merhaba,
güzel bir yolculuğun, hayırlı bir transferin olsun,
dilerim Allah ım gönlüne göre verir.
Eylül yolcularımız bereketli olsun, bebeklerimiz mayıs ayında kucaklarınızda olsun,
*Waltkrayburg canım bu son gidişin olsun bu kez bebeklerini al gel ve sonsuza kadar seninle olsun canı gönülden istiyorum pozitifini. lütfen çevrene bak ve de ki " bir sonraki gelişim ancak bebeğimle olacak" falan vs işte ne demek istediğimi anlıyorsun tüm olumlu düşünceleri topla canım şans seninle olsun.
*Lalita arkadaşım ilk gidişin, tekrarına gerek kalmasın, ordan dolu dolu gel. bir an bile aklına ya tutmazzsa diye getirme sakın. duam seninle
*Karanfil seninde yolun şansın açık olsun arkadaşım .
hadi kızlar bu güzel tatili değerlendirin enerjilerinizi birleştirin bebişleri kapın gelin üçünüzüze birden sevinelim .
kalbim sizlerle .. sevgiler kooooocamaaann :)
*Waltkrayburg canım bu son gidişin olsun bu kez bebeklerini al gel ve sonsuza kadar seninle olsun canı gönülden istiyorum pozitifini. lütfen çevrene bak ve de ki " bir sonraki gelişim ancak bebeğimle olacak" falan vs işte ne demek istediğimi anlıyorsun tüm olumlu düşünceleri topla canım şans seninle olsun.
*Lalita arkadaşım ilk gidişin, tekrarına gerek kalmasın, ordan dolu dolu gel. bir an bile aklına ya tutmazzsa diye getirme sakın. duam seninle
*Karanfil seninde yolun şansın açık olsun arkadaşım .
hadi kızlar bu güzel tatili değerlendirin enerjilerinizi birleştirin bebişleri kapın gelin üçünüzüze birden sevinelim .
kalbim sizlerle .. sevgiler kooooocamaaann :)
beklemek çok zor
ya kızlar bugün 8 gün burnum akıyor, ara sıra hapşırıyorum (alerjik bir bünyeye sahibim zaten) gün yaklaşıyor şu an uykum var, iş yerindeyim, gögüslerim hala dolgun ve hafif ağrı var bu belirtiler varmıydı sizde haydi kızlar yardımmmm
Ve Kibristayiz.
Dun geldik. Esimden sperm alindi.
Rahim duvari kalinligima bakti Firdevs Hanim.. maalesef ince buldu.
5. Gun transferi olucak. Umarim o gune kadar kalinlasir......
Evet arkadaşlarım İrem Hn.'dan protokol listem geldi.Yarın ilaçları kullanmaya başlıyorum.Allahım inşallah yüzümüzü güldürür.Sanırım Eylül'ün sonunda Kıbrıs'ta olacağım.Hadi hayırlısı...
bazıalrında yerleşme kanaması yani lekesi oluyormuş.forumda çok okumuştum. sende de aynısı olmuştur. inş pozitif haberini verirsin canım. istirahatine dikkat et.
canım bence test yaptır.benimde 8 gün lekelenmem geldi o gün kan testi yaptırmaya gittim hemen frides hanım yaptırmamı istedi iğnemi vurdurdum o gün.normalde 12 gün vurulcaktım doktor o gün vurdurdu.yerlesme lekesi hamilesin bence :)
Canım ben çarşambaya kadar buradayım umarım aynı otele gelirsinizki büyük ihtimal öyle olur çünkü oteller dolu yarın lalitada bu otele geliyor
Evet arkadaşlarım İrem Hn.'dan protokol listem geldi.Yarın ilaçları kullanmaya başlıyorum.Allahım inşallah yüzümüzü güldürür.Sanırım Eylül'ün sonunda Kıbrıs'ta olacağım.Hadi hayırlısı...
merhaba,
güzel bir yolculuğun, hayırlı bir transferin olsun,
dilerim Allah ım gönlüne göre verir.
Eylül yolcularımız bereketli olsun, bebeklerimiz mayıs ayında kucaklarınızda olsun,
süperr hayırlı uygurlu olsun. canım benim bugun 6. gün transferimin gögüslerimde hafif dolgunluk ve agrı var aksamları vucudumu cok sıcak hissediyorum... sırtımda yük var gibi akşamları özellikle
Evet güzel arkadaşlarım,
Ben de yumurta donasyonu için hazırlanmaya başlıyorum.Sabah uyanınca alacağım ilaçla bebek yolculuğum başlıyor.Sanırım 10-20 eylül arasında Kıbrıs'ta olacağım.Eylül yolcularından biri de benim.Dualarınızı yollar mısınız bana arkadaşlarım?
Benimde bugün transferimin 10u günü meraktan eczanenden test alıp yaptım sonuç negatifhiçbir belirti. Yok bişey hissetmiyorum Buda beni çok üzüyor bu akşam kan testi yaptırabilirim beklemek çok stres yapıyor inşallah iyihaberler alırım
Rabbim herkes sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?