ben dr. firdevs ide çok tanıyan var diye düşünüyorum kızlar
birde ne olur başından geçmş olan tecrübelerini paylaşsın endometrium için ne yapabilirim?
ya iptal edilirsee kalınlık yeterli olmazda!! bu son şansım....

Çok sık girmiyorum kızlar foruma,
okudukça ağlayanlardanım.
Eski yıllarda bir kaç yazım var. 3. kez ve sanırım son kez başladım tedaviye
Dr savaş özyiğit te 2 negatifim var şimdi firdevs hn la konuşuyorum 15 güne kadar transfere gidicem
artık hakkımda hayırlısı Allah kendi bilir
zaten hormon ve yumurtlama sorunu olduğu için beraberinde endometrium kalınlaşmama sorunu var
geçen sene günde 9 tane estrofem 3 er 4 er bantla 20 günde 9mm zor gördük
haplardan başka bitkisel bir çaresi yok mu bunun? Hangi hormon yapıyor bu kalınlaşmayı bilen var mI?
Ve daha önce Dr. Firdevs e gidip MEMNUN KALMAYAN var mı bayanlar?

günaydın canım umarım bu denemen son olur ve güzel haberler verirsin bizlere. Canım açıkçası benim pek bilgim yok diğer arkadaşlar bu konularda daha fazla bilgiye sahip. Firdevs hanımında iyi bi doktor olduğunu duydum. Ama ben ve eşim tercihimizi Halil ibrahim tekinden yana kullandık. peki kaç yaşındasın canım sen?

Günaydın herkese,

12 mart regl oldum17 marttta cyclo prygnovaya başladım.
17 mart dahil 21 sonra ilaç bitecek.
Normal koşullarda 2-3 gün içinde regl olmam gerekiyormuş.
Böyle olunca sperm verme 17-18 nisan transferde 23-24 gibi
Oynaklık allahın emri.
Lucrin bende yok onun yerine yumurta toaplamadan önce 5 gün olgalutran mı ne verilecekmiş telefonda anladığım bu ama irem hn hepsini yazı ile gönderecek..

Günaydın herkese,

Oynaklık allahın emri.
Lucrin bende yok onun yerine yumurta toaplamadan önce 5 gün olgalutran mı ne verilecekmiş telefonda anladığım bu ama irem hn hepsini yazı ile gönderecek..

neden bazı kişilere lucrin bazı kişilere de orgalutran veriliyor acaba. bunun biri baskılama biri çatlatma iğnesi sanırım öyle mi??

kendi yumurtanı mı kullanacaksın ?? kullanmayacağım demiştin diye hatırlıyorum ama neden çatlatma iğnesi verdi acaba??

acaba ben doğrumu anladım??

LH:
Beyinde hipofiz organından salgılanır. Yumurtalıklar üzerinde etki gösterir ve olgun yumutanın oluşup çatlamasını sağlar. Adet ortası dönemde LH hormonunun artması (LH piki) sayesinde olgun yumurta çatlar ve yumurtlama oluşur. Çatlatma iğnesi diye adlandırılan ilaçlar da LH hormonunun bu etkisini taklit ederek yumurtlamayı sağlarlar.

LUCRİN Depot'un etkin maddesi olan leuprolide asetat, vücutta doğal olarak var olan gonadotropin serbestleştirici hormonun (GnRH veya LH-RH) sentetik bir eşdeğeridir. Doğal hormondan daha güçlü bir etki yapar.

Orgalutran, IVF ve ICSI (intrasitoplazmik sperm enjeksiyonu) tedavileri altındaki hastalarda LH'ın (Luteinizan Hormon) erken yükselmesini engeller. FSH gibi gonadotropin tedavileri sırasında, LH'ın erken yükselmesi ovum üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir ve gebelik şansını azaltabilir.Erken LH yükselmesini engellemek için iki çeşit tedavi yöntemi kullanılmaktadır. Gn-RH-agonistleri ve Gn-RH-antagonistleri (Gn-RH : gonadotropin-releasing hormone). Orgalutran bir Gn-RH-antagonisti olup, vücudun bu anlamdaki hormon cevabını engeller. Gn-RH agonistleri ile istenen bu etki 2-3 haftalık bir zaman alırken, Gn-RH antagonistleri ile hemen istenen etki elde edilir. Bu nedenle stimülasyonun son evrelerinde kullanılır.

