Waltkrayburg arkadaşim; tedavin hayırlı olsun...İnşallah canım sorunsuz bir şekilde ilerlersin, senden hatırlı haberlerini bekliyoruz.
İnşallah bebeklerle döneceksin Kıbrıs'tan....
canım arkadaşım hadi hayırlısı olsun:) çok sevindim,inşallah bu son olacak ve bebeklerinle döneceksin,dualarımız seninle güzel arkadaşım yolun açık olsun.güzel haberlerini bekliyoruz:)[/QUOTEcanım ınsallah son olur rabbım artık banada hedıyemı verır ama olmazsada hersey nasıp kısmet dıycem ısyan etmıycem lutfen dualarınızı eksık etmeyın ...
Canım tedavin hayırlı olsun.bu kez kutlamayı burada yapıcazc inşallah.eksik aklına takılan testlerin falan varsa lütfen ihmal etme..bağışıklıkla ilgili test yaptırdın mı.ilaç protokolünde değişiklik var mı bu kez.inan canım senin ve laraxsın başarmasını çok ama çok istiyorum.inşallah bu son olucak.
Arkadaşlar bende varım beni unutmayınnn bugün estrofeme başladım adetimin 3.günü salı rahim kalınlığına baktırıcam Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım....Arkadaşlar ben başlamadan şu testleri yaptırdım.
trombofili paneli
kan pıhtılaşma testleri
bildiğiniz temel hormonlar
e2 lh fsh vs...
Tsh t3 ve t4ler
karyotip test eşler için
bildiğiniz hemogram kan tahlilleri
sonuçları henüz almadım.
tam liste önüme gelince sizlere detaylı yazarım.
benim protokolüm şöyle yaşım 46 rahmim kalın olduğu için adetimin iyice sökülmesi beklendi.
estrofem ilacı günde 2 adet
elevit 1 adet
coraspin 100mg 1 adet
adetimin 7.günü rahim kalınlığına bakılması istendi.
ona görede ne zaman geleceğim ve transferin ne zaman yapılacağı bu sonuca göre söylenecek.
Bende gelişmeler böyle arkadaşlar hepinize iyi geceler dualarınız bizimle olsun.
EYLÜL YOLCULARIMIZ BİİİR İİİKİİİ KALKIYOOOR
1-waltkrayburg
2-karanfil1
3-veled
merhaba hope,
Allahım öyle bir dert veriyor ki bazen kelimeler anlatmaya bile yetmiyor, bunu yaşamayan bilemez,
ön yargılı olma derim, senin de başına gelebilir, biz oradayken, çok konu konuştuk irem hanım ile, sitede de buna benzer bir olay anlatılmıştı zaten, 2 embriyo dan 3 tane bebek olabiliyor, nasıl mı? tek yumurta ikizleri, kendiliğinden 1 embriyo 2 ye bölünebiliyor,
benim seninle aynı fikirde olmamam bu değil, bu bir örnekti, yaşını anımsamıyorum ama bu sitede 40 ın üstünde yaşı olup ikinci evliliği ya da geç evlilikten dolayı çocuk sahibi olmak istiyor, (yaşı genç olanlara zaten 3-2 embriyo öneriyorlar )ya da yumurta da ya da sperm den ötürü normal ya da tüp bebek ile çocuk sahibi olamıyoruz, 4 tane transfer edilip hiç tutunmayan da embriyo oluyor, ya da 1 tane de oluyor, 3 tanede 4 tanede oluyor, yani sen istediğin kadar transfer ettir, kendiliğinden çoğalabilir de, hepsini kaybedebilirsin de? şimdi burada kimi suçluyorsun anlayamadım, ya da anlamak istemiyorum ben de senin fikrine katılamıyorum üzgünüm, eğer biz faniler tanrıcılık oynamak tabi ki haddimize düşmez ama o zaman donasyon düşünme derim, çünkü tanrının işine karışmış olmuyor musun? belki kendince haklı olabilir sin ama transferden sonrası senin yapabileceğin bir şey değil, hiç çocuğu olamayan bizim önümüze seçenek sunuluyor, ya 4 tane-3 tane ile yola devam eder, hepsini kaybetmeyi kabul edersin ki, zaten büyük bir ihtimal 9 ayı tamamlayamazsın, ya da maalesef eğer gerçekten bir evlat sahibi olmak istiyorsan, kaş yapım derken gözden olmak istemiyorsan, yola 2 taneyle devam edersin, canım bak insan başına gelmeyince anlayamaz, bu kararı almayı kimse istemez,
ama tercih yapmak zorunda kalıyorsun, bizim yaşadığımız süreçler hiç kolay değil, bu kadar zor bir süreçten geçerken bize sunulan bir Lütfü kim kendi eliyle yok etmek ister, kimse, ama mecbursun, Allahım kimseyi böyleyi bir karar vermeyle sınamasın, sen onların yerine kendini koyup hiç düşündün mü? ama gerçekten soruyorum, kimse böyle bir kararı almak istemez,,
yorumunu okuyunca şaşırdım doğrusu..hatta bir ara infertilite sorunu hiç yaşamadın mı diye içimden geçirdim..
