kızlar nasılsınız ? bilginisa ve anisha sizin sonuçlarınızı cok merak ediyorum bende işallah güzel haberler alacağız sizden.... efsuneeeee sanada hayırlı yolculuklar ve bol şans diliyorum.
kızlar AHM değeri nasıl bakılıyor ben cumartesi günü gözlerim için hastaneye gideceğim gitmişken regli günümün 3 cü günü olacak o zaman tekrardan fsh,lh,ve e2 baktırmak istiyorum kaç aydır abkılmıyor birde rubella igg istedi doktorum onuda yaptırıcam birşey sormak istiyorum ben hiç ahm testi yaptırmadım onuda yaptırsam mı diye düşünüyorum nasıl oluyor regli olduğundamı bakılması gerekiyor oda kanda falan mı bakılıyor bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim :)

çalışan herkeze kolay gelsin :)çalışmayanlarda evde oturmanın tadını cıkarsın :))))))

Günaydın herkese... her zaman pozitif bakışı olan ben nedense akşamdan beri içimde bir korku var "ya negatif çıkarsa" diye içim içimi yiyor. bu düşünceyi aklımdan uzaklaştırmak istiyorum ama off yaa..:(

salı gününe kadar zor bekliycem sanırım...
kolay değil 16 yıldır bekliyorum bebek sahibi olmayı...

Günaydın herkese... her zaman pozitif bakışı olan ben nedense akşamdan beri içimde bir korku var "ya negatif çıkarsa" diye içim içimi yiyor. bu düşünceyi aklımdan uzaklaştırmak istiyorum ama off yaa..:(

yapma öyle sakın ben senin enerjine hayran kalmıştım inan ger çağır nereye gittiyse bak görürsün bilginisa olumlu olacak herşey hem coğu gitmiş azı kalmış salı gününe kaç gün var sunun surasında sen işin zor kısmını atlattın kaldı kolay kısmı herşey güzel olacak diye düşün sürekli allah emeklerini boşuna cıkarmasın işallah kaç yaşındasın bu arada sen merak ettim

Çok haklısın.... Aslında hep okuyorum.. Ama üzerimde bir sessizlik olduğu kesin:))

Ben cuma günü uçuyorum.. Randevum 19 kasım saat 18:30 da...
Ücretler ise şöyle
Senkron yani bizim fresh yumurta değimiz 8000euro
Asenenkron yani dondurulmuş yumurtanın döllenmesi 4600
Diğer herşey için ek ödeme gerekiyor :Iscı, embryo dondurma,assisted hatching, blaystosyt culture....
Detayları pazarlıktan sonra yazarım..
Sevgiyle kalın..

Mutlu ve umutlu haberlerle gel...yolun açık olsun..... Seni seviyoruz..............

sağlıkla git umutla geri dön inşallah ve en kısa zamanda mutlu sona yolculugun başlasın. sevgimle..

Bilginisacim sakin umutsuzluga kapilma inan ben senin yazilarini okuyup güç buluyorum,ben zaten normalde negatif biriyim senin sayende pozitif düşünmeye çalışıyorum. Bu bekleme süreci gercekten cok zor hem biran once gelsin istiyorum hemde cok korkuyorum ogun alacagim sonuctan. Bize bunu düşündüren bisey hissedememek ama onlar daha nokta kadarlar bize bisey hissettiremezler ki :)

ay ben transferin 7. günündeyim dayanamadım komşuma eczaneden test aldırdım.. ve testi denedimmmm
sonuç 2. çizgi biraz silik de olsa vardı .. hayatımda ilk kez 2. çizgiyi gördüüümmmmmmm :))

oh sonunda karamsarlıktan da kurtuldum sağolun arkadaşlarım

Arkadaşım senin pozitifliğin benide çok heveslendirmişti sakın olumsuz düşünme pozitifliğin devam etsin sonucuna az kalmış inşallah sonucunda senin gibi pozititif olur 16 yıllık evliyim demişsin merak ettim kaç yaşındasın? kendine iyi bak...!

35 yaşımdayım ve bu ilk transfer denemem arkadaşlar...

Kalimeroya;
Ben yüzümün yüzünü, alnının astarına dikmeye geliyorum.
Gözümü, kirpiğimi, yüreğimin ateşini topladım avuçlarıma
Sicim iplik ile göbeğine nakşolmaya yoluna düşüyorum
Uzak diyarlardan yüzlerce yüzden arınıp, saklandım
En Sevgiliden cenneti ayaklarımın altına dileye dileye geliyorum
Kutsal makamda, ay kokusuna ermeye geliyorum
Can niyetiyle tuttuğum oruçların, iftarını açmaya geliyorum
Ben diye çıktığım düşten seni çalıp, biz olmaya geliyorum...

