin tekrar düsün yanindayiz.
Haklisin dogru zaman-dogru klinik ve en önemlisi dogru Doktor sart.
galiba Giritte denemistin? tabiki baska bir klinigede gidebilirsin?
3.ünüdemi giritte denedin? 3 ten sonra tedavinde indirim yada kolaylik saglamiyormu? giden arkadaslar icin bilgidir bu cnm.
Birkac sorum olacakti?
kan tahlilini yaptirmismiydin? Örnegin kan pihtilasmasi gibi? TSH3 - TSH4
Histeroskopi yada rahim filmi?
Tedavide neler verilmisti ? Pruloton depot kullandinmi? yada progestan fitil kac defa kullandin günde?
Demekki hamile kalabilyiorsun ve tutunmasi icin bir cözüm araman gerek.
Bunlarin cevabini yazarsan Izmirde olan form annelerimiz sana güzel bir yol cizeceklerdir.yol göstereceklerdir.
gecmis olsun cnm -snein acin bizimde acimiz derinden hissediyoruz.
allahim güc kuvvet versin.
güzel pylasimlar dilerim
sevgilerimle

Merhaba arkadaşlar,
Ben bu foruma yeni yazıyorum ama hepinizi takip ediyorum. Tedavim hit de devam ediyor. 1 negatif, 1 düşük yaşadım. Bu 3. olacak. Yarın Kıbrısa gidiyoruz 4 Eylülde de transferim olacak. Hepinizin dualarını bekliyorum. Buradaki tüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım hepiniz sorunsuz hamilelikler geçirirsiniz. Çoğul gebeliklerini 2'ye düşüren arkadaşlar sakın moraliniz bozulmasın bu sizin elinizde olan bir durum değildi olması gereken buydu gönlünüz rahat olsun. Benim durumumda olan arkadaşlara da tedavilerinde başarılar dilerim. Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin. Bu yolu da bize Allah gösterdi bizim de çaremiz bu. Herkese bol şans......

Arkadaşlar bende varım beni unutmayınnn bugün estrofeme başladım adetimin 3.günü salı rahim kalınlığına baktırıcam Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım....

Sevgili lalita arkadaşım; tedavin hayırlı olsun canım. Başlamaya karar vermek biraz zaman alıyor. Başladıktan sonra hızlı ve bir o kadar da heyecanlı bir süreç başlıyor. Sanırım yaklaşık iki hafta sonunda mucize bebeklerin seninle birlikte olacak. İnşallah her şey yolunda gider, kalbın huzurla dolar ve bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar. Bize burdan hayırlı haberlerini verirsin.

Bu süreçte beslenmene dikkat et ve normalden daha çok su içmeye çalış.

Hadi hayırlısı arkadaşım....

Işık iyi yolculuklar canım, yeniden başlamana sevindim, tedavin hayırlı olsun. İnşallah bu sefer her şey yolunda gidecektir. Daha dikkatli olmaya çalış, kendini yorma, kalbini huzurlu tutmaya çalış canım. İnşallah bu sefer bebeklerin sana sim sıkı tutunurlar, seni zamanı gelmeden bırakmazlar. HiT donanımlı bir klinik, inşallah senin için gerekli her şeyi yapacaklardır. Ben Özlem hanımla iletişim kuruyordum (hala devam ediyor) çok ilgili ve samimi geldi bana. Sen kiminle görşüyorsun, nerede kalacaksın canım.
Ben eşimle oranın çok güzel bir plaji var. Upuzun bir kumsal. Transfer işlemine kadar sabah 6-630 da taksi çağırıp, Glapsides plajına gidip benim fitil saatine kadar 8.30 a kadar kalıp tekrar dönüyorduk. Denizi çok güzel sen de faydalan canım.

Umarım sağlıklı bebeklerinle döneceksin canım.

Not: eski forumdakilerden, çoğundan ses seda yok. Fark ettin mi canım.

Breeze canım nasılsın? Seni merak ediyorum. Umarım dinlendikten sonra kanaman olmamıştır. Test sonucun çok iyi katlanmış.
Canım ben de seninle benzer bir sorun yaşıyorum. Aynı üzüntüler, korkular ve kaygılar. Dediğin gibi sanıyorum doğuma kadar(inşallah)devam edecek gibi.

Benim 9. gün değerim 56
13. gün 358
15.gün 874 oldu.

İki blast embriyo transfer edilmişti. Benimde tam bir önceki ay adet zamanında (27 ) yani iki gün önce sol kasığımda dayanılmaz bir ağrı hissettim. Ben normalde endometriozis hastasıyım. Yani adet zamanım hala bu yaşımda korkunç ağrılı geçerdi. Ade ağrısını andırıyordu. (şiddeti biraz daha düşük) karnım şişti, hafif mide bulantım başladı. Ve adetteki gibi hafif kahverengi lekelenmeler oldu.

Oldukça korktum. Bir ara acile gideyim dedim. Gece 12 civarıydı neyse ki çok uzun sürmedi. Ertesi gün hemen test yaptırdım, özlem hanımı aradım. Her şeyin normal olduğunu yatağa girip bol bol dinlenmem gerektiğini söyledi. İlaçlarımda her hangi bir değişiklik yapmadı. Dün yine hafif düzeyde devam etti. Bu gün daha iyiyim.

Sen bu durumda ilave ilaç kullanıyorsun. Ben doğru mu yapıyorum bilmiyorum. daha önce sorduğumda özlem hm.a puruloton pregesteron içeriyor, sen zaten günde iki defa yaptırıyorsun demişti.
Bilemiyorum, sürekli kendimi dinliyorum bir belirti varmi diye ? sen de var mı canım? Doğrulatmak için sürekli test yapma ihtiyacı içindeyim. Hayırlısı bakalım.

Bugun bazi sonuclarimi aldim tsh 1620 t3 2, 46 t4 1.14 fsh 6, 46 lh 5.37 e2 66 sanki e2 yuksekmi cikmis gecen bir arkadas 50 ustu olursa olmaz demisti.dusurmek icin ne yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…