Hadi hayırlı olsun.bu kadar uzun bir bekleyişten sonra vakit geldi çattı...valla ne yalan söyleyeyim senin sürecini dahada bi heycanla bekliyorummm.kendine dikkat et iyi beslen bol bol dinlenn canımmm

Canım çok teşekkür ederim.uzun zamandır sağlığımı düzeltebilmenin uğraşındaydım.ilk defa bu kadar iyiyim.şimdi tam zamanı diyorum.Benim için heyecanlanman beni çok mutlu etti.Ben de çok heyecanlıyım bir bilsen.Çok teşekkür ederim.

canim sanada cok tesekkür ederim, ins hepimizin meleklerimizle döneriz. Sanada bol sanslar diliyorum sürecin baslamis, Allah gönlüne göre versin güzel arkadasim...

Teşekkür ederim umarım Allahım herkesin gönlüne göre verir.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bende 10 gün önce transfer yaptırdım Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin

Teşekkür ederim.ilk önce senden ve daha sonra tüm arkadaşlar olarak bizden iyi haberler gelecek inşallah.Sen de moralini yüksek tut.iyi şeyler düşün hep.

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.bebişlerin cinsiyetleri belli oldu iki tane kızım olucakmış.çok mutlu oldum.sağlıklı olsunlar inşallah .amniyo sıvımda normale dönmüş.

Nasıl güzel bir haber bu böyle.evde iki tane cadı mı olacak şimdi? şu an sen dünyanın en mutlu insanısın biz de dünyanın en mutlu insanının arkadaşlarıyız.

Amnın

Ben kandan beta ya bastırdım ama sonuç olumsuz 0.20 Dr gönderdik oda sonuç iyi değil ama 2 gün daha beklemedim dedi ama sonuç malesefki negatif

merhaba canım,
önce hayırlı süreçlerin olsun, hayırlı transferin olsun,
sonra hayırlı evlatlar dilerim.....

canım arkadaşım,
hayırlısını diliyorum, süreç hemen geçiyor, bir de bakıyorsun ki hamilesin,
Rabbim yüzümüze doğru baksın,
Allah ım bizim gibi senin de yüzünü güldürecek,
kucaklarında bebeklerle dolsun,,,

ay canım ya ne güzel sana iki arkadaş, yoldaş gelecek.
bende kızım olsun istiyorum şöyle cimcime kokoş olsun benim gibi.:)

geçen kontrolde el parmaklarına kadar heryerini gördük ama cinsiyetini öğrenemedik 2 hafta sonra gidicem sabırsızlıkla öğrenmek istiyorum

tress çok sevindim cnm demek 2 tane cimcime geliyor.bilginisa güzel yürekli arkadaşım inşallah sende tez zamanda öğrenirsin cinsiyetlerini negatif alan arkadaşım çok üzüldüm rabbim yeniden deneme güçü versin polyanna seni bekliyoruz gel artık.ve benden haberler yarın öğlenden sonra saat 2 de otelden alacaklar sanırım 3 gibi bebeklerimi verecekler saat 1 oldu uyuyamiyorum.rabbim hepimizin kucaklarini doldursun hepinizi öpüyorum kızlar sevgiyle kalın.

öncelikle çok geçmiş olsun allahım sabırlar versin.
aynı şeyleri bende yaşadım benimde 7,5 haftalık kalbi durdu bebeğimin. Önceden çevremde de bu vakalara yakinen şahit oldum. Hep bebeklerin kalbi duruyordu. Tedbir amaçlı Kan sulandırıcı iğneler ile sağlıklı doğum yaptılar biriside yengem. 4-5 düşükten kan sulandırıcı iğne ile 3 yaşında bir oğlu var yaşıda 40 dı doğum yaptığında. sonra bu tedavilerde maalesef coraspirin yeterli gelmeyebilir. Tedbir amaçlı ilave olarak kan sulandırıcı iğneler kullanılabilir. Mesela ben tedaviye gideceğim gün gece rüyamda hatırlattılar bana. Uçak kalmadan acele olarak iğneleri aldım. Dr. kullanbiliriz bir sakıncası yok dedi. ve kullanıyorum. Henüz 9. günüm henüz sonuç almadım daha.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin inş.Hangi doktor? Yaş kaçtı ?

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.bebişlerin cinsiyetleri belli oldu iki tane kızım olucakmış.çok mutlu oldum.sağlıklı olsunlar inşallah .amniyo sıvımda normale dönmüş.

hayırlı olsun Allah kucağında almayı nasip etsin.Darışı bizlerin başına...

Amnın

Ben kandan beta ya bastırdım ama sonuç olumsuz 0.20 Dr gönderdik oda sonuç iyi değil ama 2 gün daha beklemedim dedi ama sonuç malesefki negatif

Bende yaşadım çok iyi bilirim.Üzülme demek çok anlamsız ama sabırlı olmaya çalış.Allahın takdiri yapacak bir şey yok.
Yaş kaçtı ? Doktor kimdi?
Lütfen ümidini yitirme.Doktorunla konuştunmu nedenleri niçinleri hakkında.
Üzülmemeye çalış arkadaşım.Sevgilerimle,,,

30 yaşındayım doktora dün sonucu gönderdik olumsuz ama yarın için tekrar tahlil istedi henüz birşey konuşmadık yarın konuşuruz ama bana kesin gebesin diyordu çok umutluyum Allah'ın taktiri diyoruz ne yapalım artık bünye okadar alışmış ki acıyı hiç bir tepki gösteremedi anlayamadım bile psikolojim alt üst oldu şuna ama yapacak bir şey yok Rabbim isten herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin bende umut tükendi dilerim bu yola çıkan herkes çok iyi haberler alır

Şevket alptürk Dr

Canım güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.sizinde cinsiyete az kalmış.Allah kalbine göre versin.sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter..

canım benim sanırım şuan ufaklıkları alıp otele döndün:) inşallah güzel annelerine sımsıkı tutunacak ve sen bırakmadıktan sonra allahım izin verdiği sürece seni hiç bırakmayacaklar,9 ay 10 günlük sürecin başladı hadi bakalım yolun açık olsunnnn:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…