Kizlar yazamadım bu aralar.biraz moralim bozuk ..doktor bebeğimin birinin amniyo sıvısının az olduğunu söyledi.ilk üç ayda bebeğin suyunun azalması hakkında pek iyi şeyler yazmıyor internette.doktor endişelenme 15 gün sonra Tekrar bakalım dedi.valla kızlar şunu anladım hamile kalmakla bu iş bitmiyormuş.
Bu arada Tekrar denemek için hazırlanan ilk defa gidecek olan arkadaşlarım hepinizin takibindeyim eylül kafilesi Maaşallahhh çok kalabalık.eylülde formumuzda pozitifler patlıycak bir bir inşallah.hepinize sevgilerrrr.
Not....amniyo sıvısı azalması hakkında önerileriniz varsa yazın lütfenn
Arkadaşlar pazartesi kısmetse kıbrısta olucaz eşim sperm verecek heyecanlı günler başladı bana dua edin herşey yolunda gitsin bebişimi alıp geleyim bana sımsıkı tutunsun....bana önereceğiniz şeyler varmı? canlarım....Allah eyül kafilesinin yanında olsun....bereketli bi ay olur inşallahhhh...
Canım bende gittiğimde 7-7,5 dendi 5 taneye çıkarttık,transferden sonra 4 tane ağızdan 3 tanede vaginadan şeklinde uygulamaya başladık yani şuanda günde 7 adet kullanıyorum,bugün kalp sesini duymaya gideceğiz,estrofemi de soracağım biraz fazlamı böyle mi olmalı bilniyorum ama bir bildikleri var herhalde ki bu kadar fazla yükleme yapıyorlar,gönlünü ferah tut,senin için hiç birşey sorun olmayacak,yolun su gibi berrak olacak inan:)
Iyi oldugina sevindim ,cep tlf kaybettim aradim bulamadim ondan burdan yaziyorum sana cnm.simdilik bulana kadar..
Endise etme kötü dgeil gayet iyi benimde 7-8 arasiydi zaten gidene kadar transfere kadar 11 yaklasir insallah simdiden endise etme.
Estrofemi alttandami koyuyorsun ilk defa duydum biraz konuyu acarmisin?
yolun acik olsun cnm surda kaldi 4-5 gün..iyi yolculukalr cnm görüsemezsek nerde kaldigini bildir bana..
sevgiler.duam seninle.. yolun acik olsun..
esenkal cnm
Canım bende gittiğimde 7-7,5 dendi 5 taneye çıkarttık,transferden sonra 4 tane ağızdan 3 tanede vaginadan şeklinde uygulamaya başladık yani şuanda günde 7 adet kullanıyorum,bugün kalp sesini duymaya gideceğiz,estrofemi de soracağım biraz fazlamı böyle mi olmalı bilniyorum ama bir bildikleri var herhalde ki bu kadar fazla yükleme yapıyorlar,gönlünü ferah tut,senin için hiç birşey sorun olmayacak,yolun su gibi berrak olacak inan:)
Arkadaşlar pazartesi kısmetse kıbrısta olucaz eşim sperm verecek heyecanlı günler başladı bana dua edin herşey yolunda gitsin bebişimi alıp geleyim bana sımsıkı tutunsun....bana önereceğiniz şeyler varmı? canlarım....Allah eyül kafilesinin yanında olsun....bereketli bi ay olur inşallahhhh...
Herşeyimi ayarladık yarın Allah izin verir ise İnşallah gidiyorum.
Ne yazdıklarınıza tam bakamadım.Eminim çok güzel yazılarınız dualarınız vardır.
Tüm bana destek için fikir veren dualarıyla yanımda olan hepinize çook çoook teşekkür ediyorum.
Bavulumu hazırlamam lazım.Ayrıca yanımda götüreceğim İlaçlarımı da almaya gidiyorum.
Artık daha ne yazayım değişik duygular içindeyim inan anlatılmaz.Gözlerim dolacak sanki.
