arkadaşlar az önce doktordan geldim değerim bugün 1944 olmuş...muane etti 2 kese göründü bakalım hayırlısı 10gün sonra tekrar gidicem bakalım ozaman ne olcak :D:D:D:D

ayyy canım çok sevindim çok güzel haber.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.10 gün sonra da kalp atışlarını dinlersiniz ,onun için çağırmıştır.benim de eşim görevli,evde yok 1-2 gün . 2 gün sonra dönünce gideceğiz doktora.

arkadaşlarım,canlarım ben bugün hastaneden çıktım.Hepatitim sarılığa çevirmiş ve siroz şüphesiyle hastanedeydim.bildiğiniz gibi benim böbrek rahatsızlığım,guatr,akdeniz anemisi gibi daha sayamadığım bir kaç hastalığım daha da var.dışarıda olmak evimde olmak çok güzel.

canım çok geçmiş olsun .acil şifalar dilerim.

TUNANEHİR sizin de transferiniz hayırlı olsun.sen bizim için çok büyük bir azim ve umut örneğisin.seni çok ama çok takdir ediyorum.bize güzel haberleri ver inşallah.

kızlar ben bu arada sürekli uyuyorum.yemek ye, uyu (arada da okula gidiyor ,geliyorum,aklım fikriim hep yatmakta:))))

Son düzenleme:
ben 31 yaşındayım nilay
3. denemem
hiç yumurtam yok erken menapoz..
hit le konuşmuştum deli etti beni
günlerce ben aradım hemşireleri dönmedi vs vs
Peki sen? hit ten ne sonuç aldın merak ettim

merhaba canım bende Halil ibrahim beyle konuştum bayada uzun bi konuşma olmuştu ve çok ümitlendim o konuşmadan sonra. Hatta ben mail attım onlar beni aradılar. Biz tedavi için HİT e gitcez canım kesinlikle orayı istiyoruz.

ben 31 yaşındayım nilay
3. denemem

canım bende 33 yaşındayım erken menepoz girdim.3 kere denemişin tutmamanın bir sebebi varmı sen hangi doktora gitmiştin.bende eylülde gitcem kısmetse.

arkadaşlar az önce doktordan geldim değerim bugün 1944 olmuş...muane etti 2 kese göründü bakalım hayırlısı 10gün sonra tekrar gidicem bakalım ozaman ne olcak :D:D:D:D

Aykızım maşallah ikizlerine :)) sağlıkla kucağına aldığın gün de nasip olsun :)
ilk dönemde bebişlerin çook enerjini alacaklar. mümkün olduğunca dinlenmeni tavsiye ederim.

kuzenler çifter çifter geliyor maşallah :))
forumun, bu ayların bereketi daim olsun...

çok sevindim keseleri görmene...Allah tamamına erdirsin inşallah...

buarada gebe bayanlar bizleri unutmuyosunuz değil mi dualarınızda...

gülfemak bu sabah kahvaltıda tekmelenirken aklıma geldiniz. duamı ettim hepinize bu güzel tekmeler nasip olsun diye ve bir de doğuma giderken heyecandan size dua etmeyi unutursam diye de korktum. alarm falan mı kursam bilemiyorum ki.
parmağıma ip mi bağlasam :))

arkadaşlarım,canlarım ben bugün hastaneden çıktım.Hepatitim sarılığa çevirmiş ve siroz şüphesiyle hastanedeydim.bildiğiniz gibi benim böbrek rahatsızlığım,guatr,akdeniz anemisi gibi daha sayamadığım bir kaç hastalığım daha da var.dışarıda olmak evimde olmak çok güzel.

ansu hastaneden çıktığına çook sevindim. peki son durum ne? daha iyiye gidiyor değil mi?

ben 31 yaşındayım nilay
3. denemem

selam dilemma tedavin hayırlı olsun canım. Ben Halil ibrahim beyde tedavi gördüm ve şuanda bi kızım var. bizimle öyle güzel ilgilendilerki bizzat Halil ibrahim bey bize abilik etti sağolsun. ayrıca şimdi eşimle bi erkek çocuk istiyoruz ve yine HİT e gitcez biz çok memnun kaldık bende tavsiye ederim

canım bende 33 yaşındayım erken menepoz
arkadaşım ben 2 kez dr savaş beyde denedim
3. ye firdevs hanıma gitcem kısmetse
hiç bir neden yok diyorlar. Buradaki kendi doktorumda dahil
yani yumurtan yok diyorlar onuda başkasından verip döngüyü tamamlıyoruz diyorlar. en iyi kalite 3 embriyo transfer edildi. savaş bey Allah ın izniyle %70 gebesin dedi ama transferden 2-3 gün sonra feci ağrılarla uyanıyorum giderek şiddetleniyor çıklıklar atıyormuşum kan ter içinde kaldığımı söylüyor annem. bir damla bile kan gelmiyor. Vücudum reddediyor istemiyor ve atıyormuş kendisi yumurta üretemediği için alışkın değilmiş yabancı algılıyormuş böbrek nakli gibi düşün diyorlar reddededebilir kabulde edebilir.
Şimdi Dr firdevs hn la görüşüyorum. an grubuma uygun bulunmuş bu sefer. Savaş bey eşimin kan grubundan seçmişti.
Herkes Hit diyor ama beni tersledi ve soğuk geldi bana.
Sana tavsiyem burada iyi bir dr la iletişim içinde ol yardım iste
Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah:21:

