Bebeklerimle hersey Allah a bin sükürler olsun yerinde..........ikisinin kalp atisini gördümya, dünyalar benim oldu......büyümüsler teyzeleri - 2.5 cm olmuslar

doktor hersey yolunda dedi. pazartesi normal ise gidebiliyorum ama kendime dikkat ederek, yine yormadan normal hayata devam dedi..bundan sonra dedi o aldigim ilaclari (östrogen, progestan falan) onlari yavas yavas birakabilirsin dedi, bu 9+0 dan sonra zaten plazenta ve bebek göreve üstleniyormus, siz disardan ilaclarla hic bir sey yapamazsiniz dedi..yani bebek saglikliysa, plazenta hersey iyiyse devam eder dedi..elimizden birsey gelmez dedi - hakli , hersey Allah a kalmis bisey.....insallah güzelce devam eder
arkadaslarim, inanin o kadar istiyorumki sizde bu duygulari yasayin...yasiycaksiniz da insallah!!! inanin vazgecmeyin, ne kadar da negatif alirsaniz, devam edin, maddi gücünüz oldugu sürece, manevi gücü insan bir nevi buluyor, bende cok hayal kirikliklari yasadim, hep en derinlere düsmüstüm ama tekrar plan yaparak yinede hep ileriye baktim....bir gün ...bir gün dedim Allahim insallah banada yasaticak ve en önemlisi tabii tamamini getirmek Allahin izniyle
bugün esimle birlikte o minik kleri ultrasonda gördükya, gözyaslarimizi tutamadik..inanamadik gördüklerimize.......darisi INSALLAH SIZLERE TÜM ANNE OLMAK ISTEYENLERE.......
sizleri cok öpüyorum - sevgiler - bebek