benim yaş 38 oldu canım.bende kromozom bozukluğu var mozaik yapıda bir kromozom yapım var ve her denemede 3-4 yumurta toplanıyor zaten.çok parlak değil yani sonuçlarım.o yüzden donasyon yaptırdım.doktor istersen kendi yumilerinle daha dene ama yazık parana zamanına dediği için.üstelik her defasında pgt de yapıldı normal çıktı ama yinede oladı işte kısmet...

senin yaş benden 1 yaş büyükmüş sende çok degilmişsin evet kısmet kısmetten ötesi yok napalım yaşayıp görücez herşeyi bidakine düşmez canım inşallah allah hepimize göstersin ..ya şu gittigim doktor alem şimdi muane etti ulturasyondan ölçtü biçti neyse firdevs hanımı aradı yumurtaların sayısını boyunu söyledi benim bugün 6 . günüm yani 6.cı igneyi yaptım demin içeriye girerken hımm beş igne yaptın bugün 6.cı gün filan dedi evet dedik geçmiş firdevs hanıma yumurtaları herşeyi anlatırken 5.ci gün bugün dedi oda beşinci gün deyince yarın başlasın öteki yumurta baskılayıcıya dedi perşembe kontrol dedi neyse iyi dedik eve geldim kafam kurcalandı eşime dedim bugün altıncı gün degilmi firdevs hanıma beşinci gün dedi dedim aradım doktor size böyle dedi bugün benim altıncı gün size yanlış söyledi dedim yanlışlık olmasın dedim beş igne kullandın bugün altıncımı diye tekrarlattı evet dedim sen bu gün başla dedi evet yanlış söylemiş dedi yumurtalar bide çatlarda valla biraz saf cahil olsam yanlış olacak tedavi adam bir hoş iyiki aradım geri firdevsi çarşamba git dedi kontrole geri aradım hastaneyi perşembeyi iptal ettim çarşambaya aldım..

Tedavisi başlamış bütün arkadaşların tedavileri hayırlı olsun inşallah onlarında pozitif haberlerini hep birlikte kutlarız, geriye dönük okumaya çalışıyorum henüz kimler ne yapmış bilmiyorum...Bu arada ben ilk kontrolüme gittim tek kese var tek kalp atışı gördük ama duyamadık henüz duyacak kadar kuvvetli degildir haftaya yeniden görüşelim dedi doktorum büyük bir heyecanla önümüzdeki haftayı bekliyorum...

canım benim çok sevindim...gözün aydın olsun.....

Bende şuan kıbrıstayım..
14 yumurta dönlendi..
perşembe günüm transferim olucak..

Merhaba mucizeistiyorum.

Gözün aydin,insallah her sey gönlünce olur.Bol sanslar diliyorum cnm.Benimde bugün transferim oldu.Hayirlara getirsin insallah,hayirli evlatlar nasip etsin.
sevgiler.

Tedavisi başlamış bütün arkadaşların tedavileri hayırlı olsun inşallah onlarında pozitif haberlerini hep birlikte kutlarız, geriye dönük okumaya çalışıyorum henüz kimler ne yapmış bilmiyorum...Bu arada ben ilk kontrolüme gittim tek kese var tek kalp atışı gördük ama duyamadık henüz duyacak kadar kuvvetli degildir haftaya yeniden görüşelim dedi doktorum büyük bir heyecanla önümüzdeki haftayı bekliyorum...

Merhaba nrm 34;
tedavin sonuna gelmissin ve basarmissin tebrikler.Allahim kalb atisinida duymak nasip eder insallah cnm.Tebrikler ,hayirli evlatlar güzel gelecekler dilerim.
Benimde transferim bugün oldu 12 gün beklemede sayili günler cabuk gecer insallah güzel haberler verebilecegim.Tüm anne adaylarini burdan bol sans diliyorum.Sizlerle güzel paylasimlar nasip eder insallah.
sevgiler.

Benimde olaçak çok sevindim degerin ikiye katlanır hic merak etme
Bahara havası geldi foruma herkeste olumlu haberler
Arkadaslar bende test sonucum 19. Mayıs korkuyorum umarım bende bu bahar kervanına katılırım

kızlar değerim 55,4 hem cok mutlu ve heyecanlıyım hemde korkuyorum. ilk defa böyle bir değer aldım. böyle düşük değer alıp gebeliği normal devam eden oldumu..?

