Tresscim,güzel arkadaşım öyle hemen moralini bozma,yeni operasyondan çıktın belki ona bağlı geçici bir durumdur,ancak toplanıyorlardır,bizde netden araştıralım,olmazsa firdevs hanıma da bir danış belki bu durumlarda yapılabilecek birşey vardır,ha birde sonuçta sadece ultrasonla bakılınıyor,ultrasonlar ne kadar yeni ne kadar güvenilir,neye göre sıvı az,dur bakalım hemen telaşlanma eminim bebeklerin sonuna kadar yanında olacak güzel annemiz:)

Ay ne güzel gidiyorsun demek:) ben sana sadece çok güzel bir tatil yapmanı öneriyorum,ye,iç, gez,tatilde hamile kalanlar o kadar fazla ki sende tatile geldim ve hamile kaldım olacaksın:) inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunacak,ne sen onları ne de onlar seni bırakacak:) eylül ayı bak bereketiyle geldi,koca bir kafile gidiyorsunuz,bereketiylede devam edip hepiniz hamile kalacaksınız inşallah hepinizin yolu açık olsun arkadaşım:)

breeze bir şey sormak istiyorum cevaplar san inan çok sevinirim.

bende rahim inceliği konusunda sıkıntı yaşıyorum en son 8 de transfer oluyor ve hiç bir tedavimde estrofem verilmedi 3. tadavimde transfer sonrası günde 1 adet kendim aldım ve şimdi son kez kışın deneme yapacağım sorum şu estrofem vajinadan olan hangisi içilen tablet ayrıca vajina dan da uygulanabiliniyormu?

Evet canm dune kadar agizdan 3 tane aliyordum.dunden bu yana agizdan 4 vajinadan 1 tane aliyorum benimde ilk kez boyle bir uygulama oldu ama bir sorunum var estrofem midemi inanilmaz yakiyor daha onceki denemelerimde boyle bir sorunum olmamisti bu sefer neden boyle bilmiyorum .tel numarasini yazdim cnm pazartesi aksami kibrista olucam kibtis hattimin numarasida vardi sende

Sagol cnm tskr ederim insallah cnm sende estrofemi cok aliyormusun peki mide agrisi varmi sende? Bende mide agrisi degil ama estrofem midemi cok yakiyor neden bilmiyorum

Canim pazartesi sabahi benim esimde sperm verecek buyuk ihtimal ayni saatlerde ama ben p.tesi sabaha bilet bulamadim aksama orada olacagim hangi otelde kalacaksin lalitacim ? Benbugun ogrenicem kalacagim oteli yazarim insallah bebislerimizi alip geliriz canim

Herşeyimi ayarladık yarın Allah izin verir ise İnşallah gidiyorum.

Ne yazdıklarınıza tam bakamadım.Eminim çok güzel yazılarınız dualarınız vardır.

Tüm bana destek için fikir veren dualarıyla yanımda olan hepinize çook çoook teşekkür ediyorum.

Bavulumu hazırlamam lazım.Ayrıca yanımda götüreceğim İlaçlarımı da almaya gidiyorum.

Artık daha ne yazayım değişik duygular içindeyim inan anlatılmaz.Gözlerim dolacak sanki.

Tüm eylül yolcusu arkadaşlarıma ve bundan sonra gidecek arkadaşlarımın hepimizin sağlıkla bu sefer hayırlısı ile anne olmamızı

diliyorum.

Tüm hamile arkadaşlarıma sağıklı hamilelik ve doğumlar diliyorum.

Ayrıca anne olup bizi bırakmayan tüm arkadaşlarında evlatlarını sağlıkla ana babalı büyütmelerini diliyorum.

Hadi bana eyvallah.

Hepinize sevgiler.....

Canım hayırlısı ile gidip bebeğini alıp gelirsin inş...

Sevgillerimleee.....

yolun, sansin, bahtin acik olsun canim dualarimiz sizlerle olacak... Bizlerde pesinizdeyiz ins...

Allah hepimizin yardimcisi olsun canim...

canim kendimi zor tutuyorum zaten heyecanin tam bana gecti, bende dün regl oldum, sürecim basladi,ilaclara bugün basladim haftaya kibristayiz ins.
Yazdiklarina aynen katiliyorum, tüm eylül yolcularina ve bu yolda kim ne ugras veriyorsa Allah yardimcilari olsun diyorum...

Güle güle canim yolun acik olsun...

öncelikle seni tebrik ederim,bebeklerin hayirli ugirlu olsun, Allah anali babali büyütsün ins...Senin sürecinde gecmise dönük bir kac yazina rasladim ve sen beni cok etkiledin hatta aglattin diyebilirim!!! Ben senin kadar bir anne olabilrmiyim ? bilmiyorum dogrusu !!! Evet cocugum olsun cok istiyorum ama bu yola cikarkende ister istemez bir burukluk yasadim...

