Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam ,
Gün 1:
Havaalanından şehir merkezi katalunya ya aerobus var. İki kişi 11,5 gidiş dönüş alırsanız 19,5. Katalunyada otele L3 ile 4 durak uzaklıkta. Otomatlarda 10 luk tek yöne bir kart aldık.
Hava 20 derece, güneşli. Otel hastaneye metro L3 ile 3 durak uzaklıkta. Ama otobüste var kliniğin yakınında indiren.
Otel 4 gece için 286 şehir vergisi, kdv dahil ve kahvaltı hariç. Odada bir kichennette var. Uzun kalışlar için çok uygun kendinde odada mikroda hafif şeyler yapabilirsin. Otelin dbinde bir metro istasyonu ve saat 23e kadar açık market var. Güvenli bir bölge.
Çok güzel bir şehir . Metroda Bir bebek huzursuzlandı annesi hemen orda vagonda emzirdi. Herşey çok doğaldı.
Tüm gün şehirde fink attık. Bol bol deniz ürünleri yedik. Türkiyenin 3 te 1 i fiyatlar..otel şehir merkezine yürümeyle 15 dakikalık mesafesinde. Gece yollarda hep insanlar var. Gençli yaşlı saat 23e kadar hayat hareketli. Siesta sağolsun enerjieri bol..
Ortam rahat, herkes ingilizce konuşuyor. Stres yok. Sakin bir kent.
Bugünlük bu kadar.
Leylakbaby sen yaşıyormusun ya??ne güzel haberleini almak. Sen ne planlardasın bu ara??
Sessiz kalma arasıra katıl aramıza.
Ben doktorla göşmedim ama denemeyi mart gibi yapacağiz. Bakalım..
Canim adetin 20 sinden sonrasi ne gunu anlamadim bana Boyle bir sey vermemisti. Bebekcim sen adet oluyormuydun ilacla yada kendiliginden uzun sure. adet olmayanlara veriyo olabilirler.gorusmeye baslamissin sanirim hayirli olsun Sonu guzel olsunnn ...bebekcim berk bey ne icin verdigini aciklamadimi canimm bende merak ettim
Bilginisa bana öyle geliyor ki anisha ve senin positive sonuçlarınızdan sonra rotayı Kıbrıs a mı yoksa İspanya ya mı çevireceğiz şaşıracağız...
Ya gerçekten uyruk seçimi olabiliyor mu? Yani finli bir kadının yumurtası diye tuttursam bulacaklar mı? :))
Merhaba arkadaslar 4 adet 8 hücreli güzel embriyo transferi yapıldı hayırlısı bakalım doktor transfer esnasında çok konuşmadı güzel dedi sadece servisde dönerken konuştum bı arkadasa 2 si garanti demiş inşallah bendede öyledir bide sanırım transfer etmeden rahim icini çizdi daha öncekilerden farklıydı soramadim şimdi istirahate başlıyorum yarım donucez tekrar yazarım
ay ben transferin 7. günündeyim dayanamadım komşuma eczaneden test aldırdım.. ve testi denedimmmm
sonuç 2. çizgi biraz silik de olsa vardı .. hayatımda ilk kez 2. çizgiyi gördüüümmmmmmm :))
oh sonunda karamsarlıktan da kurtuldum sağolun arkadaşlarım
Tebrik ederim bilginisacım ne güzel görmüşsün çift çizgiyi kalimeron hoşgelmiş saglıklada kucağına alırsın inşallah ,ben cesaret edemiyorum test yapmaya eğer göremezsem yıkılırıminşallah darısı başıma ....
Bilginisa bana öyle geliyor ki anisha ve senin positive sonuçlarınızdan sonra rotayı Kıbrıs a mı yoksa İspanya ya mı çevireceğiz şaşıracağız...
kızlar merhaba ben bugün hastaneye gittim tekrar fsh e2 ve lh testlerimi yaptırdım sal günüde doktoruma gideceğim ama dayanamadm sonuçları sizlerle paylaşmak istiyorum
fsh :13,73
lh:5,96
e2:156
rubella igg de pozitif cıktı 3 aydır cyclo kullanıyorum ilk doktora gittiğimde fsh değerim 140 larda çkmıştı çok fena kafam karıştı offffffffffffffffff![]()
Günaydın arkadaşlar..
tahlile 3 gün kala sabırsızlığım devam ediyor :)
benim içimde bir sezgi var hani 4 embriyo transfer edilmişti ya ikizim olacak diye hissediyorum...
Ay bilginisa, ne güzel olur :) insallah!! bende coook ikiz isterim...hangi merkez 4 embyro veriyor :))
Efsune kafam karıştı . sen şimdi ön görüşmeye mi gittin. martda deneme yapacağını yazmışsın da..