Ben telefonla gorusmenden bahsetmistim canim. Cok acik olmamis sanirim. Cogumuzun ikinci kez gitmeye zamani yok haklisin.
kızlar benim eşim transfer için bile zor izin alıyor öncesinde gidip görüşmeek uff imkansız
ama savaş beyin kliniğindekiler ilgisiz geldiler hoş dediğiniz gibi bunlarda yoğun
Allah herkesin gönlüne göre versin
gerilmeye başladım ben her gün ağlar oldum
korkuyorum...

arkadaslar cok kotu birsey oldu ben ayin 7 sinde adet olacaktim biletlerimizi falan aldik yarinda lucrin depotu olacaktim ama bu aksam adet oldum ben ne yapacagim yaaa ? :(

canım bizim için neyin iyi neyin kötü olduğunu bazen bilemeyiz.
dur bakalım, bazen aksilik diye nitelendirdiğimiz şeyler bizim için daha güzeline vesile oluyor.
en yakın örnek Aykızım ın yaşadıkları.

inşallah senin adetinin erken gelmesi de güzel şeylere vesile olur.

selam dilemma tedavin hayırlı olsun canım. Ben Halil ibrahim beyde tedavi gördüm ve şuanda bi kızım var. bizimle öyle güzel ilgilendilerki bizzat Halil ibrahim bey bize abilik etti sağolsun. ayrıca şimdi eşimle bi erkek çocuk istiyoruz ve yine HİT e gitcez biz çok memnun kaldık bende tavsiye ederim

çok sevindim Allah bahtını açık etsin
ben çok umutsuz bir anımda aradım Halil ibrahim beyi ve bana aynen şunu dedi" hanımefendi siz durumunuza ümitsiz mi diyorsunuz 26 kez denemiş bir hastam var az önce pozitif sonucunu aldık"

hemen hemen herkes aynı yöntemleri uyguluyor.ama merak ettiğim 2 konu var cevaplarsan sevinirim arkadaşım.
Bana benim kan grubumdan değil eşimin kan grubundan birinden alınan yumurta verilmişti. birde tüm ısrarlarıma rağmen her ikisinde de 3 embriyo kondu 4 değil. sana kaç tane transfer edildi ve kan grubun dikkate alındı mı?
benim kan grubum O rh negatifte..

Arkadaşlar Ben yaklaşık dörtgün önce adetim çok fazla geliyor diye doktora gittim.doktorda Beni adetliyken muayene etti.dooktor dediki rahimde biraz genişleme varmış.rahmin görüntüsü önceden çok daha iyiydi dedi.sonrada ekledi adetli olduğun içinde böyle görüküyor olabilir dedi.bu konuda fikri olan varmı enfeksiyon bitti bu çıktı umarım geçici birşeydir..

tress sen yazdıkça aklıma selam8 arkadaşımız geliyor.
benim ilk denememin olduğu dönemlerde normalde benden önce gidecekti. sonra bir sürü aksilik çıktı. kist görüldü, ameliyat oldu, ailevi nedenlerle aylarca erteledi vs. sonra vakti gelince gitti aldı bebişini.
oğlu oldu. sağlıkla büyütüyor.

rahimin öyle hemen genişleyen birşey olmadığını sanıyordum. adetinden dolayı öyle gözükmüştür bence de.
sen yüreğini ferah tut. inşallah zamanı geldiğinde sağlıkla büyüteceksin bebişini.
dualarımdasın.

kızlar benim eşim transfer için bile zor izin alıyor öncesinde gidip görüşmeek uff imkansız
ama savaş beyin kliniğindekiler ilgisiz geldiler hoş dediğiniz gibi bunlarda yoğun
Allah herkesin gönlüne göre versin
gerilmeye başladım ben her gün ağlar oldum
korkuyorum...

dilemma merhaba,
ben de ilk denememi savaş beyin merkezinde yapmıştım.
oraya gidene kadar maille çok ilgiliydiler. ben oraya giderken benle yazışan kişi yurtdışına çıkmış.
ve ben de ilgisizlikle karşılandım.
eğer ki doktorun ve merkezin ilgisi senin için bu kadar önemli ise firdevs hanım ı tavsiye ederim.
inşallah bu denemede pozitifi görürsün.

dilemma merhaba,
ben de ilk denememi savaş beyin merkezinde yapmıştım.
oraya gidene kadar maille çok ilgiliydiler. ben oraya giderken benle yazışan kişi yurtdışına çıkmış.
ve ben de ilgisizlikle karşılandım.
eğer ki doktorun ve merkezin ilgisi senin için bu kadar önemli ise firdevs hanım ı tavsiye ederim.
inşallah bu denemede pozitifi görürsün.