burdaki kadınlar inan çok özverili,çok güçlü kadınlar...hepsi ne fedakarlıklar yapıyorlar anne olabilmek için bir bilsen..verilen embriyoların hepsi rahmine verildiği andan itibaren yavrun gibi görüyosun..annenin yavrusundan vazgeçmesi kolay mı sence??kaç perinotaloga gidiliyor,nasıl suçluluk duyuluyor bilebilirmisin..hiç sanmam...
hepimizin ayrı ayrı acı dolu hikayeleri var...bu işlemi yaptırabilmek için fedekarlıkları var...hiçbir karar kolay alınmıyor...
o yüzden yaşamadan yorum yapmamalıyız bence...
öncelikle bu sitedeki tüm arkadaşlarım maddi ve manevi yıpranmışlıklardan geçmiş her ne olursa olsun bu dünyaya gözünü kapatmadan anne olmak isteyen kadınlarız. ben ve diğer redüksiyon yapmış arkadaşlarımız keyfi bu kararı almadık. tıbbi gereklılıkler vardı. ben 8 doktora gittim. (6 sı proftu.) hepsi erken doğumla kaybedersin eline bile alamazsın dediler. her kadının vucut yapısı metabolizması farklı. eleştiri yaparken bile seviyemizi kaybetmemeliyiz.herkes yaşadığını bilir....ROSEDALİ-TRES06 VE BİLGİNİSADA sana güzel cevap vermişler.
yıllar önce 4 üz doğuran BİR çifte ulaştık. faceden mesaj attık. cep tel bıraktık. bi destekleri olur belki bize kararımızı değiştirirler dedik. 10 gün sonra mesaj geldi. ne zaman biliyonmu. ben redüksiyona girdiğim salı günü aynı saat akşam 5 te. tel bırakmışlar görüştük sonra ama geç kalınmıştı.
Eşimle istiare ruyasına yattık son gece halen kararsızdık. eşimle 2 ye düşeceğiz bebeklerimizi Allah'ım bize hayırlısını göster. hayırlı olcaksa beyaz- yeşil renk. şer olacaksa kırmızı- sıyah renk göster diye dua edip yattık namazdan sonra. ben göremedim ama eşim insan yüzü görmeden sadece yeşil noktalar gördü 2 ayrı defa. aynı gece eşimin hacı görümcesi de yattı oda yeşil çimenlıkler arasında 2 adet inek gördü. sabah haber verdiler. tamam 4 e bakamayız 2 olsun demedikki. Çaresiz kalıyo bazen insan . 4 zlerde yksen tansiyon ve şeker rahatsızlıkları olabiliyomuş. Allah'ım bizi afetsin 2 meleğimizle cennette buluşacağız. siteyi iyi okuduysan erken doğumlar var. 4 uz ler için 30 u gecen olur diyen olmadıkı. 24-25. haftada ölü doğar dediler. şimdi dayanamdık o zaman ne yapardık. Ben 12 yıllık evliyim ve 10 yıldır süren yaklaşık 100 bin tl harcadığımız 6 aşılama 5 tüp bebek ve 1 redüksiyonumuz var. Ben,m yıkılmışlıklarımı kimse anlayamaz. Allahıma el açtım ben hep. Hiç isyan etmedim. Böylesi hayırlıymış. Eşleri ile karar veremeyen çiftlerde burdan kafa karıştırıcı yazılar yazarak onları umut yolculuğundan alıkoyma.
hope 73 sana şunu diim. sen iyi bi arkadaş olsaydın. çok konuştuk bu konuları . benim fıkrımde şu. yaptırmayın. ben şunları biliyorum. ( çoğul gebeliklerde erken doğumu önlemek için rahim dikilerek zamanın biraz artırıldığını duyduk) bize biraz destek olabilirdin belki. belki bizi yaptırmamaya ikna edecektin. sana da şunu diim. geriden geriden okuyup gereksiz yazılar yazma. sende hiç kıbrısa gitme derim. tüp bebekte yapma. Allah'tan gelen kadere razı ol evde otur o zaman.