Tüm eylül yolcusu arkadaşlarıma ve bundan sonra gidecek arkadaşlarımın hepimizin sağlıkla bu sefer hayırlısı ile anne olmamızı
diliyorum.
Tüm hamile arkadaşlarıma sağıklı hamilelik ve doğumlar diliyorum.
Ayrıca anne olup bizi bırakmayan tüm arkadaşlarında evlatlarını sağlıkla ana babalı büyütmelerini diliyorum.
Hadi bana eyvallah.
Hepinize sevgiler.....
Herşeyimi ayarladık yarın Allah izin verir ise İnşallah gidiyorum.
Ne yazdıklarınıza tam bakamadım.Eminim çok güzel yazılarınız dualarınız vardır.
Tüm bana destek için fikir veren dualarıyla yanımda olan hepinize çook çoook teşekkür ediyorum.
Bavulumu hazırlamam lazım.Ayrıca yanımda götüreceğim İlaçlarımı da almaya gidiyorum.
Artık daha ne yazayım değişik duygular içindeyim inan anlatılmaz.Gözlerim dolacak sanki.
Tüm eylül yolcusu arkadaşlarıma ve bundan sonra gidecek arkadaşlarımın hepimizin sağlıkla bu sefer hayırlısı ile anne olmamızı
diliyorum.
Tüm hamile arkadaşlarıma sağıklı hamilelik ve doğumlar diliyorum.
Ayrıca anne olup bizi bırakmayan tüm arkadaşlarında evlatlarını sağlıkla ana babalı büyütmelerini diliyorum.
Hadi bana eyvallah.
Hepinize sevgiler.....
Canim benim, gecenlerdede yazmistim sanirim gözünden kacti. cok sevindim demek basladin tedavine. hadi hayirlisi canim. bize insallah en yakin zamanda güzel haberlerini vericeksin. demek firdevs hanimda yaptiriyosun - güzel, ben cok memnun kalmistim. irem hanim desen ne kadar tatli dilli bir bayan ve gercekten cok ilgilen bir bayan.
beni sorarsan bende bebeklerimle bir düzene girmeye bakiyorum :) teyzesi cok ama cok tatlilar. öyle bir seviyorumki uyuduklari zaman dahi özlüyorum onlari'Allahima her gün ne kadar sükür etsem az. darisi insallah sana ve tüm forum arkadaslarima!!!
Canim pazartesi sabahi benim esimde sperm verecek buyuk ihtimal ayni saatlerde ama ben p.tesi sabaha bilet bulamadim aksama orada olacagim hangi otelde kalacaksin lalitacim ? Benbugun ogrenicem kalacagim oteli yazarim insallah bebislerimizi alip geliriz canim
sevgili teres aynen sana katılıyorum.Hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok çok zor bir iş.İki gün önce işlemi yaptırdım hem giden bebeğime çok üzüldüm hem de şimdi yüreğim ağzımda beklemekteyim.dilerim herşey iyi olsun ve kalanları sağlıcakla kucağımıza alalım.Bana işlem öncesi çok bilgi verdiğin için durumumu bildirmek istedim.Yeniden çok çok teşekkür ederim.Bebeğin sıvısı için üzülme bence çünkü eğer işlem esnasında kese hasar görseydi şimdiye kadar çoktan biterdi.Çünkü işlem gören yaklaşık bir iki saatte Kıp gidiyor canım.gönlünü ferah tut.Arkadaşlar işlemden sonra çok gergindim.sizlerin mesajlarını okumak çok iyi geldi saolun iyiki varsınız.
işleme gelince......bana kızmazsanız Ben biraz detaylarından bahsetmek istiyorum .Nedenine gelince donasyon işleminde belki 2,veya 3 embriyo alınmasını düşündürebilirim diye düşünüyorum.arkdaşlar lütfen transfer öncesi kaç tane embriyo alısayıyanızı iyi düşünün.doktorunuzun fikrinide alın.benim türkiyedeki doktorum ve firdrvs hanım üç yada iki dediler tutmaları çok yüksek dediler.fakat Ben dört diye tutturdum ve olanlar oldu sonunda...
işlem için gittim odaya aldılar .korkudan gerginlikten ölücektim.karından lokal uyuşturuluyor işlemi hissetmiyosun zor deyildi yani.Ben kendimi ağlamıycam diye beton gibi kastım doktor sürekli kendini sıkma diyor.ekrana hiç bakmadım.
