Bu sene Eylül kafilesi süper oldu,çok güzel organize olarak gittiniz ve çok güzel sonuçlarla döndünüz:) Allahım hepinizin yolunu açık etsin,çok güzel bir hamilelik geçirtsin ve bebeklerinizi 40 hafta sonunda kucaklarınıza almayı nasip etsin,darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah,hep pozitiflerle dolu formumuz olsun,harikasınız:)

Arkadaşlar ben ilk defa şükürler olsun 8.haftayı geçtim:)) 3 tane 8 haftalık kürtajım var ve bu defa olacak bu iş inşallah allahımın izniyle diyorum:)
Hamileliğim biraz kötü geçiyor ama şükür ediyorum,6.haftadan sonra kusmalarım başladı ve her geçen gün daha da artıyor,6 kilo verdim hayatım boyunca rejim yapan ben ilk defa kilo veriyorum diye kahroluyorum,şükür bebeğimin gelişimi gayet iyi ama tiroidim olmamasına rağmen tiroid hormonlarım tavan yapmış,kusmalar ona bağlıymış,yarından itibaren kusmalar aynı şiddetle devam ederse seruma başlayacağız çünkü bu aşamadan sonrası bebek için zararlı olabilirmişçok da narin kendimi dinleyen bir insan değilimdir ama neden böyle oldu anlayamadım,yemek dendiğinde kusar hale geldim yarım yamalak çalışıp sürekli yatar haldeyim,size de bir şeyler yazamıyorum ama cepten hergün takip ediyorum,allahım hepimizi yolunu açık etsin,hamile arkadaşlarıma taşıma kolaylığı,sağsalim doğumlar nasip etsin,yola çıkan arkadaşlarıma da hamile kalmayı nasip etsin,iyiki varsınız.......

Waltkrayburg, geliyor ikizler artık.ne güzel günler yaşıyorsun umarım hep böyle devam eder.

ne güzel haber canım allah kucağın alamayı nasip etsin. banada dua et hamilelerin duası kabul olurmuş

Canım nerelerdesin?ne durumdasın?

Heluncum tabi ki yanında olacağız.İnşallah güzel haberlerinde de yanında olacak ve beraber kutlayacağız.sen şimdi kendini yorma,dinlen,gez,kafanı başka işlerle meşgul et.biz senin eskisinden de daha güçlü olarak tekrar burada olacağına inanıyoruz.

bir müddettir giremiyordum geçmişi okuyamadım ama hem kendimi hatırlatayım hem bi merhaba diyeyim dedim nasılsınız? ben iyiyim ama halen histereskopi yaptıramadım bi türl ayarlayamadım histereskopi yaptırabilsem diyeceğim ama bu kez eş engeli var ben halen eşimi ikna edemedim offffff offff

tüp bebek uygulamasında tüplerin önemi yok diye biliyorum çünkü sperm tüpü geçip yumurta ile buluşmayacak ki.
zaten direk olması gereken yere gönderiliyor yanlış mı??

Forumdan bi arkadaşın yanlış hatırlamıyorsam moony in follop tüpşerindeki bir akıntıdan dolayı ilk donasyon denemesi negatifle sonuçlanmış.O da sağolsun beni bu konuda uyardı.

Allah yardımcın olsun canım.Umarım herşey bu kez yolunda gider ve bebeğini kucağına alırsın.

ay ay demek insallah ikizler geliyor canim..............yanlis anlamada insallah daha fazal embyro olmaz, iki tane olsun saglikli olsun canim benim. ay ne sevindim anlatamam!!!

Merhaba Canım, Seni burada gördüğüme çok sevindim. Kendini toparlamana da. Öyle vazgeçmek yok. Yılmayacaksın. Amacın belli sonuçta. Biraz toparla kendini sonra kaldığın yerden devam et lütfen. Beni biliyorsun. Hiç ara vermedim. Üst üste. Bazıları bana kızdı ara ver dedi ama ara verirsem aynı cesareti toparlayamam zannediyordum. İlk negatif, ikinci düştü biliyorsun, 3. de Allahıma şükür.
Senin de olacak buna tüm kalbimle inanıyorum. Lütfen pes etme....

