Hadi hayırlı olsun.bu kadar uzun bir bekleyişten sonra vakit geldi çattı...valla ne yalan söyleyeyim senin sürecini dahada bi heycanla bekliyorummm.kendine dikkat et iyi beslen bol bol dinlenn canımmm
canim sanada cok tesekkür ederim, ins hepimizin meleklerimizle döneriz. Sanada bol sanslar diliyorum sürecin baslamis, Allah gönlüne göre versin güzel arkadasim...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bende 10 gün önce transfer yaptırdım Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.bebişlerin cinsiyetleri belli oldu iki tane kızım olucakmış.çok mutlu oldum.sağlıklı olsunlar inşallah .amniyo sıvımda normale dönmüş.
canım benim herkes de aynı belirti olacak diye bir şey yok, ayrıca idrarda çok erken çıkmaz, çıkanda var ancak çıkmama ihtimali daha yüksek çünkü beta hcg önce kana daha sonra belirli seviyeden sonra idrara karışıyor bu denge kişiden kişiye farklılık gösterir şurada 2 günün kalmış benimde bugün 8 gün beklemek zor biliyorum ancak yapacak bir şeyimiz yok inşallah rabbim bize ve burada emek veren tüm annelerimize anneliği nasip eder, bu aşamaya gelememiş maddi veya tıbbi imkanları olmayan tüm annelerimize buradan sabır ve yüce rabbimden imkan diliyorum.
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.bebişlerin cinsiyetleri belli oldu iki tane kızım olucakmış.çok mutlu oldum.sağlıklı olsunlar inşallah .amniyo sıvımda normale dönmüş.
adet oldum kızlar ve tedavi prtokolüm geldi...sanırım eylül sonlarında orada olacağız bizde...
içim bir garip..heyecanlansam mı heyecanlanmasam mı karar veremiyorum...
umarım herşey yolunda gider ve bende size güzel haberler veririm..
Amnın
Ben kandan beta ya bastırdım ama sonuç olumsuz 0.20 Dr gönderdik oda sonuç iyi değil ama 2 gün daha beklemedim dedi ama sonuç malesefki negatif
Evet arkadaşlarım İrem Hn.'dan protokol listem geldi.Yarın ilaçları kullanmaya başlıyorum.Allahım inşallah yüzümüzü güldürür.Sanırım Eylül'ün sonunda Kıbrıs'ta olacağım.Hadi hayırlısı...
Amnın
Ben kandan beta ya bastırdım ama sonuç olumsuz 0.20 Dr gönderdik oda sonuç iyi değil ama 2 gün daha beklemedim dedi ama sonuç malesefki negatif
arkadaşlar bebeği kaybettim.çok üzgünüm. aynı şeyleri 2. kere yaşıyorum. 6. haftada bebeğin kalbi duruyor. yıkıldım yine. olmayacak mı? boşunamı kürek çektim. eşim taşıma suyla değirmen dönmez diyor ? doğrumu? ilkinki niye oldu denmeden 2. transfer yapıldı. hiç araştırılmadı. bizi para olarak mı görüyorlar ? ya çektiğimiz üzüntü ıstırap onlar ne olacak. ne yapacağımı sasırdım bana yardım edin. bu yolda tek başımaydım ne ailem ne eşim yanımda elimden bu kadar geliyor ancak. çokkkk üzgünüm. sizlerle derdimi paylaşabiliyorum.
adet oldum kızlar ve tedavi prtokolüm geldi...sanırım eylül sonlarında orada olacağız bizde...
içim bir garip..heyecanlansam mı heyecanlanmasam mı karar veremiyorum...
umarım herşey yolunda gider ve bende size güzel haberler veririm..
Amnın
Bende yaşadım çok iyi bilirim.Üzülme demek çok anlamsız ama sabırlı olmaya çalış.Allahın takdiri yapacak bir şey yok.
Yaş kaçtı ? Doktor kimdi?
Lütfen ümidini yitirme.Doktorunla konuştunmu nedenleri niçinleri hakkında.
Üzülmemeye çalış arkadaşım.Sevgilerimle,,,
Sabırlı ol her şeyin vakti ve zamanı vardır. Allahım şimdi nasip etmemiştir, Ama emininki ilerde olacaktır.
ay canım ya ne güzel sana iki arkadaş, yoldaş gelecek.
bende kızım olsun istiyorum şöyle cimcime kokoş olsun benim gibi.:)
geçen kontrolde el parmaklarına kadar heryerini gördük ama cinsiyetini öğrenemedik 2 hafta sonra gidicem sabırsızlıkla öğrenmek istiyorum
tress çok sevindim cnm demek 2 tane cimcime geliyor.bilginisa güzel yürekli arkadaşım inşallah sende tez zamanda öğrenirsin cinsiyetlerini negatif alan arkadaşım çok üzüldüm rabbim yeniden deneme güçü versinpolyanna seni bekliyoruz gel artık.ve benden haberler yarın öğlenden sonra saat 2 de otelden alacaklar sanırım 3 gibi bebeklerimi verecekler saat 1 oldu uyuyamiyorum.rabbim hepimizin kucaklarini doldursun hepinizi öpüyorum kızlar sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?