sol tarafmda sürekli ara ara batma oluyor.bugün 8 günüm.ilaçlardan mı acaba sizlerdede oldumu.

bence rahat ol sıkma kendini, biliyorum son günler hiç geçmez geçsin istersin,sonra gelmesin istersin..biraz karışık duygular....
kişiden kişiye değişebilir belirtiler. olumlu düşün veeeeeeeeee +++++++++ olsun :)

canım benimde 6 mm di transfere kadar kalınlaştı merak etme kalınlaşıyor.benim son 4 günüm kaldı sonucumu almaya.

Insallah hayirli haberini okuycaz cnm benim bugunden itibaren firdevs hnm estrofemi 3 ten gunde 5 taneye cikartdi.4 tane agizdan 1 tane altdan pazartesi gunu kibrista olucam hayirlisi allahtan diyorum insallah hersey yolunda gider

Canım evet eylül yolcusuyum.sonunda o günleri gördüm çok şükür.Güzel ve saf temiz dileklerin için çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar burda internetim yok o yüzden mesajlarinizi arada okuyorum ama cevap yazamıyorum desteginiz için tskr ederim hepinize.bugün rahim kalinligina baktırdim 7 mm sizce azmi ırem hnma yazdım daha cevap yazmadı

Canim benim, gecenlerdede yazmistim sanirim gözünden kacti. cok sevindim demek basladin tedavine. hadi hayirlisi canim. bize insallah en yakin zamanda güzel haberlerini vericeksin. demek firdevs hanimda yaptiriyosun - güzel, ben cok memnun kalmistim. irem hanim desen ne kadar tatli dilli bir bayan ve gercekten cok ilgilen bir bayan.

beni sorarsan bende bebeklerimle bir düzene girmeye bakiyorum :) teyzesi cok ama cok tatlilar. öyle bir seviyorumki uyuduklari zaman dahi özlüyorum onlari 'Allahima her gün ne kadar sükür etsem az. darisi insallah sana ve tüm forum arkadaslarima!!!

Kizlar yazamadım bu aralar.biraz moralim bozuk ..doktor bebeğimin birinin amniyo sıvısının az olduğunu söyledi.ilk üç ayda bebeğin suyunun azalması hakkında pek iyi şeyler yazmıyor internette.doktor endişelenme 15 gün sonra Tekrar bakalım dedi.valla kızlar şunu anladım hamile kalmakla bu iş bitmiyormuş.
Bu arada Tekrar denemek için hazırlanan ilk defa gidecek olan arkadaşlarım hepinizin takibindeyim eylül kafilesi Maaşallahhh çok kalabalık.eylülde formumuzda pozitifler patlıycak bir bir inşallah.hepinize sevgilerrrr.
Not....amniyo sıvısı azalması hakkında önerileriniz varsa yazın lütfenn

Son düzenleme:
Eylül'de ben de Kıbrıs yolcusuyum.Adetimle birlikte yolculuğum başlıyor ama beni yazmayı unutmuşsunuz yoksa beni unuttunuz mu?

Hayirli olsun insallah emegin bosa gitmez,bebegini alip gelmek nasip etsin cnm. burda güzel paylasimlar dilerim.
sevgiler.

Arkadaşlar burda internetim yok o yüzden mesajlarinizi arada okuyorum ama cevap yazamıyorum desteginiz için tskr ederim hepinize.bugün rahim kalinligina baktırdim 7 mm sizce azmi ırem hnma yazdım daha cevap yazmadı

Iyi oldugina sevindim ,cep tlf kaybettim aradim bulamadim ondan burdan yaziyorum sana cnm.simdilik bulana kadar..
Endise etme kötü dgeil gayet iyi benimde 7-8 arasiydi zaten gidene kadar transfere kadar 11 yaklasir insallah simdiden endise etme.
Estrofemi alttandami koyuyorsun ilk defa duydum biraz konuyu acarmisin?
yolun acik olsun cnm surda kaldi 4-5 gün..iyi yolculukalr cnm görüsemezsek nerde kaldigini bildir bana..

sevgiler.duam seninle.. yolun acik olsun..
esenkal cnm

Arkadaşlarım İrem Hn.'dan donörümüzün bulunduğu ve hazır olduğu bilgisi geldi.Sıra adetimin gelmesinde :)

Canım benim bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim inşallah sağlıkla büyürler darısı bizim basimiza rabbim hepimize nasip etsin o güzel bebeklerini öpüyorum cnm

Arkadaşlarım İrem Hn.'dan donörümüzün bulunduğu ve hazır olduğu bilgisi geldi.Sıra adetimin gelmesinde :)

canım çok sevindim,
dilerim senin için hayırlısı olur,
sayılı günler geçer, sonra mutlu bir bekleyiş, sonra pozitif bir sonuç,
sonra 9 ay Allahım taşıma gücü versin,

Arkadaşlar pazartesi kısmetse kıbrısta olucaz eşim sperm verecek heyecanlı günler başladı bana dua edin herşey yolunda gitsin bebişimi alıp geleyim bana sımsıkı tutunsun....bana önereceğiniz şeyler varmı? canlarım....Allah eyül kafilesinin yanında olsun....bereketli bi ay olur inşallahhhh...

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Allah yardımcın olsun.

canım benimde 5 taneydi 1 tanesini alttan koyuyordum.orda bir çift vardı o hiç içmiyormuş hepsini alttan koyuyormuş.daha iyi kalınlaşıyormuş.

Insallah hayirli haberini okuycaz cnm benim bugunden itibaren firdevs hnm estrofemi 3 ten gunde 5 taneye cikartdi.4 tane agizdan 1 tane altdan pazartesi gunu kibrista olucam hayirlisi allahtan diyorum insallah hersey yolunda gider

Canım bende gittiğimde 7-7,5 dendi 5 taneye çıkarttık,transferden sonra 4 tane ağızdan 3 tanede vaginadan şeklinde uygulamaya başladık yani şuanda günde 7 adet kullanıyorum,bugün kalp sesini duymaya gideceğiz,estrofemi de soracağım biraz fazlamı böyle mi olmalı bilniyorum ama bir bildikleri var herhalde ki bu kadar fazla yükleme yapıyorlar,gönlünü ferah tut,senin için hiç birşey sorun olmayacak,yolun su gibi berrak olacak inan:)

Canım benimmm ne güzel bir anne olmuşsundur:) Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu,dün hamile bir arkadaşımla beraberdim,8.ayında,habire yakınıyor,karnını çok acıtıyormuş,bıkmış artık,ay çok zormuş.... inan seni düşündüm,onca zorluğa rağmen,ikiz bebek taşımana rağmen bir kere olsun of demedin,hep güzel şeyler düşündün hep güzel şeyler yazdın,allahım inşallah bizi de senin gibi sevgi dolu,güçlü annelerinden yapsın,allahım bebeklerini ve seni korusun güzel arkadaşım,harikasınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…