Tsk ederım tress06. Soguk buhar makinesıde aldım tuzlu su ve buhar makınesı ile bıraz olsun hafifletmeye calisacagım

Selam canim. Bende cok yasamistim canim. Ben cocuklar icin olan burun damlasi varya onlardan kullandim ve bir hayli rahatladim. Birkac doktora sordum hic zarari yok merak etme. Ama belki 12. haftayi beklemek gerekir. Birde tuzlu su burnuna cek iyi geliyor aciyor kisa donem olsa bile. Corek otu yagi burnunun icine surebilirsjn, bana iyi gelmedi ama baskalari fayda gormus.

Karar vermek çok zor Firdevs Hanım mı Berk Bey mi hangisi daha iyi........??????????????????İkinci bir şansım olmayabilir maddi durumlardan bu parayı bile 60 ay vadeli kredi ile zar zor ödeyeceğiz....

Karar vermek çok zor Firdevs Hanım mı Berk Bey mi hangisi daha iyi........??????????????????İkinci bir şansım olmayabilir maddi durumlardan bu parayı bile 60 ay vadeli kredi ile zar zor ödeyeceğiz....
Maalesef bir coğumuz kısıtlı maddi imkanlarla bu yola çıkıyoruz. Bende ciddi anlamda para harcayıp bir sürü borclandım kendi ülkemde. Her bir deneme bir umuttu ama kimse bana acı gercegi söyleyemiyorlardı. Kendi hucrelerim artık yaşlanmıştı. ilk kıbrısa karar verdigimde ve ilk denememde tuttu. Kısmetse allahım kucagımıza almayı da nasip eder. sana yardımcı olmak amacıyla sendeki sorun neydi. hic hamile kaldınmı mesela. Esinde bir problem varmı. Varikosel gibi. kruger testleri yapıldımı pıhtılasma genelde bir sorun. Ama testlerde cıkmasa bile önlem amacıyla kan sulandıcı iğnelerin kullanılması gibi tuplerinde sorun varmı. Mesala tuplerde sorun varsa oncelikle tuplerin alınması gerekir. Ben oyle yaptım. Mesala tupler zaten bu aşamaya geldi isek bizim bir işimize yaramıyor demektir. tup sorununu cozmek gerekebilir. örnek vereyim emriyo transferinde. Bebek sorunlu olan tupe yerleşebilir. Budaha tehlikeli ve dış gebelik demek. troit testleri mesala. Tam tetkiklerin yapılarak konusunda uzman bir dr. Birlikte karar vermeni öneririm. Mesala ben doğuşta yaptırdım. merkez seçimi önemli tabiki. Ancak gönlün nereyi isterse oraya git senin tetkilerini iyi yapacak bir uzman ve prf. Tam tetkilerini yaptırmanını öneririm. İnşallah sende ilk deneme de benim gibi pozitif sonucu alır ve hep birlikte bebeğimizi kucağımıza alırız.

Son düzenleme:

Tşk ederim. Okyanus suyu aldım deneyecegim inşallah rahatlarım

Son düzenleme:

Öncelikle Alah'ın sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına almanı nasip etmesini dilerim.Ben 35 yaşındayım bir kızım var 10 yaşında. Adı Eylül.Çok ara verdim iş güç derken geçen yıl kardeş yapalım dedik .Spirali çıkardığım gibi adet düzensizliği başladı.Doktora gittim FSH 50 LH 38 inanamadım doktor tanıyı koydu hemen erken menepoz.Bir senedir ilaç falan oyaladı beni en son sinir krizi geçirdim benim çocuğum olmayacak mı istiyorum diye.Tek çare donasyon dedi.Rahim normal yumurtalıklar normal troid normal şimdiye kadar yaptırdığı tahlillerde.Başka da bir şeye bakmamıştı doktor.Doktor bir kart verdi Dünya Tüp bebeğin buradaki saha uzmanımı neymiş haftaya o bizi İstanbulda bi doktora götürecek uygunmuyum değilmiyim diye herhalde.Firdevs hanımın asistanı ile telde görüştüm.O da sıcak geldi.Hangisini seçmeliyim aralarında iyi yada kötü yönleri olan var mı acaba???Dediğim gibi ikinci şans olmayabilir.Ben işsizim şu aralar kocam özelde bilmiyorum yani..Bildiğiniz bi şey varsa lütfen yazın bana özelden de yazabilirsiniz.

merhaba canım,
gerçekten çok sevindim,
Allahım 9 ay boyunca yardımcın olsun,
sıkıntısız hamilelik geçirirsin ve 10 gün sonra atan kalpleri duyarsın inşallah ,,

Merhaba. Fsh 50 olması menepoz baslangıcı maalesef bende de fsh 1.8 den. 5 yıl icerisinde 26 ya yukseldi. Merkez olarak da kimi hit. Den memnun kimi. Firdevs hn kimisi de savas beyden. Ancak ben ise doğuş şevket bey ekibine yaptırdım. Öncelikle genel memnuniyetleri bir incelemeni tavsiye ederim. eşinin sperm testleri önemli. Varikosel varmı mesela Senin tüplerin durumu önemli. Burada topikte bir arkadasımız vardı helun sanırım transferde bebek tuplere yerleşmişti. Bebeği ve tüpleri komple almışlar ve ciddi bir sorun yaşamıştı. Rahim filmi ile tuplerin değerlendirilmesi gerekebilir hasar varsa alınması daha uygundur. Mesala tuplerde sıvı akıntısı varsa bebek tutunamaz asla. Tup bebekten önce tüm tetkiklerin yapılması uygun olacaktır. Donasyonda zaten genc donorler secildiğinden diğer tup bebek yontemlerine göre hamile kalma sansı daha yuksek. buradaki arkadaslarımızın bir coğu hamile kaldı. sende kalacaksın eminim. ancak tetkiklerinde hiç bir şeyin gözden kaçmaması gerekir. Herşey gönlünüzce olsun kalın sağlıcakla.