Arkadaşlar ben başlamadan şu testleri yaptırdım.
trombofili paneli
kan pıhtılaşma testleri
bildiğiniz temel hormonlar
e2 lh fsh vs...
Tsh t3 ve t4ler
karyotip test eşler için
bildiğiniz hemogram kan tahlilleri
sonuçları henüz almadım.
tam liste önüme gelince sizlere detaylı yazarım.
benim protokolüm şöyle yaşım 46 rahmim kalın olduğu için adetimin iyice sökülmesi beklendi.
estrofem ilacı günde 2 adet
elevit 1 adet
coraspin 100mg 1 adet
adetimin 7.günü rahim kalınlığına bakılması istendi.
ona görede ne zaman geleceğim ve transferin ne zaman yapılacağı bu sonuca göre söylenecek.
Bende gelişmeler böyle arkadaşlar hepinize iyi geceler dualarınız bizimle olsun.
EYLÜL YOLCULARIMIZ BİİİR İİİKİİİ KALKIYOOOR
1-waltkrayburg
2-karanfil1
3-veled
amın canım ınsallah protokolum bu aksam geldı degısıklık var tedavıye basladıktan 7. gunu orgalutran ıgnesı yazılmıs gobek veya koldan transfere kadar 5 ıgne yazılmıs hergun 1 tane onun dısında yanımda götüreceklerım monodoks prednol progestan 1 ovıtrelle ıgne ve 4 tane proluton ıgne ıstemıs gerısı aynı protokol
karanfil1,aykızım,tutku34,veled,trees06,rosadali,delikedi01,bilginisa,mormenekse,helun,minasare121272,gülfemak1977,alpilnur,lalita,ansu,breeze35tr,kardelennur,larax ve adını yannlışlıkla adladığım tüm arkadaşlara üzüntümü destek olduğunuz için teşekkür ederim. yazılarınızı ağlayaraktan okudum çok sağolun. allah sizin yolunuzu açık etsin...
arkadaşlar ben artık umudumu kaybettim. yani artık herşeyi kabullenip çekiliyorum. bebeğimi aldılar. çok yıkıldım.ikikere aynı açıyı yaşadım. 3.yü kaldıramayacağımı düşünüyorum. eşim zaten hiç istemedi. sanki bu durumdan mutlu.(onun 2 çocuğu var zaten) doğru dürüst bir dr bulamadım. kağıtta 45 yaşında yazısını görünce yaştan olmaz diyorlar bana bile bakmadan. kendiliğimden kan pıhtılaşma testi yaptırmıştım 2. de iyi çıkmıştı. batum hiç bir tahlil istemiyor extra. bu durumu öğrenince aradım. melike hemşire hanım bizimle ilgileniyor operasyonda dendi. sizi biz arayalım dendi salı günü. bugün perşembe hala aramadılar. kliniğe çok kızgınım. bu sefer çok iyi kesin olacak dendi. 2 tane yumurta bile ek ücret alarak donduruldu. kanamam olunca aradım aynı şeyleri ikinci defa mı yaşayacağım diye. cevap bilemiyoruz bekleyeceğiz göreceğiz dendi. ve gördük bünye bebeği attı. sakın benim gibi kötü klinik seçmeyin..
eşim artık bu konuyu kapatalım eğlen gez keyfine bak yaşa diyor. doğru söylüyor sanki. allah bana nasip etmedi.hep sansızlık peşimdeydi. ilkin iyi klinik bulamadım. izmirde beni takip edecek doktor bulamadım. bu yolda yalnız kaldım ama sizler hep benim yanımdaydınız. size teşekkür ederim.
dediğim gibi ben umudumu kaybettim. çekiliyorum.sizin yolunuz açık olsun. kucaklarınız benim gibi bebeksiz kalmasın.
karanfil1,aykızım,tutku34,veled,trees06,rosadali,delikedi01,bilginisa,mormenekse,helun,minasare121272,gülfemak1977,alpilnur,lalita,ansu,breeze35tr,kardelennur,larax ve adını yannlışlıkla adladığım tüm arkadaşlara üzüntümü destek olduğunuz için teşekkür ederim. yazılarınızı ağlayaraktan okudum çok sağolun. allah sizin yolunuzu açık etsin...