Orgalutran® IVF hastalarının tedavilerini 4 haftadan 2 haftaya düşüren yeni bir ilaçtır. Sonuç olarak, IVF programı içerisindeki Orgalutran kullanan hastalar daha kolay bir yöntemle tedavilerini sürdüreceklerdir. Hastalar daha az sürelerde tedavi altında kalırlar ve IVF tedavisi ile ilgili emosyonel yansımalar o derecede az olur.[h=3][/h]

forumun birinci sayfasındaki listeye bakarsan berk beyde deneyip ikizleri olanlar ve hamile olanlar var. Listeye bajk derim:))

canım onu incelemiştim zaten teşekkür ederim
benim merakım şuan onda tedavide olan var mı
ya da gidecek olann

forumun birinci sayfasındaki listeye bakarsan berk beyde deneyip ikizleri olanlar ve hamile olanlar var. Listeye bajk derim:))

canım onu incelemiştim zaten teşekkür ederim
benim merakım şuan onda tedavide olan var mı
ya da gidecek olann

kendi yumurtanı mı kullanacaksın ?? kullanmayacağım demiştin diye hatırlıyorum ama neden çatlatma iğnesi verdi acaba??

Sevgilimatessn
Amh değerim öyle düşük geldiki tandem try dan vazgeçtik.
Lucrin görülen adetin 3. Gününde veriliyor benda vakit geçmişti onadan farklı bir yol hiç dert etmiyorum.
Ama bugün irem hn a özet mail atacağım konuya değinirim;))

Canim bence en iyisi doktorlarla kendin gorusmen. Hangisine isinirsan onu sec.Firdevs Hanima gidicem ben de. Henuz bir denememiz yok. Ama bu aralar burda Firdevs Hanim revacta.
günaydın canım umarım bu denemen son olur ve güzel haberler verirsin bizlere. Canım açıkçası benim pek bilgim yok diğer arkadaşlar bu konularda daha fazla bilgiye sahip. Firdevs hanımında iyi bi doktor olduğunu duydum. Ama ben ve eşim tercihimizi Halil ibrahim tekinden yana kullandık. peki kaç yaşındasın canım sen?

ben dr. firdevs ide çok tanıyan var diye düşünüyorum kızlar
birde ne olur başından geçmş olan tecrübelerini paylaşsın endometrium için ne yapabilirim?
ya iptal edilirsee kalınlık yeterli olmazda!! bu son şansım....

Rahim kalınlığı için kesinlikle nar suyunu tavsiye ederim.adetinden sonra hala başladığında sabah kahvaltıdan önce akşamda yemekten önce bir Su bardağï iç canım.marketletdeki yüzdeyüz doğal olan meyve sularındanda alabilirsin.

Günaydın herkese,

Oynaklık allahın emri.

hemen hemen aynı zamanlar bende şimdi regl olmayı bekliyorum 10 u gibi gidicez kısmetse bizde hangi klinik efsune doktorun kim?

Canim bence en iyisi doktorlarla kendin gorusmen. Hangisine isinirsan onu sec.Firdevs Hanima gidicem ben de. Henuz bir denememiz yok. Ama bu aralar burda Firdevs Hanim revacta.
kızlar benim eşim transfer için bile zor izin alıyor öncesinde gidip görüşmeek uff imkansız
ama savaş beyin kliniğindekiler ilgisiz geldiler hoş dediğiniz gibi bunlarda yoğun
Allah herkesin gönlüne göre versin
gerilmeye başladım ben her gün ağlar oldum
korkuyorum...

günaydın canım umarım bu denemen son olur ve güzel haberler verirsin bizlere. Canım açıkçası benim pek bilgim yok diğer arkadaşlar bu konularda daha fazla bilgiye sahip. Firdevs hanımında iyi bi doktor olduğunu duydum. iAma ben ve eşim tercihimizi Halil ibrahim tekinden yana kullandık. peki kaç yaşındasın canım sen?
ben 31 yaşındayım nilay
3. denemem
hiç yumurtam yok erken menapoz..
hit le konuşmuştum deli etti beni
günlerce ben aradım hemşireleri dönmedi vs vs
Peki sen? hit ten ne sonuç aldın merak ettim

Back
X