Günaydın arkadaşlar..
tahlile 3 gün kala sabırsızlığım devam ediyor :)
benim içimde bir sezgi var hani 4 embriyo transfer edilmişti ya ikizim olacak diye hissediyorum...

Selam ,
Gün 1:
Havaalanından şehir merkezi katalunya ya aerobus var. İki kişi 11,5 € gidiş dönüş alırsanız 19,5€. Katalunyada otele L3 ile 4 durak uzaklıkta. Otomatlarda 10 luk tek yöne bir kart aldık.
Hava 20 derece, güneşli. Otel hastaneye metro L3 ile 3 durak uzaklıkta. Ama otobüste var kliniğin yakınında indiren.
Otel 4 gece için 286 € şehir vergisi, kdv dahil ve kahvaltı hariç. Odada bir kichennette var. Uzun kalışlar için çok uygun kendinde odada mikroda hafif şeyler yapabilirsin. Otelin dbinde bir metro istasyonu ve saat 23e kadar açık market var. Güvenli bir bölge.

Çok güzel bir şehir . Metroda Bir bebek huzursuzlandı annesi hemen orda vagonda emzirdi. Herşey çok doğaldı.

Tüm gün şehirde fink attık. Bol bol deniz ürünleri yedik. Türkiyenin 3 te 1 i fiyatlar..otel şehir merkezine yürümeyle 15 dakikalık mesafesinde. Gece yollarda hep insanlar var. Gençli yaşlı saat 23e kadar hayat hareketli. Siesta sağolsun enerjieri bol..

Ortam rahat, herkes ingilizce konuşuyor. Stres yok. Sakin bir kent.
Bugünlük bu kadar.

Leylakbaby sen yaşıyormusun ya??ne güzel haberleini almak. Sen ne planlardasın bu ara??
Sessiz kalma arasıra katıl aramıza.
Ben doktorla göşmedim ama denemeyi mart gibi yapacağiz. Bakalım..

Efsune kafam karıştı . sen şimdi ön görüşmeye mi gittin. martda deneme yapacağını yazmışsın da..

Canim adetin 20 sinden sonrasi ne gunu anlamadim bana Boyle bir sey vermemisti. Bebekcim sen adet oluyormuydun ilacla yada kendiliginden uzun sure. adet olmayanlara veriyo olabilirler.gorusmeye baslamissin sanirim hayirli olsun Sonu guzel olsunnn ...bebekcim berk bey ne icin verdigini aciklamadimi canimm bende merak ettim

Tresscigim, bende sasirdim..hemsire hanimla görüstüm, berk beyle degil bu defa..aksine tam düzenli adet görüyorum. bana hormonlari bastirdigini dedi, baslamadan önce önemliymis..ondan sonra progesteron ilaclarina basliycakmisim...ama sasirdigim bir olay daha bana dönör su var demedeiler,...arastirmaya basliycagiz dediler. ben en iyisi onlara önce bana dönör bulun ondan sonra tedaviye basliycam diycem..cünkü daha hangi dönör var belli degil..tamam her gün teklifler geliyor diyorlar dönör icin ama ben özellikle fiziksel bana uyan dönör istiyorum cünkü..kafam biraz karisti..

Bilginisa bana öyle geliyor ki anisha ve senin positive sonuçlarınızdan sonra rotayı Kıbrıs a mı yoksa İspanya ya mı çevireceğiz şaşıracağız...

Bilginisa bana öyle geliyor ki anisha ve senin positive sonuçlarınızdan sonra rotayı Kıbrıs a mı yoksa İspanya ya mı çevireceğiz şaşıracağız...

Cok haklisin canim kibrista hangi merkez derken bide ispanya oldu nasil cikicaz bu kafa karisikligindan yaaaa

Merhaba arkadaslar 4 adet 8 hücreli güzel embriyo transferi yapıldı hayırlısı bakalım doktor transfer esnasında çok konuşmadı güzel dedi sadece servisde dönerken konuştum bı arkadasa 2 si garanti demiş inşallah bendede öyledir bide sanırım transfer etmeden rahim icini çizdi daha öncekilerden farklıydı soramadim şimdi istirahate başlıyorum yarım donucez tekrar yazarım

Canım senin adına çok sevindim.Hadi bakalım bekliyoruz.bu arada kime gitmiştin?

ay ben transferin 7. günündeyim dayanamadım komşuma eczaneden test aldırdım.. ve testi denedimmmm
sonuç 2. çizgi biraz silik de olsa vardı .. hayatımda ilk kez 2. çizgiyi gördüüümmmmmmm :))

oh sonunda karamsarlıktan da kurtuldum sağolun arkadaşlarım

Olacak tabi ki Bilginisacım yeter ki sen iste.ben de sabırsızlıkla bekliyorum.

Tebrik ederim bilginisacım ne güzel görmüşsün çift çizgiyi kalimeron hoşgelmiş saglıklada kucağına alırsın inşallah ,ben cesaret edemiyorum test yapmaya eğer göremezsem yıkılırım :( inşallah darısı başıma ....

