evet canım.berk bey bulunduğun yerdeki dr ayönlendiriyor.siz halil ibrahim beyde nasıl tedavi yaptırdınız?donasyon mu?halil ibrahim bey daha deneyimli sanırım,ben de hiç gitmedim.internetten takip ettiğim kadarıyla.sevgiler....
Hayır daha önceki denemelerim kendi yumurtalarımla oldu. Benim jinekolğum halil ibrahim beyi tanıyordu.
Tüp bebek gündeme gelince ona yönlendirdi, konusunda bir numara dedi. Kendi doktorum iyi bir doktordur. Yani sırf onu tanıdığı için yönlendirmedi hit e, iyi olduğu için. Zaten benim doktorun muayanehanesi de nişantaşı valikonağında idi. HİT in de muayenehanesi ona yakın bir yerde. Şimdilerde Türkiyede muayene yapmadığı söyleniyor. Yani eş dost tanıdıkyor usulü muayene yapıyor sanırım. Ben en son nisan ayında donmuşlarla deneme yaptığım dönemde benim muayenemi yaparken de artık Türkiye de de muayene yapmıyorum ancak eş dost yakınlar bir de siz artık eski hastamız olduğunuz için kabul ettim demişti.Sadece pazarları İstanbula geliyorum o da ailem için demişti. Çok ekstrem durumlarda belki hafta içi de geliyordur. Ama şöyle yapıyor, ona gidecek hasta Bahçeci Kliniğinden bir doktorla hazırlanıyor.Sonra Kıbrısa gidiyor.Yani öteki doktorların prosedürleri ile aynı aslında... Benim de 2. tüp denememde (kasım 2011 - düşük yaptım sonra) yumurta takibimi HİT o dönem İstanbulda olmadığı için , Bahçeciden bir doktor(hit in önerdiği) yapmıştı. Zaten HİT Bahçeci ile ortak olduğunu söylemişti. Yani demek istediğim,HİT e gitmek isteyenler illa ki 2 kez gitmek zorunda değil kıbrısa. Ayrıca HİT i cebinden de arayıp konuşabilirsin. Takibim Bahçecide olsun öyle geleyim diyebilirsin...
Ben Kıbrıstaki diğer merkezleri görmedim, ama HİT in kliniğini biliyorum, çok temiz düzenli ve konforlu. Fakat HİT çok yoğun. Gerçi hemen hemen her görüşmemde her sorumu yanıtladı, hatta uzun sohbetlerim de oldu. Embriyologlarını çok iyi diye duydum...Zaten 2 tane,ikisini de tanıyorum... Aslında tüm doktorların yaptığı aynı işlem,çünkü bunun için hepsi de ayrı bir eğitim alıyor. Ama tıpkı diğer cerrahlarda da olduğu gibi bazılarının el melekesi yüksek... Veee en önemlisi bebek için vaktin gelmiş olması... O vakit geldiğinde hiç bir engel tanımaz... doktor,klinik v.s v.s hepsi vesile.... Umarım hepimiz için o vakit dolmuş olsun... Sorularını cevaplamaya çalışırım her zaman .... Sevgiyle kal...