Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yaş 38 oldu canım.bende kromozom bozukluğu var mozaik yapıda bir kromozom yapım var ve her denemede 3-4 yumurta toplanıyor zaten.çok parlak değil yani sonuçlarım.o yüzden donasyon yaptırdım.doktor istersen kendi yumilerinle daha dene ama yazık parana zamanına dediği için.üstelik her defasında pgt de yapıldı normal çıktı ama yinede oladı işte kısmet...
teşekkür ederim kızlar. inşallah bütün tedavi görenlerin değerleride positif çıkar.
yanlız... hani bana dansöz:)
teşekkür ederim kızlar. inşallah bütün tedavi görenlerin değerleride positif çıkar.
yanlız... hani bana dansöz:)
canım benim çok sevindim...gözün aydın olsun.....
Bende şuan kıbrıstayım..
14 yumurta dönlendi..
perşembe günüm transferim olucak..
Bende şuan kıbrıstayım..
14 yumurta dönlendi..
Bende şuan kıbrıstayım..
14 yumurta dönlendi..
Tedavisi başlamış bütün arkadaşların tedavileri hayırlı olsun inşallah onlarında pozitif haberlerini hep birlikte kutlarız, geriye dönük okumaya çalışıyorum henüz kimler ne yapmış bilmiyorum...Bu arada ben ilk kontrolüme gittim tek kese var tek kalp atışı gördük ama duyamadık henüz duyacak kadar kuvvetli degildir haftaya yeniden görüşelim dedi doktorum büyük bir heyecanla önümüzdeki haftayı bekliyorum...
Merhaba mucizeistiyorum.
Gözün aydin,insallah her sey gönlünce olur.Bol sanslar diliyorum cnm.Benimde bugün transferim oldu.Hayirlara getirsin insallah,hayirli evlatlar nasip etsin.
sevgiler.
kızlar değerim 55,4 hem cok mutlu ve heyecanlıyım hemde korkuyorum. ilk defa böyle bir değer aldım. böyle düşük değer alıp gebeliği normal devam eden oldumu..?
mimoşum güzel söylemişsinde bizim milletimiz böyle günlerden olumlu etkilenmez maalesef...olsa bile bir gün sonra aynı adam olur çıkar...yani diyeceğim o ki sadece çarşı pazar hareketlensin diye uydurulmuş ama bu kadar insanların yaralarını kanatan bir başka gün yoktur.onun yerine alışveriş günü falan adı altında bişey yapsalar da böyle duygu sömürüsü olmasa.sadece gider alışveriş yapardık:)
benimdeolacak tebrik ederim. inşallah değerin ikiye katlar ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
kızlar mevsimden midir bu bereket nedir. maşallah diyorum. kışın arka arkaya birsürü negatifle moralimiz nasıl da bozulmuştu.
acaba mevsimin psikoloji üzerindeki etkisiyle olabilir mi bu bereket?
moonrose
7 haftalık olmussan kalp atıslarınıda duymussundur dıye yazmıssın gerideki sayfalarda bana,ama yok canım daha degıl.15 mayısta randevum var..insallah duyabılırız ve mutlu doneriz evımıze...
sevgıler
kızlar değerim 55,4 hem cok mutlu ve heyecanlıyım hemde korkuyorum. ilk defa böyle bir değer aldım. böyle düşük değer alıp gebeliği normal devam eden oldumu..?
yosun sana bir ton bir araba lafım var ama yazmıyorum..
seni deli gibi merak ettik.. insan saddeece bir tekmil verirdii.. ceeee ben yaşıyorum diye...,
erkek kardeşinin annesi ve babası senmisinki eşini bırakıp onca gün uzağa gidiyorsun..
sen senin doğurmadığın adamalrın sorumluluğunu alırken kendin nasıl doğuracaksın..
eşinede kendinede haksızlık etme ve çekirdek ailene konsantre ol derim..
yaşlandığında srılıp yatacağın yanında olacak eşindir.. unutma bunu..kardeşlere verilen emek sadece anne babaya ben ne kadar iyi evlatım benniii daha çok sev diye yapılıyor unutma..
senle bu ekim kasımda deneme yapacağız hazırlan derim:)))
canım trasverin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın ..
kızlar herkese merhaba:)))
rowina'nın pazar günü kanaması olmuş bende dün haber aldım hastanede pazar gününden beri dün akşam ve şuan tlfda konuştum şu an durumu iyi kanaması kesilmiş dün gece aklımdaydı hep canım ya onun için bebişleri için hep dua ettim, usg de iki kese görünmüş yarın bir daha usg bakacak doktoru inş. güzel haberler alır sağlıkla 40. haftaları görür sizde dua edin canlar ben forumdaki kendi arkadaşlarıma da yazdım dualarım onunla rabbim korusun inş. sımsıkı tutunsun kuzuları annesi sağlıkla atlatırlar inş. bunu
kızlar herkese merhaba:)))
rowina'nın pazar günü kanaması olmuş bende dün haber aldım hastanede pazar gününden beri dün akşam ve şuan tlfda konuştum şu an durumu iyi kanaması kesilmiş dün gece aklımdaydı hep canım ya onun için bebişleri için hep dua ettim, usg de iki kese görünmüş yarın bir daha usg bakacak doktoru inş. güzel haberler alır sağlıkla 40. haftaları görür sizde dua edin canlar ben forumdaki kendi arkadaşlarıma da yazdım dualarım onunla rabbim korusun inş. sımsıkı tutunsun kuzuları annesi sağlıkla atlatırlar inş. bunu