Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sık girmiyorum kızlar foruma,
okudukça ağlayanlardanım.
Eski yıllarda bir kaç yazım var. 3. kez ve sanırım son kez başladım tedaviye
Dr savaş özyiğit te 2 negatifim var şimdi firdevs hn la konuşuyorum 15 güne kadar transfere gidicem
artık hakkımda hayırlısı Allah kendi bilir
zaten hormon ve yumurtlama sorunu olduğu için beraberinde endometrium kalınlaşmama sorunu var
geçen sene günde 9 tane estrofem 3 er 4 er bantla 20 günde 9mm zor gördük
haplardan başka bitkisel bir çaresi yok mu bunun? Hangi hormon yapıyor bu kalınlaşmayı bilen var mI?
Ve daha önce Dr. Firdevs e gidip MEMNUN KALMAYAN var mı bayanlar?
Günaydın herkese,
12 mart regl oldum17 marttta cyclo prygnovaya başladım.
17 mart dahil 21 sonra ilaç bitecek.
Normal koşullarda 2-3 gün içinde regl olmam gerekiyormuş.
Böyle olunca sperm verme 17-18 nisan transferde 23-24 gibi
Oynaklık allahın emri.
Lucrin bende yok onun yerine yumurta toaplamadan önce 5 gün olgalutran mı ne verilecekmiş telefonda anladığım bu ama irem hn hepsini yazı ile gönderecek..
forumun birinci sayfasındaki listeye bakarsan berk beyde deneyip ikizleri olanlar ve hamile olanlar var. Listeye bajk derim:))
forumun birinci sayfasındaki listeye bakarsan berk beyde deneyip ikizleri olanlar ve hamile olanlar var. Listeye bajk derim:))
kendi yumurtanı mı kullanacaksın ?? kullanmayacağım demiştin diye hatırlıyorum ama neden çatlatma iğnesi verdi acaba??
canım onu incelemiştim zaten teşekkür ederim
benim merakım şuan onda tedavide olan var mı
ya da gidecek olann
günaydın canım umarım bu denemen son olur ve güzel haberler verirsin bizlere. Canım açıkçası benim pek bilgim yok diğer arkadaşlar bu konularda daha fazla bilgiye sahip. Firdevs hanımında iyi bi doktor olduğunu duydum. Ama ben ve eşim tercihimizi Halil ibrahim tekinden yana kullandık. peki kaç yaşındasın canım sen?
Kızlar berk beye giden var mı?
ben dr. firdevs ide çok tanıyan var diye düşünüyorum kızlar
birde ne olur başından geçmş olan tecrübelerini paylaşsın endometrium için ne yapabilirim?
ya iptal edilirsee kalınlık yeterli olmazda!! bu son şansım....
Günaydın herkese,
12 mart regl oldum17 marttta cyclo prygnovaya başladım.
17 mart dahil 21 sonra ilaç bitecek.
Normal koşullarda 2-3 gün içinde regl olmam gerekiyormuş.
Böyle olunca sperm verme 17-18 nisan transferde 23-24 gibi
Oynaklık allahın emri.
Lucrin bende yok onun yerine yumurta toaplamadan önce 5 gün olgalutran mı ne verilecekmiş telefonda anladığım bu ama irem hn hepsini yazı ile gönderecek..
kızlar benim eşim transfer için bile zor izin alıyor öncesinde gidip görüşmeek uff imkansızCanim bence en iyisi doktorlarla kendin gorusmen. Hangisine isinirsan onu sec.Firdevs Hanima gidicem ben de. Henuz bir denememiz yok. Ama bu aralar burda Firdevs Hanim revacta.
ben 31 yaşındayım nilaygünaydın canım umarım bu denemen son olur ve güzel haberler verirsin bizlere. Canım açıkçası benim pek bilgim yok diğer arkadaşlar bu konularda daha fazla bilgiye sahip. Firdevs hanımında iyi bi doktor olduğunu duydum. iAma ben ve eşim tercihimizi Halil ibrahim tekinden yana kullandık. peki kaç yaşındasın canım sen?
hemen hemen aynı zamanlar bende şimdi regl olmayı bekliyorum 10 u gibi gidicez kısmetse bizde hangi klinik efsune doktorun kim?
daha önce denedin mi başka yerlerde? savaş beye 2 kez gittimDoğuş tüp bebekten firdevs hn..