Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.bebişlerin cinsiyetleri belli oldu iki tane kızım olucakmış.çok mutlu oldum.sağlıklı olsunlar inşallah .amniyo sıvımda normale dönmüş.
canım benim sanırım şuan ufaklıkları alıp otele döndün:) inşallah güzel annelerine sımsıkı tutunacak ve sen bırakmadıktan sonra allahım izin verdiği sürece seni hiç bırakmayacaklar,9 ay 10 günlük sürecin başladı hadi bakalım yolun açık olsunnnn:))))
Sağol iyi dileklerin için cnm inş 26 eylül günü bende pozitifimi gorurum transferim güzel geçti 4 tane a plastkoyuyoruz dedi firdevs hnm a b. kalite 6 yada 8 hücreli duymustumda aplast ne oluyor arkadaşlar?bu arada lalitayla arka arkaya transfere girdik inş 2 kocaman pozitif alırız rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
Canım transferin hayırlı olsun.a kalite demek sekiz veya daha fazla hücreli demek.blastta zaten embriyoların en kalitelileri bu evreye kadar gelebiliyor yani beşinci güne yani çok iyi herşey inşallah güzel haberini burada kutlarız. A blast beşinci güne gelmiş en kalitelileri sana verilmiş demektirr.
Slmlar bayanlar kimsele r varmı. Bende. Yumurta donasyon yaptırmışm. Salı testim. Bu sabah idrarda. Tek çizgi. Çıktı. Ne dersiniz
Canm sağol acikladigin için şimdi en zoru 12 gün beklemek inş cnm
Neye ne diyelim canım ? Hayırlısı olsun demekten başka diycek birşey yok bugün 10 . Gününmü nerde yaptirdin kaç embriyo verdiler
kurdele takabilmek için transferleriniz bitti.İnşallah yakın zamanda sizden güzel haberler,müjdeler alacağız.heyecanlı günler yaşıyorsunuz sonu mutlu bitecek bir kaç gün.hadi bize moral,cesaret ve sevinç verin :)
ansu canm hoş geldnz sen ne durumdasn
Teşekkür ederim iyiyim.estrofem coraspin ile dün başladım ilaçlarıma.sanırım ay sonuna doğru Kıbrıs'ta olacağım ve donasyonu yaptıracağım.Şu an sadece kendime dikkat etmeye çalışıyorum.kanım düşük onu arttırmak için demir ilacı kullanıyorum.senin de transferin hayırlı olsun.umarım herşey istediğin gibi olur.transferin nerde,nasıl oldu?biraz bilgi verir misin?
Güzelim, cok sevindim - hayirli olsun transferin!!! hadi insallah cok güzel haberler alicagiz senden cok yakinda canim benim..............nasil hissediyorsun kendini??
Lalita senden haberler nasıl?
Smsime cevap vermedin merak ettim durumu??
Transfer olmuş olmalı diye biliyorum ama??
Canım bu işler nasip kısmet birazda bende 3 .kez denedim hayırlısı deyip bekliyoruz5eylül transfer oldum. kıbrısta yaşam hastanasinde 3 embriyo canım..biz kıbrsta yaşıyoruz..geçen ayda denedk olmadı. allahtan hayrlısı diyorm herkesin gönlüne göre allah versn
kurdele takabilmek için transferleriniz bitti.İnşallah yakın zamanda sizden güzel haberler,müjdeler alacağız.heyecanlı günler yaşıyorsunuz sonu mutlu bitecek bir kaç gün.hadi bize moral,cesaret ve sevinç verin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?