Tabrılkler beimde olacak.Bk seinde oldu işte Hayırlı olsun .

mimoşum güzel söylemişsinde bizim milletimiz böyle günlerden olumlu etkilenmez maalesef...olsa bile bir gün sonra aynı adam olur çıkar...yani diyeceğim o ki sadece çarşı pazar hareketlensin diye uydurulmuş ama bu kadar insanların yaralarını kanatan bir başka gün yoktur.onun yerine alışveriş günü falan adı altında bişey yapsalar da böyle duygu sömürüsü olmasa.sadece gider alışveriş yapardık:)

He valla Sanki hiç yapmıyoruz da Kızım bize bhane mi yok gü mü bekleriz Olmadı alır geri yollarız :) Sabah görüşürüz Kızın kontrolü var bir de teyzem kızın dizi dimdik durmuyor kızı kudaklamadın bak ne geldi başına diye diye bei de paik yaptı bakalım bakalım .

benimdeolacak tebrik ederim. inşallah değerin ikiye katlar ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

kızlar mevsimden midir bu bereket nedir. maşallah diyorum. kışın arka arkaya birsürü negatifle moralimiz nasıl da bozulmuştu.
acaba mevsimin psikoloji üzerindeki etkisiyle olabilir mi bu bereket?

http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr...012/1540209/default.htm?ref=milliyet_anasayfa

arkadaşlar yukardaki linke tıklayın.. bahar aylarında tüp bebek şansı daha da artıyormuş:) bilginize...

kızlar değerim 55,4 hem cok mutlu ve heyecanlıyım hemde korkuyorum. ilk defa böyle bir değer aldım. böyle düşük değer alıp gebeliği normal devam eden oldumu..?

Hayırlısı olsun bak seninde oldu:46: Darısı geride kalanlara kısmetse:)) inşallah değerlerin katlanarak artar:46:

[video=dailymotion;x1unpx]http://www.dailymotion.com/video/x1unpx_asena-belly-dance_music?search_algo=1[/video]

yosun sana bir ton bir araba lafım var ama yazmıyorum..
seni deli gibi merak ettik.. insan saddeece bir tekmil verirdii.. ceeee ben yaşıyorum diye...,

erkek kardeşinin annesi ve babası senmisinki eşini bırakıp onca gün uzağa gidiyorsun..
sen senin doğurmadığın adamalrın sorumluluğunu alırken kendin nasıl doğuracaksın..
eşinede kendinede haksızlık etme ve çekirdek ailene konsantre ol derim..

yaşlandığında srılıp yatacağın yanında olacak eşindir.. unutma bunu..kardeşlere verilen emek sadece anne babaya ben ne kadar iyi evlatım benniii daha çok sev diye yapılıyor unutma..

senle bu ekim kasımda deneme yapacağız hazırlan derim:)))

efsunenciimm.. o araba dolusu lafı aldım ve kabul ettim şekercim.. am anlatsam bana da hakvereceğini düşünüyorum.. bitirmem gerken şeyler vardı.. bitirdim bitti, gitti inşallah.. şimdi kuş gibi hafifim ve tamamen olaya konsantre olmak ilk hedefim artık..

kızlar herkese merhaba:)))

rowina'nın pazar günü kanaması olmuş bende dün haber aldım hastanede pazar gününden beri dün akşam ve şuan tlfda konuştum şu an durumu iyi kanaması kesilmiş dün gece aklımdaydı hep canım ya onun için bebişleri için hep dua ettim, usg de iki kese görünmüş yarın bir daha usg bakacak doktoru inş. güzel haberler alır sağlıkla 40. haftaları görür sizde dua edin canlar ben forumdaki kendi arkadaşlarıma da yazdım dualarım onunla rabbim korusun inş. sımsıkı tutunsun kuzuları annesi sağlıkla atlatırlar inş. bunu

Son düzenleme:

rowina'nın pazar günü kanaması olmuş bende dün haber aldım hastanede pazar gününden beri dün akşam ve şuan tlfda konuştum şu an durumu iyi kanaması kesilmiş dün gece aklımdaydı hep canım ya onun için bebişleri için hep dua ettim, usg de iki kese görünmüş yarın bir daha usg bakacak doktoru inş. güzel haberler alır sağlıkla 40. haftaları görür sizde dua edin canlar ben forumdaki kendi arkadaşlarıma da yazdım dualarım onunla rabbim korusun inş. sımsıkı tutunsun kuzuları annesi sağlıkla atlatırlar inş. bunu

aaaaa :( canım ya çok üzüldüm gerçi benim de olmuştu..inşallah korkulacak bişey yoktur.
İkiz olmasına çok sevindim :)) selamlarımı ve geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen

Rowinaya

cok cok gecmıs olsun...allah bebeklerini korusun ınsallah..hersey gonlunce olsun..allahım emeklerini boşa cıkarmasın..

Back
X