çook sevindim Allah daha iyi etsin her ikinizi de canım.
Tutkucum gönlünün sesini de dinle duyguların nereye seni çekiyor ise o kişiye git canım.Herşey teknik matematik hesabı ile yürümüyor inan bana.Kimi seçersen seç İnşallah mutlu sonu sen de yakalarsın.
Canım çok teşekkür ederim.İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
canım çok teşekkür ederim,allahım tamamına erdirsin inşallah,inan her gün her gece hepimize elimden geldiğince dua ediyorum,allahım hepimizi anneliğe adım attırsın,bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın diye,inşallah güzel haberlerle dönün,dualarımız sizinle güzel arkadaşlarım
Slm kizlar sizleri hep okuyorum takipteym negatiften sonra kendimi toplamaya çalışıyorum fazla yazyorm
Firdevs hanima ikinci kez gidenler kizlar ne kadar indirim yapilliyor fiyat ne dedi konystunuzma benim daha maddi olarak kendimi toplamam çok surer. Fiyati merak ettimde
merhaba,
çok teşekkür ederim,
dilerim sizlerinde yakın zamanda yüzleriniz güler, annelik duygusunu hepimiz yaşarız,
Allahım öncelikle pozitif test sonuçları sonrasında 9 ay taşıma gücü versin vucüdumuza,
Baska birinin yumurtası ile hamile kalınca tarama testleri yani ikili test gibi testleri nasıl yapılıyor . Sizin kanınız yumurta sahibinin yasımı cevaplarsanız cok mutlu olurum
Brezecim hamilelik nasıl gidiyor? yaşımız aynı olduğu için sen bana müthiş umut oldun biliyorsun.Allahım sağlıkla eline versin İnşallah
Şu güzel listeni güncellernisin canım benim şu eylül yolcularını da eklesen ne iyi olur vallahi
Bu arada bana da dualarını eksik etme tatlım.Eylülde gidenler 6 kişiye yükseldik 2 kişi daha gelebilir maaşallah diyelim bereketli olacak bu ay ve her ay İnşallah
Eylül'de ben de Kıbrıs yolcusuyum.Adetimle birlikte yolculuğum başlıyor ama beni yazmayı unutmuşsunuz yoksa beni unuttunuz mu?
merhaba kızlar,
doktora gittim kanaman olduğunu gördüm,
birşey olmaz dedi ama korktum, bir kesede kalp atışı normal diğer ikinci kesede bebek gelişimi var ama kalp atımı yok denecek kadar az dedi, pek anlayamadı,kanama devam ederse doktora telde haber vereceğim, dilerim bir sorun olmaz, 2 hafta sonraya tekrar dan gideceğim, pek sevinemedim,
canım yaa güzel haberler bekliyordukama çok şükür bir bebeğin sağlıklı inşallah sonuna kadar devam eder.diğeri belki daha tam tutunamadı oda toparlanabilir efsunede sonradan gelen gelişimi geri olan devam etti belli olmuyo belki sende de aynı şey olur.sıkma canını hangisi hayırlısı ise o olsun bir veya iki farketmez evlat hasretin bitiyo inşallah güzel yönden bak canım. bol bol dinlen mutlu hissettiğin şeyleri yap
Arkadaşlar burda internetim yok o yüzden mesajlarinizi arada okuyorum ama cevap yazamıyorum desteginiz için tskr ederim hepinize.bugün rahim kalinligina baktırdim 7 mm sizce azmi ırem hnma yazdım daha cevap yazmadı
Arkadaşlar burda internetim yok o yüzden mesajlarinizi arada okuyorum ama cevap yazamıyorum desteginiz için tskr ederim hepinize.bugün rahim kalinligina baktırdim 7 mm sizce azmi ırem hnma yazdım daha cevap yazmadı
canım benimde 6 mm di transfere kadar kalınlaştı merak etme kalınlaşıyor.benim son 4 günüm kaldı sonucumu almaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?