Arkadaslar cok mutluyummmmmm... hayatimda ilk defa cift cizgiyi gördüm bu gün, Allahim ne mutluluk :)))

Icime su serpildi, derin bir ohhh cektim, gözlerimden yaslar süzüldü... Allahim sana sükürler olsun bana bu duyguyu yasattin, isteyen herkesede yasat yarabbim...

Insallah persembe günüde kan testim var, güzel bir sonuc alabilirim.

Benden iyi dileklerini ve dualarini esirgemeyen tüm forumdaslarima cok tesekkür ediyorum, iyiki varsiniz...

canim arkadasim, senden, lalitadan ve karanfilden sonra nihayet benimde yüzüm güldü bu gün...

Senin icinde cok mutlu oldum inan, keseleri görmüssün,Allah tamamina erdirsin canim. Sende cok ugras verdin ve sonunda mutlu sona ulastin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Sana ve hepimize ins...

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Ne güzel hepiniz pozitifle döndünüz.

arkadaşım tebrikler çok sevindim cnmforum bebişleri çoğalıoyor ne güzelllllllllll

waltkrayburg,karanfil1,moony ve pollyanna1 4ünüzü de nazar değmesin inşallah.
sağlıklı ,mutlu ,huzurlu bir hamilelik geçirin ve bebişlerinizi kucağınıza alın .darısı tün isteyenlerin başına.

beni soracak olursanız:))) çok meşgulüm, ev taşıyacağız tayin çıktı yine.en büyük şehire:)) ev bulduk ama içindeki bir haftaya boşaltacak,gidip eski evi taşıyacağız gelip yerleşeceğiz. bu arada araya tatil girecek bizimkiler ( eşimin arkadaşları) gene rez.yaptırmışlar 5 gün tatile gidip geleceğiz.tatillerde illaki bir arada olmak isterler. anlayacağınız iki pabucumuz bir yere sığacak gene.yoruluyorum eşimin arkasından hep böyle dur durak yok .
neyse kasım başı gibi kıbrısta olmayı planladık.dr la görüştük .sanırım gelecek cuma lucrini vurulacağım.sonra üç hap daha var. sonra adetten 10 gün sonrada Kıbrıs ta olacağız inşallah.3.deneme olacak . siz umut oluyorsunuz. çok seviniyorum. inşallah birgün ben de sevinçli haberimi size verebilirim.
annelerimizi, anne adaylarını, tedavi görenleri, bekleyenleri, hepinizi sevgiyle öpüyorum.
kendinize çok dikkat edin.dualarınızdan beni de eksik etmeyin.
bol bebişli günler diliyorum.

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsn inşallah seninde firdevs hanmda ikinci dememndi demi canm farklı olarak ne yapldı bu kez sen ikisindede lucrin kullandnmı ya da ilk denemeden sonra neler yaptrdn histeroskopi falan yaptırdınmı birde ne kadar ücret ödedin ikincide

Merhaba canım,
Allahım tamamına erdirsin,
9 ay boyunca taşıma gücün olsun,

Ohhhhhh süper Allah hayırlısı ile sağ salim sağlıklı mutlu kucağına almayı da nasip etsin. :))) darısı da bize :))

Canim tesekkur ederim.
Tebrik ederim. Guzel bir haber.senin degerin de guzel cikicak insallah..
tebrik ederim canim, degerin cok güzel. ins benimde böyle güzel sonucum olur...

inşallah en kısa zamanda geçer canım kusmalarında,hayırlısıyla kilo almaya da başlarsın.gerekirse serum takviyesi de iyi olur canım.ALLAH ım sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin canım...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…