Anishacım senin de olacak içime doğuyor inan ki.Mutluluğunu paylaşacağız dansöz oynatacağız daha.

seçime kendiniz karar verceksiniz arkadaşım.. valla ispanya benim gözümü korkutuyor dili falan ayrı memleket falan ya..
sahi sen nerdeydin kaç gündür. merak ettim?

msjına cvp veremedim malum 100 olayı :)

kızlar merhaba ben bugün hastaneye gittim tekrar fsh e2 ve lh testlerimi yaptırdım sal günüde doktoruma gideceğim ama dayanamadm sonuçları sizlerle paylaşmak istiyorum
fsh :13,73
lh:5,96
e2:156
rubella igg de pozitif cıktı 3 aydır cyclo kullanıyorum ilk doktora gittiğimde fsh değerim 140 larda çkmıştı çok fena kafam karıştı offffffffffffffffff:(

kızlar merhaba ben bugün hastaneye gittim tekrar fsh e2 ve lh testlerimi yaptırdım sal günüde doktoruma gideceğim ama dayanamadm sonuçları sizlerle paylaşmak istiyorum
fsh :13,73
lh:5,96
e2:156
rubella igg de pozitif cıktı 3 aydır cyclo kullanıyorum ilk doktora gittiğimde fsh değerim 140 larda çkmıştı çok fena kafam karıştı offffffffffffffffff:(

Nilcim fsh düşmüş işte iyi.. eğer cyglo kesersen yine yükselir.. transferden önceki aşamada bir kaç ay kullanmanı istiyorlar benim bildiğim kadarıyla

Merhaba nill fsh ın düşük olma sebebi cyclo progynova kullanman , aynı şeyi tüp bebek denemelerimde bende yasadım eğer bırakıp bir daha ki ay tekrar test yaptırırsan yükseldiğini göreceksin maalesef bu böyle :(((

Arkadaslar İspanya konusunda çekinecek aslında hiç bişey yok , diğer merkezleri bilmesemde eğer isterseniz Dr. Ramon size tercüman ayarlıyor iletişimde hiç bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Şehirde de kalma ve yemek için oldukça çok alternatif var,deniz ürünleri oldukça fazla oldugundan lezzet bakımından da yadırgamazsınız . Ben ilgiden de çok memnun kaldım efsune de dönüşte izlenimlerini paylaşacaktır mutlaka merkezle ilgili olarak aynı merkez ve doktorla görüşecek umarım oda benim kadar memnun kalır .

Günaydın arkadaşlar..
tahlile 3 gün kala sabırsızlığım devam ediyor :)
benim içimde bir sezgi var hani 4 embriyo transfer edilmişti ya ikizim olacak diye hissediyorum...

Ay bilginisa, ne güzel olur :) insallah!! bende coook ikiz isterim...hangi merkez 4 embyro veriyor :))

Ay bilginisa, ne güzel olur :) insallah!! bende coook ikiz isterim...hangi merkez 4 embyro veriyor :))

İnşallah gönlünce olur bebeğim ben doğuşa gitmiştim.. garanti olsun diye 4 verildi.. ama yasal sınır 3müş ..

Efsune kafam karıştı . sen şimdi ön görüşmeye mi gittin. martda deneme yapacağını yazmışsın da..

Evet bilginisa,
İlk önce hastaneyi ve doktoru görmek istedim. Birde belki bir kaç test ister zaman olsun diye..
Terapim nedeniyle zaten hemen deneyemiyorum..

Hayırlısı :)) ben beyni düzeltip öyle çocuk işine başlayabilenlerdenim;(((

Selam ya neredeyse yıl oldu foruma sen uğramayalı,
Ve ben tam adım attığımda uğradın. Çok sevindim biliyorsun sen herşeyin ilkisin.. Yol göstericimiz..
Senin elini papatya aldı sonra aysevi forumun çocukları için kreş açacağız artık;)))
ve sonra çok genç arkadaşlar bir bir hamile kaldılar onlarınkilerde yolda..

Lütfen foruma uğra desteğin bizim için önemli....
Kızını öpüyor ve sevgiyle kal diyorum:))

Gün 2
Çok güzel bir ülke.. Deniz ürünleri bizim damak tadımıza çok uygun.. Domuzdan korkanlar için bu çok iyi.. Herkes balık yiyor ve türkiyeye göre çok çok ucuz.. Tapas ları meze gibi düşünün.. Karides kalamar ahtopot ve bir çok çeşit midye..

İnsanlar bizim gibi esmer çok benziyoruz akdeniz iklimi işte.. Melezlerde var.. Sömürgeci tarihleri nedeniylede kozmopolitler..
Sakin huzurlu ulaşımı kolay hayatın sürekli gecelere aktığı bir şehir.. Marketlerde herşey bize göre ucuz..
Kapalı pazarlarınıda herşey gözünün önünde hazırlanıyor.. Kanlı canlı güzel insanlar..
La ramblas caddesinde en güzel alışveriş imkanları var. Metrosu bol.. Haritalar anlaşılır ve ulaşım kolay 9,45 € ödeyim kısa zonda 10 kere metroya biniyorsunuz. Merkeden hastaneye ulaşım çok kolay..
Picasso ve gauidi en ünlü sanatçılarından. Ben dali hayranıyım onun müzesi 2 saat uzaklıkta gelecek sefere ziyaret edeceğim.
İngilizce bilmeseniz bile ispanyolcada konuşmasanız elle kolla tüm işler halloluyor. Acayip sevdim ben buraları..
Alışveriş güzel küçük dükkanlar herşey var .
Güvenli bir ülke..
Kafa karışıklığına neden yok.. Kompleksiz stressiz bir yaşam var. Buda aslında bizim için deneme süresinde çok önemli.
Ben transferden sonra burada 1 hafta kalıp hiç sıkılmadan yaşayabilirim..

Doktor ve hastaneyi pazartesi akşam yazarım..

Back
X