35 yaşımdayım ve bu ilk transfer denemem arkadaşlar...

Kalimeroya;
Ben yüzümün yüzünü, alnının astarına dikmeye geliyorum.
Gözümü, kirpiğimi, yüreğimin ateşini topladım avuçlarıma
Sicim iplik ile göbeğine nakşolmaya yoluna düşüyorum
Uzak diyarlardan yüzlerce yüzden arınıp, saklandım
En Sevgiliden cenneti ayaklarımın altına dileye dileye geliyorum
Kutsal makamda, ay kokusuna ermeye geliyorum
Can niyetiyle tuttuğum oruçların, iftarını açmaya geliyorum
Ben diye çıktığım düşten seni çalıp, biz olmaya geliyorum...

Cift cizgiyi gorduk yuppiiiii .hadi bakalim Allah tamamina erdirsinnn

Arkadaşlar benim hikayemde de sizin gibi kocaman bir çocuk özlemi var.Bu uğurda verdiğim mücadeleler,sevinçler,gözyaşılar ve bol bol hayal kırıkllıkları var.6 yıldan beri verdiğim mücadeleden yenik çıkmanın üzüntüsünü bir nebzede olsa sizi okuyarak geçirmeye çalışıyorum.Uzun zamanda beri okuyorum ama artık okumak yetmiyor dahil olmam gerekiyor.Hatta inadım yüzünden belki, de geç kaldım.Olsun bir umut yinede var.
Efsune sen beni çok ama çok yüreklendiriyorsun.Pozitif bakış açın bu sayfalardan çıkıp beni ve eşime kadar ulaştı.Neden olmasın der olduk.Sen hele bir git hayırlısıyla,arkandan da bizi gönder arkadaşım.Hikayemi daha ayrıntılı yazacağım.İş yerimdeyim.En yakında yeniden geleceğim.Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.Sevgiyle kalın...

neslim, hosgeldin aramiza...bende yeni sayilirim grupta........bol bol sohbet ederiz insallah...

Tebrik ederim bilginisacım ne güzel görmüşsün çift çizgiyi kalimeron hoşgelmiş saglıklada kucağına alırsın inşallah ,ben cesaret edemiyorum test yapmaya eğer göremezsem yıkılırım :( inşallah darısı başıma ....

Gerçektende bilginisanın dediği gibi yat kalk otur bir türlü test günü gelmiyor,her ne kadar düşünmeyim desende bu pek mümkün bişey değil bugüne kadar onlarla yattık onlarla kalktık hep onları hayal edip onlar için çabaladık ve şimdi finale bu kadar yakınken insanın düşünmemesi hiç mümkün değil...

sevgili anishacım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah seninkadar bende heyecanlıyım senin haberini merakla bekliyorum canım ve hamile olacağına inanıyorum kendine çok iyi bak güzel haberlerini bekliyoruz bitanem.

ay ben transferin 7. günündeyim dayanamadım komşuma eczaneden test aldırdım.. ve testi denedimmmm
sonuç 2. çizgi biraz silik de olsa vardı .. hayatımda ilk kez 2. çizgiyi gördüüümmmmmmm :))

tebrik ederim bilginisa çok güzel bi haber...

Selam,evet doktor ramon da randevum.
Bu ilk görüşme için 165euro ödeyeceğim.
Tüm eski testleri istedi.
Dosya yaptım.
Ben mart yada nisanda fresh ile denemeyi düşünüyorum..
Dileklerin için sağol..
Senin sonucunda hayırlı olur inşallah..

efsuncuğum sana iyi yolculuklar diliyorum canım benim.senin için herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Tebriklerr dariisi hepimizin basina

Tebrik ederim bilginisacım ne güzel görmüşsün çift çizgiyi kalimeron hoşgelmiş saglıklada kucağına alırsın inşallah ,ben cesaret edemiyorum test yapmaya eğer göremezsem yıkılırım :( inşallah darısı başıma ....

Arkadasim strese girme insallah sendende pozitif sonuc alicaz

Arkadaslar bugün 7.gün ama hem sag tarafımda hem sol tarafımda ara ara batmalar oldu özelliklede yan yattığım zaman . Sizce 7 gün sonra normal mi bu ?

Çok teşekkür ederim culii inşallah dediğin gibi olur ve pozitif sonucu görürüz çok sabırsızlanıyorum İnan zaman geçmiyor günleri sayıyorum .

anishacım o batmalar bende de var.. arada kendilerini hatırlatıyorlar demekki..:)

Neslim aramıza hoşgeldin senide deneyimlerini dinlemek isteriz

Özlembarış herşey gönlünce olsun inşallah.. kaç embriyo verildi... umarım 12.günde pozitif görürüz senden de..

Back
X