Ama senin o anne sicakligini ben taaa burdan hissettim canim.Sana tesekkür ederim, bana psikolojik acidan cok yardimci oldun.
Eger anne olacaksam bu sekilde eger, kibaska pek mümkün görünmüyor zaten) ÖNCE BENIM HER ZAMAN YANIMDA OLAN ESIME, BU FORUMA , VE SANA COK TESEKKÜR EDERIM...

Sana esinle ve cocuklarinla mutluluklar dilerim canim...

canım sana özelden mesaj gönderdim.

ciktigin yolculuk en büyük hayirlara vesile olur insallah. aldigin bebislerin seni doguma kadar hic birakmazlar insallah. Yüce Rabbim OL demis olsun senin icin. dualarim seninle. hayirlisi simdiden.

arkadaşlar siz deneyimli arkadaşlar karar verdikten sonra geçtiğiniz süreci yazar mısınız biz acemilere? nereyi aradınız? kimle görüştünüz? ön görüşme yaptınız mı? adım adım yazar mısınız? donor nasıl bulunuyor? fotosunu görebiliyor muyuz? ya da çocukları varsa onları? size benzemesi için neler yapılıyor? ya da özel istek yapabiliyor muyuz? renkli göz gibi :) şaka bu tabii sağlıklı olsunlar da .. biz de yollardan geçip geldik buralara.. cevaplarınız dört gözle bekleniyor... ben kasım aralık gibi düşnüyorum bir de fiyat ne kadar ödediniz toplam konaklama ulaşım

sevgili teres aynen sana katılıyorum.Hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok çok zor bir iş.İki gün önce işlemi yaptırdım hem giden bebeğime çok üzüldüm hem de şimdi yüreğim ağzımda beklemekteyim.dilerim herşey iyi olsun ve kalanları sağlıcakla kucağımıza alalım.Bana işlem öncesi çok bilgi verdiğin için durumumu bildirmek istedim.Yeniden çok çok teşekkür ederim.Bebeğin sıvısı için üzülme bence çünkü eğer işlem esnasında kese hasar görseydi şimdiye kadar çoktan biterdi.Çünkü işlem gören yaklaşık bir iki saatte Kıp gidiyor canım.gönlünü ferah tut.
Ama şimdi de aminiosentez olayı var sırada.Risk redüksiyonla neredeyse aynaymış yani yüzde yedi ila on arası.yaptıran arkadaşlar konu ile ilgili görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim...Sen yaptıracak mısın canım?

allahım ne zor şeyler yaşamısşın.. ne yapmamız gerektiğine karar vermek en zoru zaten... bilemiyorsun... bence en iyisi 2 tane almak.. kendini korumaya çalışmış işte bebecik napsın.. anneciğine tutunmaya çalışmış. bir tutunsunlar diye uğraşıyoruz bir de sonra risk olunca gitmeleri gerekiyor... allahım bu ozr sınavlarda doğru kararları almaya yardım etsin bize..
umarım kalanlar sıkı sıkı tutunurlar... bol şans :)

canlarımm hamileyim değer 200 8 günüm.allahım sizlerede tattırsın bu duyguyu.

canim eger kesin karar verdiysen, merkezlerden icine yatan birine tel. acarsin onlar seni bilgilendiriyorlar. Sen resimlerini gönderiyorsun onlar sana uygun olani seciyorlarmis canim. Sen resmini filan göremiyorsun, benim bildigim kadariyla merkezler hemen hemen ayniymis.
Benim sana tavsiyem donör konusuna fazla takilma derim, ben mesele bu gidisimde hic donör bilgisi istemedim, hicbir bilgim yok! Olsa ne olacakki? dogruluk derecesi ne kadardir bilemem.Tam bir tevekkül icerisindeyim, Allahim neyi nasip ettiyse raziyim.

Fiyatina gelince 4500 euro yalnizca merkez diger giderler haric, tabii ben firdevs hn dan bahsediyorum, baska merkezler hakkinda arkadaslar daha iyi bilirler.

Birde canim karar verdikten sonra tam olarak bütün testlerini yaptirda git. Örnegin troit ve kan pihtilasmasina baktir.

Bende yaptirdim bu sefer gecen defa istemdiler die öyle yaptirmadan gitmistim, firdevs hn bana tedbir amacli igne vermisti ama bende kan pihtilasmasi yokmus ama troit cikti 50 mg tablet verdiler simdilk.

Yani diyecegim o ki donöre takilma, merkez de icine yatani ararsin, firdevs hanimida düsünebilirsin iyi bir doktor...
Sana kolayliklar dilerim canim, ins seninde yüzün güler...

Canım atlatmışsın şükür.bol bol dinlen bir hatta dikkat et kendine.bende yaptırdığım işlemle amniyon sıvısının ilgisinin olmadığını düşünüyorum.bakalım haftaya kontrolüm var o zaman herşey daha net belli olur.Ben amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum.sana yapılan işlem oöncesi ense kalınlıkları falan söylendimi.burada fbl arkadaşımız yaptırd8 amniyosentezi birde sanırım efsune düşünüyor.kendine iyi bak sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…