sol tarafmda sürekli ara ara batma oluyor.bugün 8 günüm.ilaçlardan mı acaba sizlerdede oldumu.
sol tarafmda sürekli ara ara batma oluyor.bugün 8 günüm.ilaçlardan mı acaba sizlerdede oldumu.
canım benimde 6 mm di transfere kadar kalınlaştı merak etme kalınlaşıyor.benim son 4 günüm kaldı sonucumu almaya.
vayyyy eylül kafilesi bayağı hareketli ve bereketli olacak:)) çok güzel ya,neredeyse formun yarısı sözleşmiş gibi beraber gidiyor,yola çıkanlar bölümümüz bu durumda kaldırılacak ve hepimize hamile yazacağızzz:))) canım arkadaşım yolun bahtın açık olsun,güzel haberlerini dört gözle bekleyeceğiz,dualarımız seninle ve tüm eylül yolcularıyla,harikasınız:))
Arkadaşlar burda internetim yok o yüzden mesajlarinizi arada okuyorum ama cevap yazamıyorum desteginiz için tskr ederim hepinize.bugün rahim kalinligina baktırdim 7 mm sizce azmi ırem hnma yazdım daha cevap yazmadı
Eylül'de ben de Kıbrıs yolcusuyum.Adetimle birlikte yolculuğum başlıyor ama beni yazmayı unutmuşsunuz yoksa beni unuttunuz mu?
Arkadaşlar burda internetim yok o yüzden mesajlarinizi arada okuyorum ama cevap yazamıyorum desteginiz için tskr ederim hepinize.bugün rahim kalinligina baktırdim 7 mm sizce azmi ırem hnma yazdım daha cevap yazmadı
Canim benim, gecenlerdede yazmistim sanirim gözünden kacti. cok sevindim demek basladin tedavine. hadi hayirlisi canim. bize insallah en yakin zamanda güzel haberlerini vericeksin. demek firdevs hanimda yaptiriyosun - güzel, ben cok memnun kalmistim. irem hanim desen ne kadar tatli dilli bir bayan ve gercekten cok ilgilen bir bayan.
beni sorarsan bende bebeklerimle bir düzene girmeye bakiyorum :) teyzesi cok ama cok tatlilar. öyle bir seviyorumki uyuduklari zaman dahi özlüyorum onlari'Allahima her gün ne kadar sükür etsem az. darisi insallah sana ve tüm forum arkadaslarima!!!
Arkadaşlarım İrem Hn.'dan donörümüzün bulunduğu ve hazır olduğu bilgisi geldi.Sıra adetimin gelmesinde :)
Arkadaşlar pazartesi kısmetse kıbrısta olucaz eşim sperm verecek heyecanlı günler başladı bana dua edin herşey yolunda gitsin bebişimi alıp geleyim bana sımsıkı tutunsun....bana önereceğiniz şeyler varmı? canlarım....Allah eyül kafilesinin yanında olsun....bereketli bi ay olur inşallahhhh...
canım günaydın, yarın idrar testi evde yapabilir sin, sonuç bence pozitif,
hadi hayırlısı olsun...
Iyi oldugina sevindim ,cep tlf kaybettim aradim bulamadim ondan burdan yaziyorum sana cnm.simdilik bulana kadar..
Endise etme kötü dgeil gayet iyi benimde 7-8 arasiydi zaten gidene kadar transfere kadar 11 yaklasir insallah simdiden endise etme.
Estrofemi alttandami koyuyorsun ilk defa duydum biraz konuyu acarmisin?
yolun acik olsun cnm surda kaldi 4-5 gün..iyi yolculukalr cnm görüsemezsek nerde kaldigini bildir bana..
sevgiler.duam seninle.. yolun acik olsun..
esenkal cnm
Insallah hayirli haberini okuycaz cnm benim bugunden itibaren firdevs hnm estrofemi 3 ten gunde 5 taneye cikartdi.4 tane agizdan 1 tane altdan pazartesi gunu kibrista olucam hayirlisi allahtan diyorum insallah hersey yolunda gider
beni sorarsan bende bebeklerimle bir düzene girmeye bakiyorum :) teyzesi cok ama cok tatlilar. öyle bir seviyorumki uyuduklari zaman
dahi özlüyorum onlari'Allahima her gün ne kadar sükür etsem az. darisi insallah sana ve tüm forum arkadaslarima!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?