Son düzenleme:

Aramıza hoş geldin yaşadıklarımız hepimizin benzer şeyler aslında...bu formu okumanın sana çok faydasının olucağını inanıyorum.mesela Ben kendi eksik tahlillerimi merkez seçimimi transfer öncesi sonrası ne yapmam gerektiğinibbu formda giden arkadaşlardan öğrendim.benim ilk denemem dünya tüp bebekte oldu.maalesef negatif oldu.ikinci denemem firdevs hanımda oldu ve çok çok memnun kaldım pozitif oldu.pozitif olmasada yine firdevs hanımda denerdim.gerek firdevs hanım gerek irem hanım oraya gelen bayanların gerçekten Anne olmaları için canla başla çabalıyorlar.dünya tüp bebekte ise tahlil mahlil istemaden Beni çağırdılar transferimi olması gerekenden geç yaptılar rahim çok kalınlaşmıştı yani negatif sonuç tesadüf olmadı.biz ancak yaşadıklarımızı yazabiliriz karar sana ait umarım hakkında hayırlı olan yere gider ikinci yavruna kavuşursun..

Çok teşekkür ederim cevabın için gerçekten benim için faydalı oldu sizin yaşadıklarınızın herbiri bir tecrübe ve benim için çok değerli.Benim için iyi dileklerin için sağol.Pozitif olmasına çok sevindim.Darısı başıma inşallah.

Aydınlattığın için sağol .Bu incelemeleri ayrıca benim isteyip yaptırmam mı gerekiyor.Yoksa merkeze gitmeden istenilen testler arasında bunlar da var mı?

Aydınlattığın için sağol .Bu incelemeleri ayrıca benim isteyip yaptırmam mı gerekiyor.Yoksa merkeze gitmeden istenilen testler arasında bunlar da var mı?

Sana tavsiyem canım iyi bir kadın doğumcu ile tüm tetkikleri yaptırıp inceletmen (Mesela Tüp bebek merkezinin Dr. demiştin o olabilir) bu tetkiklerle birlikte seçeceğin merkezle görüşüp karar vermeniz. Özellikle follop tüplerinin değerlendirilmesi önemli 1.ci kalitede emriyo transferi yapılsa bile tüplerde sıvı akıntısı veya enfeksiyon varsa tutunmayabilir. Benim hikayem çok uzun. Bu tüplerden neler çektim ben bir ben bir allah bilir. O yüzden sen canım benim düştüğüm hataya düşme. Her şey gönlünce olsun.

Son düzenleme:

Aramiza hosgeldin, bende firdevs hnda yaptirdim Allaha sukur ilk denemede pozitif yapilan islem heryerde hemen hemen ayni ama firdevs hn gerek tedavi gerek tahlil yonunden daha titiz her ayrintiyi dusunuyor sanki. trees arkadasimizin dedigi gibi asistani ve o sanki herkesin anne olmasi icin canla basla calisiyor her aradigimda bana aninda geri donuyorlar cok canayakinlar.ben kendi kafama gore hic tahlil yaptirmadim onlar ne istediyse onu yaptirdim.sonucum negatif olsada yine 2.yi firdevs hanimda denerdim.sana yardimci olabildiysem sevinirim arkadasim formu geriye donuk okumani tavsiye ederim.orada cok guzel yasanmis deneyimler var bana formun cok faydasi oldu.son karari yine sen vericeksin Allah yardimcin olsun...

Öncelikle hamile hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.( Bizlerede göstersin )
Prof.Saraçoğlu televizyonda söylemişti.Soğanı halka şeklinde kesip koklayacakmışsın.Burun tıkanıklığını açıyormuş.
Denemekte fayda var bence.Sevgiler..

bugun jinogologumda randevum vardi.2 tane kese gördü ama daha erken oldugunu cok Kücük olduklarini söyledi ama net 2 kese vardi dr bunun artabilecegini 2 tane daha gördügünü ama onlar kesemi degilmi anlayamadim dedi ve 2 hafta sonra tekrar cagirdi daha net belirgin olacagini söyledi suan görünen ikizlerim geliyor kizlar rabbim kucagima almayida nasip eder insallah..

ne güzel haber canım allah kucağın alamayı nasip etsin. banada dua et hamilelerin duası kabul olurmuş

süperrr deneyecegim

ne güzel haber canım allah kucağın alamayı nasip etsin. banada dua et hamilelerin duası kabul olurmuş

aminn canim ins ..yüce rabbime hep dua ediyorum cnm bizler cok zorlu yollardan gecip anne olmaya calisan bayanlariz rabbim bu yolda sana ve herkese yardim etsin insallah ellerimiz kucaklarimiz dolsun ,,aminnn

Ansucum tesekkur ederim. Amin insallah..

Canım çok güldüm yazdıklarına.bir an gerçek olmuş gibi gözümün önüne geldi.her yer çocuk dolu ve isimlerini bile karıştırıyormuşsun :)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…