arkadaşlar ben artık umudumu kaybettim. yani artık herşeyi kabullenip çekiliyorum. bebeğimi aldılar. çok yıkıldım.ikikere aynı açıyı yaşadım. 3.yü kaldıramayacağımı düşünüyorum. eşim zaten hiç istemedi. sanki bu durumdan mutlu.(onun 2 çocuğu var zaten) doğru dürüst bir dr bulamadım. kağıtta 45 yaşında yazısını görünce yaştan olmaz diyorlar bana bile bakmadan. kendiliğimden kan pıhtılaşma testi yaptırmıştım 2. de iyi çıkmıştı. batum hiç bir tahlil istemiyor extra. bu durumu öğrenince aradım. melike hemşire hanım bizimle ilgileniyor operasyonda dendi. sizi biz arayalım dendi salı günü. bugün perşembe hala aramadılar. kliniğe çok kızgınım. bu sefer çok iyi kesin olacak dendi. 2 tane yumurta bile ek ücret alarak donduruldu. kanamam olunca aradım aynı şeyleri ikinci defa mı yaşayacağım diye. cevap bilemiyoruz bekleyeceğiz göreceğiz dendi. ve gördük bünye bebeği attı. sakın benim gibi kötü klinik seçmeyin..
eşim artık bu konuyu kapatalım eğlen gez keyfine bak yaşa diyor. doğru söylüyor sanki. allah bana nasip etmedi.hep sansızlık peşimdeydi. ilkin iyi klinik bulamadım. izmirde beni takip edecek doktor bulamadım. bu yolda yalnız kaldım ama sizler hep benim yanımdaydınız. size teşekkür ederim.
dediğim gibi ben umudumu kaybettim. çekiliyorum.sizin yolunuz açık olsun. kucaklarınız benim gibi bebeksiz kalmasın.
karanfil1,aykızım,tutku34,veled,trees06,rosadali,delikedi01,bilginisa,mormenekse,helun,minasare121272,gülfemak1977,alpilnur,lalita,ansu,breeze35tr,kardelennur,larax ve adını yannlışlıkla adladığım tüm arkadaşlara üzüntümü destek olduğunuz için teşekkür ederim. yazılarınızı ağlayaraktan okudum çok sağolun. allah sizin yolunuzu açık etsin... arkadaşlar ben artık umudumu kaybettim. yani artık herşeyi kabullenip çekiliyorum. bebeğimi aldılar. çok yıkıldım.ikikere aynı açıyı yaşadım. 3.yü kaldıramayacağımı düşünüyorum. eşim zaten hiç istemedi. sanki bu durumdan mutlu.(onun 2 çocuğu var zaten) doğru dürüst bir dr bulamadım. kağıtta 45 yaşında yazısını görünce yaştan olmaz diyorlar bana bile bakmadan. kendiliğimden kan pıhtılaşma testi yaptırmıştım 2. de iyi çıkmıştı. batum hiç bir tahlil istemiyor extra. bu durumu öğrenince aradım. melike hemşire hanım bizimle ilgileniyor operasyonda dendi. sizi biz arayalım dendi salı günü. bugün perşembe hala aramadılar. kliniğe çok kızgınım. bu sefer çok iyi kesin olacak dendi. 2 tane yumurta bile ek ücret alarak donduruldu. kanamam olunca aradım aynı şeyleri ikinci defa mı yaşayacağım diye. cevap bilemiyoruz bekleyeceğiz göreceğiz dendi. ve gördük bünye bebeği attı. sakın benim gibi kötü klinik seçmeyin.. eşim artık bu konuyu kapatalım eğlen gez keyfine bak yaşa diyor. doğru söylüyor sanki. allah bana nasip etmedi.hep sansızlık peşimdeydi. ilkin iyi klinik bulamadım. izmirde beni takip edecek doktor bulamadım. bu yolda yalnız kaldım ama sizler hep benim yanımdaydınız. size teşekkür ederim. dediğim gibi ben umudumu kaybettim. çekiliyorum.sizin yolunuz açık olsun. kucaklarınız benim gibi bebeksiz kalmasın.
Arkadaşlar bende varım beni unutmayınnn bugün estrofeme başladım adetimin 3.günü salı rahim kalınlığına baktırıcam Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım....
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu foruma yeni yazıyorum ama hepinizi takip ediyorum. Tedavim hit de devam ediyor. 1 negatif, 1 düşük yaşadım. Bu 3. olacak. Yarın Kıbrısa gidiyoruz 4 Eylülde de transferim olacak. Hepinizin dualarını bekliyorum. Buradaki tüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım hepiniz sorunsuz hamilelikler geçirirsiniz. Çoğul gebeliklerini 2'ye düşüren arkadaşlar sakın moraliniz bozulmasın bu sizin elinizde olan bir durum değildi olması gereken buydu gönlünüz rahat olsun. Benim durumumda olan arkadaşlara da tedavilerinde başarılar dilerim. Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin. Bu yolu da bize Allah gösterdi bizim de çaremiz bu. Herkese bol şans......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?