güzel dileklerin, temennilerin, dualarin icin cok tesekkür ederim arkadasim.
Allah seninde mutlulugunu daim etsin insallah. Hamileligin su gibi saglikli gecerde dogum haberinide aliriz ins.Senin ve diger tüm forum arkadaslarimizin...

Canim öncelikle gecmis olsun, benimde bir negatifim var seni cok iyi anliyorum canim. Sen ne zaman gittin bilmiyorum ama ben yaklasik 6 ay kadar oldu, firdevs hanima gitmistim. Simdi ikinciye hazirlaniyorum. regl oldugum zaman tel acicam tam olarak fiyat konusunu daha konusmadik ama ilk gittigimizde 4500 euro vermistik. Diger giderler haric tabii, ikincisinede 1000 euro indirim yapiyorum demisti firdevs yani 3500 euro filan, otel ulasim ayri giderler tabi...

Tabi kolay degil herkes icin cok yorucu bir sürec, maddi yönüde cok önemli. Allah hepimizin yardimcisi olsun ne diyeyim...
Sende en kisa zamanda maddi manevi toparlanirsin ins canim...

Baska birinin yumurtası ile hamile kalınca tarama testleri yani ikili test gibi testleri nasıl yapılıyor . Sizin kanınız yumurta sahibinin yasımı cevaplarsanız cok mutlu olurum

Baska birinin yumurtası ile hamile kalınca tarama testleri yani ikili test gibi testleri nasıl yapılıyor . Sizin kanınız yumurta sahibinin yasımı cevaplarsanız cok mutlu olurum

Doktorunla bu konuyu paylaşmışsan eğer sorun yok.
Testlerde senin yaşın giriliyor doktorun onu diğer yaşa göre yorumluyor.
Yada vericinin yaşı giriliyor bu senin tercihin !!!!

Yada hiç paylaşmıyorsun benimki öyle, direkt amniyo sentez yaptırıp sonuçla kendini rahatlatıyorsun)

Veled selam,

Sana önerim yaşına fazla takılmaman.. Sonuçta genç verici ile yola çıkacaksın.
Artık tam bir karar ve ve bu konuma teslimiyet içinde isen bu iş olacak.

Buradaki herkesin zamanı ayrı işliyor,,, hepimiz farklı hazırlanıyoruz bu kendinden vazgeçişe.
Kimseye bakma sadece kendine konsantre ol.

Bu seniyoun renkleride sen belirleyeceksin. Tabiiki destek için hepimiz burdayız enerjimiz ve dualarımızla..

Bk aysevi kaçkere Hitte denedi. Olmadı. Sonra berk beyde pat ikizler ve çok mutluymuş ..

Ben hiç denemdim hatta kabullenmedim bile.. Sonra bir sabah kalktım tamam dedim ve gittim. Sendinde yolun açık olsun.

Herşeyin kararındası iyi ne fazla heyecan ne az heyecan...

Hadi bakalım EYLÜL KONVOYUNUN bahtüı açık olsun..

Eylül'de ben de Kıbrıs yolcusuyum.Adetimle birlikte yolculuğum başlıyor ama beni yazmayı unutmuşsunuz yoksa beni unuttunuz mu?

Eylül'de ben de Kıbrıs yolcusuyum.Adetimle birlikte yolculuğum başlıyor ama beni yazmayı unutmuşsunuz yoksa beni unuttunuz mu?

vayyyy eylül kafilesi bayağı hareketli ve bereketli olacak:)) çok güzel ya,neredeyse formun yarısı sözleşmiş gibi beraber gidiyor,yola çıkanlar bölümümüz bu durumda kaldırılacak ve hepimize hamile yazacağızzz:))) canım arkadaşım yolun bahtın açık olsun,güzel haberlerini dört gözle bekleyeceğiz,dualarımız seninle ve tüm eylül yolcularıyla,harikasınız:))

merhaba kızlar,
doktora gittim kanaman olduğunu gördüm,
birşey olmaz dedi ama korktum, bir kesede kalp atışı normal diğer ikinci kesede bebek gelişimi var ama kalp atımı yok denecek kadar az dedi, pek anlayamadı,kanama devam ederse doktora telde haber vereceğim, dilerim bir sorun olmaz, 2 hafta sonraya tekrar dan gideceğim, pek sevinemedim,

arkadaşlar umutla takip ediyorum forumu ve çok güzel gelişmeler yaşadık:)umarım eylül ayında gidecek arkadaşlarımızda aynı şekilde mutlu dönerler. ANSU VELED GÜLFEMAK WALTKRAYBURG ESLEMSENA BAŞKA VARMIYDI? hepinizin yolu açık olsun inşallah bende ekimde lucrin daylly yapıcm kasım gibi de son denememizi yapıcaz inşallah ikiz bebeklerim olur da gerçek sonu yaşarım kızlar.bizim işlemin ihtimali düşük ama neden olmasın %10 gibi bir olasılığımız var bakalım artık kısmet.bende en başta sağlıklı ve hayırlı olmasını diliyorum ikiz en son ama yine de istiyorumAllahım isteyen herkese gani gani versin inş

canım yaa güzel haberler bekliyordukama çok şükür bir bebeğin sağlıklı inşallah sonuna kadar devam eder.diğeri belki daha tam tutunamadı oda toparlanabilir efsunede sonradan gelen gelişimi geri olan devam etti belli olmuyo belki sende de aynı şey olur.sıkma canını hangisi hayırlısı ise o olsun bir veya iki farketmez evlat hasretin bitiyo inşallah güzel yönden bak canım. bol bol dinlen mutlu hissettiğin şeyleri yap

merhaba canım,
keşke güzel haberler verebilseydim, irem ile görüştüm eğer kanama devam ederse pruloton iğne veririz dedi,
sıkma canını zaten ikizlerden bir tanesinin gelişimi yavaş olur dedi. bir sorun olmaz dedi,
evet hasretim bitiyor ama sıkıntılar hiç bitmeyecek gibi, 9 ayda ben 9 doğurucam,

Arkadaşlar burda internetim yok o yüzden mesajlarinizi arada okuyorum ama cevap yazamıyorum desteginiz için tskr ederim hepinize.bugün rahim kalinligina baktırdim 7 mm sizce azmi ırem hnma yazdım daha cevap yazmadı

Arkadaşlar burda internetim yok o yüzden mesajlarinizi arada okuyorum ama cevap yazamıyorum desteginiz için tskr ederim hepinize.bugün rahim kalinligina baktırdim 7 mm sizce azmi ırem hnma yazdım daha cevap yazmadı

merhaba canım,
transfere kadar yaklaşık bir haftan var,transfer günü 10 ve civarı uygun muş, o zamana kadar,
kalınlığı artırırlar,estrofem i belki bir artırabilir ler, sen takma kafanı firdevs hanım ayarlar,
geri sayım başlamış, Allah yolunu bahtını açık etsin,,,,
hayırlı transferler,

canım benimde 6 mm transfere kadar kalınlaştı merak etme kalınlaşıyor.benim son 4 günüm kaldı sonucumu almaya.

canım benimde 6 mm di transfere kadar kalınlaştı merak etme kalınlaşıyor.benim son 4 günüm kaldı sonucumu almaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…