Vee kendimi bıraktığım sinir krizi geçirdiğim annn ..doktor tam ilacı kalbine verecek demesinmi iğne değdi bebek kendini hemen çekti dedi.Ben tabi artık orda koptum.doktorda söylediğine pişman oldu..neyse şimdilik bir hatta riksli durumdayım beklemedeyim.rabbim diğeer kalanları bana bağışlasın..bu işlemin piskolojik boyutu çok ağır.Donasyonda sayıya karar verirken benim durumumuda göz önünde bulundurun lütfen.kimsenin bunları yaşamasını istemem.
sevgili teres aynen sana katılıyorum.Hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok çok zor bir iş.İki gün önce işlemi yaptırdım hem giden bebeğime çok üzüldüm hem de şimdi yüreğim ağzımda beklemekteyim.dilerim herşey iyi olsun ve kalanları sağlıcakla kucağımıza alalım.Bana işlem öncesi çok bilgi verdiğin için durumumu bildirmek istedim.Yeniden çok çok teşekkür ederim.Bebeğin sıvısı için üzülme bence çünkü eğer işlem esnasında kese hasar görseydi şimdiye kadar çoktan biterdi.Çünkü işlem gören yaklaşık bir iki saatte Kıp gidiyor canım.gönlünü ferah tut.
Ama şimdi de aminiosentez olayı var sırada.Risk redüksiyonla neredeyse aynaymış yani yüzde yedi ila on arası.yaptıran arkadaşlar konu ile ilgili görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim...Sen yaptıracak mısın canım?
sevgili teres aynen sana katılıyorum.Hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok çok zor bir iş.İki gün önce işlemi yaptırdım hem giden bebeğime çok üzüldüm hem de şimdi yüreğim ağzımda beklemekteyim.dilerim herşey iyi olsun ve kalanları sağlıcakla kucağımıza alalım.Bana işlem öncesi çok bilgi verdiğin için durumumu bildirmek istedim.Yeniden çok çok teşekkür ederim.Bebeğin sıvısı için üzülme bence çünkü eğer işlem esnasında kese hasar görseydi şimdiye kadar çoktan biterdi.Çünkü işlem gören yaklaşık bir iki saatte Kıp gidiyor canım.gönlünü ferah tut.
Ama şimdi de aminiosentez olayı var sırada.Risk redüksiyonla neredeyse aynaymış yani yüzde yedi ila on arası.yaptıran arkadaşlar konu ile ilgili görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim...Sen yaptıracak mısın canım?
canlarımm hamileyim değer 200 8 günüm.allahım sizlerede tattırsın bu duyguyu.
arkadaşlar siz deneyimli arkadaşlar karar verdikten sonra geçtiğiniz süreci yazar mısınız biz acemilere? nereyi aradınız? kimle görüştünüz? ön görüşme yaptınız mı? adım adım yazar mısınız? donor nasıl bulunuyor? fotosunu görebiliyor muyuz? ya da çocukları varsa onları? size benzemesi için neler yapılıyor? ya da özel istek yapabiliyor muyuz? renkli göz gibi :) şaka bu tabii sağlıklı olsunlar da .. biz de yollardan geçip geldik buralara.. cevaplarınız dört gözle bekleniyor... ben kasım aralık gibi düşnüyorum bir de fiyat ne kadar ödediniz toplam konaklama ulaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?