Teşekkür ederim üzgarselin
ilk gittiğinde yalnızdım ikincide eşimde gelebildi ama karşılamadılar bile bizi :) ve bir kaç aksilik daha oldu...
peki sen savaş beydemi hamile kaldın? donasyon muydu ve kaç embriyo konuldu?

umutlansam yıkılıyorum umutlanmasam negatif etkiliyor dualarınıza ihtiyacım var kızlar bu son artık benim için

canım bende 33 yaşındayım erken menepoz
arkadaşım ben 2 kez dr savaş beyde denedim
3. ye firdevs hanıma gitcem kısmetse
hiç bir neden yok diyorlar. Buradaki kendi doktorumda dahil
yani yumurtan yok diyorlar onuda başkasından verip döngüyü tamamlıyoruz diyorlar. en iyi kalite 3 embriyo transfer edildi. savaş bey Allah ın izniyle %70 gebesin dedi ama transferden 2-3 gün sonra feci ağrılarla uyanıyorum giderek şiddetleniyor çıklıklar atıyormuşum kan ter içinde kaldığımı söylüyor annem. bir damla bile kan gelmiyor. Vücudum reddediyor istemiyor ve atıyormuş kendisi yumurta üretemediği için alışkın değilmiş yabancı algılıyormuş böbrek nakli gibi düşün diyorlar reddededebilir kabulde edebilir.
Şimdi Dr firdevs hn la görüşüyorum. an grubuma uygun bulunmuş bu sefer. Savaş bey eşimin kan grubundan seçmişti.
Herkes Hit diyor ama beni tersledi ve soğuk geldi bana.
Sana tavsiyem burada iyi bir dr la iletişim içinde ol yardım iste
Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah:21:

Kızlar biz görüşmeye eşimle Kıbrısa gittik ve yüzyüze görüştük Halil ibrahim beyle gayet samimi ve sıcak davrandı bize. şuan çok umutluyum herşeyin güzel olacağına inanıyorum Allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın.

Teşekkür ederim üzgarselin
ilk gittiğinde yalnızdım ikincide eşimde gelebildi ama karşılamadılar bile bizi :) ve bir kaç aksilik daha oldu...
peki sen savaş beydemi hamile kaldın? donasyon muydu ve kaç embriyo konuldu?

umutlansam yıkılıyorum umutlanmasam negatif etkiliyor dualarınıza ihtiyacım var kızlar bu son artık benim için

canım benimki sperm donasyonuydu. benim tek yumurtalığım çalışıyor. o yüzden kaliteli yumurta az oluyor. ilkinde 2 tane döllendi.
firdevs hanımda 3 tane ve firdevs hanımdaki denememde hamile kaldım.

herkesin detaylarını ilk sayfadaki listede görebilirsin. kaçınccı deneme, kaç embriyo, kimde deniyor hepsi var.

artık son deme bence. öyle daha çok baskıda hissedeceksin kendini.
inşallah bu denemede olur de. ne sonlar gördük ama sonra farkettik ki o son falan değilmiş.
teslim olmaya, rahat olmaya çalış canım. burada hepimiz birbirimiz için duadayız.
sırayla hepimizin pozitifi gelecek inşallah.

Selam kızlar konuşmaları görünce yazmadan edemedim. Sizlere en büyük tavsiyem lütfen gidin merkezi, doktoru görün. Telefon görüşmeleriyle maillerle sınırlı kalmayın. Çünkü kızlar Kıbrısta Türkiyedeki gibi denetim yok, doğru düzgün kontrol falan yok. Gidin bizzat araştırın derim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

Selam kızlar konuşmaları görünce yazmadan edemedim. Sizlere en büyük tavsiyem lütfen gidin merkezi, doktoru görün. Telefon görüşmeleriyle maillerle sınırlı kalmayın. Çünkü kızlar Kıbrısta Türkiyedeki gibi denetim yok, doğru düzgün kontrol falan yok. Gidin bizzat araştırın derim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

bozz merhaba,
kıbrısta denetim yok evet ama gidince ne denetlenebilir ki?
en fazla görsel olarak merkezi beğenip beğenmediğin ve doktorun yaklaşımı.
asıl önemli olan çalışma prensibi, sistem vs her halükarda malesef denetlenemeyen şeyler.
sence ne araştırılmalı? gidecek olan arkadaşlara neye bakmalarını tavsiye edersin?

bozz merhaba,
kıbrısta denetim yok evet ama gidince ne denetlenebilir ki?
en fazla görsel olarak merkezi beğenip beğenmediğin ve doktorun yaklaşımı.
asıl önemli olan çalışma prensibi, sistem vs her halükarda malesef denetlenemeyen şeyler.
sence ne araştırılmalı? gidecek olan arkadaşlara neye bakmalarını tavsiye edersin?

canım bence en önemlisi donörlere yapılan testler ve donörler hakkındaki bilgiler. Donöre yapılan testler belgelenebiliyor mu? donasyonda en önemli şey bu zaten

Back
X